MaGYAUR

MaGYAUR

Vadászati Világkiállítás és "Magyar Büszkeség"

2021. szeptember 16. - Magyaur

Ahhoz, hogy megrendezésre kerüljön az "Egy a Természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás kellettek a magyar nyomorúságos valóságot tagadó politikusok, akik a szorgalmas építőmunka helyett a feltűnősködést és nagyzolást választották. Bár szavakban az orbánista politikusok a „munka társadalmáról” beszélnek, valójában nem a szürke, szorgalmas, polgári munka áll az ambíciójuk homlokterében, hanem a „Magyar Büszkeség” erősítése.

Ennek semmi köze a horthysta/Klébelsberg-féle „magyar kultúrfölény” eszményéhez, amely a magyar kulturális felsőbbrendűséget kívánta felmutatni a környező „kisantant” országokkal szemben, hiszen akkor ennek jegyében gróf Klébelsberg, nagyon pozitív módon, egyszerre segítette, a falusi népiskolák és a külföldi Magyar Intézetek létrejöttét. Mára ehhez képest Klébelsberg neve csak arra szolgál, hogy elleplezze az állami iskolarendszer nem-gyerekközpontú és nem-tudásközpontú borzalmas centralizációját.

Mi tehát a („Meleg Büszkeség”-re rímelő) „Magyar Büszkeség” lényege?

Látványos eseményekkel elkápráztatni a világ és a magyar közvéleményt; leginkább sporteseményekkel (olimpiával, atlétikai világbajnoksággal, focimérkőzésekkel), Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszussal és Vadászati Világkiállítással.

A Vadászati és Természeti Világkiállítás szervezői az ökológiai látásmód felértékelődése miatt gyorsan módosítottak az elnevezésen, ezért lett a cím: "Egy a Természettel", de olyan országban kerül megrendezésre a világkiállítás, ahol nincs környezetvédelmi minisztérium, nincs hatékony természetvédelem! Orbán kegyencei ott építkeznek, ahol csak akarnak, nem törődve a fákkal, állatokkal, emberekkel, hiszen jórészt megszüntették a „zavaró tényezőnek” tartott környezetvédelmi, szakmai és önkormányzati korlátokat.

Az orbánizmus lényege a belső gyarmatosítás, amit ugyanúgy a „hittérítés” örve alatt űznek, mint mások az idegen népek kolonizációját és aminek itthoni kísérőjelensége a cirkuszi felhajtás, például Európa legnagyobb tűzijáték show-jával. Ezekre a presztízs célokra erőn felül költ a magyar állam, miközben üres a zsebe és lukas a zoknija…

Amiképpen birtokolni akarják az orbánisták - kizárólagos, szuverén módon – a homogenizált magyar lakosságot, olyképpen akarnák birtokolni és ellenőrzésük alatt tartani, méghozzá a „legférfiasabb módon”, tehát úri, vadász módjára az állatvilágot, erről is szól majd a Vadászati és Természeti Világkiállítás.

Az orbánok, semjének, lázárok a Világkiállítással nemcsak a magyarok, de az állatvilág feletti „büszke” uralmuknak is látványos emléket akarnak állítani.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1516690346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.16. 06:23:37

Minden a harcról szól.

A totális liberális uralom ellen csakis harccal lehet válaszolni.

S a harc fő tere az emberek agya.

Magyaur 2021.09.16. 06:30:23

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Emiatt az esztelen gyűlölet miatt elárulója az orbánizmus keresztény szeretetvallásnak és a magyarságnak... Átok reá!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.16. 06:46:13

@Magyaur:

Mióta gyűlölet a harc? Azt mondod, hajtsunk fejet a liberális uralom előtt, s még szólni se merjünk az elnyomás ellen?

A kereszténységnek nincs politikai elmélete.

midnight coder 2021.09.16. 08:49:15

@Magyaur: A keresztény szeretetvallás leginkább arról szól, hogy épp kit irtunk ki. Lásd Pl. Mózes negyedik könyv, 31. fejezet. Ezt ma életfogytiglannal jutalmaznák Hágában.

midnight coder 2021.09.16. 08:51:58

Amúgy a bolygó ökoszisztémáját pont a mai zöld/progresszív megközelítés pusztítja a leghatékonyabban.

evilwolf 2021.09.16. 10:00:27

Luxusfidesz kUrizál.
Rázza a rongyot a volt komcsi bagázs, az arca is nagy, mert kaptak hozzá EU-s pízeket, most meg az 1600 milliárdos hitelt zúzza a köbunokákra is.
Köbunokáink is fizetni fogják.
Szüjjetek mégtöbb puját, akkor kevesebb lesz az egy főre jutó elherdált adósság.
Elqrásban jobban teljesítenek.
A gazdaság jobban teljesít. Ha a lopás alatt a gazdaságot értik, akkor mindenképp.

istvankah 2021.09.16. 11:16:06

@evilwolf: Sajnos hiába akarsz nemi felvílágosítást a nemzethy gyilkosoknak a tudtára adni,a gén a turulnál már a szemétbe került!A gazdagok kihozták a hibásokból a legtöbbet!A szart már csak ilyenek támogatják,ha nemzethy!

midnight coder 2021.09.16. 13:19:53

@evilwolf: Fletóék egész pontosan mennyi hitelt vettek fel?

Wwert 2021.09.16. 21:39:48

Gratulálok ehhez a nagyszerű íráshoz…
Semmi másból nem álltok ki, csak abból, hogy kötekedtek, szart dobáltok.
Van fogalmatok miről is szól ez? Egy VILÁGkiállítás? Tele különböző konferenciákkal? Tudjátok mennyi bevétele származik ebből a magyar embereknek és államnak? Szállodák, éttermek, boltok, kiállítók, stb… Most jöhettek azzal, hogy mennyibe került ez az államnak, nekünk, de azt se felejtsük el, hogy minden elköltött 100-ból visszavándorol (átlagosan) 22 forint az államkasszába… és ott azért nem kevés pénzt fognak elverni az emberek.
Ja, és hogy presztízs kérdés? Igen az, mert nem csak nekünk magyaroknak szól, hanem szerte az egész világból érkeznek majd látogatók, kiállítók, sőt még előadók is!

Az utolsó bekezdés, a cikk írójának a teljes tudatlanágáról tanúskodik a vad, a természet, és az ember egyensúlyának kapcsán. Nem uralkodunk felettük, csak mesterségesen fenntartunk egy egyensúlyt, amire a természet már nem képes. Ezt egy módon ki tudnánk küszöbölni, dózeroljuk le településeink 40%át, és lesz újra helye az állatoknak. De akkor mi lesz majd szegény emberekkel? - kérdezik majd az állatvilág emberi aktivistái…

Demosz 2021.09.16. 22:16:07

Köszönjük, szép volt, de adjunk esélyt egy szebb jövőnek ! A haza mindenek előtt ! Ez vezéreljen minden politikust, ha felfogták ennek a mondatnak valódi tartalmát ! Akit nem ez vezérelt ez idáig nincs helye a népképviseletben.

BiG74 Bodri 2021.09.17. 00:19:18

@Demosz:
Aztán a nagy ködös szarságon kívül nem is mondtál semmit!

BiG74 Bodri 2021.09.17. 00:24:36

@midnight coder:
Megint baromságot okádtál ide.
A bolygónkat nem a zöld/progresszív megközelítés pusztítja, hanem maga az ember a túlfogyasztásával, a hedonizmusával, a halálom miatt leszarom hozzáállással.

BiG74 Bodri 2021.09.17. 00:37:36

@Magyaur:
Legalább rájöttem, hogy ettől a midnightól, hogy miért keresztény orbán. Más helyen tálib lenne....

BiG74 Bodri 2021.09.17. 01:15:14

@Wwert:
Tehát, majd ha lesz egy elszámolás, melyben nincs forintosítva a nemzeti nagy nagy büszkeség, de nagyobb a nyereség, és ez a nyereség mind az államhoz lesz visszacsatornázva, nem az állam jelenlegi nevesíthető vérszívóról, akkor dumálhatsz. Viszont amíg ilyen nincs, és a tapasztalatok teljesen más irányba mutatnak, addig csendben nyalj segget, mert szagos lesz a levegő körülötted ennyi dumától.
Továbbá nincs olyan, hogy ember által fenntartott egyensúly, mert az nem egyensúly. Pl. nem egyensúly, mikor a vadásztársaságok szarrá etetik a vadállományt, hogy legyen mit lelövöldözni, akkor is ha egy populáció így mind létszámban, mind viselkedés szempontjából torzul. És nem kell eldózerolni a házainkat, mert sokban szintén állatok laknak. Viszont nem kellene a védett területeket átadni embereknek, mintahogy az az elmúlt tíz évben annyiszor megtörtént.
És igaza van az írónak, csak te nem érted. A vadászat úri sport, sokba kerül, és sok esetben csak reprezentációs, kirakati jellege van, egy olyan országban, ahol gyakorlatilag csak telepített erdő van, ahol sok esetben a nagyvadak kilövésük előtt be vannak szorítva egy kis erdőrészbe, mely drótkerítéssel körbe van zárva, a lelőtt fácánok javarésze nemhogy nem természetben született, de esetenként nem is nagyon élt ott.

Elnézést kérek azon vadászoktól, akik még vadászok, a Fekete Istváni értelemben is, meg azoktól is akik mindezek mellett szeretnek vadászni, mert félreértés elkerülése végett nem ellenük, hanem a rongyrázó szarháziak ellen beszélek.

gigabursch 2021.09.17. 04:47:01

Egyszer elém került egy bölcselet (a valóságalapját nem tudom, de hátha valaki ..)

Szóval:
A meghatározó gazdasági döntések kb 30%-a születik vadászatokon. (tök mindegy, hogy szarvas, fóka vagy elefánt)
Ezzel szemben mondjuk vitorlázás, golf, partik, stb... alig pár-pár százaléknyi ilyen teret hoznak.

Ha ez igaz, akkor ez a rendezvény jó sok gazdasági döntés melegágya lehet

kunzoo 2021.09.17. 06:53:25

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Attól még nem kellene 44 szeresen túllépni a költségvetést.
Az egymillió látogató kérdéses a járvány árnyékában. Persze megoldják, majd kivezénylik az iskolásokat, a fidelitast...lefogadom lesz egy csomó ingyenjegyes akiknek "kötelezően ajánlott" a részvétel.
Az mennyire cinikus hogy a kiállításon betiltották a járványt?

kunzoo 2021.09.17. 07:02:08

@midnight coder:
Jó a kérdésed. Azt ne neledjük almát az almával... tehát most az lehet a kérdés egy nap alatt vettek-e fel Fletóék ennyit.
Főleg akkor amikor nem volt gazdasági válság.

opati666 2021.09.17. 07:16:36

@Wwert: Ez nem VILÁGkiállítás! (Nem EXPO) Csak nekünk , magyaroknak tálalják így. A rendezvény neve: "World of Hunting and Nature Exhibition". Vagyis csak sima kiállítás. Nemzetközi lesz, de semmiképpen sem világ-szintű. Az EXPO jelölésnek egyébként egy komoly és hosszadalmas eljárása van, amit meg sem próbáltunk...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 07:42:16

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: És a liberalizmusnak mi a politikai elmélete? A kereszténységnek nincs politikai elmélete? A keresztesháborúk akkor mik mentén indultak?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 07:45:10

@midnight coder: Kb. 9 ezer milliárd forintot. Orbánék már 20 ezer milliárdhoz közelítenek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 07:45:58

@Wwert:
Wwert
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

2021.09.16. óta tag.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 07:53:19

Államadósság:
2002 40 milliárd euró
2010 78 milliárd euró
Jelenleg kb 115 milliárd euró

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.17. 08:23:11

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

"A keresztesháborúk akkor mik mentén indultak?"

Részben vallás, részben gyakorlati politika alapon.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.17. 08:24:34

@kunzoo:

A járvány van, az intézkedések meg csak csökkentő jellegűek.

midnight coder 2021.09.17. 08:30:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Soha nem értettem, miért forintban adják ezt meg. A forint folyamatosan inflálódik. Kádárék alatt 2 forint volt egy liter benzin az elsõ emlékeim szerint, a rendszer végére úgy 20 forint volt, most meg 450-500 körül van attól függõen hogy hol és milyet veszel.

midnight coder 2021.09.17. 08:34:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A 40-rõl nem lett volna szabad felmenni 75-re. Ami persze nem jelenti azt, hogy a mostani pénzszórás indokolt lenne.

midnight coder 2021.09.17. 08:35:25

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "A járvány van, az intézkedések meg csak csökkentő jellegűek. "
Ezért aztán hamarosan a járvány meg növekvõ jellegû lesz.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.17. 08:38:17

@midnight coder:

Az oltás egyetlen célja: a szimptómák legyenek enyhébbek, de nem véd meg.

Az egyetlen mód ha mindenki megbetegszik. Ez ad csak védelmet.

A cél a lassú fertőződés.

Persze ezt nyíltan sose fogják kimondani.

nemecsekerno_007 2021.09.17. 09:11:25

@evilwolf: Az okyan mint te minek él? Komposztáld magad az jó a Földnek.

DarthVader 2021.09.17. 09:12:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: az orbánistákat ne zavard össze a tényekkel...

nemecsekerno_007 2021.09.17. 09:13:56

Látom elindult a Magyar Nemzeti Fikabajnokság.

Ez az új/régi hungarikum: mindenszarizmus.

Aztán csodálkozunk, hogy mindenki olyan mint aki temetésre megy.

nemecsekerno_007 2021.09.17. 09:15:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: GDP arányos adóssággal kéne számolni.
Még mielőtt leírod, igen most Orbánék vesznek fel 1600 Mrd hitelt. De ez nem lapostévére kell.

Muzsikok közt 2021.09.17. 09:16:59

Ha hoozzajarul a lipsik ujabb katasztrofalis valasztasi veresegehez, akkor tamogatom

Amugy nem vadaszok

Muzsikok közt 2021.09.17. 09:20:11

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Ez persze nem igaz. Telen meg altalanos mantra volt, hogy ha 60% be lesz oltva, megszunik a jarvany, mert sokaknak e folott termeszetes vedettsege is van.

Ma mar sok helyen megvan a 60 vagy tobb, de gyerekeket is oltani kezdtek, akikre minimalisan sem veszelyes, es sok helyen minimalis az atoltottsag, megsincs jarvany.

Afrikaban tegnap 130 koronas hulla volt 1,3 milliardbol vaccine nelkul. Erre hagynek idot.

Ekrü 2021.09.17. 09:42:14

Igaz is,az ellenzék szerint nem kell ide se világkiállítás,se foci EB-VB,az olimpiától Isten ments'.az atlétikai VB maga a fertő,az úszó VB is tök fölösleges volt.Egyáltalán semmi olyan nem kell ami egy kis bevételt hozna a vállalkozóknak és az országnak a és közben még az ország imázst építené.Majd lesz helyette LMBTQstb. felvonulás meg migránsok eltartása, no meg saját polgárok azonosító nélküli rendőrök általi megveretése. Azt bevételünk lehet,hogy nem lesz,de helyette Ursula elégedetten bólogat,hogy így kell ezt ,ez ám a jogállamiság...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 09:42:40

@nemecsekerno_007: "GDP arányos adóssággal kéne számolni."

Legyen. A magyar GDP 47 ezer milliárd forint. Adósság 40 ezer milliárd forint. Az 85 százalék.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 09:43:41

@Ekrü: Mondj egy világeseményt amely összességében, nemzeti szinten nyereséges volt!

Ekrü 2021.09.17. 09:43:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Szerintem a Cseh Katkáéra gondolt...:)))) Telik abból a kamutanulmányra felvett pénzből....

Ekrü 2021.09.17. 09:50:53

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egy rangos világesemény az mindig nyereséges egy országnak,ha összeadod a sok turisták fogyasztása után befizetett ÁFÁ-t,a szállodák nyereségét stb.,no meg egyilyen esemény az ország jó hírét kelti,ami későbbiekben is bevonzza a turistákat/befektetőket.
Az LMBTQ-mifene vonulgatás meg a migránsok az milyen haszonnal is jár?

Emmett Brown 2021.09.17. 09:52:37

@Ekrü: ezt számokkal alá tudnád támasztani? mert anélkül ez wishful thinking
Úszó vb mennyibe került, mennyi jött be pluszban miatta? Milyen a Duna Aréna kihasználtsága/cash flowja?

Ekrü 2021.09.17. 09:54:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Tudod arra a milliókra amit az arra az olimpia népszerűsítésére kapott, amit aztán a pénz felmarkolása után megfúrt....Amúgy mit szólsz a luxusesküvőjéhez? Telik a közpénzből rá mi?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 09:55:11

@Ekrü: Ez nem igaz. A Pride felvonulásra meg nem költünk milliárdokat.

Ekrü 2021.09.17. 09:56:59

@Emmett Brown: Szerintem,ha érdekel akkor kikéred az erre vonatkozó adatokat és megnyugszik a lelkecskéd.Van én nekem jobb dolgom is ,hogy olyanokat győzködjek akik a kákán is csomót keresnek...

Ekrü 2021.09.17. 09:59:41

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Útvonal lezárása,rendőrség kivezénylése biztosítás céljából,mentőautók biztosítása, felvonulás utáni takarítás,stb.Ez mind,mind az adófizetők pénzéből veszik el.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 10:00:33

@Ekrü: Te állítottál valamit, akkor neked kell igazolnod. Az úszó világbajnokság remek példa. Egyébként nesze., te csak dumálsz a levegőbe, de sosem támasztod alá amit írsz.

www.napi.hu/magyar-gazdasag/dobbenetes-szamok-derultek-ki-a-budapesti-uszo-vb-rol.616933.html

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.17. 10:03:09

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

A liberalizmus alapvetően egy POLITIKAI filozófiai világnézet, melynek vannak következtetései egy rakás politikával összefüggő kérdésben is, pl. a gazdaságban.

Valószínűleg több liberális szerzőt olvastam, mint a magyar ballib szavazók 99,9 %-a.

Emmett Brown 2021.09.17. 10:06:13

@Ekrü: muhahaha.
Ha ez valóban ekkora biznisz lett volna, akkor már azt hiszem, hogy hallottunk volna róla. Sok mindent számon lehet kérni a kormányon, de a sikerek kommunikálását speciel pont nem. És ők is szeretnek tanulmányokat írni ;)

Emmett Brown 2021.09.17. 10:09:43

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem kell a fidesz szintjére süllyedni azért: ez egy 16os cikk, illetve ez csak a projektcég működése

Ekrü 2021.09.17. 10:10:49

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Nem az olimpia népszerűsítésére kapta. "-Hát persze....Biztos ezért vizsgálódik körülötte a OLAF...:)))))))

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2021.09.17. 10:10:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ez így értelmetlen kérdés.

Mi a JÓ ügynökei vagyunk. Ami egy önálló halmaz. Nyilván vannak más halmazok is, pl. az orosz érdekek halmaza.

Ez a 2 halmaz egymástól külön áll, de nyilván van közös metszet.

Mo-on mi nyilván nem orosz érdekeket képviselünk, bár nyilván vannak azt is.

Muzsikok közt 2021.09.17. 10:14:52

2020.09.16
7 napos átlag:
elhunytak 3, új esetek 581
2021.09.16
7 napos átlag:
elhunytak 5, új esetek 458

hadbirosag ele kell vetni mindenkit aki ebben reszt vett

Ekrü 2021.09.17. 10:16:08

@Emmett Brown: Vagyis nem nézel utána,mert pontosan tudod ,hogy igazam van....De azért áruld már el ,hogy miért van az,hogy minden ami jó cél és bevételt hoz a magyar államnak és a budapesti vállalkozásoknak,amire ügy nagy szükségük van így a pandémia árnyékában az nektek ellenzékieknek nem jó,de az emberek nyakára hoznátok élősködni a migránsokat,meg ráerőszakolnátok az emberekre olyan irányzatokat amitől viszolyognak?
Ezek után meg azt kérnétek,hogy szavazzanak rátok?

kunzoo 2021.09.17. 10:21:16

@midnight coder:
Ez igaz, de a kormány iy azzal kommunikál hogy pl. X milliárddal többet fordítottak erre meg arra....forintban. Ez egy kétélű fegyver.

kárárámaispj 2021.09.17. 10:22:14

@midnight coder: Mózesnek mégis mi köze a kereszténységhez?

Ekrü 2021.09.17. 10:22:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"És az mennyi volt? "-Te most komolyan a pride szervezőinek a hazugságát linkelted be? :)))))
Csak10 millió mi?A mentőautók ,(akik persze így nem tudtak eljutni a sürgős esetekhez),meg a redőri biztosítás...elárulom,csak a takarítás utánuk többe kerül mint 10 millió.Kit néznek hülyének?
És mennyi látogatót vonz a Pride?Azok mennyit fogyasztanak?
És a Vadászkiállítás?
Szerintem add fel....

Emmett Brown 2021.09.17. 10:23:23

@Ekrü: nem találok érdemi információt. ugyanez a hagymázas bullshit megy, hogy aztakurvamekkoraországimázs. sehol egy szám, hogy ennyibe került, ennyi jött be, ennyien voltak, ők átlagosan mennyi pénzt költöttek, stb
Ez meg valami elképesztően gusztustalan szalmabáb, amit iderángattál. kéretik mellőzni, kezdesz olyan lenni, mint brendel, aki képtelen ontopic maradni.

Ekrü 2021.09.17. 10:24:31

@kárárámaispj: Nekem is ez jutott eszembe. :))))))) Bírom,mikor olyanok hivatkoznak a kereszténységre meg a Bibliára akik a Bibliát max a TV-ben látták filmnézés közben.

kunzoo 2021.09.17. 10:25:07

@Muzsikok közt:
Afrikában nem érik meg azt a kort, ahol a koronavírus magas halálozással jár.

Ekrü 2021.09.17. 10:26:00

@Emmett Brown:
" nem találok érdemi információt. "-Talán mert rossz helyen keresed.Közérdekű információ,tessék szépen kikérni az illetékes szervektől.Te kételkedsz azt én dolgozzak helyetted?

kunzoo 2021.09.17. 10:27:08

@Ekrü:
Képzeld el ha nekünk kéne kifizetni a tokiói olimpia veszteségét.....Egy rosszul sikerült olimpia csődbe vinne minket.

kárárámaispj 2021.09.17. 10:29:01

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
A pride után mi marad? Most hagyjuk az undort. Azt írod, hogy biztosítással, takarítással kerül 10 millába. (szerintem jóval több, hiszen a fél város lezárása nem létezik, h ennyi lenne)
10 millába kerül, hogy néhány ezer buzi bulikázzon az utcán, aztán kitakarítsanak utánuk.

A vadászati kiállítás költségeihez meg hozzáveszed azt, hogy a hungexpót felújítják, űj épületeket építenek.

Muzsikok közt 2021.09.17. 10:29:47

@kunzoo: japanban sem, pedig ott a legidosebb a nepesseg

vagy a szomszed ukrajnaban, ahol alig oltottak

Ekrü 2021.09.17. 10:30:42

@Emmett Brown:
"Ez meg valami elképesztően gusztustalan szalmabáb, amit iderángattál. kéretik mellőzni, kezdesz olyan lenni, mint brendel, aki képtelen ontopic maradni. "-Ez nem érv,csak azt jelzi,hogy miután nem tudsz érvekkel válaszolni ezért megpróbálsz személyeskedni.Pont annyi jogom van itt hozzá szólni mint neked.Max ha nem teszik amit írok akkor ignorálsz.Én biztos nem szóltam hozzád és nem kezdtem veled vitát.De azt szememre vetni,hogy válaszolok a nekem címzett kommentekre kommunista tempo.

nemecsekerno_007 2021.09.17. 10:31:13

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Jajj de vagány odamondás. Az ilyenekről nem akartok leszokni véletlenül?! Ettől nem bukik a Patás.

kunzoo 2021.09.17. 10:32:45

@Ekrü: Az a baj hogy nálunk a költség 100 százalék, a bevetel nem. Simán megszállsz Bécsben, Pozsonyban. Onnan hamar bejutsz Budapestre. Emiatt sosem lehet olyan költség haszon arány mint ahol nincs közel szomszéd ország. Pl Ausztráliába nem ruccannak át napi szinten egy világeseményre. Brazíliába se. Japánba se.

kunzoo 2021.09.17. 10:34:23

@Muzsikok közt:
Japán izolálva van, ugye, egy sziget. Nem is engedtek be külföldi látogatókat ugye? Ha egy sportoló elment várost nézni, hazazavarták azonnal.

Ekrü 2021.09.17. 10:37:16

@kunzoo: Az,hogy a japánok rosszul csinálták az nem jelenti azt,hogy mindenkinek úgy kell.A vizes VB nem volt veszteséges,főleg ha az utána bevonzott turisztikai bevételeket is hozzávesszük.
Tudod nekem erről az jut eszembe,mikor az MSZP-SZDSZ kormányok alatt a F1 folyamatosan veszteséges volt,mert anno a szerződést úgy kötötték meg,hogy a veszteséget az állam kifizeti.Aztán a Fidesz ezt megszüntette és érdekes rögtön nullszaldós lett.Ha jól emlékszem ugyanaz történt a Sziget fesztivállal is.Így aztán nem is csodálkozom,hogy ez az ellenzéki bagázs csakis veszteségben tud gondolkodni,hisz akkor tudnak pénzt lenyúlni az államtól,ha veszteségessé teszik az ilyen eseményeket.

Emmett Brown 2021.09.17. 10:37:48

@Ekrü: nem.

Te nem érvelsz, hanem kinyilatkoztatsz.

Majd amikor hozok egy indirekt érvet (a sikerpropaganda elmaradását), akkor előrántasz egy szalmabábot, ami nem igaz ÉS emellett offtopic is.

Miután erre felhívom becses figyelmedet, számonkéred rajtam az érveket és a személyeskedést.

Eztmostígyhogy?

kunzoo 2021.09.17. 10:38:51

@Muzsikok közt:
Ukrán adatoknak nem hinnék, egyrészt az országuk egy része fölött elvesztették az irányítást, honnan lenne hiteles adatuk? A saját maguk által regisztrált betegeket nivel osztották el? A teljes ország népességével, vagy csak azzal ami fölött uralmuk van? Több millió ukrán elment. Azokat bwlevették a nwvezőbe? Szerintem igen.

kunzoo 2021.09.17. 10:41:43

@Ekrü:Eddig egy olimpia sem volt nyereséges. Egy sem. Görögország, Brazília majdnem belerokkant a kötségekbe. A japán gazdaság mérete a sokszorosa a miénknek. Az olimpia meg annyiba kerül amennyibe.

belekotty 2021.09.17. 10:42:45

@Ekrü: "A vizes VB nem volt veszteséges,főleg ha az utána bevonzott turisztikai bevételeket is hozzávesszük."

Ezt igazold!

belekotty 2021.09.17. 10:43:44

@Ekrü: A többiek linkeket hoznak állításaik igazolására. Ilyet nem láttam tőled.

Emmett Brown 2021.09.17. 10:44:22

@Ekrü: az F1nek meg a Szigetnek nem volt "bevonzó" hatása, illetve nem dobták meg az ÁFA-bevételeket? vagy azokat a projektcégeket kell összehasonlítani a vizesvbs projektcéggel, vagy ott is jöjjön be az országimázs+szállás(főleg F1)+ÁFA a mérlegbe

kunzoo 2021.09.17. 10:46:28

@Ekrü:
Jó kérdés ez a plusz turisztikai bevétel. Mennyi volt? Vizes VB nélkül nem lett volna turista Budapesten? Amúgy is Európa bulifővárosa volt akkoriban, már lakossági morgás is volt a túl sok turista miatt. Ha rendeznének valami világeseményt Balatonfüreden a nyáron, az hozna turisztikai bevételt vagy sem? Amúgy is tele van!

Emmett Brown 2021.09.17. 10:49:33

@kunzoo: hozna, mert a szállások drágábbak lennének abban az időszakban.

evilwolf 2021.09.17. 10:50:51

@nemecsekerno_007: "@evilwolf: Az okyan mint te minek él? Komposztáld magad az jó a Földnek. "
-------------
Az lehet, hogy én jó vagyok a Földnek, de te biztos, hogy csak szennyezed. :DD
Csak nem te vagy akkora arc, hogy meg akarnád határozni, ki éjen a Földön és ki ne?
Szerintem 7-est hagyd ki a nick-edből, elég annyi, hogy nemecsekerno_00. :DD

kárárámaispj 2021.09.17. 10:52:40

@Emmett Brown:
"Úszó vb mennyibe került, mennyi jött be pluszban miatta? Milyen a Duna Aréna kihasználtsága/cash flowja?"
Szerinted az aréna az egy egyszer használatos valami? Havonta vannak ott versenyek. Akármikor lehet rendezni vizes vb-t, eb-t, akármit. Elmehetsz úszni, ha éppen nincs verseny.
Úszó vb miatt rendbe rakták a fél kerületet, a Margitszigetet, felépítették az Arénát.

Tényleg olyan nehéz felfogni, hogy ezek hosszútávú beruházások?

Emmett Brown 2021.09.17. 10:58:39

@kárárámaispj: tudom, hogy nem egyszer használatos, pont ezért érdekes, hogy nyereséges-e, illetve mennyien használják :)

kunzoo 2021.09.17. 11:13:57

@Emmett Brown:
Na szóval csak az a nyereség, amennyivel drágábban durrantod el a szobát. Ez áll szemben a költségekkel. Nem a teljes bevétel.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 11:17:03

@nemecsekerno_007: Szóval a 85 százalékos GDP arányos adósságra egy szavad sincs, ugye?

@kárárámaispj: Na mennyibe került szerinted a Pride? és mennyibe a vadászati buli?

@belekotty: Volt egy fogadalmad, hogy többet nem kommentelsz. :-))

Emmett Brown 2021.09.17. 11:18:09

@kunzoo: meg esetleg annyi, hogy ha pénzesebb vendégek jönnek, akkor ők talán több lóvét vernek el a vendéglátásban.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 11:18:58

@nemecsekerno_007: Majd bukik a sok hitelfelvételtől. Ja nem, mert 10 meg 30 évre vette fel, amikor már majd lehet az aktuális kormányra fogni a gazdasági bajokat.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 11:20:26

@Ekrü: Most hogy jönnek ide a migránsok? Az állításaidat igazold, hogy mik a pénzügyi mérlegek.

midnight coder 2021.09.17. 11:21:38

@kárárámaispj: " Mózesnek mégis mi köze a kereszténységhez?"
Tudod, van benne az a Jézus nevû fazon aki a mese szerint annak a tagnak a fia akinek a viselt dolgairól az az Ószövetség címû mesekönyv szól.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2021.09.17. 11:25:43

Ahelyett, hogy a zoktatásra meg a zegészségügyre..

midnight coder 2021.09.17. 11:26:55

@BiG74 Bodri: "A bolygónkat nem a zöld/progresszív megközelítés pusztítja, hanem maga az ember a túlfogyasztásával, a hedonizmusával, a halálom miatt leszarom hozzáállással."

Egy olyan szervezet nincs a földön ami annyit tett a globális felmelegedésért mint a greenpeace az atomellenes hisztikével. A bolygó ökoszisztémája ma nem maradhat fenn az ember nélkül - kivéve, ha az emberiség létszáma a jelenlegi úgy 1%-ára esne vissza. Mondjuk lehet hogy nem ártana, legutóbb is jót tett nekünk az, hogy kiszelektálódtak a hülyébbek. Ha viszont nem akarunk armageddont akkor azok a mozgalmak akik a jelenlegi civilizáció lebontásán dolgoznak (zöldek, progresszívek) bizony az ökoszisztémának is csak ártanak.

midnight coder 2021.09.17. 11:28:33

@Veszéjben a lyogállamiság !: Neked nyilvan nem gond, ha a gyerekedet egy 8 elemis roma közmunkás tanítja majd az iskolában, ahogy az sem, ha a vakbeledet is ennek egy kollégája veszi majd ki konyhakéssel.

kárárámaispj 2021.09.17. 11:31:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Nem tudom, hogy mennyibe kerül a pride. Nekem a 10 milla a lezárással, hangosítással, rendőri védelemmel, takarítással kurvára többnek tűnik 10 millánál.
A vadászati kiállítás nagyságrendekkel több, ez tény.

Csak akkor értelmezd megint: A vadászati miatt megcsinálták a teljes hungexpót, ami úgy 40-45 éve csak rohad lefele.

Az arénában azóta volt vagy 20 verseny. Azok hova számítanak? Azt hova számítod, hogy egy vizes vb-re érkezik többezer néző/ csapattag akik itt vannak, költenek.

Értem én a ballib gondolkodást, hogy nem kell ide se sportpálya, se uszoda, se semmi, csak kórházak, és akkor sose halunk meg, csak baromságnak tartom.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2021.09.17. 11:31:57

@midnight coder:

Mi a helyzet az aztékok szeretetvallásával, akik ugye tömeges emberáldozatokat mutattak be, a szerencsétlenekből élve vágva ki szívüket.

Kaliforniában az iskolákban kötelező imádkozni az aztékok isteneihez. Hová fajulhat még az elmebaj nyugaton?

www.zaol.hu/egyperces/itt-tartanak-kotelezo-aztek-istenekhez-imadkozni-a-tantervek-szerint-5554340/

Veszéjben a lyogállamiság ! 2021.09.17. 11:33:41

@midnight coder:

Hasonló gondolatmenetekkel érveltek annak idején a Parlament megépítése ellen. Nil novi sub sole..

kárárámaispj 2021.09.17. 11:37:07

@midnight coder:
"" Mózesnek mégis mi köze a kereszténységhez?"
Tudod, van benne az a Jézus nevû fazon aki a mese szerint annak a tagnak a fia akinek a viselt dolgairól az az Ószövetség címû mesekönyv szól."

Neked ugye elmentek otthonról? Vagy ellopta mátyás a nickedet? Miben van Jézus nevű fazon? Mózesben?
Szóval fuss neki, hogy Mózesnek mégis mi a franc köze van a kereszténységhez? Laza ezerötszáz évvel élt Krisztus előtt.

nemecsekerno_007 2021.09.17. 11:49:39

@evilwolf: Hihihihihihihihihihihihi.

Őrízd meg a vidámságod 2022 áprilisa után is.

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2021.09.17. 11:56:25

Az ilyen Semjén, kovács-féle kreténeket ki kéne tömni és kiállítani az általuk elpusztított állatok mellé. Előtte még meg is kéne reptetni őket helikopterrel.

Örömhernyó 2021.09.17. 12:10:31

Magyarországon a vadászat, fegyverartás az elit kiváltsága lett már nagyon régen. Az átlag magyar alattvaló, nem kaphat fegyvert. Így minden ilyen kiállítás csak önfelláció az uralkodó osztály tagjainak.

Magyarországon semminek nincs következménye, ezerszer letesztelte ezt már a Fidesz és a keresztényuralmista parazitapárt. Onnantól, hogy ellopták a manyup pénzeket és emiatt nem gyújtották rájuk az országházat az emberek, tudják, hogy bármit megtehetnek.

apro_marosan_petergabor 2021.09.17. 12:15:38

A kiállítás ürügyén hihetetlen zöldségeket látok itt, hozzászólás helyett.
Még mindig vannak emberek akik azon lamentálnak, hogy védőoltás helyett kuruzslással védjék a népet a COVIDtól. Remélem azért beoltatták magukat (tipikus baloldali magatartás).
A világkiállítás pedig szépen le fog zajlani, mint már oly sok, ehhez hasonló rendezvény, s remélem a jövőben lesznek mások is. A polgári oldal épít, teremt, szervez, a bolsevik-libero oldal pedig destruál - mint általában mindig. Megszoktuk, de a kutya ugat, a karaván halad.

Zed is not dead yet 2021.09.17. 12:28:01

Ez a vadászati 69 (értsd szexuálisan) nagyjából az országban 100 embernek fontos ilyen "mindennél fontosabb, kerül-amibe-kerül" módon. Címeres, emeletes egoista-szociopata-önző-vérgeci mind. Pusztán abból is látszik ez, hogy az amúgy se filléres költségvetést sok-sok-sokszorosan túllépve is van pofájuk azt mantrázni, hogy "megéri", meg hogy "mindennel el tudunk számolni", meg hasonlókkal. Persze hogy megéri neki, hiszen konkrétan egy büdös fityingjébe nem fáj, viszont lehet menni a többi "szépemberrel" 69-ezni a sok kitömött dög között (aka "trófea").

Ahogyan a keresztények hatalmas többsége nagy ívben ignorálta a "eu-karikatúra kongresszust" :D, úgy a természet értői és kedvelői elborzadva, utálkozva, nagy ívben kerülik ezt a "ZsemlyénZsótiALovonPuskávalPózol" bulit is. Hogy miért? Nem, főként nem a járvány miatt, hanem főként azért, mert mindkét rendezvény esetében jól lehetett látni, hogy kurvára nem arról szól, amit odabiggyesztettek névként, sőt, kicseszettül gáz az amit kihoztak belőlük és amilyen üzeneteket ténylegesen hordoznak.

Hogy a birka persze idebégeti hogy a liberálisok, meg a harc, meg a faszom? Persze hogy idebégeti, hát azért birka, mert csak bégetni tud. Vigyázhatna pedig jobban magára, mert az az ország, ahol él, elég nagy birkafogyasztó, de mindegy, a birkát (se) az eszéért tartják, ez tudott. Hogy ekrü szerint ez majd megéri ... hát istenem, szegény nem volt kinn a zárt intézetből az utóbbi x évben (x=NeoViktoriánusz korszak Mo-on). Nemecsek Ernő meg, szegény, szóra se érdemes.

Olyan szomorú látni, hogy ennyi felnőtt (??) embernek nem megy az elemi osztályos számtan (összeadás, kivonás), az ok-okozati gondolkodás még tök egyszerű tények mentén sem, viszont ezek helyett a nagyon hangos és folyamatos ordibálás és sivalkodás, meg az OrszágVezére által feldobott jelszavak folyamatos, gépies visszaböfögése. Gyerekek, ha nem gondolkodtok, nincs tényekkel alátámasztott józan ésszel meghozott önálló véleményetek, hanem csak visszhangozni tudtok ostoba dogmákat, akkor jobb volna, ha inkább meg se szólalnátok. Ez a demagóg öntés, amit csináltok annál inkább gáz ráadásul, minél inkább ebből éltek, mert ez viszont a gonosszal (és nem vallási, hanem ténylegesen, emberi-etikai értelemben) való kollaboráció precíz és jól dokumentált esete és a történelem azt mutatja, hogy minden gonosz korszak véget ér és akkor a kollaborátorokat sokkal előbb megfingatják, mint a főgecit, mert ugye ők vannak az első sorban, nem kell értük messzire menni. Sőt, gyakran a gonosz is, példastatuálásként, vagy csak puszta szórakozásként egy-egy kollaborátort megfingat, ahogy mos pl. lehet látni a PestiSrácok kapcsán (is). Szóval seggnyalók, dogmaterjesztők, rák-influenszerek: kéne már egy kicsit kezdenetek aggódni.

Veszéjben a lyogállamiság ! 2021.09.17. 12:29:28

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög:

De ugye Hoffmann Géza bácsinak meg van bocsátva még az a csúnya vadászat is.;)

Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög 2021.09.17. 12:34:46

@Veszéjben a lyogállamiság !: A humorista humorizáljon, a politikus politizáljon a vadász meg vadásszon. A fenti háromba nemtartozó Semjén kovács féle elmebetegeket meg kitömve kell mutogatni intő példaként.

Zed is not dead yet 2021.09.17. 12:44:06

@apro_marosan_petergabor: "épít, szervez, teremt" ... aztamindenit, ez tényleg vicces.

Ezt a felsorolást, látva azt az outputot, ami "kijön a csövön" egy szóval lehet összefoglalni: herdál. Esetleg még: pazarol. Az nagyon fasza, hogy csinálnak "deszíp" dolgokat, csak onnantól nagyon büdös a dolog, amikor kiderül, hogy:
- az üzemeltetésre, fenntartásra (meg általában a továbbiakra) semmi terv, semmi pénz és "különben is, mindennel mi törődjünk?"
- maga a herdálás is már hatványozottan pazarlóra sikeredett, mert egy tégla is 5x annyiba kerül, mint egy tégla ára (nettó lopás, csak hogy értsd)
- akkor történik a herdálás és a nagy pofával beszólás, hogy "megérte", amikor az ország pénzügyi és gazdasági helyzete a jelenben is ezer sebből vérzik (életfontosságú dolgokra fapofával rámondják, hogy "nincs rá pénz", mint oktatás, egészségügy, idősellátás, járványkezelés, stb.), a jövőre nézve meg egyenesen bűncselekmény, amit csinálnak (lásd a norvég-pénz elpasszolása, az EU-val szembeni krakélerkedés, az USA-val szembeni krakélerkedés, a kínai-törleszkedés, az orosz-cimboraság, az iszonyú durva eladósodás hirtelen felindulásból, ráadásul devizában ... hogy csak egypár ilyet mondjak)
- eközben nagyon durván, mindenféle szakmai érvet mellőzve és szakmai ellenérveket ignorálva hatalmas léptekkel nyomják az országos önsörsrontást, aminek a rövidtávú következménye már itt is van és itt is marad: nincs orvos, nincs ápoló, nincs tanár (és a ner-t ez nem zavarja, a kölykeiket már rég magániskolába járatják, orvoshoz meg elmennek a pi-charter gépen külföldre, pénzük meg van elég, hiszen annyit kaptak a kedves vezetőtől, amennyit kérnek, a ner-ben ez nem munka, csak lojalitás kérdése)

Szóval kedves ner-nyaló kommenter, ha te is a belső köreikhez tartoznál, akkor értem a szemellenzősséget (viszont akkor nyilván nem jönnél ide szarrugdosó bérkommentelőnek, hanem pi-chartereznél a Maldívra), ha viszont nem, akkor talán érdemes volna észrevenned, hogy téged ezek ugyanúgy szarban fognak hagyni, mint azokat, akik sose nyalták a seggüket és akkor nagyon-nagyon durva lesz majd eszmélni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 12:50:18

@Zed is not dead yet: Jaja! A vezérsegg nyaló pestiköcsögöket hogy megszivatták. :-))
Azt hitték Orbán seggének melege biztonságot nyújt, oszt most telibe szarták őket.

midnight coder 2021.09.17. 12:50:51

@kárárámaispj: A kereszténységben van az a Jézus nevû fazon. Tudod, õ a fiúisten. Az atyaisten pedig az volt, aki a mesekönyv szerint Mózes bácsinek megjelent mint égõ csipkebokor, aztán volt az az érdekes rész a Sinai hegyrõl meg a kõtáblákról meg a tízparancsolatról. Hol voltál te hittan órán?

midnight coder 2021.09.17. 12:53:50

@Örömhernyó: "Magyarországon a vadászat, fegyverartás az elit kiváltsága lett már nagyon régen. Az átlag magyar alattvaló, nem kaphat fegyvert."

És ez pontosan így van Európa nagy részén is. Igazából az USA az ahol az átlagpolgár legkevésbé van szolgának nézve, más kérdés hogy az ottani progresszívek erõsen dolgoznak ezen.

midnight coder 2021.09.17. 12:55:45

@Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: A te általad körömpörköltként elfogyasztott disznó mellé pedig nyilván téged kellene megperzselni. Egy ördögnek ez amúgy sem probléma.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 12:56:36

@kárárámaispj: Ja, az Arénában volt az ökölvívó világbajnokság, ami a csőd szélére lökte a szövetséget. Tök mindegy hány verseny van ott ha veszteséget termel. Ja, nem. Minél több a verseny, annál több a veszt

kárárámaispj 2021.09.17. 13:05:46

@midnight coder: Kettőnk közül szerintem én voltam hittanórán, te meg max matyi seggében.
"A kereszténységben van az a Jézus nevû fazon. "
Igen.
"Tudod, õ a fiúisten. "
Ejj, sose mondta, hogy isten lenne. Sőt, emberfia-ként utalt magára. Sőt, más se nagyon mondta, hogy fiúisten.

"Az atyaisten pedig az volt, aki a mesekönyv szerint Mózes bácsinek megjelent mint égõ csipkebokor, aztán volt az az érdekes rész a Sinai hegyrõl meg a kõtáblákról meg a tízparancsolatról."
Ühüm.
Akkor továbbra is ott a kérdés, hogy mi köze Mózesnek a kereszténységhez? Nem nagyon sikerült válaszolnod.
Szóval, ha én beszélek veled, majd 30 év múlva a fiam csinál valamit, akkor ahhoz neked mégis mi a franc közöd van.
"leginkább arról szól, hogy épp kit irtunk ki. Lásd Pl. Mózes negyedik könyv, 31. fejezet"
Szóval, meséld már el, hogy hogyan lehet Mózes könyvére hivatkozni, hogy arról szól a kereszténység, hogy kit irtsunk ki?

kárárámaispj 2021.09.17. 13:20:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Az azért megvan, hogy volt itt valami járvány, és mondjuk a tavalyi év felében le volt zárva az ország. Meg a fél világ is?

kárárámaispj 2021.09.17. 13:24:05

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egyébként tudom, az a jó, ha semmi nincs. Nem kell ide se atomerőmű, se stadion, se híd, se egyetem, se kisvonat, se nagyvonat, se semmi.
Tehát a boxszövetséget csődbe vitte az, hogy az arénában volt a meccs? Akkor az aréna nagy bevételt intézett, nem? Akkor most mi a veszteséges, meg nyereséges?

És hogy mondjam el, hogy megértsd. Ha uszodát akarsz piaci alapon építeni, akkor soha az életben nem lesz uszoda. De értem a ballib gondolkodást, hogy nem kell itt úszkálni.

Boar. 2021.09.17. 14:12:12

-A vadászoknál jobban senki nem ellenzi ezt a rongyrázó, hazug vásári komédiát. A magyar vadászat szétverése folyik éppen amihez az "érdekképviseletünk" lelkesen asszisztál, közben meg szórják el a milliárdokat erre a nagy semmire, a patyomkinberuházásokra országszerte.
-A kancigány eddig is elbaszta amit egy járványkezelésben el lehet baszni, most rátesz még egy lapáttal. Úgy látszik, se a focidrukkerekre, se az eukarisztikusokra, se a vadászokra nem hat a vírus-szerinte. Meg azokra a diákokra sem akik kötelező jelleggel ki vannak vezényelve "hostessnek" az eseményre. Országszerte épültek bemutatótermek stb. amit nyilván egy-két kötelezően odarendelt óvodás-iskolás csoport fog megtekinteni mert ha jön is pár turista, nem fogják keresztül-kasul autózni az országot néhány trófea meg kitömött veréb kedvéért.
Egy ilyen kiállítás nagyon nagy dolog lehetne, ha nem európa legkorruptabb kormánya szervezné egy világjárvány közepette.

Boar. 2021.09.17. 14:18:38

@Örömhernyó: Magyarországon bárki kaphat vadászfegyvert aki megfelel a törvényes feltételeknek.
Azok pedig nem annyira betarthatatlanok. Annyira nem, hogy sajnos magam is ismerek olyat aki erőszakos bűncselekményért volt sitten aztán az elévülés után simán megkapta a fegyvertartásit.
Pont az ellenkezője igaz annak, amit állítottál, sajnos nagyon is könnyű fegyverhez jutni.
A vadászat gyakorlása az más tészta. Ahhoz pénz kell vagy kapcsolati tőke.
De napi egy doboz cigi árából már el lehet vadászgatni, nyilván nem kapitális bikát lőhetsz ennyiért de évi 1 őzbak vagy vaddisznó süldő és mellé néhány apróvadvadászat elvitellel belefér.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 14:31:54

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Te még mindig itt tartasz? Nézd meg mondjuk az USA vagy Franciaország adósságállományát

apro_marosan_petergabor 2021.09.17. 14:33:21

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: A polgári oldal épít, teremt, szervez, a bolsevik-libero oldal pedig destruál - mint általában mindig. Megszoktuk, de a kutya ugat, a karaván halad.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 14:36:41

@Veszéjben a lyogállamiság !:

Én nem tartom vadásznak azt, aki elő odaterelik a vadat, aztán bepájnkázva vagy eltalálja vagy nem. Legyen az Hofi, Kádár elvtárs, Megyó vagy épp Semjén.
A vadász ott kezdődik, hogy be tudja cserkészni a vadat, kilómétereken keresztül követve a nyomot, a lövés pedig már csak a pont az i-n.
Fenti urak szerintem erre nem képesek, illetve nem voltak képesek.

Boar. 2021.09.17. 14:44:12

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Kurvára nem ott kezdődik a vadász de ebbe most nem mennék bele.
Amit Te leírtál ahhoz elég egy katona vagy a bérgyilkos is, azok csak technikai részletek.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 14:52:23

@apro_marosan_petergabor: A polgári oldal ugat hogy nem szabad eladósodni, miközben rekord hiteleket vesz fel.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 14:54:09

@apro_marosan_petergabor: Ja és még mindig nem látom hogy a Duna Aréna nyereséges lenne. Mi van a lopós oldal által támogatott iozocukor gyárral? Mi van

midnight coder 2021.09.17. 15:19:15

@kárárámaispj: "Ejj, sose mondta, hogy isten lenne. Sőt, emberfia-ként utalt magára. "

Nem tudom ilyesmirõl hallottál-e: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek” - „Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet”.

"Szóval, ha én beszélek veled, majd 30 év múlva a fiam csinál valamit, akkor ahhoz neked mégis mi a franc közöd van."
Csak annyi, hogy az Újszövetség alapja az Ószövetség. Jézus azért az, mert õ a Messiás. E nélkül csak egy zs kategóriás varázsló.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 15:26:24

@Boar.: Ó bocsánat, elfelejtettem írni, hogy erőben zajlik az egész.;) Mindenesetre az, hogy nagy pocakkal, artrózisos térddel, bepálinkázva várod az eléd terelt vadat, az nem vadászat.;)

kunzoo 2021.09.17. 15:35:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
A MANYUP mai áron számolva 10 milliárd dolcsi volt. Azt a részét amit nem tettek vissza a nyugdíjkasszába, nyugodtan hitelnek tekinthetjük.

MIx 2021.09.17. 16:26:42

Tízmilliárdokat égetnek el ilyen eszement kiállításokkal, hogy lophassanak több tíz milliárdot!

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 16:41:40

@kunzoo:

A több mint ezer milliárdos priivatizációs bevétel 2002-2010 között hány milliárd dolcsi?

kárárámaispj 2021.09.17. 16:49:42

@Boar.: Na, neked is megvolt a böfögésed.
"a patyomkinberuházásokra országszerte."
Egyáltalán érted, hogy mi volt a Patyomkin falvak értelme? Ha felépítenek egy hungexpo méretű vásárvárost, vagy egy uszodát, annak van funkciója.

-"A kancigány eddig is elbaszta amit egy járványkezelésben el lehet baszni, most rátesz még egy lapáttal. "
Jaja. Itt már oltva volt a fél oszág, amikor a németek még sorban álltak vakcináért.

"Úgy látszik, se a focidrukkerekre, se az eukarisztikusokra, se a vadászokra nem hat a vírus-szerinte"
Pedig tényleg, hogy felfutott az esetszám az Eb meccsek után. Ja, nem. Tudod, lehet oltakozni, ha akarsz.

"Országszerte épültek bemutatótermek stb. amit nyilván egy-két kötelezően odarendelt óvodás-iskolás csoport fog megtekinteni mert ha jön is pár turista, nem fogják keresztül-kasul autózni az országot néhány trófea meg kitömött veréb kedvéért."
Igen, bazmeg. Egy világkiállításra az óvodás csoportok mennek el.

kárárámaispj 2021.09.17. 16:54:33

@midnight coder:
"Nem tudom ilyesmirõl hallottál-e: „Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek” - „Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet”.
Na, és akkor húzd alá a példamondatban, hogy istennek nevezi magát.
Komolyan kezdem azt hinni, hogy matyival beszélek.. Ja, az megvan, hogy "Mi atyánk, ki vagy a mennyekben"? Azt, hogy Istent atyának nevezi mindenki aki imádkozik. Jézus soha nem hívta magát istennek. Jézust senki nem hívta istennek.

"Csak annyi, hogy az Újszövetség alapja az Ószövetség. Jézus azért az, mert õ a Messiás. E nélkül csak egy zs kategóriás varázsló."
Ez így azért megint nem igaz. Válaszolj, hogy a kereszténységnek mi köze van Mózes könyveihez. Egyáltalán érted, hogy Mózes zsidó próféta, a kereszténység meg 1500 évvel későbbi? Nehéz felfogni, hogy akkora faszságot írtál, mint a ház?

kárárámaispj 2021.09.17. 16:57:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"a és még mindig nem látom hogy a Duna Aréna nyereséges lenne. "
Hogy a picsába lenne nyereséges? Állami beruházások nem sűrűn nyereségesek. Mondjuk a Miskolc- Sajószentpéter út sose lesz nyereséges. Már bocs, az államnak az a feladata, hogy nyereséges projekteket menedzseljen? Mesélj, a színházak, könyvtárak, múzeumok, filmek, hangversenytermek hol nyereségesek?

kunzoo 2021.09.17. 17:05:26

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
Sok. A privatizáció nem állt le, lasd Csopak mólós cikk.

Az alapítványokba kiszervezés meg olyan privatizáció, ahonnan még pénz sem jön.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 17:06:40

@kárárámaispj: Eddig a nertársaid azt dünnyögték, hogy nyereséges beruházás lesz a sok verseny miatt. Szóval szerinted nem. Úgy látszik nem ugyanazt a pártutasítást kaptátok. Tehát azért veszünk fel több milliárd dollárt hirtelen, hogy nem nyereséges beruházásokba öljük? Mint a Mátrai Hőerőmű, izocukorgyár, éticsiga gyár.

kunzoo 2021.09.17. 17:09:15

@kárárámaispj:
Olvastad a mai járványhíreket?
Ha így megy tovább, valóban az óvodáscsoportok maradnak.

kunzoo 2021.09.17. 17:17:00

@kárárámaispj:
A könyvtárak fura dinoszauruszok a mai világban. Digitalizálni kellene a könyveket majd egy nagy adatbázisba tölteni őket. Elég lenne egy országos digitális könyvtár, nagyobb lenne a választék mint bármelyik papíralapúban. Lehetne ügyeletben online 20 könyvtáros segítségnek. Avagy videokapcsolatban. Szerintem megoldható lenne egy idökorlátos hozzáférés az adott könyvhöz. Csomagküldővel akár fizikai könyvet is lehetne kölcsönözni.

erol 2021.09.17. 17:27:43

@kárárámaispj: Nem tudom mit értetlenkedsz, a kereszténység a zsidó vallásból alakult ki. Mi a probléma Mózessel, hogy ennyire el akarsz tőle határolódni?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 17:30:55

@kunzoo:

Privatizáció az, amikor szaré'-hugyé' eladsz állami tulajdont, még így is százmilliárdos szintű legális bevételre szert téve kormányodnak, majd egy hajnalon átveszel egy vaskos kitömött reklámszatyrot, esetleg néhány nokiás dobozt valamelyik parkolóházban.:)

kunzoo 2021.09.17. 17:35:07

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
Na ezt sikerült überelni az alapítványoknak INGYEN átadott vagyonnal.

kunzoo 2021.09.17. 17:39:15

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
...ja azt meg hozzátenném, olyan konstrukcióban hogy pl. te átadnád nekem a házad tulajdonjogát, de a villanyszámlát továbbra is te fizetnéd.

Boar. 2021.09.17. 17:52:56

@kárárámaispj: Az egészről fogalmad sincs te agynélkülszületett faszparaszt csak ugatsz össze vissza. Menj, baszd meg az anyádat, ma nem érek rá...

kárárámaispj 2021.09.17. 18:02:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Eddig a nertársaid azt dünnyögték, hogy nyereséges beruházás lesz a sok verseny miatt."
Nem tudom, ki dünnyögte, az ilyen beruházások soha nem nyereségesek önmagukban. Aztán számolgasd ki, hogy ha jön évente x darab versenyző és néző akkor az milyen további pénzeket hoz ide.
"Szóval szerinted nem. Úgy látszik nem ugyanazt a pártutasítást kaptátok. "
Esetleg az lehet, hogy nincs pártutasítás? Én simán elhiszem, hogy magad jogán vagy hülye, te miért nem hiszed el másról?

"Tehát azért veszünk fel több milliárd dollárt hirtelen, hogy nem nyereséges beruházásokba öljük?"
Most konkrétan mégis miről van szó? Mert terelni azt marhára szeretsz? Mintha az ujraindítás miatt vennének fel hitelt.

kárárámaispj 2021.09.17. 18:03:53

@Boar.:
Javítsd ki az utolsó mondatot, úgy jön át, hogy ma nem érsz rá, hogy megbasszalak.
Amit elhiszek, meg azt is, hogy ez téged frusztrál, de akkor sem mennék, ha ráérnél.

Boar. 2021.09.17. 18:08:34

@kárárámaispj: Vigyél anyádnak egy zacskó csipszet, annyit kér mindenkitől...
(Nem is ér többet)

Boar. 2021.09.17. 18:10:38

@erol: Körülmetélésnél kicsit nagyobbat vágott neki a rabbi...
Aztán amikor serdülvén rájött, hogy így nem tíz centis a farka csak hét, ráadásul a lényeg hiányzik, megutálta a zsidókat.

Örömhernyó 2021.09.17. 18:23:39

@Boar.: Magyarországon európai viszonylatban is paranoid a fegyvertartás szabályozása. Pont az általad írtak támasztják alá. Hogy vadászatra lehet fegyvert tartani. Tehát egy drága sportra, ami a politikai és gazdasági elit szórakozása. Senki se fog méregdrága vadászfegyvert venni, ha évente egyszer vadászhat vele. Önvédelmi fegyvert meg szinte senki nem kaphat, csak a legmagasabb pozíciókban lévők.
Van pár magyarországi vadász ismerősöm. Jellemzően gazdag ügyvédek, vállalkozók, meg pár vidéki alkesz. Amerikában nincs bohóckodás, hogy vadászattal kell indokolni a fegyvervásárlást. Picit jobban működik a demokrácia.
Magyarországon (meg szerte Káeurópban) az emberek alattvalókként vannak kezelve.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 18:26:49

@kunzoo: Nincsenek számaid, nincsenek konkrétumok.

kunzoo 2021.09.17. 18:28:50

@Örömhernyó:
Mikor a te gyerekedet lőné agyon valaki nem lennél ilyen lelkes. A vadászathoz kell a fegyver, de otthonra nem. Vadászat után le kéne adni biztos tárolási helyre.

kunzoo 2021.09.17. 18:30:18

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
Szerintem eléggé közismert történet az egyetemi alapítványosdi sztori.

kunzoo 2021.09.17. 18:34:41

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
Pl. A szuper agráregyetem már a Csányi féle alapítvány vagyonkezelésében van. Megkapták a Georgikont. Bezárják a Georgikont. Nagyon erdekes lesz a full balatoni panorámas koli sorsa.

2021.09.17. 18:34:56

ha csak egy bekattan ott, oszt lelövi semjént, már megérte

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 19:25:45

@kunzoo:

Azokat a vagyonelemeket nem azért kapták az egyetemek, hogy a továbbiakban azokból gazdálkodjanak?

Boar. 2021.09.17. 19:27:49

@Örömhernyó: Tévedsz. Fogalmad sincs a dologról de erősködsz.
Egy dörétes puskát használtan harmincezerért is lehet venni, egy golyóst valami gyengébb távcsővel szàzért.
És nagyon sok olyan vadász van, aki terület nélkül évente egy-két alkalommal veszi csak elő a fegyverét.
Őket ti nem látjátok pedig lassan ők a többség.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 19:28:02

@Örömhernyó:

Az USA.ban sztem otthoni használatra vehetsz éles lőfegyvert. Azzal nem járhatsz vadászni. Csak ha megszerzed az erre szóló engedélyt.

Boar. 2021.09.17. 19:28:41

@Boar.: dörétes =sörétes

Boar. 2021.09.17. 19:34:21

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Amerikában a "public land"-bárki vadászhat aki megveszi/kiváltja az adott vadfajra az engedélyt. Magánterületen csak a tulajdonos engedélyéve.
Sok szempontból az amerikai vadászati törvények szigorúbbak, mint a mieink, a betartásukról/betartatásukról nem is beszélve.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 19:49:09

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Te nem olvasol? A vagyont odaadod az alapítvány kezelésébe. Az alapítvány kuratóriumát telerakod fideszesekkel, akik után úgy adják el ahogy akarják.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 19:50:14

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: A szocik még max a foximaxin tanulták, vagy spontán loptak. A fideszesek már a jogi egyetemen tanultak alapján teszik ezt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 19:52:03

@kárárámaispj: Újraindítás? Eddig azt hallgattuk hogy száguld a GDP növekedés. Na és mihez kell a pénz?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 19:52:42

@kárárámaispj: "Én simán elhiszem, hogy magad jogán vagy hülye, te miért nem hiszed el másról?" - Na jó, rólad elhiszem.

Boar. 2021.09.17. 19:56:32

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az államnak elvileg elővásárlási joga van. Csak amíg a kancigány és népi zenekara az "állam" addig nyilván "nem kíván élni" ezzel a jogával, kiváltképp ha érzik, hogy szorul a hurok.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 20:08:07

@Boar.: Már pedig a hurok szorul. Az ellenzék kifejezetten bírósággal fenyegetőzik. Ha nyernek, elég egy parlamenti jóváhagyás az EU ügyészséghez csatlakozáshoz és máris sok fideszesen csattan a bilincs. Elios ügy? Megvan? :-))

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 20:22:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Az megvan, hogy miután az egyetemek megkapták ezeket a vagyonelemeket, ezután ebből kell gazdálkodniuk, meg a tandíjakból, és nem az éves állami támogatásból. Nem csak Népszavát kellene olvasni.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 20:25:16

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Ez a csatlakozás véletlenül nem ütközik az Alaptörvénybe?

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.17. 20:53:40

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: akkor az a jövőben kétszer annyi jut felsőoktatásra az ezekre nem vonatkozik?

nemecsekerno_007 2021.09.17. 21:15:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezen még mindig rúgóztok?!? Magyarország már 2006-ban szarba volt.

Leooo 2021.09.17. 21:27:54

@kárárámaispj: : Tekintve, hogy a világkiállítások koordinációs irodája (tudod, akiknél 10 évre előre be kell jelentkezni és ők, az általuk elvégzett vizsgálat alapján odaadományozzák valamilyen tematikájú 'Világkiállítás' lehetőségét egy-egy országnak...) semmit sem tud arról hogy megfáradt honunkban miféle un. 'vadászati világkiállítás' megrendezéséről delirál a semmilyenzsóti, meg a többi agyeldobós, egyszer használatos fidióta, mert jelentkezés az nem volt, pöffetegéknek minek az...Legfeljebb majd e tárgykörben is kiírják a vonszolt turulkakiban fogant, lendkerekes szentpistával pántlikázott landot a kultúrországok közül! De ez nem baj, a baj az, ha döglenek a nyulaink! ;-P

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 21:47:28

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Már két évvel korábban elmondta a böszme zárt körben Őszödön, hogy mekkora szarban van az ország.

kunzoo 2021.09.17. 22:21:26

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:
Már hogyne volna állami támogatás? Államilag finanszírozott szakot szerinted nem az állam fizeti?

kárárámaispj 2021.09.17. 22:49:32

@Leooo: Atyaúristen...
"Tekintve, hogy a világkiállítások koordinációs irodája (tudod, akiknél 10 évre előre be kell jelentkezni és ők, az általuk elvégzett vizsgálat alapján odaadományozzák valamilyen tematikájú 'Világkiállítás' lehetőségét egy-egy országnak...)
Tehát akkor van egy sóhivatal, aki majd jól eldönti, hogy mit lehet kiállításnak nevezni, meg mit nem? Hát, tényleg beszarok.
Szóval van valami, ahova jönnek Japántól Új Zélandig kiállítók és nézők, de ha a koordinációs iroda nem pecsétel rá akkor az semmi.. Okos vagy.
Ja, az megvan, hogy eszerint összesen 5 évente van világkiállítás?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.17. 22:50:13

@kunzoo: Na és mennyi ilyen van pl. a közgazdász képzésben. Nem sok?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 23:18:35

@nemecsekerno_007: Ne hazudozz! 2006-ban még 4 százalékos GDP növekedés volt. Csak gyurcsány tudta, hogy ez külföldi hitelekből finanszírozott növekedés volt. Mint most. csakhogy beütött a hitelválság. Ami durvább volt sok szempontból mint a járvány most, mert a pénzügyi alapok reccsentek meg a világban, például a bankrendszer. Most a járvány alatt a bankrendszer köszöni, jól volt.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.17. 23:23:18

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Látom még mindig nem érted mire kapta az uniós pénzt. Olvassál! A milliárdos, szart sem érő dunaújvárosi világításért Orbán vejét viszik bilincsben. Dunaújvárosban a város vezetés cseréli a lámpákat annyi a baleset miatta. Van dunaújvárosi ismerősöm. Orbánt meg simán el lehet vinni a Mátrai Hőerőműért. Azzal nagyon túllőttek a célon.

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.17. 23:24:21

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: rádió, fél fül talán még büszkék is voltak de télleg nemtom ez mire vonatkozik.

kárárámaispj 2021.09.17. 23:29:40

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"mi durvább volt sok szempontból mint a járvány most, mert a pénzügyi alapok reccsentek meg a világban, például a bankrendszer. Most a járvány alatt a bankrendszer köszöni, jól volt."
No. Melyik magyar bank is reccsent meg 2008ban? Mellesleg ki is mondta, hogy a hitelválság nem fog ide eljutni?
A bankrendszer marha jól volt a járvány alatt. Végül is csak a termelés állt le mindenhol. Meg az utazás, meg az élet.
Ekkora faszságot bazmeg, hogy a picsába lehet mondani?

kárárámaispj 2021.09.17. 23:32:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"A milliárdos, szart sem érő dunaújvárosi világításért Orbán vejét viszik bilincsben. Dunaújvárosban a város vezetés cseréli a lámpákat annyi a baleset miatta. "
Oszt mi a fasz köze van Orbán vejének a dunaújvárosi világításhoz, te szerencsétlen hülye? :D:D:D::D:D

kárárámaispj 2021.09.17. 23:39:39

Nah, mátyásnál eddig tartott a gyógyszer hatása.

apro_marosan_petergabor 2021.09.18. 00:07:52

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Én sem láttam még nyereséges általános iskolákat, sem katonaságot, de az operaházak sem azok... Sőt, a kórházak sem (legalábbis az államiak nem) s a balettintézet és a BKV is ilyen...
Vannak intézmények, melyek nem nyereségorientáltak, ezket az állam azért létesíti, hogy bizonyos közcélokat szolgáljanak - kultúra, egészség stb.
Vannak dolgok, amelyek áttételes hasznot hoznak. A pisai ferdetorony sosem lesz nyereséges, de keményen hozzájárul a turizmushoz, amely nem elhanyagolható az olasz GDP-ben.
Hass, alkoss, gyarapíts, s a haza fényre derül -mondták ezt majd 200 éve, ma sem tudunk jobbat.
A polgári oldal ezt teszi, a bolsevik-libero csapat meg ugat, de a karaván halad.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 00:13:16

@apro_marosan_petergabor: Milyen beruházásokra gondolsz? Mátrai Hőerőmű? Izocukorgyár? Éticsigagyár? Budapest-Belgrád vasútvonal? Fudan egyetem?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 00:14:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Miért ,szted egy részvénnyel nem lehet mást csinálni, csak eladni? Olyanról például, hogy osztalék, nem hallottál?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 00:14:48

@apro_marosan_petergabor: Mire fog menni az a több milliárd dollár frissen felvett hitel? Mennyi most a GDP arányos államadósság amire hivatkoztok? Csak nem több mint a szocik alatt volt? Mert hogy 80 felett van már vastagon.

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 00:17:08

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Vagy talán mégis:

eu-brusszel.mfa.gov.hu/news/magyarorszag-sem-tamogatja-az-europai-uegyeszseg-letrehozasat-nyilatkozta-trocsanyi-laszlo-igazsaguegyi-miniszter-bruesszelben

"Az Európai Ügyészség, mint önálló intézmény létrehozatala Magyarország esetében az alaptörvénnyel való összhang kérdését is felveti, miután az abban rögzítettek szerint a magyar ügyészség az állam büntetőigényének kizárólagos érvényesítője - hangsúlyozta Trócsányi László."

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 00:19:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Na de mi a helyzet Katkával? Nemcsak az ágyban vesztette el a szüzességét? :)

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2021.09.18. 00:19:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: nem tudom mi van ezekkel, ma elég sok nevüket elő vették a trollok.
Lehet riadót fújtak a pártszékházban?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 00:25:51

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: Jó éjt! Megyek én is.

Jó az új recaptcha! :-)) Erre írjon matyi scriptet!

kárárámaispj 2021.09.18. 01:17:34

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ejj, benézted? Pedig már börtönt ígérgettél, ugye?
Szóval, ha minden igaz, akkor a csúnya rossz vej cégénél nem nagyon voltak minőségi kifogások.

Miért röhögsz az osztalékon. A mol speciel 95 ft-ot fizetett idén részvényenként. Ez kb. 4% osztalék. Mi azzal a bajod, hogy X alapítvány a pénzt részvényben tartja, majd az osztalékból csinálja azt ami a célja.

kárárámaispj 2021.09.18. 01:19:12

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Ja, piros pont, mert matyit tényleg gyorsan kibasztad.
Egyébként annyira hülye, hogy mindenkinek megcímzi a választ, csak a saját nickjeinek nem. Simán levágós hogy melyiken működik.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 06:26:38

@kárárámaispj: Nem tudtam hogy Dunaújvárost nem az Elios loptam meg, ennyi. A többi áll. Jogos, tényleg bizonyos nickeket kihagy.

apro_marosan_petergabor 2021.09.18. 09:25:04

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Volt egy kemény 2 év a COVIDdal, ez értelemszerüen növelte azt az államadósságot (más EU országokban is így történt), amelyet a polgári kormány korábban leszorított 70% tájékára. De a gazdaság újra működik, az emberek doloznak, keresnek(jól)! - s erőteljesen növekedik, s szépen vissza fog csökkenni az államadósság ismét. Azt se feledjük, hogy a bolsevikok alatt még úgy is növekedett , hogy közben elkótyavetyélték a közvagyont. A polári oldal pedig visszavásárolja a víz, gáz stb. szolgáltatókat, hogy a saját infrastruktúránk saját kézben legyen.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 09:30:49

@apro_marosan_petergabor: Ja, úgy vásárolja vissza, hogy előbb tönkretette őket.

hvg.hu/kkv/20210604_Az_Alfoldviz_kifeszitve_varja_hogy_vegre_atvegye_az_allami_vizmu

"Arról, hogy mi sodorta a lehetetlen helyzetbe a vállalatot, tavaly decemberben írtunk részletesen. Most csak felsoroljuk, hogy a rezsicsökkentés, a közművezetékek megadóztatása, a felügyeleti szervnek fizetett díj is az ellehetetlenülés felé sodorta a céget még a saját bevallásuk szerint is. Nem segített a vállalat helyzetén az sem, hogy egy, még a mostani ÁSZ-elnök megyei elnöksége idején támogatott magyar-román közös program olcsó vízvételi lehetőségét félretéve, inkább a 38 milliárd forintos uniós forrásból finanszírozott arzénmentesítő programot választották, ami további üzemeltetési költséggel terheli a céget, és jobbára a kivitelezőknek, Mészáros Lőrincnek, a Duna Aszfaltnak és a Békés Drénnek hozott busás hasznot."

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 10:22:57

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ja értem, neki lehet..Lehet, hogy nem is a lopással van igazán gondod? :)

kárárámaispj 2021.09.18. 11:06:47

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Nem tudtam hogy Dunaújvárost nem az Elios loptam meg, ennyi."
Gondolom az egyes szám első személy fraudi-elszólás volt...
Az Elios kit is lopott meg? Volt rájuk panasz valahol is? Én nem olvastam.
Dunaújvárost sem meglopták, hanem nem tetszik az elvégzett munka. Esetleg nem érzel különbséget, ha kihívsz egy festőt, és foltosan festi ki a lakást, meg ha este feltöri a lakást és elviszi a pénzed? A másik részről - te mint műszaki ember tudhatnád-, hogy amikor beadták a pályázatot, akkor abban le volt írva, hogy mit fognak telepíteni, hány darab, hány lumenes fényforrást. Ha ez nem elég, akkor az még mindig nem lopás. Arról ne is beszéljünk, hogy 200 milliós ügy volt, nem többmilliárdos.
Egyébként nem te vagy az egyetlen, aki összevissza keverte ezeket. A ballib média direkt és szándékosan mosta össze Újvárost az Eliossal.
Tele van a net olyan cikkekkel, hogy "Elios, Olaf ...." két sor "a dunaújvárosi világítás".

kárárámaispj 2021.09.18. 11:09:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Tehát az a rossz, hogy arzénmentes vizet akartak. A szemét fideszesek :D:D

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 11:43:54

@kárárámaispj: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Bezzeg a balfékek kormányzása ezen a téren is jobb volt:

csepel.info/?p=8065

"A készülékeket szétszerelő ellenőrök megdöbbentően kreatív műszaki megoldásokat találtak. A három éve próbaüzemelő utastájékoztató táblák harmada nem is működik, drága volt, ráadásul garancia sincs rá."

:))

"

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 12:21:45

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Nem, nem lopott. Hologramos nyomtatás témakörben kapott támogatást. A pályázatban meg volt említve, hogy ha lesz olimpia, azon jegyek és belépők regisztrációs kártyák hologrammal ellátására is képesek hogy ne legyenek hamisíthatók.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 12:24:27

@kárárámaispj:
"Az Elios Zrt. olyan nagy, uniós finanszírozású közvilágítási projekteket nyert el a 2010-es évek elején, amelyekkel kapcsolatban később komoly gyanú merült fel, hogy eleve erre a cégre írták ki őket. Emellett a megvalósítás minősége is aggályos volt több városban. Ám a magyar rendőrségnél tett feljelentés után 2016-ban lezárták a nyomozást, mert nem találtak bűncselekményre utaló nyomot. Az OLAF is vizsgálódni kezdett, és a súlyos szabálytalanságok gyanúja miatt végül több mint 13 milliárd forintnyi eurót követeltek vissza Magyarországtól, az eredményeket pedig átadták a Polt Péter vezette Legfőbb Ügyészségnek. A Legfőbb Ügyészség 2018-ban nyomozást indított, amelyet a rendőrség viszont még abban az évben bűncselekmény hiányában újra lezárt."

Alick 2021.09.18. 12:53:11

Pont 50 évvel ezelőtt volt Magyarországon Vadászati Világkiállítás - azóta sokat változott a világ.

Alick 2021.09.18. 12:54:21

"Mi tehát a („Meleg Büszkeség”-re rímelő) „Magyar Büszkeség” lényege?"

Igazából a Pride-ot is át lehetne nevezni Ánuszvadászati Világkiállításra.
:)

Alick 2021.09.18. 13:01:44

@midnight coder:
„Atyám, bocsáss meg nekik, mert nem tudják, mit cselekszenek” - „Atyám, kezedbe ajánlom lelkemet”.

Ezt igazából bárki mondhatná Isten gyermekeként...
Jézus: "A Törvényetekben ugye meg van írva: Én mondtam, istenek vagytok?"

"Csak annyi, hogy az Újszövetség alapja az Ószövetség. Jézus azért az, mert õ a Messiás."

A zsidók nem fogadták el Jézust messiásnak... ő pedig beszólt nekik az istenükkel kapcsolatban:
"Ti az ördög atyától valók vagytok, és a ti atyátok kívánságait akarjátok teljesíteni. Az emberölő volt kezdettől fogva, és nem állott meg az igazságban, mert nincsen ő benne igazság. Mikor hazugságot szól, a sajátjából szól; mert hazug és hazugság atyja."

Demosz 2021.09.18. 14:35:56

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Akkor mehetnek is jogszerűen a dutyiba egytől-egyig. Ha csak a Népbíróság előbb el nem ítéli őket román mintára.

Demosz 2021.09.18. 14:38:31

@Alick: A Biblia eredetileg nem is ilyen tartalommal íródott. Mindent a kor követelményeihez, elvárásaihoz igazított az egyház. Akár orbánizmusból is lehetne szektás kötetet előállítani, van elég vezethető ember ehhez.

Demosz 2021.09.18. 14:40:26

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Most itt az idő hogy másként legyen ezen túl. A sorsod a kezedbe veheted . Irány a szavazó helyiség.

Demosz 2021.09.18. 14:43:15

@MIx: Csak amiről tudhatunk. A titkos tivornyák külhonban megszervezve állami szállítással sem kerülnek kevésbe nekünk. De mint a jó rabszolgák csak nézünk ki a fejünkből és várjuk a korbács jutalmat ha bármit észre veszünk egészen véletlenül. Biztos hogy ezt akartuk a rendszerváltáskor ?

BiG74 Bodri 2021.09.18. 15:13:23

@kárárámaispj:
Már bocs, de pont a ballib médiában jelent meg, hogy Dunaújvárosban nem az Ellios tevékenykedett.
Viszont a tisztes lárvaarcú úgy ment bele ebbe a projektbe, a tényleges vezír ( pulóveres nagyon megmondom a tutit) kiadta neki, közben a városházán akkor még dolgozó szakemberek óvták tőle. Aztán mikor kiderült, hogy ez ritka szar lett, nem tett semmit a városáért, mert fajtája levegőt venni sem mer a főnci beleegyezése nélkül.
255 milliót, melyből vagy 210 Eus pénz volt eltapsolt, nem tudom mennyibe fáj a sok kiépített gyalogátkelő, mely elvileg, ismétlem elvileg gyalogos érkezésekor az úttestbe épített villogó lámpasort indít be. Amúgy sok esetben teliholdnál egész jól látható az út.
Azt már meg se kell kaparnom, hogy a fejlesztést elvégző nullkilométeres cég, kié, mié, mert látható, hogy szaros fidesznyiké. Továbbá a városért dolgozó fideszesek mondták a botrány kirobbanásánál, hogy nemsokára jön a nyár, és akkor nem lesz feltünő, és el is felejtjük. Oszt csodálkoztak, amikor el lettek zavarva a picsába.
És akkor még messze nincs vége a sornak amit a gerinctelen szarjancsik Dunaújvárosban műveltek.

Emmett Brown 2021.09.18. 15:53:06

@kárárámaispj: nem lopás? akkor csak simán luxusprofitos ótvar munka?

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 16:01:12

@Demosz: Mert ugye Hagyó meg a többiek mentek a dutyiba egytől egyig. Ugyanmár. Egyedül a Császi-Tátrai párost ültették le 1-2 évre. Az autópályapénz lenyúlások kapcsán ült például valaki? Nem hiszem.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 16:29:23

@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: Hűűű.. a pestisrácok nagyon hitelesek! A gazdáik épp most engedték el a kezüket. :-))

AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK 2021.09.18. 16:37:29

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Leegyszerűsítem neked: Csehatkáék cégei olyan hátrányos helyzetű térségben működő cégként feltüntetve pályáztak magas összegű uniós támogatásokra, ahol aztán semmilyen gazdasági tevékenységet, gazdaságélénkítést nem végeztek. Így vándorolgattak az országban, másfél milliárdnyi uniós támogatást elnyerve így.

www.youtube.com/watch?v=FCU0zB5lZb4

kárárámaispj 2021.09.18. 17:03:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
" Nem, nem lopott. Hologramos nyomtatás témakörben kapott támogatást. A pályázatban meg volt említve, hogy ha lesz olimpia, azon jegyek és belépők regisztrációs kártyák hologrammal ellátására is képesek hogy ne legyenek hamisíthatók."
Háháháhá.:D::DD:
Az fasza. Tehát egy meglévő technológia fejlesztésére kapott pénzt. Ha lesz olimpia. Aztán mindent megtett, hogy ne legyen olimpia :D:D:D:

kárárámaispj 2021.09.18. 17:04:42

@Emmett Brown: "nem lopás? akkor csak simán luxusprofitos ótvar munka?"
Menj lomizni.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 17:12:09

@kárárámaispj: A meglévő technológiát a magyar okmányokhoz kell igazítani. És csak annyit írt, hogy az olimpia nehezen hamisítható dokumentumaihoz is használható lenne. Még nem láttál hologramos iratot?

kárárámaispj 2021.09.18. 17:12:23

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Emellett a megvalósítás minősége is aggályos volt több városban. "
Ez ugye semmi konkrétat nem tartalmaz.
Ha lett volna valami, ami kézzelfogható, akkor abból pont ugyanakkora patáliát vert volna a ballib sajtó, mint a Dunaújvárosiból.

Na, és akkor fuss neki még egyszer.
1. Az, hogy valakit megbíznak, és megcsinálja a munkát az szerinted lopás.
2. Az, hogy valaki kap pénzt olyan fejlesztésére ami már létezik, majd miután megfúrja az olimpiát, hogy a fejlesztésre ne is legyen szükség az nem lopás.

Az lopás, ha Mészáros kap megrendelést, aztán megcsinálja. Az nem lopás, ha a Strabag kap megrendelést és ő csinálja meg. Kicsit furcsa a logika.

BiG74 Bodri 2021.09.18. 17:33:13

@kárárámaispj:
Miheztartás végett, Cseh Katalinról olyanok állítanak dolgokat, akiknek csak fideszes hisz ebben az országban. De ellenzékiként mondom, ha loptak, vagy csak etikátlanul jártak el, húzzák le őket a vécén, vagy darálják le őket, pont leszarom. Senki ne aljaskodjon, senki ne magyarázza nekem a bizonyítványát. De jelenleg a fityiszes rendszer olyan aljas, korrupt, hogy azt se lehet elhinni nektek amit kérdeztek, nemhogy amit kijelentetek. Ráadásul egy mindenre rátelepedő, bármit elnyomó, goebbelsi propagandát alkalmazó hatalom állít valamit, akkor amikor az embereknek ezen állításokkal tele a padlás, mert nap mint nap próbáltok lehúzni valakit abba a szennybe amiben fetrengtek.

Emmett Brown 2021.09.18. 17:57:55

@kárárámaispj: nem tudok, a pereputtyod nem enged oda

kárárámaispj 2021.09.18. 19:25:00

@BiG74 Bodri:
"Cseh Katalinról olyanok állítanak dolgokat, akiknek csak fideszes hisz ebben az országban."
Ahham. Tehát ha Cseh Katalin kezében a fegyver, mellette a hulla, akkor sem hiszel a szemednek, hiszen ő egy szent lehet.

Egy dolgon gondolkodjál már el. Ez a Cseh Katalin mégis kicsoda? Már hogy rá kell állítani a propagandagépezetet, meg a sárba kell tiporni.
Mert szerintem egy harmadrangú senki. Te azt mondod, hogy politikai támadások érik, és alaptalanul vádolják. Kb. kétszáz olyan embert tudnék felsorolni kapásból, akit politikailag érdemesebb lenne támadni. Cseh Katalin politikailag egy nagy nulla.
Egyetlen szempontból van értelme foglalkozni vele: Évek óta azt ugatja, hogy csak a fideszesek kapnak uniós pénzt, azt meg ellopják. Erre kiderül, hogy nemfideszesként is kapott pénzt? Most a lopást hagyjuk is.

Annyira érdekes ez a ballib szemlélet. Volt a Borkai meg a videója. Mi van a videón? Néhány öreg kandúr kefél fiatal lányokat. Talán hajón. Finlandia vodkás üveg meg Szentkirályi ásványvíz az asztalon. Mit hoztatok ki belőle? Kokainos szexparty a luxusyachton. Borkai lemondott.
Volt egy kispesti önkormányzati képviselő. Konkrétan szív valami fehér port az orrába, és arról beszél, hogy hogyan kell százmilliót zsebrevágni. Mit hoztatok ki belőle? Politikai támadás, hamis videó - hiszen egy önkormányzati képviselő akkora potentát, hogy hamis videókat kell csinálni róla, hogy lejárassák.

Buták vagytok mint a föld

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.18. 19:57:18

@kárárámaispj: Te dumálsz, aki nem tudtad hogy az önkormányzati adósság az államadósság része? Ki is a buta?

BiG74 Bodri 2021.09.18. 20:36:52

@kárárámaispj:
"Annyira érdekes ez a ballib szemlélet."
És bebizonyítottad, hogy a fideszes is ér egy miatyánkot.
Az, hogy Cseh Katalin egy harmadrangú valaki az egy dolog, lehet. Foglalkozik vele a fityiszes propaganda? Foglalkozik! Hazudott már ez a propaganda az arcunkba? Igen! Cseh Katalin ártatlan? Mit tudom én, de nem csak az számít mit mondanak, hanem az is, hogy ki. Mindezt úgy, hogy nem tisztem védeni a hölgyet, azt ti már megtettétek azzal, hogy a szavahihetőségeteket nullára redukáltátok. Ettől lehet a Katinka simlis, lehet, látod ide írom, hogy lehet, de pont nem egy fideszes hazugsággyár, vagy gyáros fogja ezt nekem bebizonyítani.
Másik, mosdatod pl. a borkait, aki még le is mondott, ó! Én bármelyik tolvajt a falhoz állítanám, nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy harcba szállok bármelyik politikusért, csak azért, mert nem fideszes. Dehát te a lopást, kurvázást, kokainozást elnézed ha fideszes az illető, de ellenzéki az csak tetű lehet. És akkor még ti jöttök az álszent szöveggel, hogy az ellenzék csak sárt dobálni tud, vazze azt se tudjátok mi sár, meg a szar, mert szívlapáttal rakodják a szátokba, ti pedig acsarkodva fújjátok mindenfelé, ahová a fejeteket fordítják.

kárárámaispj 2021.09.18. 20:53:33

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Ezt úgy néz ki, hogy tényleg rosszul tudtam. Ilyen előfordul ugye?
A számaid akkor sem stimmelnek.

kárárámaispj 2021.09.18. 21:11:53

@BiG74 Bodri:
"Az, hogy Cseh Katalin egy harmadrangú valaki az egy dolog, lehet. "
Ez nem lehet, hanem biztos.
"Foglalkozik vele a fityiszes propaganda? Foglalkozik! "
Miért ne foglalkozna vele? 2-3 éve pofázik valamit, elrohangál Brüsszelbe feljelentgetni, aztán kiderül ez? Ha ez nem a vizet prédikál esete,akkor semmi. Hallgatniuk kéne? Miért?
"Hazudott már ez a propaganda az arcunkba? Igen! "
Mint ahogy a másik is ugye? Az érdekes módon nincs lejáratva, ugye? Mint a szent és sérthetetlen hvg, aki rejtett kamerával felvette, hogy a színészek választási csalnak. :D:D

"Másik, mosdatod pl. a borkait, aki még le is mondott, ó! "
Mosdatom? Baszki, leírom az igazságot, amit a saját szemeddel láthatsz. Nekem nem áll össze a kokainos luxusyacht az Adrián meg a szentkirályi bubimentes.

"Dehát te a lopást, kurvázást, kokainozást elnézed ha fideszes az illető, de ellenzéki az csak tetű lehet."
Tudsz szöveget értelmezni? Lassan írom, próbáld meg. Nem nézett el senki semmit. Mit lehet látni? Öregek dugnak. Ne legyünk naivak, ezek bizony kurvák. Kokain merre látszik a videón? Lopás merre látszik? Sőt, én azért azt a valamit sem luxusyachtnak mondanám. Tudod milyen ez? Mintha azt leírnám, hogy Big74bodri pénteken kocsmában volt, sörözött, és pedofil. És a bizonyíték erre, hogy itt a kép, hogy kocsmában van és sörözik.

Ellenzéki csak tetű lehet? Hát apám, az a csávó - ellentétben Borkai Roccóval és a viagrás haverokkal - konkrétan arról beszél, hogy hogyan kell lopni. Közben meg ténylegesen kokó van a kezében. És ezt mentegetik, és nem ismerik fel a videón, és politikai támadásnak állítják be.
Már bocs, az egyiket újraválasztották, és lemondott, a másikat talán azóta kirúgták a pártból, de nem mondott le. Nem érzel némi szintkülönbséget?

BiG74 Bodri 2021.09.18. 21:27:27

@kárárámaispj:
Nincs szintkülönbség egy szint alatt.
Nincs olyan, hogy hazugságra hazugság a jó válasz.
Borkaira pedig, meg a többi kivédett kis mocsokra nem mennék vissza, ki lettek beszélve akkor és utánna. Unalmas, és felesleges is, feldobhatod újra a témát, de én ebbe nem megyek bele, tekintve, hogy pont értem miért is volt bukta ez a borkainak, attól, hogy te meg nem. Mosogasd, egyszer majd rájössz, hogy hol a hiba.

kárárámaispj 2021.09.18. 22:06:13

@BiG74 Bodri: Hát, ezzel az erővel azt is írhattad volna, hogy vau vau, annak talán több értelme lett volna.
"Nincs olyan, hogy hazugságra hazugság a jó válasz."
Nem. Itt arról van szó, hogy te eldöntötted, hogy amit az egyik oldal ír, az nem igaz. Pont. Ha azt, hogy kék az ég, és zöld a fű, akkor sem. Hiszen ők olyanok.
A másik oldalnak meg hiszel, jobban mint a saját szemednek.
De gondolom ez egy pillanatig nem fog zavarni abban, hogy agymosott birkázzál olyanokat, akik nem értenek veled egyet.

Érted, hogy miért volt bukta Borkainak? Én meg nem?
Te tényleg nem tudsz olvasni? Igen, bukta volt, le is mondott- mert közszereplőhöz méltatlanul viselkedett. Annak ellenére, hogy a videón se luxusyacht, se kokain, se közpénzlopás nincs. Azokat azért bemondásra elhiszed, hiszen olyan oldal mondja, akik még soha nem hazudtak. Csak néha. Elvert feleségről, elhagyott gyerekekről, grazi szanatóriumokról, választási csalásokról, meg olyan dolgokról, hogy csak fideszes nyerhet a pályázatokon.
Mindegy. Buta vagy, ahogy mondtam.

BiG74 Bodri 2021.09.18. 23:04:51

@kárárámaispj:
Utoljára, nem hiszek el senkinek sem mindent, de fideszesnek semmit. Az előfordulhat, hogy éppen nem tereltek, de hát a pásztorfiúnak sem hittek a végén, oszt mégsem a falu volt a hibás. Viszont csúnya érvelési hiba, hogy akkor a másik oldalnak mindent, és ebből a fals gondolatból visszafordítasz ismét, hogy akkor bizony engem átvernek, és mivel átvertek, akkor bizony a fidesznek igaza volt. Közben meg csak csavargatod a lufit, de hát, hiába hozol ki belőle pudlit, az nem fog ugatni. A többi pedig ugyanebből a fals gondolatvilágodból fakad, hogy akkor graz( nem hiszem), elvert feleség, mármint viktor(nem hiszem), csak fideszes nyerhet( hiszem, mert azzal hogy 100 pályázatból egy nem fideszes, vagy tíz, hogy egymillárd forintnyi pályázatból csak 950 millió egyértelműen fideszes, az nekem nem meggyőző).
Ha már itt tartunk, utálom a példálózást, de kíváló példát mondtál. Ha a fideszes azt mondja, kék az ég és zöld a fű ( mert szerinted ez evidens) én gyanakszom, és nem hiszem el, mert a fideszestől kitellik, hogy a beborult szürkésfekete égre, és a kiszáradt sárgás fűre mondja ezt, mert hát ezt kell mondania, éppen ez az érdeke. Ugyanakkor nem hiszem el ezt egy ellenzékinek sem elsőre, mert egyrészt én is megtudom nézni, másrészt van szakember aki ezt meg tudja erősíteni, de sokkal nagyobb bizalommal állok hozzá az biztos.
Ráadásul borkait sem érted, kimondod, de nem érted. Nem közszereplőhöz méltatlanul viselkedett, hanem ami vérlázító, hogy az álszent propagandátok ellenére megmutatta a valódi arcotokat. Pontosan szembe ment azzal, amit ti szajkóztok, és egy nemzetre rá akartok kényszeríteni. Lehet ő egy zseni, aki a közt szolgálja annak ellenére, hogy időnként kurvázik, meg jachtozik, akár a felesége mellett is, ha a politikájában nem hazudja ennek ellenkezőjét, akár törvényi szinten is.

Leooo 2021.09.19. 00:36:13

@kárárámaispj: : Figyu, az, hogy egy zakkant farok vagy és fogalmad sincs mi miről szól, arról én nem tehetek. A világ így működik és ezen a fidióták erőlködése sem fog változtatni! Nem kell nekem hinned nézz utána magad, mi a feltételrendszere annak, hogy Világkiállítást rendezzen egy ország, és így is hirdesse, bárhogy is.
Az egy dolog, hogy személy szerint neked mi nem tetszik, vagy miről mit delirálsz...A kutya ugat, a karaván meg halad(mert ez a dolga!)

kárárámaispj 2021.09.19. 01:06:18

@Leooo: :D Oké. Tehát öt évente van világkiállítás és ennyi.

kárárámaispj 2021.09.19. 01:13:12

@BiG74 Bodri:
Jó, akkor ne higgy senkinek semmit, pont leszarom. Ostoba vagy, és az is maradsz, ha azt hiszed, hogy a szakértő a szent és sérthetetlen.

"álszent propagandátok ellenére megmutatta a valódi arcotokat."
Ó, hát igen. Ha egy ilyen, akkor mind az. Bravó. Várj. Akkor ez a másik oldalra is érvényes? Ha Katika bugázott, akkor a többi is?

" Pontosan szembe ment azzal, amit ti szajkóztok, és egy nemzetre rá akartok kényszeríteni."
Ki és mit akar rákényszeríteni egy nemzetre te fasz? Mi van megtiltva? Kötelezővé tették a vasárnapi templomot, vagy mi a szar?
Kézlevágással büntetik a házasságtörést?

kárárámaispj 2021.09.19. 01:21:07

@BiG74 Bodri:
" azzal hogy 100 pályázatból egy nem fideszes, vagy tíz, hogy egymillárd forintnyi pályázatból csak 950 millió egyértelműen fideszes, az nekem nem meggyőző)."
És ezt onnan tudod, hogy kiszoptad a számaidat az ujjadból. pont.
Akik az ellentettjét írják, azok hazudnak, és kész is. Bodri, a kutyámnak bonyolultabb a gondolkodása, mint a tied.

BiG74 Bodri 2021.09.19. 06:44:49

@kárárámaispj:
Basszus te törni magyar?
"nem hiszek el senkinek sem mindent, de fideszesnek semmit.". Tudom, bonyolult egy mondat, de lefordítom a nyelvedre ( megpróbálom) : nálam nincs olyan, hogy létező valakinek, valaminek ( értsd politikailag behatárolt személy, nevesített média) mindent elhiszek. Ami hihető az adott témában az a megfelelően hiteles helyről jön, míg lehet más témában más személy, média hitelesebb. Ebből a rendszerből a fityiszes nervilág kiírta magát.
Szerencsétlen Katalinnál sem fogod, hogy a legnagyobb védelem a számára az, hogy a fityiszesek rágják a húsát. Ez által nehezen hihető, amiket rámondtok. De igen, ha bebizonyosodik, hogy lopott, azzal nem csak magát, hanem a saját pártját is lejáratta. Mehet a dutyiba, a pártostársai meg a süllyesztőbe.
A többire nem is reagálok már, mert te is egy kurvára unalmas kis bigott fidesznyik vagy az unalmas előre borítékolható sablonjaiddal.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.19. 07:42:04

@kárárámaispj: O.K. Akkor ez lezárva. Korrekt hogy elismerted. A számokkal kapcsolatba kérlek cáfolj meg egyet legalább!

kunzoo 2021.09.19. 09:57:18

@kárárámaispj:
Kötelező templom. Van a falunak egy iskolája. Azt az egyet átvette az egyház, mert az egyház ugyanarra a tevékenységre több pénzt kap mint az önkormányzat. Az egyházi fenntartású iskolákban-mondjuk így-kötelezően ajánlott a templombajárás. Mivel nincs más iskola a településen, elmondhatjuk hogy kötelező templombajárás van.

kárárámaispj 2021.09.19. 10:22:36

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
2021ben 81% az államadósság. Nominálisan nem keresem elő, de az nem lehet a duplája a tíz évvel ezelőttinek.
Azt, hogy te ide oda számolsz manyupot meg eu-s pénzeket arról nem tehetek, te vagy az egyetlen a világon, akik ezt számolják.

kárárámaispj 2021.09.19. 10:39:02

@BiG74 Bodri:
"Szerencsétlen Katalinnál sem fogod, hogy a legnagyobb védelem a számára az, hogy a fityiszesek rágják a húsát. Ez által nehezen hihető, amiket rámondtok. "
Bravó. Logika a köbön. Tehát Katalint a függetlenobjektív sajtónak kellett volna lebuktatnia. Akik mellesleg azt sem tudják, hogy hogyan nyalják a sajátjaik seggét. Mondjuk az index sokkal fontosabbnak tartotta megírni, hogy CSK férjhez ment, mint magát a csalás gyanúját, illetve, hogy mi történt.
Írd be az index keresőjébe a cseh katalin nevet.
Több mint kétezren vonultak az első vidéki Pride-on
Fekete-Győr András: Tökös dolgot tett Karácsony, de nem eshet a Dunába a Lánchíd
Hajnal Miklós és Cseh Katalin a stúdióban
Kiderült a pápát kiátkozó bíró és Orbán Viktor hivatala közötti titkos kapcsolat
A Pozsonyba siető Ferenc pápa nem megy át Budára.
Ezért kapták lencsevégre Donáth Annát Emmanuel Macronnal
Fekete-Győr András: Úgy vágtunk neki, hogy tudtuk, nem én vagyok a legesélyesebb jelölt
Deutsch Tamás: Az OLAF megkezdte a Cseh Katalin-ügy vizsgálat előkészítését
Budai Gyula feljelentette Cseh Katalint a NAV-nál, a momentumos politikus csalódást ígér
Cseh Katalin elkelt
Deutsch Tamás már nem csak fenyegeti Cseh Katalint
Pegasus-ügy miatt kapott össze Vastag Tamás és Vágó István
Cseh Katalin ügye a megfigyelési botrány árnyékában
Cseh Katalin mosollyal alázza az OLAF-vizsgálattal fenyegetőző Deutsch Tamást
A Fidesz az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz fordul Cseh Katalin ügyében
Dömötör Csaba: Milyen jó, hogy lehet tüntetni!
Megint jelentkezett Anonymus, szerinte jó nyomon járnak az újságírók

Mennyire hitelesen és korrektül tájékoztatnak.

Ja, de ez a legszebb:
"ha bebizonyosodik, hogy lopott, azzal nem csak magát, hanem a saját pártját is lejáratta. Mehet a dutyiba, a pártostársai meg a süllyesztőbe.'"
De hát akkor az majd koncepciós per lesz, hiszen a gonosz fideszes ügyészség száll rá a szegény ellenállóra.

Szépen elmesélted, hogy hogyan kell felépíteni egy információs buborékot, amiben te szépen elvagy.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.19. 12:16:50

@kárárámaispj: Tényleg? Na akkor adok neked egy második elemis matekpéldát, hátha azt megy neked!
Felveszek két forint hitelt, egyet beteszek a malacba, egyet elköltök.
Az asszony felvesz egy forint hitelt, de feltöri a malacot is és mindkettőt elkölti.

Akkor ki vett fel több hitelt és ki baszott el több pénzt? Sikerülni fog megoldani?

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.19. 12:18:35

@kárárámaispj: A baj az hogy még mindig nem érted, Orbán sokkal több bevont forrásból ért el gazdasági növekedést.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.19. 12:24:46

Devizatartalék 2002 május 10,5 milliárd euró
www.mnb.hu/letoltes/eves-jelentes-2002-hu.pdf 27. oldal

devizatartalék 2010 május 34 milliárd euró
www.mnb.hu/letoltes/eves-jelentes-2010-hu.pdf 30 oldal

Adnál rá magyarázatot honnan lett 23,5 milliárd euró?

BiG74 Bodri 2021.09.19. 12:30:53

@kárárámaispj:
Felhívnám a figyelmedet, hogy jelenleg a fideszes vádakat tudod felhozni egy ellenzéki politikus ellen, meg azt, hogy ezzel a sajtó szerinted nem foglalkozik eléggé. Az utóbbinál, talán oka van, kíváncsian várjuk a fejleményeket, az előbbire, nocsak fideszes vádaskodás, ráadásul deutsch féle? Aztán mit akarsz még toronyórát aranylánccal?
Az pedig külön vicces, hogy koncepciós pert rikkantasz, mikor a fideránsok is ha jól látom az olafhoz fordultak, nem hazai nyomozóhatósághoz, mert csak egy elképzelést tudnak felmutatni. Annyi ilyet láttunk már, a fideszesnek elég ha nagy pofával, nagy hangon bevádol, aztán amíg nincs meg a hosszadalmas vizsgálat addig vádaskodik, fenntartja a hírt, ha viszont aztán cáfolnia kéne, akkor vagy meg se teszi, vagy elsuttogja egy csendes sarokban. Ez a helyzet önmagában is egy koncepciós lejáratás. De majd meglátjuk.

kárárámaispj 2021.09.19. 15:55:53

@kunzoo: Értem. Gondolom zsombón az elmúlt 10 évben bevezették a kötelező templombajárást..

kárárámaispj 2021.09.19. 16:08:52

@BiG74 Bodri:
"Felhívnám a figyelmedet, hogy jelenleg a fideszes vádakat tudod felhozni egy ellenzéki politikus ellen, meg azt, hogy ezzel a sajtó szerinted nem foglalkozik eléggé."
Hú, neked komoly bajaid vannak. Mit szeretnél, ha CSK önfeljelentést tenne? Nincsenek se fideszes, se ellenzéki vádak, csak vádak vannak. Tiborczot meg csak ellenzéki vádak érték, meg Lölöt is, ugye? De az nyilván rendben van.
A kormánypárti sajtó nyilván foglalkozik CSK-val, de annak te nem hiszel. A függetlenobjektív meg kussol, de az nem zavar.

"Az pedig külön vicces, hogy koncepciós pert rikkantasz, mikor a fideránsok is ha jól látom az olafhoz fordultak, nem hazai nyomozóhatósághoz, mert csak egy elképzelést tudnak felmutatni. "
Hát, a NAV is nyomoz. Egyébként, ha csak a magyar nyomozna, akkor rögtön menne az óbégatás, hogy a fideszes ügyészség koholt vádakkal támad.
De persze, igazad van, hagyjuk őket nyomozgatni. Már csak egy kérdésem marad. Tételezzük fel, hogy semmi csalás nem történt, teljesen jogosan kaptak uniós pénzeket. Gondolom ez sem fogja megingatni a hitedet, hogy csak fideszes kap támogatást. Végül is, csak a momentum társelnöke kapott, az meg majdnem fideszes, igaz

kárárámaispj 2021.09.19. 16:13:50

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Adnál rá magyarázatot honnan lett 23,5 milliárd euró?"
IMF hitelből.
"a jegybank devizatartaléka nem az állam tulajdona, nem közösségi pénzeszköz, amit korlátlanul fel lehetne használni. Uniós szinten is szabályozott, hogy a jegybanki tartalékokkal mit lehet kezdeni"

kárárámaispj 2021.09.19. 16:27:24

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Egyébként mekkora nonszensz marhaság az, hogy bejött az uniótól x összeg, ezt simán hozzáadod akármihez aztán kihozod, hogy a fletóék milyen jól csinálták.
Attól, mert bejön X összeg az uniótól, és azt felhasználják - vállalkozás beruházására mondjuk - az nem fogja emelni a GDP-t.
Sokkal több forrásból gazdálkodtak? Lehet. Meg is van az eredménye, nézz körbe.

kunzoo 2021.09.19. 18:40:35

@kárárámaispj:
Hát aki az ottani suliba jár....mondom, ezek ilyen nagypn erősen kötelezően ajánlott dolgok...visszatérve a poszhoz, a vadászati suliban tanulóknak is így kell majd megjelenni a kiállításon ha esetleg nem akar összejönni az egymillió látogató.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2021.09.19. 21:51:38

@kárárámaispj: "Attól, mert bejön X összeg az uniótól, és azt felhasználják - vállalkozás beruházására mondjuk - az nem fogja emelni a GDP-t."

Megint csúnyán melléfogtál. Nézz utána miből áll össze a GDP! Ez a gazdaság nem a szakterületed, alapfogalmakkal nem vagy tisztában.

gigabursch 2021.09.23. 03:36:53

@Leooo:
Ez koordinációs iroda milyen nevet visel?

zord íjász · zordidok.blog.hu 2021.10.01. 10:14:33

@Zed is not dead yet: Az egész komment – egyébként természetesen a bloggertárs posztja is az, amikor felkerült nem láttam, csak most futottam bele – korrekt, pazar, telitalálat és igaz, de ezen külön könnyesre röhögtem magam:

"...Hogy a birka persze idebégeti hogy a liberálisok, meg a harc, meg a faszom? Persze hogy idebégeti, hát azért birka, mert csak bégetni tud. Vigyázhatna pedig jobban magára, mert az az ország, ahol él, elég nagy birkafogyasztó, de mindegy, a birkát (se) az eszéért tartják, ez tudott. Hogy ekrü szerint ez majd megéri ... hát istenem, szegény nem volt kinn a zárt intézetből az utóbbi x évben (x=NeoViktoriánusz korszak Mo-on). Nemecsek Ernő meg, szegény, szóra se érdemes..."

Köszi! :-)

jani_33 2022.01.15. 00:34:27

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @midnight coder: @evilwolf: @istvankah: @Wwert: @Demosz: @BiG74 Bodri: @gigabursch: @kunzoo: @opati666: @nemecsekerno_007: @DarthVader: @Muzsikok közt: @Ekrü: @Emmett Brown: @kárárámaispj: @belekotty: @Veszéjben a lyogállamiság !: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: @Örömhernyó: @apro_marosan_petergabor: @Zed is not dead yet: @Boar.: @AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @MIx: @erol: @éppnászos: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Leooo: @Alick: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 00:43:59

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @midnight coder: @evilwolf: @istvankah: @Wwert: @Demosz: @BiG74 Bodri: @gigabursch: @kunzoo: @opati666: @nemecsekerno_007: @DarthVader: @Muzsikok közt: @Ekrü: @Emmett Brown: @kárárámaispj: @belekotty: @Veszéjben a lyogállamiság !: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: @Örömhernyó: @apro_marosan_petergabor: @Zed is not dead yet: @Boar.: @AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @MIx: @erol: @éppnászos: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Leooo: @Alick: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 00:55:11

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @midnight coder: @evilwolf: @istvankah: @Wwert: @Demosz: @BiG74 Bodri: @gigabursch: @kunzoo: @opati666: @nemecsekerno_007: @DarthVader: @Muzsikok közt: @Ekrü: @Emmett Brown: @kárárámaispj: @belekotty: @Veszéjben a lyogállamiság !: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: @Örömhernyó: @apro_marosan_petergabor: @Zed is not dead yet: @Boar.: @AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @MIx: @erol: @éppnászos: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Leooo: @Alick: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 01:11:08

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Magyaur: @midnight coder: @evilwolf: @istvankah: @Wwert: @Demosz: @BiG74 Bodri: @gigabursch: @kunzoo: @opati666: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @nemecsekerno_007: @DarthVader: @Muzsikok közt: @Ekrü: @Emmett Brown: @kárárámaispj: @belekotty: @Veszéjben a lyogállamiság !: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: @Örömhernyó: @apro_marosan_petergabor: @Zed is not dead yet: @Boar.: @AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @MIx: @erol: @éppnászos: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Leooo: @Alick: @zord íjász: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 01:24:18

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Magyaur: @midnight coder: @evilwolf: @istvankah: @Wwert: @Demosz: @BiG74 Bodri: @gigabursch: @kunzoo: @opati666: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @nemecsekerno_007: @DarthVader: @Muzsikok közt: @Ekrü: @Emmett Brown: @kárárámaispj: @belekotty: @Veszéjben a lyogállamiság !: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: @Örömhernyó: @apro_marosan_petergabor: @Zed is not dead yet: @Boar.: @AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @MIx: @erol: @éppnászos: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Leooo: @Alick: @zord íjász: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

jani_33 2022.01.15. 01:33:59

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @Magyaur: @midnight coder: @evilwolf: @istvankah: @Wwert: @Demosz: @BiG74 Bodri: @gigabursch: @kunzoo: @opati666: @Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: @nemecsekerno_007: @DarthVader: @Muzsikok közt: @Ekrü: @Emmett Brown: @kárárámaispj: @belekotty: @Veszéjben a lyogállamiság !: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: @Örömhernyó: @apro_marosan_petergabor: @Zed is not dead yet: @Boar.: @AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @MIx: @erol: @éppnászos: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Leooo: @Alick: @zord íjász: @jani_33: Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.

pista18727 2022.03.21. 00:45:31

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: @midnight coder: @evilwolf: @istvankah: @Wwert: @Demosz: @BiG74 Bodri: @gigabursch: @kunzoo: @opati666: @nemecsekerno_007: @DarthVader: @Muzsikok közt: @Ekrü: @Emmett Brown: @kárárámaispj: @belekotty: @Veszéjben a lyogállamiság !: @Öszödön pörölyt köpködő körömpörköltölő Ördög: @Örömhernyó: @apro_marosan_petergabor: @Zed is not dead yet: @Boar.: @AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK: @MIx: @erol: @éppnászos: @Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: @Leooo: @Alick: @jani_33:
Ez a blogger úgy döntött, hogy a nácik és embertelen pszichopatákat öleli keblére, és szopja le, és engem tilt ki. Úgy döntött, hogy náci csicskás lesz. Hogy erejét megfeszítve küzd a nácikért, ahelyett, hogy letiltaná őket. Úgyhogy ez a blog is megkapja a méltó büntetését. Egyszerűbb lett volna a helyeset dönteni, a helyeset cselekedni, és kevesebbet is szívtál volna, te kis idióta, hiszen a nácik és pszichopaták hülyék ahhoz, hogy úgy szopassanak, ahogy én szopatlak. Most szopsz is, és ráadásul a rossz oldalra is álltál. Csak egy bocsánatkérésbe, és a nácik törlésébe kerül, és mindjárt rendben lesz a blogod. Mégiscsak helyesebb, és szárazabb, tisztább érzés is egyben.
süti beállítások módosítása