MaGYAUR

MaGYAUR

A lázadás kevés...

egy minden hájjal megkent, államot elfoglaló és használó, jogászi tudású, parazita bagázzsal szemben!

2018. december 18. - Magyaur
A siker receptje a következő:
A lázadás élére, annak érdekében hogy valódi forradalmi változás történjen. vezérkar és vezér kell! Továbbá rendelkezni kell rövid távú, konkrét cselekvési programmal, valamint hosszú távú világos céllal...de a legsürgetőbb feladat a pártok felett álló, össz-ellenzéki és össz-magyar (tehát a határontúli magyar politikusokat is magába foglaló) politikai és kommunikációs struktúra létrehozása és működtetése!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7714497552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éhesló 2018.12.18. 11:55:09

Adrig állj féllábon, mire ezt a hőseid összehozzák!
Mire észreveszitek magatokat elqró mindenkit hátbaszúr. :)

Készülj inkább karácsonyra, a béke és a szeretet ünnepére!
Boldog karácsonyt!

Éhesló 2018.12.18. 11:58:45

Addig állj féllábon!
A hőseid egymást hamarabb gyilkolják le egy egy zsíros koncért (ep helyért), mint összefognának.

Készülj inkább karácsonyra, a béke és a szeretet ünnepére!
Boldog karácsonyt!

Éhesló 2018.12.18. 11:59:17

Szar blogmotor!
Bocsi!

Magyaur 2018.12.18. 13:27:48

Lesz még magyar Feltámadás!

Éhesló 2018.12.18. 20:32:42

@Magyaur: nem lesz, most van.
Szar ügy.
Nektek.

Magyaur 2018.12.18. 20:45:31

Nem minket kell félteni, hanem Magyarországot!
Orbán árulásai:
Elárulta a liberális eszményt egy idejétmúlt nemzeti-konzervatív ideológia elvtelen átvételével a választási győzelem megszerzése érdekében.
Elárulta a költségvetési fegyelem elvét, amikor túlköltekezésre bíztatott egyes önkormányzatokat a választási győzelem megszerzéséért.
Elárulta a parlamentarizmust a Fidesz egyeduralmi törekvései miatt, aminek következtében ma már nincs tekintélye az országgyűlésnek.
Elárulta a jogszerűség és szakszerűség eszményét a jogszabályok és intézmények önkényes, a pártlogika alapján történő eltorzításával.
Elárulta nemzeti vagyonnal való gondos gazdálkodás elvét, amikor eltűrte, hogy a hozzá közel állók a közvagyont átjátsszák magánvagyonná.
Elárulta a politikai küldetését, a nyugaton tanult, harmadik világbeli értelmiségiekhez hasonlóan, akik visszatérve hazájukba a tudásukat nem fejlődés elősegítésére, hanem a nemzeti vagyon minél nagyobb hányadának megkaparintására fordíták.
Elárulta az Európai Uniót, amelynek egyfelől a gyengeségén gúnyolódott, másfelől maga is hozzájárult a meggyengítéséhez az unió-ellenes, „nemzetinek” mondott, de csak a pénzügyi kontrollt kikerülni szándékozó politikájával.
A fenti árulások következtében - ha nem történik valami csoda - egyre rosszabb hatásfokkal működő államunk lesz, amely az EU-s pénzcsapok 2020 utáni elzáródása után elrozsdásodik, szétrohad a pénzhiány és a szakemberhiány miatt.

Arthur Bloch 2018.12.19. 03:01:03

@maxval balcán bircaman: ..bee too big for one's boots...Másképp : birca! ne dobálózz a sz..rral, mert csak szaros marad a kezed !!!

Magyaur 2018.12.19. 07:01:10

Sok igazság szart sem ér: ilyen például az hogyha "nagyon nemzetiek" és "nagyon keresztények" vagyunk, akkor as törvényeken felett állók vagyunk és szabadon kirabolhatjuk a saját országunkat...
süti beállítások módosítása