MaGYAUR

MaGYAUR

Sorosnak megint igaza van!

2020. március 05. - Magyaur

Híranyag a 444.hu-ban: Soros György szerint Európának Törökország pártjára kell állnia a Szíriában háborús bűnöket elkövető Oroszországgal szemben
"Mint Soros írja, az, hogy hatmillió szíriai állampolgár vált menekültté, az nemcsak Putyin szíriai stratégiájának egyik mellékterméke, hanem épp az egyik fő célja volt. Az orosz elnök ugyanis a közel-keleti felfordulást arra akarta felhasználni, hogy hatályon kívül helyezze azokat a nemzetközi normákat és humanitárius törvényeket, melyek a második világháború óta kialakultak.
A milliárdos kitér arra is, hogy véleménye szerint Aszad a legbarbárabb uralkodó, kit a világ Sztálin óta láthatott, és amikor saját népe fellázadt ellene, olyan katonai stratégiát fejlesztett ki, mellyel a létező legnagyobb károkat tudta okozni: szándékosan célzott kórházakat, iskolákat és óvodákat és vegyifegyvereket vetett be egy olyan konfliktusban, melynek több mint félmillió áldozata volt. Putyin pedig az orosz légierővel asszisztált ehhez, mely nélkül Aszad nem jutott volna sokra."
Sajnos a mi Orbánunk attól lehet tartani, hogy az Aszad fajtájából való, a népének nagy részét gyűlölő, kritikus helyzetben pedig szadistává váló despota.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr915504476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2020.03.05. 12:20:21

Jó hír, hogy Soros hisztizik és tombol.

Nyilván a saját szempontjából igaza van, de érdekel egy gazember szempontja.

midnightcoder2 2020.03.05. 13:25:40

Ja, tényleg. Hagyni kell a derék törököket és a helyi iszlamista ellenzéket népirtani. Ez a Soros tényleg nagy humanista.

nanebasszá 2020.03.05. 14:47:27

@MAXVAL bircaman közíró: értelmetlen amit írtál. Arra gondolsz, hogy nem érdekel? Vagy?

camilló 2020.03.05. 18:22:01

Ki fegyverezte fel a "demokratikus" ellenzéket" ? Miért jött létre az IS? Ki próbál valóban normalizált helyzetet teremteni? ki avatkozik be egy független állam belügyeibe hadüzenet nélkül. Ki támogatja az an-Nuszra Frontot. Ez a bejegyzés a teljes tájékozatlanságra utal és egy olyan szervilizmusra amit idáig a liberálisoktól és a fidesz hívőktől lehetett látni!

havrilla 2020.03.05. 21:50:36

Marha nagy barom vagy firkászkám!
Hogy sikerült ennyire meghülyülnöd?

vrana 2020.03.05. 23:20:43

Amit a 444 szemléz a FT interjúból, azt nem akartam elhinni. Öreg a Soros, de talán ennyire nem hülye. Fel is kerestem a linken az Ft-t, de 1, azaz egy dollárt kellett volna fizetnem, és még a cipőméretemet is megkérdezték. Inkább mégsem olvastam el az eredetit. Ha tényleg ezeket mondta, azzal saját táborát felezte le.

Z. Archer 2020.03.06. 00:29:41

Megint gyógyszerre ivott a vén szarházi.

megamedve 2020.03.06. 05:41:48

Őrültségnek tűnik, de van benne rendszer (logika).
Az biztos, hogy az EU- t szopatni kitalálni se lehetett volna jobbat, mint szakadt, hasznàlhatatlan menekültek millióit a határaira zavarni.

2020.03.18. 09:56:50

A profitéhség felfalja a világot! Először is tudjuk, hogy parazitizmus létezik az emberiségben. Másodszor, a parazita csoport zárt, jól (belülről) irányított. Harmadszor a parazita csoport, hogy megtartsa parazita helyzetét, bizonyos módon irányítania kell házigazdáját, mert egyetlen házigazda sem tűrné másképpen el a parazita jelenlétét. Az irányítás egyik nyilvánvaló formája lenne annak irányítása, hogy a házigazda mit gondol, mit olvas és lát oktatása, tanulása, szórakozása és új hírek felvétele során.

Azt is látjuk, hogy a parazita csoportot a gazdanép erkölcsösebb tagjai folyamatosan leleplezik, mert a paraziták minden fajta degenerációba beleesnek. Ennek okai nyilvánvalók. Mint az Encyclopaedia Britannica cikke kimutatja, a parazita jelenléte degenerációhoz vezet. Mert a parazitának nem kell aktívan dolgoznia az élelem megszerzéséért, sok ideje és energiája van a leggonoszabb tevékenységekre és a gazdanép fiainak megrontására.

A parazita lét hatása az idegrendszerre, mely sokféle parazitánál megfigyelhető, különösen figyelemre méltó a zsidó esetében. Az idegrendszer degenerációját komoly szellemi betegség állapotába a zsidók harminc százalékánál a szociológusok sokáig a zsidó közösségben levő beltenyészetre vezették vissza, de a nem zsidókkal házas zsidók ugyanilyen magas arányban idegbetegek, mint a zsidókkal házasok. Ez a betegség kifejezett biológiai okára utal, és azt sugallja, hogy a parazita lét elkerülhetetlenül az idegrendszer csökkenéséhez vagy degenerációjához vezet.
Ezek között első a tömeggyilkosság, azaz közössége elleni akció, mikor a gazda észreveszi, hogy a parazita jelenléte veszélyezteti egészségét. A zsidó az egyetlen emberi csoport, mely ismételten őt veszélyeztető csoportos akciók, pogromok alanya volt.
süti beállítások módosítása