MaGYAUR

MaGYAUR

A részérdekeket képviselő politikusok, katonák, tőkések nem képesek megmenteni a Földet!

2021. november 10. - Magyaur
Az a baj, hogy a világpolitika a részérdekeket képviselő nemzetállamokra, a nemzetpolitika a részérdekeket képviselő pártokra van bízva...
Újra kell gondolni a korlátozások és önkorlátozás mikéntjét és mértékét - függetlenül a politikai, ideológiai, vallási hovatartozástól. A "civilek" olyan tudósokból, vallásos és nem vallásos bölcsekből, ember- és állatbarát aktivistákból stb. verbuválódnának, akik hajlandók felülemelkedni a nemi, életkori, vallási, ideológiai, nemzeti és anyagi érdekük diktálta korlátaikon...
Éljen tehát az egész földi élővilág - és benne az emberi civilizációk - hosszú távú túlélését szem előtt tartó globális-életpárti "civil" és "laikus" etika!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9716751316

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

midnight coder 2021.11.10. 11:47:37

Az ilyen remek önjelölt megváltók tevékenysége nyomán általában óriási tömeggyilkosságok, nyomor jön létre, ráadásul az elérni kívánt céltól is csak távolabb kerülnek. A zöld civilek nagy része jószándékú - csak általában kurvára nem ért a dologhoz. Ez nem is csoda, mert a mai oktatás nem annyira természettudományok széles körû és alapos megismerésére koncentrál. Mi több, a liberósbolsik egyik nagy kérdése amellett hogy minek magolni amikor ott a gugli, az az hogy mi szükségem van nekem a víz kémiai képletének az ismeretére amikor nem kémikus akarok lenni hanem böcsész? És fel sem merül, hogy esetleg azért, mert nem szerencsés ha nem vagy tisztában a körülötted lévõ világ alapvetõ mûködésével, de mint szavazópolgár döntesz róla. Lásd a sok birkát aki kórusban kántálja hogy le az atommal, éljen a megújuló, és lövése sincs ez utóbbiak hektikusságával és a tárolással kapcsolatos problémákról. Most meg megy az oktatóvideó hogy hogyan akadályozza meg a német öreglány mécsessel és virágcseréppel hogy megfagyjon. Ami azért is vicces, mert már aki a videót csinálta is kihagyta a fizikaórákat - a mécseseddel és a virágcserepeddel még simán keményre fagysz.

Egy másik része pedig politikus vagy wannabe politikus, vagy olyan gazember amit valamelyik érdekcsoport vett meg kilóra. Nem lennék meglepve, ha a derék atomellenes zöldek egy részérõl késõbb kiderülne, hogy a nagy atomellenességüket fantáziadús olajsejkek finanszírozták.

Magyaur 2021.11.10. 13:28:14

Bárki lehet civil, akit nem az intézményi logika, nem a mundér becsülete stb. vezet, hanem önálló, érett és bátor egyéniség!

midnight coder 2021.11.10. 14:19:07

@Magyaur: Vagy az agyatlan követése médiának / véleményvezérnek.

ulpius66 2021.11.10. 14:34:16

Az emberiség JOBBIK fele mentse meg a Földet a ROSSZABBIK FELÉTŐL!
(szerintem a ballibsdik és a zöldek a ROSSZ OLDALON VANNAK.....)

camilló 2021.11.10. 18:51:18

@Magyaur: Anarchia!! Ugye ez nem a káoszt jelenti valójában, hanem a hatalomnélküliséget. Önszerveződés, önigazgatás....De a kommunizmus is ilyesmit akar:) Eddigi posztjaid alapján neoliberálisnak tartottalak, most kicsit elbizonytalanodtam:)

midnight coder 2021.11.11. 07:12:40

@camilló: Önszervezéssel max. a tûz körül ugráló nyam-nyamok tudtak mûködni, de igazából már ott is volt egy törzsfõnök meg egy varázsló aki megmondta hogy ki mit csináljon.

camilló 2021.11.11. 18:16:12

@midnight coder: Amíg vannak ilyen szervilisek ez így is marad.....
süti beállítások módosítása