MaGYAUR

MaGYAUR

Vadászati Világkiállítás és "Magyar Büszkeség"

2021. szeptember 16. - Magyaur

Ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kellettek a magyar nyomorúságos valóságot tagadó politikusok, akik a szorgalmas építőmunka helyett a feltűnősködést és nagyzolást választották. Bár szavakban az orbánista politikusok a „munka társadalmáról” beszélnek, valójában nem a szürke, szorgalmas, polgári munka áll az ambíciójuk homlokterében, hanem a „Magyar Büszkeség” erősítése.

Ennek semmi köze a horthysta/Klébelsberg-féle „magyar kultúrfölény” eszményéhez, amely a magyar kulturális felsőbbrendűséget kívánta felmutatni a környező „kisantant” országokkal szemben, hiszen akkor ennek jegyében gróf Klébelsberg, nagyon pozitív módon, egyszerre segítette, a falusi népiskolák és a külföldi Magyar Intézetek létrejöttét. Mára ehhez képest Klébelsberg neve csak arra szolgál, hogy elleplezze az állami iskolarendszer nem-gyerekközpontú és nem-tudásközpontú borzalmas centralizációját.

Mi tehát a („Meleg Büszkeség”-re rímelő) „Magyar Büszkeség” lényege?

Látványos eseményekkel elkápráztatni a világ és a magyar közvéleményt; leginkább sporteseményekkel (olimpiával, atlétikai világbajnoksággal, focimérkőzésekkel), Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal és Vadászati Világkiállítással.

A Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezői az ökológiai látásmód felértékelődése miatt gyorsan módosítottak az elnevezésen, ezért lett a cím: "Egy a Természettel", de olyan országban kerül megrendezésre a világkiállítás, ahol nincs környezetvédelmi minisztérium, nincs hatékony természetvédelem! Orbán kegyencei ott építkeznek, ahol csak akarnak, nem törődve a fákkal, állatokkal, emberekkel, hiszen jórészt megszüntették a „zavaró tényezőnek” tartott környezetvédelmi, szakmai és önkormányzati korlátokat.

Az orbánizmus lényege a belső gyarmatosítás, amit ugyanúgy a „hittérítés” örve alatt űznek, mint mások az idegen népek kolonizációját és aminek itthoni kísérőjelensége a cirkuszi felhajtás, például Európa legnagyobb tűzijáték show-jával. Ezekre a presztízs célokra erőn felül költ a magyar állam, miközben üres a zsebe és lukas a zoknija…

Amiképpen birtokolni akarják az orbánisták - kizárólagos, szuverén módon – a homogenizált magyar lakosságot, olyképpen akarnák birtokolni és ellenőrzésük alatt tartani, méghozzá a „legférfiasabb módon”, tehát úri, vadász módjára az állatvilágot, erről is szól majd a Vadászati és Természeti Világkiállítás.

Az orbánok, semjének, lázárok a Világkiállítással nemcsak a magyarok, de az állatvilág feletti „büszke” uralmuknak is látványos emléket akarnak állítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5416690346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 20:25:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ez a csatlakozás véletlenül nem ütközik az Alaptörvénybe?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.17. 20:53:40

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: akkor az a jövőben kétszer annyi jut felsőoktatásra az ezekre nem vonatkozik?

nemecsekerno_007 2021.09.17. 21:15:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezen még mindig rúgóztok?!? Magyarország már 2006-ban szarba volt.

Leooo 2021.09.17. 21:27:54

@kárárámaispj: : Tekintve, hogy a világkiállítások koordinációs irodája (tudod, akiknél 10 évre előre be kell jelentkezni és ők, az általuk elvégzett vizsgálat alapján odaadományozzák valamilyen tematikájú 'Világkiállítás' lehetőségét egy-egy országnak...) semmit sem tud arról hogy megfáradt honunkban miféle un. 'vadászati világkiállítás' megrendezéséről delirál a semmilyenzsóti, meg a többi agyeldobós, egyszer használatos fidióta, mert jelentkezés az nem volt, pöffetegéknek minek az...Legfeljebb majd e tárgykörben is kiírják a vonszolt turulkakiban fogant, lendkerekes szentpistával pántlikázott landot a kultúrországok közül! De ez nem baj, a baj az, ha döglenek a nyulaink! ;-P

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 21:47:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Már két évvel korábban elmondta a böszme zárt körben Őszödön, hogy mekkora szarban van az ország.

kunzoo 2021.09.17. 22:21:26

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
Már hogyne volna állami támogatás? Államilag finanszírozott szakot szerinted nem az állam fizeti?

kárárámaispj 2021.09.17. 22:49:32

@Leooo: Atyaúristen...
"Tekintve, hogy a világkiállítások koordinációs irodája (tudod, akiknél 10 évre előre be kell jelentkezni és ők, az általuk elvégzett vizsgálat alapján odaadományozzák valamilyen tematikájú 'Világkiállítás' lehetőségét egy-egy országnak...)
Tehát akkor van egy sóhivatal, aki majd jól eldönti, hogy mit lehet kiállításnak nevezni, meg mit nem? Hát, tényleg beszarok.
Szóval van valami, ahova jönnek Japántól Új Zélandig kiállítók és nézők, de ha a koordinációs iroda nem pecsétel rá akkor az semmi.. Okos vagy.
Ja, az megvan, hogy eszerint összesen 5 évente van világkiállítás?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 22:50:13

@kunzoo: Na és mennyi ilyen van pl. a közgazdász képzésben. Nem sok?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.17. 23:18:35

@nemecsekerno_007: Ne hazudozz! 2006-ban még 4 százalékos GDP növekedés volt. Csak gyurcsány tudta, hogy ez külföldi hitelekből finanszírozott növekedés volt. Mint most. csakhogy beütött a hitelválság. Ami durvább volt sok szempontból mint a járvány most, mert a pénzügyi alapok reccsentek meg a világban, például a bankrendszer. Most a járvány alatt a bankrendszer köszöni, jól volt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.17. 23:23:18

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Látom még mindig nem érted mire kapta az uniós pénzt. Olvassál! A milliárdos, szart sem érő dunaújvárosi világításért Orbán vejét viszik bilincsben. Dunaújvárosban a város vezetés cseréli a lámpákat annyi a baleset miatta. Van dunaújvárosi ismerősöm. Orbánt meg simán el lehet vinni a Mátrai Hőerőműért. Azzal nagyon túllőttek a célon.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.17. 23:24:21

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: rádió, fél fül talán még büszkék is voltak de télleg nemtom ez mire vonatkozik.

kárárámaispj 2021.09.17. 23:29:40

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"mi durvább volt sok szempontból mint a járvány most, mert a pénzügyi alapok reccsentek meg a világban, például a bankrendszer. Most a járvány alatt a bankrendszer köszöni, jól volt."
No. Melyik magyar bank is reccsent meg 2008ban? Mellesleg ki is mondta, hogy a hitelválság nem fog ide eljutni?
A bankrendszer marha jól volt a járvány alatt. Végül is csak a termelés állt le mindenhol. Meg az utazás, meg az élet.
Ekkora faszságot bazmeg, hogy a picsába lehet mondani?

kárárámaispj 2021.09.17. 23:32:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"A milliárdos, szart sem érő dunaújvárosi világításért Orbán vejét viszik bilincsben. Dunaújvárosban a város vezetés cseréli a lámpákat annyi a baleset miatta. "
Oszt mi a fasz köze van Orbán vejének a dunaújvárosi világításhoz, te szerencsétlen hülye? :D:D:D::D:D

kárárámaispj 2021.09.17. 23:39:39

Nah, mátyásnál eddig tartott a gyógyszer hatása.

apro_marosan_petergabor 2021.09.18. 00:07:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Én sem láttam még nyereséges általános iskolákat, sem katonaságot, de az operaházak sem azok... Sőt, a kórházak sem (legalábbis az államiak nem) s a balettintézet és a BKV is ilyen...
Vannak intézmények, melyek nem nyereségorientáltak, ezket az állam azért létesíti, hogy bizonyos közcélokat szolgáljanak - kultúra, egészség stb.
Vannak dolgok, amelyek áttételes hasznot hoznak. A pisai ferdetorony sosem lesz nyereséges, de keményen hozzájárul a turizmushoz, amely nem elhanyagolható az olasz GDP-ben.
Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül -mondták ezt majd 200 éve, ma sem tudunk jobbat.
A polgári oldal ezt teszi, a bolsevik-libero csapat meg ugat, de a karaván halad.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 00:13:16

@apro_marosan_petergabor: Milyen beruházásokra gondolsz? Mátrai Hőerőmű? Izocukorgyár? Éticsigagyár? Budapest-Belgrád vasútvonal? Fudan egyetem?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 00:14:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Miért ,szted egy részvénnyel nem lehet mást csinálni, csak eladni? Olyanról például, hogy osztalék, nem hallottál?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 00:14:48

@apro_marosan_petergabor: Mire fog menni az a több milliárd dollár frissen felvett hitel? Mennyi most a GDP arányos államadósság amire hivatkoztok? Csak nem több mint a szocik alatt volt? Mert hogy 80 felett van már vastagon.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 00:17:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Vagy talán mégis:

eu-brusszel.mfa.gov.hu/news/magyarorszag-sem-tamogatja-az-europai-uegyeszseg-letrehozasat-nyilatkozta-trocsanyi-laszlo-igazsaguegyi-miniszter-bruesszelben

"Az Európai Ügyészség, mint önálló intézmény létrehozatala Magyarország esetében az alaptörvénnyel való összhang kérdését is felveti, miután az abban rögzítettek szerint a magyar ügyészség az állam büntetőigényének kizárólagos érvényesítője - hangsúlyozta Trócsányi László."

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 00:19:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Na de mi a helyzet Katkával? Nemcsak az ágyban vesztette el a szüzességét? :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.18. 00:19:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem tudom mi van ezekkel, ma elég sok nevüket elő vették a trollok.
Lehet riadót fújtak a pártszékházban?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 00:25:51

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Jó éjt! Megyek én is.

Jó az új recaptcha! :-)) Erre írjon matyi scriptet!

kárárámaispj 2021.09.18. 01:17:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ejj, benézted? Pedig már börtönt ígérgettél, ugye?
Szóval, ha minden igaz, akkor a csúnya rossz vej cégénél nem nagyon voltak minőségi kifogások.

Miért röhögsz az osztalékon. A mol speciel 95 ft-ot fizetett idén részvényenként. Ez kb. 4% osztalék. Mi azzal a bajod, hogy X alapítvány a pénzt részvényben tartja, majd az osztalékból csinálja azt ami a célja.

kárárámaispj 2021.09.18. 01:19:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ja, piros pont, mert matyit tényleg gyorsan kibasztad.
Egyébként annyira hülye, hogy mindenkinek megcímzi a választ, csak a saját nickjeinek nem. Simán levágós hogy melyiken működik.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 06:26:38

@kárárámaispj: Nem tudtam hogy Dunaújvárost nem az Elios loptam meg, ennyi. A többi áll. Jogos, tényleg bizonyos nickeket kihagy.

apro_marosan_petergabor 2021.09.18. 09:25:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Volt egy kemény 2 év a COVIDdal, ez értelemszerüen növelte azt az államadósságot (más EU országokban is így történt), amelyet a polgári kormány korábban leszorított 70% tájékára. De a gazdaság újra működik, az emberek doloznak, keresnek(jól)! - s erőteljesen növekedik, s szépen vissza fog csökkenni az államadósság ismét. Azt se feledjük, hogy a bolsevikok alatt még úgy is növekedett , hogy közben elkótyavetyélték a közvagyont. A polári oldal pedig visszavásárolja a víz, gáz stb. szolgáltatókat, hogy a saját infrastruktúránk saját kézben legyen.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 09:30:49

@apro_marosan_petergabor: Ja, úgy vásárolja vissza, hogy előbb tönkretette őket.

hvg.hu/kkv/20210604_Az_Alfoldviz_kifeszitve_varja_hogy_vegre_atvegye_az_allami_vizmu

"Arról, hogy mi sodorta a lehetetlen helyzetbe a vállalatot, tavaly decemberben írtunk részletesen. Most csak felsoroljuk, hogy a rezsicsökkentés, a közművezetékek megadóztatása, a felügyeleti szervnek fizetett díj is az ellehetetlenülés felé sodorta a céget még a saját bevallásuk szerint is. Nem segített a vállalat helyzetén az sem, hogy egy, még a mostani ÁSZ-elnök megyei elnöksége idején támogatott magyar-román közös program olcsó vízvételi lehetőségét félretéve, inkább a 38 milliárd forintos uniós forrásból finanszírozott arzénmentesítő programot választották, ami további üzemeltetési költséggel terheli a céget, és jobbára a kivitelezőknek, Mészáros Lőrincnek, a Duna Aszfaltnak és a Békés Drénnek hozott busás hasznot."

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 10:22:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja értem, neki lehet..Lehet, hogy nem is a lopással van igazán gondod? :)

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 10:58:39

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Bocs, elszundítottam a hülyeségeiden. De, a lopással van gondom.

kárárámaispj 2021.09.18. 11:06:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Nem tudtam hogy Dunaújvárost nem az Elios loptam meg, ennyi."
Gondolom az egyes szám első személy fraudi-elszólás volt...
Az Elios kit is lopott meg? Volt rájuk panasz valahol is? Én nem olvastam.
Dunaújvárost sem meglopták, hanem nem tetszik az elvégzett munka. Esetleg nem érzel különbséget, ha kihívsz egy festőt, és foltosan festi ki a lakást, meg ha este feltöri a lakást és elviszi a pénzed? A másik részről - te mint műszaki ember tudhatnád-, hogy amikor beadták a pályázatot, akkor abban le volt írva, hogy mit fognak telepíteni, hány darab, hány lumenes fényforrást. Ha ez nem elég, akkor az még mindig nem lopás. Arról ne is beszéljünk, hogy 200 milliós ügy volt, nem többmilliárdos.
Egyébként nem te vagy az egyetlen, aki összevissza keverte ezeket. A ballib média direkt és szándékosan mosta össze Újvárost az Eliossal.
Tele van a net olyan cikkekkel, hogy "Elios, Olaf ...." két sor "a dunaújvárosi világítás".

kárárámaispj 2021.09.18. 11:09:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Tehát az a rossz, hogy arzénmentes vizet akartak. A szemét fideszesek :D:D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 11:43:54

@kárárámaispj: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Bezzeg a balfékek kormányzása ezen a téren is jobb volt:

csepel.info/?p=8065

"A készülékeket szétszerelő ellenőrök megdöbbentően kreatív műszaki megoldásokat találtak. A három éve próbaüzemelő utastájékoztató táblák harmada nem is működik, drága volt, ráadásul garancia sincs rá."

:))

"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 12:21:45

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Nem, nem lopott. Hologramos nyomtatás témakörben kapott támogatást. A pályázatban meg volt említve, hogy ha lesz olimpia, azon jegyek és belépők regisztrációs kártyák hologrammal ellátására is képesek hogy ne legyenek hamisíthatók.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 12:24:27

@kárárámaispj:
"Az Elios Zrt. olyan nagy, uniós finanszírozású közvilágítási projekteket nyert el a 2010-es évek elején, amelyekkel kapcsolatban később komoly gyanú merült fel, hogy eleve erre a cégre írták ki őket. Emellett a megvalósítás minősége is aggályos volt több városban. Ám a magyar rendőrségnél tett feljelentés után 2016-ban lezárták a nyomozást, mert nem találtak bűncselekményre utaló nyomot. Az OLAF is vizsgálódni kezdett, és a súlyos szabálytalanságok gyanúja miatt végül több mint 13 milliárd forintnyi eurót követeltek vissza Magyarországtól, az eredményeket pedig átadták a Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészségnek. A Legfőbb Ügyészség 2018-ban nyomozást indított, amelyet a rendőrség viszont még abban az évben bűncselekmény hiányában újra lezárt."

Alick 2021.09.18. 12:53:11

Pont 50 évvel ezelőtt volt Magyarországon Vadászati Világkiállítás - azóta sokat változott a világ.

Alick 2021.09.18. 12:54:21

"Mi tehát a („Meleg Büszkeség”-re rímelő) „Magyar Büszkeség” lényege?"

Igazából a Pride-ot is át lehetne nevezni Ánuszvadászati Világkiállításra.
:)

Alick 2021.09.18. 13:01:44

@midnight coder:
„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek” - „Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet”.

Ezt igazából bárki mondhatná Isten gyermekeként...
Jézus: "A Törvényetekben ugye meg van írva: Én mondtam, istenek vagytok?"

"Csak annyi, hogy az Újszövetség alapja az Ószövetség. Jézus azért az, mert õ a Messiás."

A zsidók nem fogadták el Jézust messiásnak... ő pedig beszólt nekik az istenükkel kapcsolatban:
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

Demosz 2021.09.18. 14:35:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Akkor mehetnek is jogszerűen a dutyiba egytől-egyig. Ha csak a Népbíróság előbb el nem ítéli őket román mintára.

Demosz 2021.09.18. 14:38:31

@Alick: A Biblia eredetileg nem is ilyen tartalommal íródott. Mindent a kor követelményeihez, elvárásaihoz igazított az egyház. Akár orbánizmusból is lehetne szektás kötetet előállítani, van elég vezethető ember ehhez.

Demosz 2021.09.18. 14:40:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Most itt az idő hogy másként legyen ezen túl. A sorsod a kezedbe veheted . Irány a szavazó helyiség.

Demosz 2021.09.18. 14:43:15

@MIx: Csak amiről tudhatunk. A titkos tivornyák külhonban megszervezve állami szállítással sem kerülnek kevésbe nekünk. De mint a jó rabszolgák csak nézünk ki a fejünkből és várjuk a korbács jutalmat ha bármit észre veszünk egészen véletlenül. Biztos hogy ezt akartuk a rendszerváltáskor ?

BiG74 Bodri 2021.09.18. 15:13:23

@kárárámaispj:
Már bocs, de pont a ballib médiában jelent meg, hogy Dunaújvárosban nem az Ellios tevékenykedett.
Viszont a tisztes lárvaarcú úgy ment bele ebbe a projektbe, a tényleges vezír ( pulóveres nagyon megmondom a tutit) kiadta neki, közben a városházán akkor még dolgozó szakemberek óvták tőle. Aztán mikor kiderült, hogy ez ritka szar lett, nem tett semmit a városáért, mert fajtája levegőt venni sem mer a főnci beleegyezése nélkül.
255 milliót, melyből vagy 210 Eus pénz volt eltapsolt, nem tudom mennyibe fáj a sok kiépített gyalogátkelő, mely elvileg, ismétlem elvileg gyalogos érkezésekor az úttestbe épített villogó lámpasort indít be. Amúgy sok esetben teliholdnál egész jól látható az út.
Azt már meg se kell kaparnom, hogy a fejlesztést elvégző nullkilométeres cég, kié, mié, mert látható, hogy szaros fidesznyiké. Továbbá a városért dolgozó fideszesek mondták a botrány kirobbanásánál, hogy nemsokára jön a nyár, és akkor nem lesz feltünő, és el is felejtjük. Oszt csodálkoztak, amikor el lettek zavarva a picsába.
És akkor még messze nincs vége a sornak amit a gerinctelen szarjancsik Dunaújvárosban műveltek.

Emmett Brown 2021.09.18. 15:53:06

@kárárámaispj: nem lopás? akkor csak simán luxusprofitos ótvar munka?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 16:01:12

@Demosz: Mert ugye Hagyó meg a többiek mentek a dutyiba egytől egyig. Ugyanmár. Egyedül a Császi-Tátrai párost ültették le 1-2 évre. Az autópályapénz lenyúlások kapcsán ült például valaki? Nem hiszem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 16:29:23

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Hűűű.. a pestisrácok nagyon hitelesek! A gazdáik épp most engedték el a kezüket. :-))

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 16:37:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Leegyszerűsítem neked: Csehatkáék cégei olyan hátrányos helyzetű térségben működő cégként feltüntetve pályáztak magas összegű uniós támogatásokra, ahol aztán semmilyen gazdasági tevékenységet, gazdaságélénkítést nem végeztek. Így vándorolgattak az országban, másfél milliárdnyi uniós támogatást elnyerve így.

www.youtube.com/watch?v=FCU0zB5lZb4

kárárámaispj 2021.09.18. 17:03:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
" Nem, nem lopott. Hologramos nyomtatás témakörben kapott támogatást. A pályázatban meg volt említve, hogy ha lesz olimpia, azon jegyek és belépők regisztrációs kártyák hologrammal ellátására is képesek hogy ne legyenek hamisíthatók."
Háháháhá.:D::DD:
Az fasza. Tehát egy meglévő technológia fejlesztésére kapott pénzt. Ha lesz olimpia. Aztán mindent megtett, hogy ne legyen olimpia :D:D:D:

kárárámaispj 2021.09.18. 17:04:42

@Emmett Brown: "nem lopás? akkor csak simán luxusprofitos ótvar munka?"
Menj lomizni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 17:12:09

@kárárámaispj: A meglévő technológiát a magyar okmányokhoz kell igazítani. És csak annyit írt, hogy az olimpia nehezen hamisítható dokumentumaihoz is használható lenne. Még nem láttál hologramos iratot?

kárárámaispj 2021.09.18. 17:12:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Emellett a megvalósítás minősége is aggályos volt több városban. "
Ez ugye semmi konkrétat nem tartalmaz.
Ha lett volna valami, ami kézzelfogható, akkor abból pont ugyanakkora patáliát vert volna a ballib sajtó, mint a Dunaújvárosiból.

Na, és akkor fuss neki még egyszer.
1. Az, hogy valakit megbíznak, és megcsinálja a munkát az szerinted lopás.
2. Az, hogy valaki kap pénzt olyan fejlesztésére ami már létezik, majd miután megfúrja az olimpiát, hogy a fejlesztésre ne is legyen szükség az nem lopás.

Az lopás, ha Mészáros kap megrendelést, aztán megcsinálja. Az nem lopás, ha a Strabag kap megrendelést és ő csinálja meg. Kicsit furcsa a logika.

BiG74 Bodri 2021.09.18. 17:33:13

@kárárámaispj:
Miheztartás végett, Cseh Katalinról olyanok állítanak dolgokat, akiknek csak fideszes hisz ebben az országban. De ellenzékiként mondom, ha loptak, vagy csak etikátlanul jártak el, húzzák le őket a vécén, vagy darálják le őket, pont leszarom. Senki ne aljaskodjon, senki ne magyarázza nekem a bizonyítványát. De jelenleg a fityiszes rendszer olyan aljas, korrupt, hogy azt se lehet elhinni nektek amit kérdeztek, nemhogy amit kijelentetek. Ráadásul egy mindenre rátelepedő, bármit elnyomó, goebbelsi propagandát alkalmazó hatalom állít valamit, akkor amikor az embereknek ezen állításokkal tele a padlás, mert nap mint nap próbáltok lehúzni valakit abba a szennybe amiben fetrengtek.

Emmett Brown 2021.09.18. 17:57:55

@kárárámaispj: nem tudok, a pereputtyod nem enged oda

kárárámaispj 2021.09.18. 19:25:00

@BiG74 Bodri:
"Cseh Katalinról olyanok állítanak dolgokat, akiknek csak fideszes hisz ebben az országban."
Ahham. Tehát ha Cseh Katalin kezében a fegyver, mellette a hulla, akkor sem hiszel a szemednek, hiszen ő egy szent lehet.

Egy dolgon gondolkodjál már el. Ez a Cseh Katalin mégis kicsoda? Már hogy rá kell állítani a propagandagépezetet, meg a sárba kell tiporni.
Mert szerintem egy harmadrangú senki. Te azt mondod, hogy politikai támadások érik, és alaptalanul vádolják. Kb. kétszáz olyan embert tudnék felsorolni kapásból, akit politikailag érdemesebb lenne támadni. Cseh Katalin politikailag egy nagy nulla.
Egyetlen szempontból van értelme foglalkozni vele: Évek óta azt ugatja, hogy csak a fideszesek kapnak uniós pénzt, azt meg ellopják. Erre kiderül, hogy nemfideszesként is kapott pénzt? Most a lopást hagyjuk is.

Annyira érdekes ez a ballib szemlélet. Volt a Borkai meg a videója. Mi van a videón? Néhány öreg kandúr kefél fiatal lányokat. Talán hajón. Finlandia vodkás üveg meg Szentkirályi ásványvíz az asztalon. Mit hoztatok ki belőle? Kokainos szexparty a luxusyachton. Borkai lemondott.
Volt egy kispesti önkormányzati képviselő. Konkrétan szív valami fehér port az orrába, és arról beszél, hogy hogyan kell százmilliót zsebrevágni. Mit hoztatok ki belőle? Politikai támadás, hamis videó - hiszen egy önkormányzati képviselő akkora potentát, hogy hamis videókat kell csinálni róla, hogy lejárassák.

Buták vagytok mint a föld

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.18. 19:57:18

@kárárámaispj: Te dumálsz, aki nem tudtad hogy az önkormányzati adósság az államadósság része? Ki is a buta?

BiG74 Bodri 2021.09.18. 20:36:52

@kárárámaispj:
"Annyira érdekes ez a ballib szemlélet."
És bebizonyítottad, hogy a fideszes is ér egy miatyánkot.
Az, hogy Cseh Katalin egy harmadrangú valaki az egy dolog, lehet. Foglalkozik vele a fityiszes propaganda? Foglalkozik! Hazudott már ez a propaganda az arcunkba? Igen! Cseh Katalin ártatlan? Mit tudom én, de nem csak az számít mit mondanak, hanem az is, hogy ki. Mindezt úgy, hogy nem tisztem védeni a hölgyet, azt ti már megtettétek azzal, hogy a szavahihetőségeteket nullára redukáltátok. Ettől lehet a Katinka simlis, lehet, látod ide írom, hogy lehet, de pont nem egy fideszes hazugsággyár, vagy gyáros fogja ezt nekem bebizonyítani.
Másik, mosdatod pl. a borkait, aki még le is mondott, ó! Én bármelyik tolvajt a falhoz állítanám, nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy harcba szállok bármelyik politikusért, csak azért, mert nem fideszes. Dehát te a lopást, kurvázást, kokainozást elnézed ha fideszes az illető, de ellenzéki az csak tetű lehet. És akkor még ti jöttök az álszent szöveggel, hogy az ellenzék csak sárt dobálni tud, vazze azt se tudjátok mi sár, meg a szar, mert szívlapáttal rakodják a szátokba, ti pedig acsarkodva fújjátok mindenfelé, ahová a fejeteket fordítják.

kárárámaispj 2021.09.18. 20:53:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezt úgy néz ki, hogy tényleg rosszul tudtam. Ilyen előfordul ugye?
A számaid akkor sem stimmelnek.

kárárámaispj 2021.09.18. 21:11:53

@BiG74 Bodri:
"Az, hogy Cseh Katalin egy harmadrangú valaki az egy dolog, lehet. "
Ez nem lehet, hanem biztos.
"Foglalkozik vele a fityiszes propaganda? Foglalkozik! "
Miért ne foglalkozna vele? 2-3 éve pofázik valamit, elrohangál Brüsszelbe feljelentgetni, aztán kiderül ez? Ha ez nem a vizet prédikál esete,akkor semmi. Hallgatniuk kéne? Miért?
"Hazudott már ez a propaganda az arcunkba? Igen! "
Mint ahogy a másik is ugye? Az érdekes módon nincs lejáratva, ugye? Mint a szent és sérthetetlen hvg, aki rejtett kamerával felvette, hogy a színészek választási csalnak. :D:D

"Másik, mosdatod pl. a borkait, aki még le is mondott, ó! "
Mosdatom? Baszki, leírom az igazságot, amit a saját szemeddel láthatsz. Nekem nem áll össze a kokainos luxusyacht az Adrián meg a szentkirályi bubimentes.

"Dehát te a lopást, kurvázást, kokainozást elnézed ha fideszes az illető, de ellenzéki az csak tetű lehet."
Tudsz szöveget értelmezni? Lassan írom, próbáld meg. Nem nézett el senki semmit. Mit lehet látni? Öregek dugnak. Ne legyünk naivak, ezek bizony kurvák. Kokain merre látszik a videón? Lopás merre látszik? Sőt, én azért azt a valamit sem luxusyachtnak mondanám. Tudod milyen ez? Mintha azt leírnám, hogy Big74bodri pénteken kocsmában volt, sörözött, és pedofil. És a bizonyíték erre, hogy itt a kép, hogy kocsmában van és sörözik.

Ellenzéki csak tetű lehet? Hát apám, az a csávó - ellentétben Borkai Roccóval és a viagrás haverokkal - konkrétan arról beszél, hogy hogyan kell lopni. Közben meg ténylegesen kokó van a kezében. És ezt mentegetik, és nem ismerik fel a videón, és politikai támadásnak állítják be.
Már bocs, az egyiket újraválasztották, és lemondott, a másikat talán azóta kirúgták a pártból, de nem mondott le. Nem érzel némi szintkülönbséget?

BiG74 Bodri 2021.09.18. 21:27:27

@kárárámaispj:
Nincs szintkülönbség egy szint alatt.
Nincs olyan, hogy hazugságra hazugság a jó válasz.
Borkaira pedig, meg a többi kivédett kis mocsokra nem mennék vissza, ki lettek beszélve akkor és utánna. Unalmas, és felesleges is, feldobhatod újra a témát, de én ebbe nem megyek bele, tekintve, hogy pont értem miért is volt bukta ez a borkainak, attól, hogy te meg nem. Mosogasd, egyszer majd rájössz, hogy hol a hiba.

kárárámaispj 2021.09.18. 22:06:13

@BiG74 Bodri: Hát, ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy vau vau, annak talán több értelme lett volna.
"Nincs olyan, hogy hazugságra hazugság a jó válasz."
Nem. Itt arról van szó, hogy te eldöntötted, hogy amit az egyik oldal ír, az nem igaz. Pont. Ha azt, hogy kék az ég, és zöld a fű, akkor sem. Hiszen ők olyanok.
A másik oldalnak meg hiszel, jobban mint a saját szemednek.
De gondolom ez egy pillanatig nem fog zavarni abban, hogy agymosott birkázzál olyanokat, akik nem értenek veled egyet.

Érted, hogy miért volt bukta Borkainak? Én meg nem?
Te tényleg nem tudsz olvasni? Igen, bukta volt, le is mondott- mert közszereplőhöz méltatlanul viselkedett. Annak ellenére, hogy a videón se luxusyacht, se kokain, se közpénzlopás nincs. Azokat azért bemondásra elhiszed, hiszen olyan oldal mondja, akik még soha nem hazudtak. Csak néha. Elvert feleségről, elhagyott gyerekekről, grazi szanatóriumokról, választási csalásokról, meg olyan dolgokról, hogy csak fideszes nyerhet a pályázatokon.
Mindegy. Buta vagy, ahogy mondtam.

BiG74 Bodri 2021.09.18. 23:04:51

@kárárámaispj:
Utoljára, nem hiszek el senkinek sem mindent, de fideszesnek semmit. Az előfordulhat, hogy éppen nem tereltek, de hát a pásztorfiúnak sem hittek a végén, oszt mégsem a falu volt a hibás. Viszont csúnya érvelési hiba, hogy akkor a másik oldalnak mindent, és ebből a fals gondolatból visszafordítasz ismét, hogy akkor bizony engem átvernek, és mivel átvertek, akkor bizony a fidesznek igaza volt. Közben meg csak csavargatod a lufit, de hát, hiába hozol ki belőle pudlit, az nem fog ugatni. A többi pedig ugyanebből a fals gondolatvilágodból fakad, hogy akkor graz( nem hiszem), elvert feleség, mármint viktor(nem hiszem), csak fideszes nyerhet( hiszem, mert azzal hogy 100 pályázatból egy nem fideszes, vagy tíz, hogy egymillárd forintnyi pályázatból csak 950 millió egyértelműen fideszes, az nekem nem meggyőző).
Ha már itt tartunk, utálom a példálózást, de kíváló példát mondtál. Ha a fideszes azt mondja, kék az ég és zöld a fű ( mert szerinted ez evidens) én gyanakszom, és nem hiszem el, mert a fideszestől kitellik, hogy a beborult szürkésfekete égre, és a kiszáradt sárgás fűre mondja ezt, mert hát ezt kell mondania, éppen ez az érdeke. Ugyanakkor nem hiszem el ezt egy ellenzékinek sem elsőre, mert egyrészt én is megtudom nézni, másrészt van szakember aki ezt meg tudja erősíteni, de sokkal nagyobb bizalommal állok hozzá az biztos.
Ráadásul borkait sem érted, kimondod, de nem érted. Nem közszereplőhöz méltatlanul viselkedett, hanem ami vérlázító, hogy az álszent propagandátok ellenére megmutatta a valódi arcotokat. Pontosan szembe ment azzal, amit ti szajkóztok, és egy nemzetre rá akartok kényszeríteni. Lehet ő egy zseni, aki a közt szolgálja annak ellenére, hogy időnként kurvázik, meg jachtozik, akár a felesége mellett is, ha a politikájában nem hazudja ennek ellenkezőjét, akár törvényi szinten is.

Leooo 2021.09.19. 00:36:13

@kárárámaispj: : Figyu, az, hogy egy zakkant farok vagy és fogalmad sincs mi miről szól, arról én nem tehetek. A világ így működik és ezen a fidióták erőlködése sem fog változtatni! Nem kell nekem hinned nézz utána magad, mi a feltételrendszere annak, hogy Világkiállítást rendezzen egy ország, és így is hirdesse, bárhogy is.
Az egy dolog, hogy személy szerint neked mi nem tetszik, vagy miről mit delirálsz...A kutya ugat, a karaván meg halad(mert ez a dolga!)

kárárámaispj 2021.09.19. 01:06:18

@Leooo: :D Oké. Tehát öt évente van világkiállítás és ennyi.

kárárámaispj 2021.09.19. 01:13:12

@BiG74 Bodri:
Jó, akkor ne higgy senkinek semmit, pont leszarom. Ostoba vagy, és az is maradsz, ha azt hiszed, hogy a szakértő a szent és sérthetetlen.

"álszent propagandátok ellenére megmutatta a valódi arcotokat."
Ó, hát igen. Ha egy ilyen, akkor mind az. Bravó. Várj. Akkor ez a másik oldalra is érvényes? Ha Katika bugázott, akkor a többi is?

" Pontosan szembe ment azzal, amit ti szajkóztok, és egy nemzetre rá akartok kényszeríteni."
Ki és mit akar rákényszeríteni egy nemzetre te fasz? Mi van megtiltva? Kötelezővé tették a vasárnapi templomot, vagy mi a szar?
Kézlevágással büntetik a házasságtörést?

kárárámaispj 2021.09.19. 01:21:07

@BiG74 Bodri:
" azzal hogy 100 pályázatból egy nem fideszes, vagy tíz, hogy egymillárd forintnyi pályázatból csak 950 millió egyértelműen fideszes, az nekem nem meggyőző)."
És ezt onnan tudod, hogy kiszoptad a számaidat az ujjadból. pont.
Akik az ellentettjét írják, azok hazudnak, és kész is. Bodri, a kutyámnak bonyolultabb a gondolkodása, mint a tied.

BiG74 Bodri 2021.09.19. 06:44:49

@kárárámaispj:
Basszus te törni magyar?
"nem hiszek el senkinek sem mindent, de fideszesnek semmit.". Tudom, bonyolult egy mondat, de lefordítom a nyelvedre ( megpróbálom) : nálam nincs olyan, hogy létező valakinek, valaminek ( értsd politikailag behatárolt személy, nevesített média) mindent elhiszek. Ami hihető az adott témában az a megfelelően hiteles helyről jön, míg lehet más témában más személy, média hitelesebb. Ebből a rendszerből a fityiszes nervilág kiírta magát.
Szerencsétlen Katalinnál sem fogod, hogy a legnagyobb védelem a számára az, hogy a fityiszesek rágják a húsát. Ez által nehezen hihető, amiket rámondtok. De igen, ha bebizonyosodik, hogy lopott, azzal nem csak magát, hanem a saját pártját is lejáratta. Mehet a dutyiba, a pártostársai meg a süllyesztőbe.
A többire nem is reagálok már, mert te is egy kurvára unalmas kis bigott fidesznyik vagy az unalmas előre borítékolható sablonjaiddal.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.19. 07:42:04

@kárárámaispj: O.K. Akkor ez lezárva. Korrekt hogy elismerted. A számokkal kapcsolatba kérlek cáfolj meg egyet legalább!

kunzoo 2021.09.19. 09:57:18

@kárárámaispj:
Kötelező templom. Van a falunak egy iskolája. Azt az egyet átvette az egyház, mert az egyház ugyanarra a tevékenységre több pénzt kap mint az önkormányzat. Az egyházi fenntartású iskolákban-mondjuk így-kötelezően ajánlott a templombajárás. Mivel nincs más iskola a településen, elmondhatjuk hogy kötelező templombajárás van.

kárárámaispj 2021.09.19. 10:22:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
2021ben 81% az államadósság. Nominálisan nem keresem elő, de az nem lehet a duplája a tíz évvel ezelőttinek.
Azt, hogy te ide oda számolsz manyupot meg eu-s pénzeket arról nem tehetek, te vagy az egyetlen a világon, akik ezt számolják.

kárárámaispj 2021.09.19. 10:39:02

@BiG74 Bodri:
"Szerencsétlen Katalinnál sem fogod, hogy a legnagyobb védelem a számára az, hogy a fityiszesek rágják a húsát. Ez által nehezen hihető, amiket rámondtok. "
Bravó. Logika a köbön. Tehát Katalint a függetlenobjektív sajtónak kellett volna lebuktatnia. Akik mellesleg azt sem tudják, hogy hogyan nyalják a sajátjaik seggét. Mondjuk az index sokkal fontosabbnak tartotta megírni, hogy CSK férjhez ment, mint magát a csalás gyanúját, illetve, hogy mi történt.
Írd be az index keresőjébe a cseh katalin nevet.
Több mint kétezren vonultak az első vidéki Pride-on
Fekete-Győr András: Tökös dolgot tett Karácsony, de nem eshet a Dunába a Lánchíd
Hajnal Miklós és Cseh Katalin a stúdióban
Kiderült a pápát kiátkozó bíró és Orbán Viktor hivatala közötti titkos kapcsolat
A Pozsonyba siető Ferenc pápa nem megy át Budára.
Ezért kapták lencsevégre Donáth Annát Emmanuel Macronnal
Fekete-Győr András: Úgy vágtunk neki, hogy tudtuk, nem én vagyok a legesélyesebb jelölt
Deutsch Tamás: Az OLAF megkezdte a Cseh Katalin-ügy vizsgálat előkészítését
Budai Gyula feljelentette Cseh Katalint a NAV-nál, a momentumos politikus csalódást ígér
Cseh Katalin elkelt
Deutsch Tamás már nem csak fenyegeti Cseh Katalint
Pegasus-ügy miatt kapott össze Vastag Tamás és Vágó István
Cseh Katalin ügye a megfigyelési botrány árnyékában
Cseh Katalin mosollyal alázza az OLAF-vizsgálattal fenyegetőző Deutsch Tamást
A Fidesz az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul Cseh Katalin ügyében
Dömötör Csaba: Milyen jó, hogy lehet tüntetni!
Megint jelentkezett Anonymus, szerinte jó nyomon járnak az újságírók

Mennyire hitelesen és korrektül tájékoztatnak.

Ja, de ez a legszebb:
"ha bebizonyosodik, hogy lopott, azzal nem csak magát, hanem a saját pártját is lejáratta. Mehet a dutyiba, a pártostársai meg a süllyesztőbe.'"
De hát akkor az majd koncepciós per lesz, hiszen a gonosz fideszes ügyészség száll rá a szegény ellenállóra.

Szépen elmesélted, hogy hogyan kell felépíteni egy információs buborékot, amiben te szépen elvagy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.19. 12:16:50

@kárárámaispj: Tényleg? Na akkor adok neked egy második elemis matekpéldát, hátha azt megy neked!
Felveszek két forint hitelt, egyet beteszek a malacba, egyet elköltök.
Az asszony felvesz egy forint hitelt, de feltöri a malacot is és mindkettőt elkölti.

Akkor ki vett fel több hitelt és ki baszott el több pénzt? Sikerülni fog megoldani?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.19. 12:18:35

@kárárámaispj: A baj az hogy még mindig nem érted, Orbán sokkal több bevont forrásból ért el gazdasági növekedést.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.19. 12:24:46

Devizatartalék 2002 május 10,5 milliárd euró
www.mnb.hu/letoltes/eves-jelentes-2002-hu.pdf 27. oldal

devizatartalék 2010 május 34 milliárd euró
www.mnb.hu/letoltes/eves-jelentes-2010-hu.pdf 30 oldal

Adnál rá magyarázatot honnan lett 23,5 milliárd euró?

BiG74 Bodri 2021.09.19. 12:30:53

@kárárámaispj:
Felhívnám a figyelmedet, hogy jelenleg a fideszes vádakat tudod felhozni egy ellenzéki politikus ellen, meg azt, hogy ezzel a sajtó szerinted nem foglalkozik eléggé. Az utóbbinál, talán oka van, kíváncsian várjuk a fejleményeket, az előbbire, nocsak fideszes vádaskodás, ráadásul deutsch féle? Aztán mit akarsz még toronyórát aranylánccal?
Az pedig külön vicces, hogy koncepciós pert rikkantasz, mikor a fideránsok is ha jól látom az olafhoz fordultak, nem hazai nyomozóhatósághoz, mert csak egy elképzelést tudnak felmutatni. Annyi ilyet láttunk már, a fideszesnek elég ha nagy pofával, nagy hangon bevádol, aztán amíg nincs meg a hosszadalmas vizsgálat addig vádaskodik, fenntartja a hírt, ha viszont aztán cáfolnia kéne, akkor vagy meg se teszi, vagy elsuttogja egy csendes sarokban. Ez a helyzet önmagában is egy koncepciós lejáratás. De majd meglátjuk.

kárárámaispj 2021.09.19. 15:55:53

@kunzoo: Értem. Gondolom zsombón az elmúlt 10 évben bevezették a kötelező templombajárást..

kárárámaispj 2021.09.19. 16:08:52

@BiG74 Bodri:
"Felhívnám a figyelmedet, hogy jelenleg a fideszes vádakat tudod felhozni egy ellenzéki politikus ellen, meg azt, hogy ezzel a sajtó szerinted nem foglalkozik eléggé."
Hú, neked komoly bajaid vannak. Mit szeretnél, ha CSK önfeljelentést tenne? Nincsenek se fideszes, se ellenzéki vádak, csak vádak vannak. Tiborczot meg csak ellenzéki vádak érték, meg Lölöt is, ugye? De az nyilván rendben van.
A kormánypárti sajtó nyilván foglalkozik CSK-val, de annak te nem hiszel. A függetlenobjektív meg kussol, de az nem zavar.

"Az pedig külön vicces, hogy koncepciós pert rikkantasz, mikor a fideránsok is ha jól látom az olafhoz fordultak, nem hazai nyomozóhatósághoz, mert csak egy elképzelést tudnak felmutatni. "
Hát, a NAV is nyomoz. Egyébként, ha csak a magyar nyomozna, akkor rögtön menne az óbégatás, hogy a fideszes ügyészség koholt vádakkal támad.
De persze, igazad van, hagyjuk őket nyomozgatni. Már csak egy kérdésem marad. Tételezzük fel, hogy semmi csalás nem történt, teljesen jogosan kaptak uniós pénzeket. Gondolom ez sem fogja megingatni a hitedet, hogy csak fideszes kap támogatást. Végül is, csak a momentum társelnöke kapott, az meg majdnem fideszes, igaz

kárárámaispj 2021.09.19. 16:13:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Adnál rá magyarázatot honnan lett 23,5 milliárd euró?"
IMF hitelből.
"a jegybank devizatartaléka nem az állam tulajdona, nem közösségi pénzeszköz, amit korlátlanul fel lehetne használni. Uniós szinten is szabályozott, hogy a jegybanki tartalékokkal mit lehet kezdeni"

kárárámaispj 2021.09.19. 16:27:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egyébként mekkora nonszensz marhaság az, hogy bejött az uniótól x összeg, ezt simán hozzáadod akármihez aztán kihozod, hogy a fletóék milyen jól csinálták.
Attól, mert bejön X összeg az uniótól, és azt felhasználják - vállalkozás beruházására mondjuk - az nem fogja emelni a GDP-t.
Sokkal több forrásból gazdálkodtak? Lehet. Meg is van az eredménye, nézz körbe.

kunzoo 2021.09.19. 18:40:35

@kárárámaispj:
Hát aki az ottani suliba jár....mondom, ezek ilyen nagypn erősen kötelezően ajánlott dolgok...visszatérve a poszhoz, a vadászati suliban tanulóknak is így kell majd megjelenni a kiállításon ha esetleg nem akar összejönni az egymillió látogató.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · matyimentes.blog.hu 2021.09.19. 21:51:38

@kárárámaispj: "Attól, mert bejön X összeg az uniótól, és azt felhasználják - vállalkozás beruházására mondjuk - az nem fogja emelni a GDP-t."

Megint csúnyán melléfogtál. Nézz utána miből áll össze a GDP! Ez a gazdaság nem a szakterületed, alapfogalmakkal nem vagy tisztában.

gigabursch 2021.09.23. 03:36:53

@Leooo:
Ez koordinációs iroda milyen nevet visel?

zord íjász · zordidok.blog.hu 2021.10.01. 10:14:33

@Zed is not dead yet: Az egész komment – egyébként természetesen a bloggertárs posztja is az, amikor felkerült nem láttam, csak most futottam bele – korrekt, pazar, telitalálat és igaz, de ezen külön könnyesre röhögtem magam:

"...Hogy a birka persze idebégeti hogy a liberálisok, meg a harc, meg a faszom? Persze hogy idebégeti, hát azért birka, mert csak bégetni tud. Vigyázhatna pedig jobban magára, mert az az ország, ahol él, elég nagy birkafogyasztó, de mindegy, a birkát (se) az eszéért tartják, ez tudott. Hogy ekrü szerint ez majd megéri ... hát istenem, szegény nem volt kinn a zárt intézetből az utóbbi x évben (x=NeoViktoriánusz korszak Mo-on). Nemecsek Ernő meg, szegény, szóra se érdemes..."

Köszi! :-)
süti beállítások módosítása