MaGYAUR

MaGYAUR

Bárhogy is végződik a Brexit...

2019. október 30. - Magyaur

 Bárhogy is végződik a Brexit...bármi is lesz rövid távon Skócia, Írország, vagy éppen Katalónia sorsa utána minden nem-nacionalista&populista erőnek el kell kezdenie dolgozni egy régió-alapú, köztársasági jellegű európai alkotmány elfogadtatásán.

A sok európai országban szétszóratott magyarságnak elemi érdeke a nemzetállamok határainak még hatékonyabb lebontása! Ehhez képest a Fidesz-Magyarország a szuverenitásról és nemzeti belügyekbe való bele nem szólásról papol! 

A kisebbségi magyarságnak az lenne jó, ha olyan régiók, mint a Székelyföld, Csallóköz, a Partium, a Vajdaság autonóm régiók lennének az erős Európai Köztársaság keretein belül. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7215266618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungryhorse 2019.10.31. 15:40:21

A kisebbségi sorsba nyomorított magyarságnak az lenne jó, ha olyan régiók, mint a Székelyföld, Csallóköz, a Partium, a Vajdaság ismét Magyarország részeivé válnának, mint trianon előtt volt.

Az "Európai Köztársaság" egy olyan liberálnáci rémálom, amire szerencsére nem vevők Európa népei és értelmes, patrióta politikai vezetői sem.

Magyaur 2019.10.31. 20:28:16

Tévedés: a Nagy-Magyarország az álom! Ezzel és a Trianon-seb felszakításával a velejéig romlott Fidesz szédíti a naiv, vagy egyszerűen buta embereket (ameddig le nem lepleződik).

Hungryhorse 2019.11.05. 13:00:06

@Magyaur: a trianon sebet nem orbán szaggatjaa fel, hanem a rablóállamok sovén politikusai, akik a rablott holmit féltve pusztítják a magyarokat lassan 100 éve.
De persze ez a fajtádnak kóser.
Ezzel leplezitek le magatokat minden alkalommal.
A magyarellenességetekkel csak a tót, román haverjaitok vetekedhetnek, meg a gyilkos rác partizánok.

Magyaur 2019.11.05. 15:33:49

@Hungryhorse: Kizárólag belpolitikai célja van Orbánnak, hogy 2020-ban nagy téma legyen Trianon, tudniillik külpolitikai szempontból elértük a célunkat (hacsak nem akar háborút a Fidesz) olyan Európában élünk, ahol azon van az Unió, hogy lebontsa a határokat. Orbán is Erdélyben hirdeti meg a programját!:)

Hungryhorse 2019.11.05. 15:36:40

@Magyaur: ismét félrebeszélsz. A komisszárjaitok semmit nem tesznek az őshonos kisebbségekért. Se a katalánokér,t, se a magyarokért, se a baszkokért, se a bretonokért.
Természetesen az oroszokért és németekért sem.
süti beállítások módosítása