MaGYAUR

MaGYAUR

Most igaza van a propagandistáknak!

2021. július 26. - Magyaur
Igaza van az orbánista propagandának: a Fidesz Néppártból való kizárása, az egész EU-t felelőtlenül megzsaroló orbáni vétó meglebegtetése és főleg Biden/Blinken politikai kurzusa óta kiadták Orbán Viktorra a "kilövési engedélyt"
.
Így jár előbb-utóbb az, aki mindenkit hülyének néz!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1316638188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dont forget to bring a towel 2021.07.26. 09:41:56

ahh, ez akkor az uniós demokrácia? a kilövési engedély az európai érték?

midnight coder 2021.07.26. 09:43:15

Az EU az USA gyarmata. Arra van, hogy fizesse az amcsi hatalmi törekvések költségeit, Pl. az oroszok elleni embargó, kínaiak elleni hidegháború, szíriai migrik kezelése, stb.

MC Slejmi B. 2021.07.26. 09:46:04

Ne haragudj, de nagyon szar lett a blogod.. Eleinte egészen jó volt, próbáltál értelmesen értelmes gondolatokat szabatosan kifejezni, de valami megtört úgy fél - egy éve.. :) A három mondatos üvöltözés - ahogy Pierre mondja a megállazidőben - nem színvonal. Inkább irkálj jelszavakat házfalakra meg köztéri szobrokra --> többen is látnák őket, mint a "bejegyzéseidet", és azért legalább tényleg elvihet a deka, egy liberálmarxista forradalmárhoz az jobban illik.

Bryan élete 2021.07.26. 10:46:53

Cseppüet se búsulj Magyaur, nem kell mindig, mindenkivel egyetérteni. Azt viszont mindenkinek el kell fogadni, hogy azt az autót, amelyik szembe jön az autópályán, sőt szándékosan sportot űz belőle, minden esetben elkapják..Mert ez a világ rendje, mindannyiunk érdekében.

sync 2021.07.26. 11:10:00

@midnight coder: Te nem ismersz más viszonyt :gyarmat-gyaramttartó, úr-szolga, konzervatív-liberális, stb.

HaD 2021.07.26. 12:53:58

@Bryan élete: orbán nem megy szembe semmivel de facto...az az alap nála amit cinikusan mondott "ne azt nézzék amit mond hanem azt amit csinál..."....valójánban kitömi az ejus tartói zsebét valójában kiszolgáltatja a 10(?)millia magyart mint fogyasztót és az ötöt(ha van annyi:)) mint olcsó melóst,miközben röghöz köti akit csak tud....csak egy pl. a közpénzböl kitömött bankok krva drága hitelezése...100 ezer eur 20 évre fix kamattal havi 950 EUR míg mondjuk Németországban ugyenez 500/hó...de lehetne sorolni hogy hogy teszik tönkre a magyar családokat miközben megkapják a jattot az ejuból....félre értés ne essék mikor a a ruszkik osztották a lapot ugyanennek a tetü bandának a felmenöi árulták a hazát...

midnight coder 2021.07.26. 13:18:59

@sync: Vannak más viszonyok is, de amikor valamibõl az egyik profitál a másik meg fizeti a számlát azt nehéz kölcsönösen elõnyös egyezségnek nevezni, és amikor valaki úgy ugrál ahogy a másik fütyül az nem egészen az egyenlõség jele.

Európa gazdaságilag is, politikailag is gyarmata az USA-nak. Mi finanszírozzuk az amcsik hatalami harcait, de ha sikerülne megbuktatni Putyint az csak arra lenne jó, hogy Joe odaát olcsóbban tankoljon. Politikailag ha ott elindul az agyhalál BLM néven, az tuti itt is futni fog, ha odaát úgy gondolják hogy a kicsi kínai rajta van a gonosz tengelyén akkor ideát is rákerül. Ha pedig leveszik róla akkor itt is le fogják.

sync 2021.07.26. 14:34:56

@midnight coder: Nem finanszírozzuk, hanem hozzájárulunk. Kölcsönös előnyökért. Úr - paraszt viszonynak a feudális anarchia közepette volt értelme, csak éppen értelmét vesztette a jogállamban(hahaha)

evilwolf 2021.07.26. 17:36:46

Orbán eljátszotta azt a Magyarország iránti tiszteletet, amit a kamu rendszerváltás kezdetekor elértünk.
Határnyitás, demokrácia iránti igény, csatlakozás egy rendesebb világhoz.
Nem bírta sokáig az uralkodó magyar párt, mostanra kiviláglott a Kínai Kommunista Párt iránti szerelmük, meg a Szovjetunió iránti vágy, amiből akkor kimaradtunk, de szoros szálak fűztek.
A fidesz, ami nem fiatal és főleg nem demokrata, erős vonzódást érez új Szovjetunió létrehozásában. Ennek két fő, egyértelmű jele van:
Putyinhoz erős kötődés
Türk tanácsi részvétel

alöksz róz 2021.07.26. 19:13:30

@midnight coder: vagy pl. a fegyverkezésük támogatása a közös adópolitikával

midnight coder 2021.07.27. 07:33:32

@sync: Ja, szerinted kinek került pénzbe a ruszkik elleni embargó, az európaiaknak vagy az amcsiknak?
Kik szívnak a szír migrik miatt, az amcsik vagy az európaiak? És kik nyernek ha Pl. megbukik Putyin és a helyére lehet ültetni egy olyan bábot mint Jelcin volt?

midnight coder 2021.07.27. 07:37:26

@evilwolf: Egyrészt a rendszerváltás is kamu volt, a párt 100%-ban átmentette a hatalmát és a következõ körben már vissza is szavazta a nép a volt állampártot. Másrészt idõközben némi fáziskéséssel bejött Rákosi elvtárs jóslata is a nyugattal kapcsolatban, mostanra már nagyobb kommunisták mint a kínaiak. Mert míg a kínai komcsik a kínai birodalom érdekeit védik - ahogy az amcsik az USA-ét, bár ez már kevésbé egyértelmû, lásd BLM és hasonlók - ezzel szemben az EU politikai elitje kb. mindenki mást fontosabbnak tart mint az európai átlagpolgárt.

sync 2021.07.27. 07:41:52

@midnight coder: Ezek mellékes körülmények egy háborúhoz képest. Ha nem állomásoznának Európában USA katonák, mennyi időt saccolnál arra, hogy az oroszok bekebelezzék Kelet-Európát, a balti államokat. Mennyi idő kellene, hogy Európára kényszerítsenek előnytelen szerződésket a kínaiaik, oroszok? Mennyi idő lenne orosz atomerőművekkel teleszórni Európát?
Na persze egy orosz ügynöknek öröm lenne elérni, hogy Magyarországot kipenderítsék az EU-ból.

NickJ 2021.07.27. 16:30:53

Nem adtak ki semmilyen kilövési engedélyt, Biden/Blinken szinte egyáltalán nem is törődik Magyarországgal. A pedotörvény célja meg pont az volt, hogy feldühítsék Brüsszelt, és a számítás szerint ez segítsen megnyerni a 2022-es választást. Ha Orbán nyer 2022-ben, akkor meg lesz elégedve magával és a nyerő stratégiájával, ha nem, akkor meg úgyis mindegy.
süti beállítások módosítása