MaGYAUR

MaGYAUR

Dobrev legnagyobb ellenfele Gyurcsány

2021. március 23. - Magyaur

Dobrev Klára sok szempontból ideális ellenzéki miniszterelnök-jelölt mert koncepciózus politikus, európai uniós kapcsolati tőkével rendelkezik és legfőképpen tapasztalt válságmenedzser, amire égetően szükség lesz az Orbán utáni válság kezelésénél.

Külseje is jelzi, hogy férfiasan kemény és ha kell harcias is, de ugyanakkor nő, akit az orbánista propaganda-hiénák csak szőrmentén taposhatnak bele a maguk által dagasztott bűzös sárba. Mivel erkölcsileg támadhatatlan, ezért nem is őt próbálják „karaktergyilkolni”, hanem a férjén, Gyurcsány Ferencen keresztül próbálják lejáratni. Ezért hívják unos-untalan „Gyurcsányné”-nak, hogy az amúgy egyre halványodó emlékű Gyurcsány Ferenccel szemben táplált negatív érzelmeket átvigyék a Dobrev Klárára. De ebben benne van az orbánista-futball-macsó előítélet is, hogy egy feleség nem lehet más, csak politikához nem értő buta liba, akit a háttérből mozgatnak, mert a politizáláshoz magától nem lenne esze. A valóság ezzel szemben az, hogy Dobrev jobb, empatikusabb és integratívabb politikus, mint a férje. Amúgy nem nehéz jobb politikusnak lenni Gyurcsánynál, mert sem az MSZP élén, sem a miniszterelnökként nem bizonyult sikeresnek.

Dobrev Klárának akkor van esélye győzni, ha képes az állandó szereplési vággyal küszködő férjét önmegtartoztatásra bírni. Ha sikerül Gyurcsány Ferencet már az előválasztástól kezdődően úgy háttérbe szorítani és ott tartani, ahogy Thatcher, vagy Merkel tette a férjükkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6016474676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2021.03.23. 12:30:02

@MAXVAL birсaman közíró: Szerencsére nem lehet egynapon említeni a Gyurcsány-Dobrev kettőst és a Magyarországon élősködő Orbán-Mészáros-Tiborcz klánt...

midnight coder 2021.03.23. 13:05:18

Gyurcsányné a büdös életben nem került volna a politika sûrûjébe, ha nem Fletó a férje. És nincs kétségem afelõl, hogy ha valamilyen formában hatalomra kerülne, centire azt csinálná amit a férje mond neki.

alöksz róz 2021.03.23. 23:24:33

@midnight coder: "Gyurcsányné a büdös életben nem került volna a politika sûrûjébe, ha nem Fletó a férje." - szerintem meg pont fordítva van. ferenc soha az életben nem került volna a miniszterelnökség közelébe se, ha nem dobrev klára a férje.

Magyaur 2021.03.24. 03:54:24

@alöksz róz: Én is pont ezt gondolom! Ő az ész a családban.

Szabó Anna79 2021.03.24. 08:02:19

Dobrev a csaladja jogan kozgazdasz, es jogasz. Okos no. Gyurcsany F-tol fuggetlen, autonom szemelyiseg. Gyerekeket nevel, csutortokig brusszelben keveri a szart 22-re. A szulei titkosszolgalati eszkozokkel szerintem ma is aktivan reszt vehetnek egy egy politikus kicsinalssaban . Lasd Szajer.

Okos no. Nulla vizioval. Orban 2010 ota turista paradicsomot csinalt az orszagbol.
Osszeteszem a kezem hogy a migrans invazio, es a Covid iszonyat gazdasagi osszeomlasat Orban kormany kezeli.
Ha valamiben az Orbanek nagyon profik akkor az a geo politika.

alöksz róz 2021.03.24. 12:43:34

@Magyaur: így van. de ferenc se tehetségtelen.
csak nem mindegy, hogy miben. miután 2006 őszén rádöbbent, hogy ő csak egy bohóc, néhány év alatt közép-európa legnagyobb trolljává fejlesztette magát.
ez se kis teljesítmény, lássuk be

midnight coder 2021.03.25. 07:16:55

@alöksz róz: De, valószínûleg igen. Fletó már a Kádár-rendszer végén erõsen az MSZMP következõ generációjának vezérének nézett ki. Ha nincs gengszterváltás, akkor ma õ ülne Kádár székében. Az asszony családja a vagyonosodáshoz járult hozzá.

midnight coder 2021.03.25. 07:23:06

@Szabó Anna79: Igen, valóban okos, de szerintem inkább szorgalmas mint tehetséges.

Szabó Anna79 2021.03.25. 08:02:49

@midnight coder: igaz. Latszik rajta, hogy maximalista. Szerintem a kihivo Karacsony lesz. En Dobrev helyeben nem indulnék el. Egyreszt amiota EP kepviselo, valami idegileg nem stimmel. Latszik mar, mikor interjut ad, vagy beszamol.

Masreszt ha masodik lesz az elovalasztason az arcvesztes, nem pici.
Nehez kommunikalni.
Mennyivel kenyelmesebb pozicio tét nelkul fikazni MINDENT. Ha ujra szuletek, ellenzekben szeretnek politizalni. Ámen.

Billy Hill 2021.03.31. 18:05:04

Karácsony Gergelyt az egész főváros támogatni fogja abban, hogy miniszterelnök-jelöltté váljon. :-) A fideszes rész azért, hogy tűnjön már el, a nem-fideszes pedig azért, mert itt az idő, áldozatot kell hozni a hazért, ezért nem fontos, hogy csak 2 évig tartott az a város iránti lángoló és örök elhivatottság - menni kell tovább, menteni a menthetőt országos szinten...
süti beállítások módosítása