MaGYAUR

MaGYAUR

Greta Thunberg a modern Kasszandra

2019. szeptember 25. - Magyaur
Hidegen hagy ki, hol, hogyan mondja; figyeljünk a lényegre!
Az iparosodás, a városiasodás, a túlnépesedés és ki tudja még mi miatt bajok vannak. A nemzetállami és egyházi bizniszben utazó mai szűk látókörű elitek képtelenek kezelni a helyzetet, mivel az túlmutat a nemzetállami kereteiken, hiszen globális problémáról van szó.
Váltásra; a "Bioszféra Tudat" szerinti stratégia kidolgozására, valamint az "Egyesült Nemzetek Szervezete" felett álló Világkormány felállítására volna szükség! Ezt az ENSZ 200 valahány országának szemétdombján kukorékoló vezér-kakasai nyilván nem akarják.
Az hogy ki mondja, hogy a helyzet tarthatatlan: a pápa (mondta már szegény, de senki nem figyelt rá), Macron (rá sem figyeltek), vagy egy beteg kislány egyre megy, az üzenet: be kell húzni a fékeket! A világ minden gazdag államára, azok minden egyes gazdag állampolgárára súlyos különadót kell kivetni. Emellett tűzzel-vassal meg kéne szüntetni a korrupció és bűnözés melegágyául szolgáló Offshore bankrendszereket.
A Világkormány a befolyt összegből elsőnek az egyre nagyobb problémát jelentő vízhiányt orvosolhatná, aztán az energiaínséget, majd az élelmiszerhiányt és ezekkel párhuzamosan a járványokat szüntethetné meg - mindezeket a lehető legkörnyezetkímélőbb módon!
Így elkerülhető volna a civilizációs katasztrófa, a háborúk és a fejlett világot legyaluló népvándorlás!
Természetesen nincsenek illúzióim a világ mai vezetőinek bölcsességével és a bátorságával kapcsolatban (amelyre szükségük volna a rövid távon népszerűtlen intézkedések bevezetésekor), és tudatában vagyok annak, hogy eme erények hiányában holnap százmilliók halnak meg.                                                                                                      Greta Thunberg a modern Kasszandra, akit nem vesznek komolyan.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6415171404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.09.25. 17:12:51

A kulcsprobléma a túlnépesedés.
Ennek gócai: Ázsia és Afrika, Dél-Amerika.
Ott házalj ezzel a szarsággal!
Minket hagyj békén te és az aspergeres hülyegyerek is!

Magyaur 2019.09.25. 17:38:01

@Hungryhorse: Vagy előre megyünk önszántunkból és előrelátásból, vagy az események kergetnek bele fejvesztett menekülésbe. És már régen nem Magyarországról van szó, nem Európáról, sőt nem is a fejlett világról. A Föld túlélése a tét.
Nincs menekülési útvonal, nincs alternatívája a Földnek: a Mars pont olyan élhetetlen, mint az Antarktisz.
A nemzetállam (NEM a nemzeti identitás!) és az államegyház (NEM a vallás!) idejétmúlttá váltak, ha úgy tetszik a békés fejlődésre veszélyt jelentő "szarsággá"!:)

Hungryhorse 2019.09.25. 18:31:55

@Magyaur: nekünk nem kell menni sehová, leírtam miért.
Hülye vagy hozzá te is, mint az aspergeres idolod.

havrilla 2019.09.26. 04:55:35

Magyaur, te legtöbbször igen sok hülyeséget írsz. Beszéld meg az orvosoddal.

Magyaur 2019.09.26. 05:43:06

@havrilla: Paradigmaváltás előtt állunk: feleslegessé, sőt a világ fennmaradása szempontjából károssá vált a nemzetállami forma és a szabályozatlan pénzpiac, a kapitalizmus. Lehet a kínai digitális diktatúrát gyűlölni, de létrejött egy olyan, a Mesterséges Intelligenciával feljavított, társadalmi-értékalapú és személyre szóló pontrendszer, amely - ha nem egy diktatúra céljait szolgálja - akkor kiváltja a pénzt, a hisztérikusan mozgó és manipulálható tőzsdéket, pénzpiacokat, megszüntetheti a korrupciót, a maffia-bűnözést és a terrorizmust.
Lehetővé vált technikailag a Mesterséges Intelligencia által menedzselt SZUPER-JOGÁLLAM!

Magyaur 2019.09.26. 06:08:04

@MAXVAL bircaman közíró: A népek nem kívánnak elnyomó, álszent módon a "nemzetre" hivatkozó belső gyarmatosítást végrehajtó nemzeti kormányokat és nem kívánnak nemzetállamok, vallási közösségek közti háborúkat sem!:)

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.09.26. 06:10:54

@Magyaur:

S még mindig a kisebb rosz az elnyomó nemzeti kormány.

Amit te akarasz az egy egyenruhás totális világállam.

Magyaur 2019.09.26. 06:16:39

@MAXVAL bircaman közíró: Már most is részben világállamban élünk: a nemzetközi pénz a dollár , a világkereskedelem mindent átfog (kolumbiai banánt eszünk és vietnami papucsban járunk) van Nemzetközi Bíróság és persze a Google meg a facebook...De mindez anarchikusan - mert sem a nemzetállamok vezetői, sem a maffiák vezetői, sem a vallási szekták vezetői nem akarnak átlátható Rendet!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2019.09.26. 06:24:18

@Magyaur:

Az emberek se akarnak ilyen elnyomó Rendet. Teljesen inkoherens, amit írsz. A nép maradék kis hatalmát is el alarod venni.

havrilla 2019.09.26. 10:43:26

@Magyaur:
Na, az ilyen hülye utopisták , mint te, teszik tönkre a világot.

havrilla 2019.09.26. 10:51:01

@Magyaur:
Szerinted pl. az arab világban folyó háborúk "nemzeti háborúk"? Ha, , ha azt hiszed, akkor igen csak ostoba vagy.

Magyaur 2019.09.26. 15:43:23

@MAXVAL bircaman közíró: Nem lesz nagy különbség: ma a terrorveszélyre hivatkozva, már teljesen be van kamerázva Budapest... csak egy parancs kell és a titkosszolgálat meg a TEK ezt a megfigyelési rendszert a magyarok ellen fordítják....nem is sokára....

Magyaur 2019.09.26. 15:45:24

@havrilla: At utópia egy valóság-variáció. Egy másik a disztópia, meg a teljes megsemmisülés. Egy dolog biztos: semmi nem marad így, ahogy most van!:)
süti beállítások módosítása