MaGYAUR

MaGYAUR

Orbánék és a „lopós” magyar nemzet

2020. január 21. - Magyaur

 A Fidesznek van egy erkölcsi önfelmentő ideológiája: mivel a magyarság közép-ázsiai nép, ezért eleve „rafkós”; itt mindenki lop, csal, hazudik. „Tehát a „legmagyarabb” párt, a Fidesz sem tesz mást, mint mindenki. Csak a jogos részét veszi ki a közös vagyonból, vagyis a kétharmadot - minimum. De ezt minden igaz magyar ember megérti! Aki meg nem, az vagy proli zombi, vagy irigy és idegenszívű, gonosz ellenzéki! Hiszen a Fidesz felső tízezer nem tesz mást, mint amit ezer éven át a magyar nemesi elit; mi itt a gond? Csak a halvérű, jogszabálykövető, élhetetlen nyugatiak meg az úgymond „európai-keresztény értékek”-re hivatkozó „hazaárulók” kekeckednek a Fidesz országával

De amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek!

Hiába mondja Simonka: "mi nem csináltunk semmit másképp mint mindenki más ebben az országban" – ezt nem szabad szó szerint venni.

Aki engedély nélkül akarja kivenni a levesestálból a sűrűjét, annak „a kezére rá lesz ütve”, - mi másra való az állam, ha nem a tiszteletlen közemberek megleckéztetésre és büntetésére?”

Nem, az állam nem erre való, hanem az ország menedzselésére!

Nem, a magyar nép nem „kezelhetetlen” közép-ázsiai, hanem közép-európai keverék-nép.

Nem, a Fidesz elitjének nincs történelmi joga kirabolni az államkasszát.

Nem, a magyarok képesek a jogkövetésre.

Nem, senki nem helyezheti magát a törvények fölé, mert az első alkotmányunk, a 13. századi Aranybulla óta írásban van foglalva a zsarnoki uralommal szembeni Ellenállási záradék!

Igen, mondjunk nemet a Fidesz eltorzult nemzettudatára!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr615419182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2020.01.22. 04:51:06

"Dicsekvésnek ne lássék: az egész világon nincs annyi sikkasztó, mint ebben az ezeréves, szép magyar hazában. Nincs az a város, amelyiknek nincs meg a maga külön sikkasztója. Szóval, az álladalmi, társadalmi élet egyik mezején sem értünk el olyan gyönyörű rekordot, mint a sikkasztás terén! Csinálta az egész rendszer, melynek vezetőit leverték, de híveik még régi helyükön maradtak! Ismerős? A jövő térképén, Magyarország helyén 1 fehér folt lesz, ezzel a felírással, elsikkasztották! 1899 Debrecen
Minden komédia megfinomodott Budapesten. Csak 1 nem: a politikai komédia! nívótlanabb 1 peceszőllősi előadásnál. Már pedig minden komédiás tanul, készül, növekszik, csak a magyar politikusok nem tanulnak! Ady Nagyvárad 1903!
Vezető státusz férfiakról, előkelő politikusokról, társadalmi vezéremberekről, kedves, hízelgő elismeréssel szoktuk megállapítani, hogy nagy gazemberek.

István Tamasi 2020.01.22. 08:19:22

Nemzetthy Szotyialista Mutyisztánban nincs korrupció és lopás, ami van az a fideszmaffia lényege és lételeme ezt már régen megállapította Lánczi rektor.

Európai téridő 2020.01.22. 09:16:18

MaGyaur, te ötlötted ki ezt a terebélyes marhaságot, vagy segítettek neked internáci balfax hülyelvtárs firkász"kollégáid"?

Osváth Lacika 2020.01.23. 09:22:04

@Európai téridő: Húzz innen te fidesz szopó orbán nyaló görény! Mindenki internacionalista gyurtsányista aki a kormányt kritizálja??

István Tamasi 2020.01.23. 09:54:56

@Európai téridő: Breaking News
Milliárdos lopás-sikkasztás ügyében nyomoz a győri fidesz-Lungo drom kombó szervezetnél a rendőrség.

Európai téridő 2020.01.23. 10:24:01

@Osváth Lacika: Igen, te is egy internáci balfax hülyelvtárs csicskabirkabarma vagy.

Európai téridő 2020.01.23. 10:25:25

@István Tamasi: A Be. szellemében, ha feljelentés történt és elég ütős ahhoz, hogy az "officialitás" elve szerint, hivatalból eljárás induljon, akkor azt megindítják. Aztán, hogy melyik szakaszig jut el az eljárás, az már más kérdés.

2020.01.24. 05:19:19

@Európai téridő: Végvári őrnagy: Magyar Narancs, már csak gúnyból is a fórumosok meg a többi kacagányos álszent magyarkodásaira.
ma is ugyanolyan figurák osztják az észt, sőt részben ugyanazok, mint akkoriban, hiszen tele a politika volt III/3-assal; a szervezet ma is él, csak nevet váltott, szolgálja a hatalmat. A titkos tiszt nem vész el, csak átalakul. Macskajancsik! Ezt mondta szó szerint, pedig olyanok voltak bent a stúdióban, mint a Demszky meg az Orbán. Azt mondta, hogy „az ilyenek jönnek és mennek, de maga, Józsi bácsi, beírta magát a történelembe”. Szép, magasztos keretet szentelt ennek a Gyuri, átlátta a helyzetet. Abban a Napzártában benne van minden, lényegében az alapján ítéltek el, nézd meg. Illetve nem tudod megnézni, lehetetlen megszerezni, törölték minden honnét. Vajon miért?
„ti is érintettek vagytok, a kilenc választmányi tagotokból öt be volt szervezve”. Persze a kisgazdák is virultak a mocsokban. Mindenki. Szemétség, hogy a mai napig titkos az egész, a szomszédjaink mind rég lerendezték a maguk trágyadombját.
a szabó dezsői görénykurzus, mely szerint a görény: sunyi, lop, és büdös) Az ország vezetés, miután az országot adós rabszolgaságba taszította, most a lakosságon van a sor. A családot alapítani, lakáshoz jutni óhajtó fiatal, egész életét megalázó adós rabszolgának eladja, hogy lakáshoz jusson, és azt is elveszíti, (jelzálog utján) mihelyt az állása megszűnik, vagy zsarolhatóvá válik, az állásvesztés pallósával a feje felett!
Cipollaként delejezte a népet, állt, mint egy fluidum, áradt belőle az igazság, főleg a nők egy részére gyakorolt dermesztő hatást; rám mondjuk nem, mindig is paprikajancsit láttam benne. Szóval ment az agárdi gyűlés, és a Viktor egyszer csak azt mondta: „Vegyétek tudomásul, annyi a szabadságunk, amennyi hatalmunk.” Mindezt úgy, hogy az első fordulóban a párt kapott kilenc százalékot, de ez az ember már akkor hosszú távra tervezett. Visszakérdeztem: „Te, Viktor, nem inkább fordítva igaz, vagyis, hogy annyi a hatalmunk, amennyi a szabadságunk?”. Annyit felelt: „Nem.” És nézett. Mondom magamban, „jó, legalább ez is kiderült”. Autóval mentünk vissza Pestre, mellettem Ungár Klári, jó csaj, okos nő, meg a Szelényi Zsuzsi, ő is jó csaj, ő is okos, ja, csak a legeslegjobb fideszes csaj, a Viktor felesége, a Lévai Anikó nem volt velünk,

István Tamasi 2020.01.24. 08:59:49

@Európai téridő: .... Aztán, hogy melyik szakaszig jut el az eljárás az már polt péteren múlik.

Európai téridő 2020.01.24. 10:01:28

@lényeglátó: Te is az internáci balfax hülyelvtársa csicskabirkabarma, hasznosnakj vélt idiótája vagy ezzel a túlírt gagyi dumával. Másrészt az idézőjeleket hibásan használod és a hivatkozott Napzártas linkjének a bekopizásával többet értél volna el. Talán megnéztem volna.

2020.01.25. 04:27:31

@Európai téridő: Marha! Végvári őrnagy interjújából kimásolva elmentve! Orbán szara, neked étcsokoládé?

Európai téridő 2020.01.25. 09:27:34

@lényeglátó: Linket kaparj elő. Akkor talán elhiszem, hogy te nem hazudsz, internáci balfax hülyelvtárs.
süti beállítások módosítása