MaGYAUR

MaGYAUR

„Világ-ellenforradalom”, amelyben Putyin: Lenin és Orbán: Kun Béla

2022. február 13. - Magyaur

https://444.hu/2017/05/26/az-ensz-es-a-dolgozo-nok-pusztitjak-el-az-emberiseget

Hír: A szélsőséges konzervatívok Budapesten gyűlnek össze 2022. március 25-26-án (Trump is), hogy a Conservative Political Action Conference (CPAC) keretén belül tanácskozzanak a liberális világrend utáni „világ-ellenforradalomra” való felkészülésről.

Úgy tűnik, hogy a világtörténelem III. birodalma – tehát az ókori Róma és Bizánc után – a „Szent Oroszország” Moszkvája végre megválthatja a világot, ami ha bolsevik módra eredménytelen volt, akkor most egy a modernizáció-ellenes, reakciós ellenforradalom” élén talán sikeres lehet! Ahogy akkor, 1918-1919-ben Leninnek Kun Béla volt a harcostársa, úgy most Putyinnak Orbán Viktor.

A történet 2017-re megy vissza, ekkor tartották Budapesten a radikális amerikai neo-protestáns és a Nyugat-ellenes pravoszláv egyházak hangadói a „World Congress of Families” 11. konferenciáját, amelynek üzenetei előrevetítették a „világ-ellenforradalom” ideológiáját:

1.) az individuum, a nyugati egyéniségkultusz rossz, mert önmagában az ember esendő a jóságot csak Isten képviseli, aki tehát nem sorol be a megszentelt vallási és állami hierarchiába és „egyénieskedik” azt tudtán kívül az ördöggel cimborál.

2.) A legfontosabb „mini-hierarchia” a család. Az „isteni hierarchia” ezen apró darabkája jelenti az erkölcs és a Rend igazi garanciáját.

3.) A család élén a családfő áll. A nő minden szempontból alatta áll, akinek szent kötelessége a gyerekszülés (akárcsak az iszlámban a nő kötelessége a bő gyerekáldás biztosítása és a gyerekek engedelmes hívőkké nevelése – mintha ez lenne a „keresztény” válasz az iszlám előtörésére; a hasonló családmodell...).

4.) A tradicionális, vallásos társadalom legnagyobb ellensége a „totalitárius liberalizmus”, amely a középpontba nem az istenit, hanem a profánt helyezi. A fogyasztói társadalom, a modern technikai-tudományos civilizáció és a világkereskedelem a sátán műve és mint ilyet vissza kell szorítani.

5.) Az ENSZ amikor „emberi jogokról” beszél, akkor az ördögi hatalmakat szolgálja, mert kizárólag az egyháznak és az Isten által felszentelt államnak privilégiuma a Jog! Az egyes ember csak érdemei szerint, de főleg a hierarchia logikája szerint részesedhet a jogokból.

6.) Az állam és nemzetállam - szemben a dekadens „szolgáltató állam” felfogással – szakrális jellegű; el kell tehát törölni az állam és az egyház szétválasztását! És aki lázadna az „isteni rendet” képviselő állami hatalommal szemben azt közellenségnek kell tekinteni, akivel szemben a legszigorúbb eljárás is megengedett!

Amiképpen Lenin hívei, a kommunisták a Haladás erkölcsi gátlásoktól mentes prófétái voltak és a múltat (voltaképpen a polgári civilizációt) végképp eltörölték volna, olyképpen a mai modernizáció-ellenes, reakciós erők hasonlóképpen járnának el a „sátánivá vált” Nyugattal szemben!

Egy aktuális adalék: a 2017-es, Budapesten rendezett „Családok Világkonferenciájának” fő szervezője az a politikusnő volt, akit Orbán Viktor köztársasági elnöknek jelölt ki: Novák Katalin…

https://444.hu/2017/05/26/az-ensz-es-a-dolgozo-nok-pusztitjak-el-az-emberiseget

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7417467752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

camilló 2022.02.13. 14:14:23

A felvezetés(Lenin és Kun Béla) azt bizonyítja, hogy a magát médiamunkásnak tartó cikkírónak fogalma sincs a történelemről. Egy szót sem olvasott Lenintől, vagy Marxtól! Vegyék már végre tudomásul, hogy két KAPITALISTA szövetségi blokk néz egymással szembe a világpiacért és mindkettő féltékenyen figyeli a másik esetleges térnyerését. A mostani válság az orosz jogos biztonsági érdek semmibevételéről szól.

ulpius66 2022.02.13. 15:52:05

„Világ-ellenforradalom”, amelyben Putyin: Lenin és Orbán: Kun Béla

AKKOR A GYURCSÁNYI NEM LEHET MÁS, MINT HORTHY MIKLÓS!

midnight coder 2022.02.13. 17:06:06

1. A nyugati egyéniségkultusznak legalább 30 éve vége. Itt Európában sokkal régebben. A balliberalizmus egyik alapvetõ pillére amit még a marxizmusból vett át, a társadalom fetisizálása az egyénnel szemben. Ezzel jár például, hogy az egyén soha nem tekintik felnõttnek. A bûnözõ a társadalom áldozata, így túlzottan megbüntetni sem lehet. Az egyéni teljesítmény helyett az együttmûködés számít - lásd modern európai oktatás. A liberális értékek valójában a nyugati civilizációból rég kiveszõfélben vannak, ahogy a demorkácia is teljesen kiüresedett mostanára.

2. Mint minden normális társadalomban. Ezt igazából még a komcsik sem próbálták szétverni, ennél még Sztálinék és Maoék is okosabbak voltak.

3. Ez marhaság. Ezzel együtt a férfi férfi, a nõ meg nõ. Mellesleg azok, akik ennek ellenkezõjét erõltetik, pont a szabadságuktól próbálják meg megfosztani a normális embereket, hogy valóban megéljék azt, amire születtek.

4. A gond nem a liberális társadalommal van, hanem a liberális társadalmat felszámolni kezdõ baloldali progresszívekkel. Illetve ami gond még, az pont ennek a liberális társadalomnak a hanyatlása. Azon aztán el lehet filózni, hogy a tyúk volt elõbb vagy a tojás, azaz az agresszívek számolták-e fel lelkesen a liberális társadalom alapjait a 80-as évek végétõl kezdõdõen, vagy õk csak a tünete a hanyatlásnak. Az én személyes véleményem az, hogy igazából 68 körül kezdõdtek a problémák, amire aztán ráerõsített a KGB a nyugati komcsik finanszírozásával. Vagy talán még korábban, Hitler bukása után. A II világháború után Hitler és a nácik lettek a Fõgonosz. Ami azért baj igazán, mert így a fától senki sem látta az erdõt. Hitler 1x milliós Holocaustja mögött jól el lehetett kenni a komcsik 10x milliós nagyságrendû hullahegyeit. És Európában a komcsik mai napig legitim pártok, még kormányba is kerülnek. És persze a szélsõbal sem lett úgy megbélyegezve mint a szélsõjobb - pedig sokkal inkább rászolgált.

5. Az emberi jogokkal több baj is van. Pl. hogy annak a csávónak is járnak aki nemrég idehaza kinyomta a barátnõje szemét, miután erõszakkal elhurcolta. Halálbünti nincs, a csávó pedig pár év múlva ismét itt sétál majd köztünk. Persze nyilván megjavul, és a társadalom roppant hasznos tagja lesz, aki még csak véletlenül sem bánt majd senkit...

6. Ez a kicsi, karcsú, szolgáltató állam nagyon fasza lenne ha lenne. Csak az a szomorú, hogy Fletóék de Hornék alatt sem kicsi karcsú szolgáltató állam volt, hanem nagy, kövér, tohonya aki rálépett a töködre ha nem úgy ugráltál ahogy a bürokraták fütyültek.
süti beállítások módosítása