MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán ugyanúgy képes békeidőben tönkretenni az országot, mint Maduro!

2019. január 29. - Magyaur

Érdemes figyelni, hogy mi történik Venezuelában, mert Orbán, hasonlóan Madurohoz, öles léptekkel halad a piacgazdaság lerombolása, vagyis a hiánygazdaság felé. 
Ki hitte volna, hogy van olyan ásványkincsekben gazdag ország, nevezetsen Venezuela, ahol a népszerűségre és rövid távú sikerekre törekvő rossz kormányzás katasztrófába sodorja a társadalmat?
A Madurohoz hasonlóan rosszul kormányzó Orbán arra készül, hogy a Felvilágosodás-ellenes, értelmiség-ellenes és tudomány-ellenes politikájával felszámolja a polgári-racionális-modern világlátást, aminek egyenes következménye lesz az általa amúgysem sem sokra becsült hazai "emberi erőforrás" elértéktelenedése. 
Ki hitte volna, hogy van olyan kormányfő Európában, aki egy dél-amerikai banánköztársaság szintjére kívánja süllyeszteni az államát és aki a millárdnyi ember által irigyelt európai civilizációból ki akarja vezetni országát?

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1614595188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása