MaGYAUR

MaGYAUR

Minden gyarmatosítás közül a „belső gyarmatosítás” a legveszélyesebb!

2019. október 06. - Magyaur

Amikor nem egyszerűen a hatalmat, hanem a teljhatalmat akaró pártvezetés, - puccs-szerűen, vagy a parlamenti többség birtokában – ellenőrzése alá kívánja vonni országának lehető legtöbb politikai, jogi és gazdasági erőközpontját, hogy azokat a pártvezetés és az ahhoz közelállók nem a lakosság hosszú távú érdekeinek, hanem saját önző céljaiknak megfelelően használják fel, akkor „belső gyarmatosítás”-ról beszélünk.

Ezen az sem változtat, ha eközben a gyarmatosítókhoz hasonlóan civilizációs, vagy nemzeti érdekről, illetve a vallás terjesztésének szent küldetéséről papolnak.

Azért veszélyesebb a belső gyarmatosító a konkvisztádornál, mert az idegen hatalom képviselője felismerhető, viszonylag könnyű vele szemben függetlenségi háborút indítani, de a belső gyarmatosító nemcsak az „ellenség-felismerő” képességünket képes megtéveszteni, hanem még a szabadságharcos jelszavainkat is kisajátítja!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9515200960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.10.06. 08:28:10

A puccsal hatalomra jutott szemkilövető, saját népét megverető hazug elqrót és cimboráit, a szadeszes ávóscsemetéket sikerült a magyaroknak kukázniuk.
A sameszaikat is a közmédiából, államhatalaomból.
Sajnos a művészeti életet, bíróságokat, oktatást máig megszállva tudják tartani, sok a köpönyegforgató kollaboráns a vezésben.

De ami késik, nem múlik.
Még pártucatszor elkenjük a pofátokat demokratikus választásokon és szépen kipusztulnak a magadfajták ezekből a komcsifészkekből is.
Elenyésztek és csak rossz emlék lesztek a magyaroknak okulásul a terror házában, a történelemkönyvek lapjain.

kvadrillio 2019.10.06. 12:53:23

NU, EZEKET ÉN KURVÁRA LESZAROM ! RÉG VOLT..........
AZ IGAZI HŐSÖK, A 30 ÉVES RENDSZARVÁLTÁS ALATT ÉLETBENMARADÓK, A HAJLÉKTALANOK, A LAKÁSUKBAN MEGFAGYÓK, A KIRÚGOTT MUN KANÉLKÜLIEK...STB.....STB...
Tarlós: 1849. október 6-a minden magyar ember mély gyászának napja volt.......szaaal ezeket mr nagyon régen leszarom Tarlóóóóóósss bácsi !!!

havrilla 2019.10.07. 06:56:48

@kvadrillio:
Normális ember meg téged szar le, te seggfej geci. Hogy ne legyen probléma a régiség, egyél minden nap friss szart.
süti beállítások módosítása