MaGYAUR

MaGYAUR

Az orbánisták amerikai propaganda-akciója elbukott...

Még Trump sem megy el a Putyinnal szimpatizáló magyar jobboldal rendezvényére!

2022. május 19. - Magyaur

George Lazar:

"Kudarcba fulladt a Szánthó Miklós, Alapjogokért Központ igazgatója által gründolt budapesti de amerikai támogatású Conservative Political Action Conference (CPAC) elnevezésű rendezvény. Egyetlen aktív amerikai politikus sem jön el.

A fő szónok Orbán Viktor miniszterelnök lesz aki meghívta Donald Trump volt elnököt is, aki persze nem jön el. De nemcsak ő nem jön el. Meghökkentő módon egyetlen(!) aktív amerikai republikánus politikus sem lesz jelen.
Néhányan videó üzenetet küldenek majd és csupán néhány másodosztályú amerikai média kommentátor jön el.
Szánthó Miklós szerint ez a konferencia megmutatja, hogy a nemzeti erők együtt tudnak működni nemzetközi szinten, azért jön el több mint 200 vendég, Csak éppen az amerikaiak nem lesznek ott...
Egyre zavarodottabb a magyar propaganda, a rezsim teljesen elszigetelődött és az már nevetségességig fokozódott ahogyan a magyar modellt szeretné ismertetni külföldi vendégekkel Szánthó Miklós... Miféle magyar modellt?
A rendezvény mottója az Isten, a haza és a család hármas egysége. Ez fejezi ki legjobban, amiben mi, konzervatívok hiszünk akár az óceán két oldalán is – nyilatkozta Szánthó Miklós.
A rendezvényt olyan "gondolkodókkal" pakolták meg mint Bayer Zsolt, Tóth Gabi, Kövér László vagy Kovács Zoltán...
Érdekes hogy még az eddig Orbánt támogató volt New York-i kormányzó, George Pataki is távol tartja magát a nevetséges akciótól..."

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4017834993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zord íjász · zordidok.blog.hu 2022.05.19. 06:06:07

Bayer Zsolt
Tóth Gabi
Kövér László
Kovács Zoltán...

A minőség konstans, de az kétségtelen, hogy a négy énekes közül Tóth Gabinak van a legszebb hangja.

midnight coder 2022.05.19. 08:19:24

Eleve rossz ötlet volt. Ez ma már kb. olyasmi, mintha a II világháború küszöbén a harmadik birodalomból hívtak volna meg nem náci, de szimpatizáns politikusokat.

istvankah 2022.05.19. 08:24:47

Nem szeretek jósolni,de remélem hogy mire a fideSS befejezi a "művét",azt én már nem érem meg!Azok sem akik itt maradtak a disznóólban!

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2022.05.19. 09:53:56

Az amerikaiak még nem nőttek fel igazságunkhoz. Kell még nekik pár év.

ez a nevem senki 2022.05.19. 11:53:17

még nincsis kedd de orban már is meg bukott

agador 2022.05.19. 12:07:07

Isten, haza, anyád!
Anno a fidesznyikek még ezzel szívatták az akkori kereszténydemokratákat.
Ismét aktuális.

birkamenet 2022.05.19. 23:34:23

Még a büdös illibernyák táborban is szégyellik orbánt. Még szerencse, hogy a magyarparasztnak megfelel ez a fosott termék.

birkamenet 2022.05.19. 23:38:46

@zord íjász:

Na most mutas mán fel a ballibsi ódalon nagyob ételmiségieket mint Bojlerzsóti, Tòth gabirkamenetelő, kötéllaca meg a ceu diplomás szőr kovács. Ugye hogy nem fog menni túlszárnyalni ezt a négy atomtudóst?

LebensraumamOsten 2022.05.19. 23:57:48

@zord íjász: A felsorolt nevek közt lenne Győzike helye is. Persze ő szellemileg felfelé lógna ki a sorból, ahogy azt valaki már éleselméjűen megjegyezte.

birkamenet 2022.05.19. 23:58:43

Egyébként érdemes és kell beszélni a magyar modellről, hogy megértsd, hogy ez a nép miért nem vitte soha semmjre a történelemben.

Itt van egy modellnek az EU tagság. A mocsok fidess bele tudta vinni a kétmillió agysorvadt birkáját, hogy ahelyett, hogy követnék azokat a jól bevált modelleket, amelyekkel a többi tagország megvalósitotta jóléti társadalmat, inkább epét hány a két millió birka az EU-ra, mondenben bomlasztják a közösséget. (és már alig várják, hogy orbán gazdájuk kiléptesse az országot)

Második modellnek meg itt van a ruszkik háborúja az európai civilizáció ellen. Ahelyett, hogy Magyarország beállt volna támogatni a ruszkik feltartóztatását, gazdasági megyengitését, orbán teljes erővel putyin gazdája mellé állt és teljes erővel ott blokkolja az EU egységet és közösséget már megint ahol csak tudja.

És a hülye magyarbaromja ezt támogatja.
És a hülye magyarbaromja megint leselejtezésre fog kerülni a történelemben, amikor ennek a ruszki az elmebajnak vége lesz.
És a nagyarbaromja ott fog zokogni a büntetésén, hogy "Hámminket sose szeretett a nyugat, minket mindig csak utáltak!". Na meg " Hámminket sose gyüttek megsegiteni, másomat meg igen!"

és lövése sincs a kétmillió birkának, hogy ezek pont a maguk fajtája miatt történtek igy mindig a magyar történelemben.

LebensraumamOsten 2022.05.19. 23:59:35

@ez a nevem senki: Hát erkölcsileg meg szellemileg már sok-sok éve megbukott kangörcsös TSZ elnökünk. Persze birkák meg az illibernyák nagytőke még hatalomban tartja amíg hasznuk van belőle.

LebensraumamOsten 2022.05.20. 00:05:02

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Hamarabb leszel te egy NSA-s dróntámadás vagy CIA-s ügynöki operatív cselekmény áldozata, mintsem hogy az amcsik a ti erkölcsi, szellemi szintetekre züllenének. Téged meg a fenti tragikus "baleset" annál jobban fenyeget, minél többet firkálsz ide és minél blődebb hazugságokat. Valószínűleg csak annak köszönheted, hogy élsz még, hogy látják olyan hatástalan az uszításod, hogy nem éri meg fecsérelni egy rakétát sem, vagy egy ügynök utaztatását és órabérét meg költségeit. Tipikus kispályázó senki vagy. A szellemi fogyatékosságod nyújtotta teljes biztonságban.

LebensraumamOsten 2022.05.20. 00:09:53

@istvankah: A fidess valójában önfelszámoló tevékenységet végez. Bizonnyal hallottál a mondásról, hogy szarból nem lehet várat építeni, vagy éppen a fizikai energiamegmaradás elvéről. Tehát lopásból, züllesztésből, erkölcstelenségből nem lehet virágzó, fejlett jóléti társadalmat építeni. Amit ellopnak az mindig hiányozni fog valahonnan és tönkretesz valamit, vagy hátráltatja valaminek a fejlődését, épülését. Ennek felismeréséhez nem kell nagy ész. Szóval előbb-utóbb eljutnak arra a szintre amikor egymást teszik tönkre. Az érdekellentétek már most is feszülnek. És ez nem vágyálom, ez csak realitás.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 00:41:26

@LebensraumamOsten: ne bántsd szegényt, skizofrén. Egyszer megjelent neki Putyin, azóta azt hiszi, orosz.

ez a nevem senki 2022.05.20. 02:35:21

így a 4. 2/
3 után vicc
esek
a fijúk
ák

apro_marosan_petergabor 2022.05.20. 07:27:45

Elég sokan vannak, akik nem kérnek "Sorosból", s egyre többen, akik ki is merik ezt mondani.

Éhes ló 2022.05.20. 07:37:49

Most lettetek elhajtva a fenébe, nem kicsit, nagyon, a plebs által.

Erre ott folytatjátok, ahol abba se hagytátok, mert képtelenek vagytok a tanulásra, okulásra, változásra.
Is.

Szerintem folytassátok, csak így tovább!

Éhes ló 2022.05.20. 07:40:24

Olvasgassátok, hátha megértitek:
reaktor.hu/2022/05/19/mit_keres_itt_a_cpac

"Ki kell emelni, hogy ez az első CPAC, amit Európában rendeznek. Az, hogy Magyarországon rendezik, szimbolikus jelentőséggel bír. Ez egyfajta elismerés a magyarországi konzervatívoknak, hogy sikeres, amit csinálnak érdemes tanulni tőlük, még az amerikaiaknak is. Mutat egyfajta nyitottságot a tengerentúliak részéről, hogy mi folyik itt. Értelemszerűen a különböző pártcsaládok kapcsolatban állnak egymással, megosztják egymással gondolataikat, észrevételeiket, véleményezést kérnek. Ahogy a Szocialista Internacionáléba sem a lábukat lógatni járnak a szocialista pártok, de ez a Liberális Internacionáléról is elmondható. Van olyan is, hogy felkérik egymás szakértőit, hogy vezessék a kampányukat, adjanak tanácsot a politikusaiknak. Ilyen volt Arthur J. Finkelstein is, aki 2008-tól volt a Fidesz tanácsadója haláláig.

Azonban eddig nem volt jellemző, hogy a „nagyok” jöttek volna el a „kicsikhez”. Orbán Viktor és a Fidesz az áprilisi választáson a vártnál sokkal nagyobb győzelmet aratott. Ilyen sokan még nem szavaztak a rendszerváltás után egy politikai erőre sem, a 2010-es földindulásnál is nagyobb volt az olló a két oldal között. Orbán Viktort nem hallgatta meg az Európai Néppárt, nem voltak kíváncsiak a gondolataira, hogy hogy lehetnének újra sikeresek. Azóta külön utakon is járnak. Azonban úgy tűnik az amerikai jobboldalt érdekli az orbáni recept, hogy hogy kell választást nyerni, ami nem szívügye az európai konzervatívoknak…

Amerikában az identitáspolitika, az „eltörlés kultúra” elleni küzdelem, a hagyományok védelme, a keresztény értékek továbbadása, a határvédelem van a konzervatívok fókuszában. Nagyon úgy tűnik, hogy érdekli őket, hogy a magyar konzervatívoknak mi a véleménye ezekről a kérdésekről."

Nehéz ezt bukásnak hazudnotok, de megpróbáltátok.
Nem jött össze.
Ez se.
Megint.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 08:38:39

@Éhes ló: naccerű. Ki lesz még itt? Újságíró a Fox fakenews képviseletében, és? Senki? Nagy siker!
Mint F1 futamot rendezni versenyzők nélkül!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 08:41:22

@Éhes ló: "megpróbáltátok.
Nem jött össze.
Ez se.
Megint"

Mint az angol barátság a Brexit alatt, az amerikai testvériség Trump alatt, az EU megreformálása a szélsőjobbos barátokkal, a V 4-ek, mind-mind ezt bizonyítják.

Éhes ló 2022.05.20. 08:41:56

@Igazamvanvagyigazamvan?: nem egészen érted.
Ez csak egy rendezvény, ami nagy jelentőséggel bír, a fentiekben leírtak okán.

A "nagy siker" idén április harmadikán volt, no meg előtte 2018-ban, 2014-ben és 2010-ben amikor a plebs elhajtott benneteket a fenébe, nem kicsit, nagyon.

Éhes ló 2022.05.20. 08:43:54

@Igazamvanvagyigazamvan?: ezek a te állításaid, a te szalmabábjaid.
Nem érdekelnek.
Vitasd meg magaddal a 2/3-al elbukott választások után, hátha reményt ad neked a következő bukásotokig.

birkamenet 2022.05.20. 10:31:30

@Éhes ló:

nini, megjött A NAP HÜLYÉJE!

A fidess által pénzelt bértroll Reaktort mint forrást idézni, még a Gyözike színvonalat is alulmúlja!

birkamenet 2022.05.20. 10:34:09

@Éhes ló:

kétharmadnyi birkanéppel
a diktátor könnyen viccel
föleg ha a választási eredeményt Lukasenko már jó elöre leirta géppel

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 12:17:00

@Éhes ló: szerinted a tömeg határozza meg az intelligenciát?
Igazad lehet! Egyél lószart! Kétmilliárd légy nem tévedhet!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 12:23:03

@Éhes ló: szalmabáb? Marine lePen győzött? Az olasz jobboldal, a holland sikeres? Megalakult a nagy európai illiberális szövetség?
Mi a nagy siker? Hogy egy debil amerikai videóüzenetet küldött az amerikaiak saját maguk által kitalált republikánus összejövetelére? Ahol a legmagasabb rangú résztvevő egy hazug tv riporter? Hát, ennek igazán örülhetsz.
Akkora siker, mint a Visegrádi(!) négyek találkozója Orbán nélkül!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 12:25:53

@6.Lenin: nagyszerű. Egy amerikai konferencia, amit a republikánusok tartanak , és senki politikus nem jött el...
Le se szarják.
Mintha fidesz országos gyűlés lenne Albániában, ahová csak Bajer Zsolti megy el....

Éhes ló 2022.05.20. 12:38:50

@birkamenet: a forrást el nem olvasni, meg nem érteni az igazi hülyeség.
De azért ne változzatok, ne változtassatok!
Csak így tovább a 3/4 felé!

Éhes ló 2022.05.20. 12:40:57

@Igazamvanvagyigazamvan?: ezek a te szalmabábjaid, mert én nem írtam ilyesmikről.

Magaddal vitasd meg!

ben2 2022.05.20. 12:42:59

A magyar közélet állandóságát heti három garantált esemény biztosítja.
Minden héten legalább egyszer:
- megbukik Orbán
- erősödik Gyurcsány
- megújul az ellenzék

Kangörcsös TSZ elnök 2022.05.20. 13:09:33

@Igazamvanvagyigazamvan?: Nem érted. Ahol pofára esett a patás, az véghelyi pacikának semmiség, nincs jelentősége. Ahol sikerült elcsalniuk a választást, az viszont hatalmas diadal.
Hiába, ennek az ávós ivadék retkes kommunistának, ennek a honvédséget szétlopó féregnek ez az erkölcsi nívója...

nemecsekerno_007 2022.05.20. 13:20:51

Előre a Fidesz 4/5 felé! Hajrá gyerekek!!!

:)))))))))))))))))))))

A teljes haladó médiagépezet a fikájával etet benneteket 12 éve.

ez a nevem senki 2022.05.20. 13:31:32

@6.Lenin: ám
erika leg nagyobb vezet
ője ej rópa leg nagyobb
járól:

Ő egy nagyszerű vezető, egy igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy támogatásomról biztosítsam. Ez egy picit szokatlan, hiszen rendszerint az ötven amerikai államot figyelem, de ezúttal távolabbra is néztem. Ezt csupán azért tettem, mert ő valóban egy jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért

Sir Gombóc 2022.05.20. 14:30:56

@Éhes ló: "mert képtelenek vagytok a tanulásra, okulásra, változásra. "

Igen, ezek a fidesz szavazói. Tisztelet a kivételnek. Bár az már nem szavaz rájuk.
Benzinár átverés megvan?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 14:35:36

@Éhes ló: "
"Ki kell emelni, hogy ez az első CPAC, amit Európában rendeznek. Az, hogy Magyarországon rendezik, szimbolikus jelentőséggel bír. Ez egyfajta elismerés a magyarországi konzervatívoknak, hogy sikeres, amit csinálnak érdemes tanulni tőlük, még az amerikaiaknak is"

Ezt te idézted, hivatkoztad kedves idióta.
Nem, nem volt túl sok érdeklődés ez iránt, mindenki otthon maradt. Le se szarták a nagy magyar példát.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 14:39:01

@ez a nevem senki: igen, Trump jól megdícsérte Orbánt. Kiket is még? Putyint, Kim Jong Un-t, aztán valahogy mindkettő hülyére vette a csillogó elméjű csodaembert...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 14:40:30

@nemecsekerno_007: "
nemecsekerno_0071 órájaElőre a Fidesz 4/5 felé! Hajrá gyerekek!!!

:)))))))))))))))))))))

A teljes haladó médiagépezet a fikájával etet benneteket 12 éve"

Jól megmondtad a fideszeseknek! Takonyfalók!
Gennyzabálók!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 14:43:27

@Éhes ló: "Nehéz ezt bukásnak hazudnotok, de megpróbáltátok.
Nem jött össze.
Ez se.
Megint"

Nomeg ezt is te írtad. Hát, nem nevezném nagy sikernek, hogy egyetlen republikánus sem jött el a saját rendezvényére...

ulpius66 2022.05.20. 14:46:09

@Sir Gombóc:

Szőrgombóc!

Én képes lennék a tanulásra... meg egyebekre.....

Meséljél mán mért savazzak én a ballibsikre?

Sir Gombóc 2022.05.20. 14:46:09

@Igazamvanvagyigazamvan?: szerintem hagyd rájuk. Nekik siker, legyenek boldogok vele, recskázzanak rá nyugodtan.
De a buborék, az buborék, még akkor is, ha nagy.

Sir Gombóc 2022.05.20. 14:48:42

@ulpius66: erősen kétlem, hogy képes lennél rá. Nem, nem kell szavaznod a "ballibekre". De ha használnád azt a buborékot a nyakadon, akkor Orbánra sem szavaznál.

ulpius66 2022.05.20. 14:51:12

@Sir Gombóc:

Szőrgombóc!

Az index.hu összesítette a választások utáni párt-támogatásokat:

Átlagolva:
- Fidesz-KDNP ------------ 60%
- Mi Hazánk Mozgalom -- 10%
- Dk, MSZP, Párbeszéd, Momentum, LMP, JOBBIK, Kétfarkú Kutyusok és egyéb aberráltak --- 30%

ÚGYHOGY POFÁD LAPOS!!!!!!!!!!!!!!!!

ulpius66 2022.05.20. 14:53:18

@Sir Gombóc:

Ja, Magyarországon mindenki hülye, csak te vagy helikopter!

ulpius66 2022.05.20. 14:56:01

@Sir Gombóc:

Szerintem is sokkal jobb lenne, ha ma Magyarországon MZP lenne a miniszterelnök, és a Vadai Ágica (a gyurcsányi kurvája) a hadügyminiszter.......

Sir Gombóc 2022.05.20. 15:15:55

@ulpius66: a nagy buborék is buborék, te kivénhedt munkásőr, hazádnak szégyene.

Sir Gombóc 2022.05.20. 15:16:53

@ulpius66: te biztosan hülye vagy, nap, mint nap bizonyítod. :P

Éhes ló 2022.05.20. 15:21:06

@Sir Gombóc: nem a fidesz, nem orbánék és nem a szavazói buknak hatalmasakat 2006 ősze óta, hanem ti.

Ezért felesleges hazudoznod róluk.

Éhes ló 2022.05.20. 15:22:02

@Kangörcsös TSZ elnök: összekeversz az avos apáddal. Hiba.

Éhes ló 2022.05.20. 15:23:00

@Igazamvanvagyigazamvan?: nem vagytok "mindenki".
A kutyának se hiányoztok.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 15:25:10

@ulpius66: te, mint benfenntes biztos tudod, Szájer kurvája milyen pozícióban van?

Éhes ló 2022.05.20. 15:26:05

@Igazamvanvagyigazamvan?: én ah aprilisi bukásotok után, nehezen tudnek nagyobb bukást találni.
Ráadásul negyedszer hasaltok el.
A CPAC konferencia hazai megrendezése nagy siker a negyedszer győztes jobboldal számára.
Ti meg fikázodjatok csak bátran.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 15:27:38

@Éhes ló: hol írtam, hogy mindenki vagyunk??? Te szellemileg ennyire leépültél?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.20. 15:28:24

@Éhes ló: én nem buktam áprilisban, idióta.

Gógita 2022.05.20. 16:23:07

Ez lenne az elbukás? :

"
A java még most jön – mondta Donald Trump a CPAC Hungary konferenciára küldött videóüzenetében, és hangsúlyozta: a magyar jobboldal fantasztikus eredményt ért el az áprilisi választásokon.

Pénteken Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Hungary közönsége előtt lejátszott meglepetés-videóüzenetében kijelentette: nagy harcot vívnak a konzervatívok, gratulált Orbán Viktornak, aki szerinte nagyszerű vezető, és megtiszteltetés volt a számára, hogy támogathatta őt.

Ő egy nagyszerű vezető, egy igazi úriember, és nemrég hatalmas választási diadalt aratott. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy lehetőségem nyílt arra, hogy támogatásomról biztosítsam. Ez egy picit szokatlan, hiszen rendszerint az ötven amerikai államot figyelem, de ezúttal távolabbra is néztem. Ezt csupán azért tettem, mert ő valóban egy jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért

– fogalmazott Orbán Viktorról a volt amerikai elnök."

index.hu/belfold/2022/05/20/donald-trumppal-leptek-meg-a-cpachungary-kozonseget/

6.Lenin 2022.05.20. 16:34:05

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"és senki politikus nem jött el..."

Sorry, én nem érteni jól madjarul...

A senki politikus az olyan, mint a madjar ellenzék?

Gógita 2022.05.20. 16:34:59

@Sir Gombóc: "Benzinár átverés megvan? "

Tankoltam. 480 volt egy liter! Tényleg!
Hol az átverés?

Sir Gombóc 2022.05.20. 16:38:00

@Éhes ló: a tények, azok akkor is tények, ha te nem akarod látni.
A nagy buborék is buborék.

Gógita 2022.05.20. 16:38:29

@Igazamvanvagyigazamvan?: "Mint az angol barátság a Brexit alatt, az amerikai testvériség Trump alatt, az EU megreformálása a szélsőjobbos barátokkal, a V 4-ek, mind-mind ezt bizonyítják. "

Hogy MÁSOK buknak vagy nem tudnak győzni, az ugye nem a megint győztes OV hibája?!
Nem győzhet Le Pen vagy bárki más helyett.
A házi feladatokat maguknak kell megcsinálni.
Itt a minta, hogy meg lehet!!!
Fel kell hozzá nőni!

Kangörcsös TSZ elnök 2022.05.20. 16:39:10

@Éhes ló: Téged maximum egy vödör darával keverlek össze mielőtt megetetlek a disznókkal te genetikai hulladék :-)

Sir Gombóc 2022.05.20. 16:40:34

@Gógita: ott, hogy lehetne olcsóbb. Tudod az orosz kőolaj és Brent árfolyam közti különbség. Meg az ezen és rajtad nyerészkedő állami olajtársaság.

Kangörcsös TSZ elnök 2022.05.20. 16:42:21

@Gógita: Ott van az átverés te majom, hogy azt a literenként kétszáz forintot amivel olcsóbban tankolsz, az egész ország fizeti. Még te is, hiába vagy egy bérfirkász propagandista féreg, vásárolni csak szoktál.

Gógita 2022.05.20. 16:47:53

@ulpius66: A vesztes ballibeknek az ilyen kis "örömök" terápiák! Pókháló a sebeikre.

Beszólt egy Gődény párti no name polgármester Ádernek - most, mikor már nem is KE, - a SZLOVÁKIAI Sajó szennyezés miatt (amelyből szerencsére semennyi nem ér el Magyarországig), és úgy ugrott rá a ballib sajtó, mint a tyúk a takonyra.
Ilyenkor nem számít, hogy egy oltástagadó barom párt embere, és gyakorta posztol bődületes ostobaságokat.
Ezeknek ennyijük van!!!

Mi meg itt segítünk nekik a terápiájukban azzal, hogy hagyjuk, hogy kiadják, kiírják magukból a feszültségeiket. Mint a jó pszichiáterek.

Gógita 2022.05.20. 16:49:45

@Sir Gombóc: Lehetne olyan 800-1000 forint. Mert máshol már kb. itt tart.

Nancsibacsi 2022.05.20. 16:53:25

Majd a liberálisok által tartott nemzetközi kongresszusra eljön Bidden meg Ursula asszonyság, hogy megtanulják hogyan kell stabilan veszíteni :-D

Gógita 2022.05.20. 16:53:26

@Kangörcsös TSZ elnök: Valójában főleg a forgalmazók fizetik. Az állam nem sokat kompenzál nekik.
De, ha a teljes különbözetet az állam fizetné (úgy tudom, nem ez a helyzet), akkor is nagy segítség MINDENKINEK a közös teherviselés. Mert kíméli a családi kasszákat és a szállítási árak sem annyival drágábbak, mint lennének és épülnének is be az árakba. tehát akkor is megfizetné mindenki.

Nancsibacsi 2022.05.20. 16:55:02

@Sir Gombóc: "Benzinár átverés megvan? "
Nincs átverés. Ha tankolni mész vegyél prémiumot, hogy támogasd szegény szerencsétlen benzinkutasokat. Minden liberálisnak így kell tennie - nem mondták a pártközpontban?

DFK 2022.05.20. 17:15:36

@birkamenet: Talán érdemes abbahagyni a fidess-ezést, miután a ti listátokon volt karlendítő náci.

Libsikéim, bekaphatjátok! 2022.05.20. 17:19:57

Ez az érdektelen pofavizit csak arra van, hogy az USA republikánus pártjának a támogatását demonstrálja. Ami az EU szemében inkább véres rongy. De ha végül kiderülne, hogy a republikánusok véletlenül győznének a novemberi választáson, akkor sokat érhet ez a kis befektetés. Ha meg nem, akkor mondtak pár beszédet, ittak egymás egészségére, és túl vagyunk rajta. Az irigykedés fölösleges, efféle pofaviziteket a libsik is tartanak, el lehet menni oda, de itt ilyen egyelőre nem lesz, a lúzerek még mindig a megfelelő szavakat keresgélik, szóval bekaphatjátok. Te, libsi bérszónok, különösen.

pragmatika2 2022.05.20. 17:46:40

@LebensraumamOsten:

" Amit ellopnak az mindig hiányozni fog valahonnan és tönkretesz valamit, vagy hátráltatja valaminek a fejlődését, épülését."

Nyilván a ballibsik fosztogatásaira gondolsz, amit 2010-ig tudtak csinálni gyakorlatilag csődközeli állapotot eredményezve. Igen, ez nyilvánvaló.

A helyzet azóta persze javult már szerencsére (európa legnagyobb gazdasági növekedése az első negyedévben)
Szóval igazad van, szembeötlő a különbség.

Éhes ló 2022.05.20. 18:24:13

@Igazamvanvagyigazamvan?: a demokráciákban a szavazatok száma dönt.
A legyek nem demokráciában élnek.
Normális vagy amúgy?

Éhes ló 2022.05.20. 18:28:27

@Igazamvanvagyigazamvan?: ennyire nem lehetsz hülye, hogy a saját hozzászólásodat sem olvasod:

"2022.05.20. 14:35:36
..... Nem, nem volt túl sok érdeklődés ez iránt, mindenki otthon maradt. Le se szarták a nagy magyar példát. ...."

De.
Ennyire sötét troll vagy.

Éhes ló 2022.05.20. 18:29:02

@Igazamvanvagyigazamvan?: dehogynem.
Azóta se heverted ki, itt is olvasható.

Éhes ló 2022.05.20. 18:32:11

@Kangörcsös TSZ elnök: mondom, hogy összekeversz a családoddal vörös barom!

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.05.20. 18:56:30

Némá, hogy a sok fideszkomcsit ideette a fene! :))

Jozef Pockna 2022.05.20. 19:33:23

Minden fideszes szentjanos bogar vigan fog fenyleni a mennyorszagban. Hala a jo istennek hogy az jo messze van es nem takarjak el a napot. 2/3 fenyevekre van az atlag ertelmiszinvonaltol... de higyjenek hiszen a motto: Orban Isten Papa Puspok Pap Templom Meszaros Haza Csalad...

Kangörcsös TSZ elnök 2022.05.20. 19:38:05

@Éhes ló: Értetlen vagy véghelyi. Apád egy ávós bunkó volt, az anyád egy kibaszott kurva te meg egy kupac szar. Ezokból érthető, hogy állandóan visszakívánkozol valakinek a valagába.
Amúgy mi a bajod az ávósokkal? Apád rendszeresen molesztált? Akarsz beszélni róla? :-)

Nancsibacsi 2022.05.20. 20:06:14

@Gógita: Hagyjad már, ne terheld az elvtársak agyát a tényekkel, mert csak összezavarod őket.

6.Lenin 2022.05.20. 20:15:02

@Jozef Pockna:

"de higyjenek hiszen a motto: Orban Isten Papa Puspok Pap Templom Meszaros Haza Csalad..."

Kíváncsivá tettél. Sorold fel, hogy neked mi a fontos az életedben.

eßemfaßom meg áll 2022.05.20. 20:37:49

:)

imádom ezeket a posztokat és a kommenteket alatta

Éhes ló 2022.05.20. 20:45:51

@Kangörcsös TSZ elnök: elmebeteg vörös barom vagy.

A saját mocskodat nem tudod másra maszatolni.

Éhes Ió 2022.05.20. 21:14:58

@Kangörcsös TSZ elnök: És attól igazad van, hogy apu felpróbált engem kiskoromban?

Kangörcsös TSZ elnök 2022.05.20. 21:17:07

@Éhes ló: Véghelyikém, a kupac szart ami te vagy, tényleg nem lehet jobban összemocskolni. Ebben kivételesen egyetértünk.

Sir Gombóc 2022.05.20. 21:25:12

@Nancsibacsi: Nézz csak utána, mennyiért szerzi be a MOL az orosz kőolajat és azt is nézd meg, hogy a piaci árat mihez kötik? Átbasznak mint szart a palánkon és még csak észre sem veszed.

Éhes ló 2022.05.20. 21:35:53

@Éhes Ió: elmebeteg nicktolvqj vagy.
Méltó a vörös baromhoz.

Éhes ló 2022.05.20. 21:37:07

@Kangörcsös TSZ elnök: elmebeteg vörös barom vagy.

A saját mocskodat nem tudod másra maszatolni.

birkamenet 2022.05.20. 22:45:52

@Nancsibacsi:

Fidesskomcsi bulgár birja, a 3,60-as kenyeret mikor fogja a komcsi orbánod visszahozni?
Hol tartana mán az ország, ha mindennek befagyasztaná orbán főtitkár eftársad az árát? Ammá maga lenne a Szovjetunió!
Ja persze tudjuk, hogy ti fidessbolsik alig várjátok, hogy putyin gazdátok bevonuljon, ti megadhassátok magatokat azonnal és kikiáthassátok a Szovjetuniót!

birkamenet 2022.05.20. 22:47:45

@Éhes ló:

Még mindig éhes vagy paci? Elfogyott a választási disznóhús, oszt a következő 10 deka majd csak 4 év múlva fog jönni?
Még jó hogy ilyen nagyajólét Tündérmesében.

birkamenet 2022.05.20. 22:54:36

@Éhes ló:

Te ekeagyú trágyazabáló állat, orbán nem a ballibeket szopatja agyba- főbe, amikor amikor a magyarját visszagyömöszöli a 13- ik századi jobbágy sirsába, hanem titeket kétharmadnyi birka állatot.

Mér$zaros amikor zsebre rakja az 100 milliárdokat, azt nem az 1% libsitől vette el orbán, hanem tőletek, kétharmadnyi mongolidióta birkától.

Téged se jól lakott lónak hivnak már 12 éve, hanem éhesnek, nem véletlenül.

birkamenet 2022.05.20. 22:56:45

@nemecsekerno_007:

Belőled a kétharmadnyi agysebész Győzike beszél, de ezt tudjuk régen. Ez a fidess Pride.

ulpius66 2022.05.20. 23:02:20

@Nancsibacsi: "Ha tankolni mész vegyél prémiumot, hogy támogasd szegény szerencsétlen benzinkutasokat. Minden liberálisnak így kell tennie - nem mondták a pártközpontban."

Ott a pont!!!!!!

Kedves ballibsi elvtársak!

remélem nem csak a pofátok nagy...és állandójan csak a prémium benzint/gázolajat tankoljátok, hogy ezzel is betartsatok a Patásnak.....

AMELYIK BALLIBSI MEG NEM A PRÉMIUMOT TANKOLJA, HANEM AZ ORBÁN ÁLTAL TÁMOGATOTT NORMÁL BENZINT/GÁZOLAJAT ANNAK MEG A POFÁJA LAPOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

birkamenet 2022.05.20. 23:03:11

@Libsikéim, bekaphatjátok!:

Te orbán birka, olyan gyönyörű volt elhallgatni ezen a fidernyák IQ konferencián, ahogy Kötéllaca tengernyi nyáladzással szopta le az amerikaikat, a zsidókat, a muszlimokat.
A büdös fidesskomcsijai valójában mindenkinek a seggét ki yalják, ha az alkalom megvan rá.

birkamenet 2022.05.20. 23:07:41

@ulpius66:

Nincs is benzin te zsákfalusi sutyerák, kutanként 1 tankállomás van nyitva, délután 7-kor meg lehúzzák a rollót. Orbán eftársad visszahozta a ruszki Hiánygazdaságot!
Még szerencse, hogy a te biciklid meghajtásához nem benzin kell, hanem pályinka. Annak is be van fagyasztva az ára?

ulpius66 2022.05.20. 23:12:27

@birkamenet:

Birkucim!

Szóval akkor te milyen benzint/gázolajat tankolsz?

Előre is köszike a válaszodat!
(mán, ha őszintén válaszolsz....)

Éhes Ió 2022.05.20. 23:43:40

@ulpius66: ,,A kínaiak sem segítik ki Oroszországot, inkább mástól vesznek olajat''
Te hülye náci, a ruszkik szopnak.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 00:49:23

@Éhes ló: egyél lószart! Kétmilliárd légy nem tévedhet!

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 00:50:34

@Éhes ló: "Nem, nem volt túl sok érdeklődés ez iránt, mindenki otthon maradt. Le se szarták a nagy magyar példát. ...."

De."

Jó, legyen igazad, leszarták.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 00:55:46

@6.Lenin: te tényleg nem beszéled a magyart. Szar az orosz fordítóprogramod.
Ez azt jelenti, hogy senki, aki politikus lenne, nem jött el. Tudod, mint: senki nem lőtt gólt, senki gyalogos nem sérült meg, vagy senki fideszes nem nyalja a Viktor seggét.
Esetleg senki normális ember nem veszi fel a Lenin nevet...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 01:00:21

@Éhes ló: " demokráciákban a szavazatok száma dönt.
A legyek nem demokráciában élnek.
Normális vagy amúgy?"

Komolyan el kell magyaráznom egy graffitit?
És te szavazhatsz?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 01:01:42

@Éhes ló: "No meg ez:
http://www.vg.hu/kozelet/2022/05/donald-trump-videouzenetben-meltatta-orban-viktort"

Így van, el se jött! Ez a tény.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 01:09:32

@Gógita: hú, te kurvára demagóg vagy!
Mégegyszer:
Orbán annyira sikeres, hogy a V4-ek vezetője akart lenni, mert mi leszünk Európa motorja.
Most a V4-ek összeültek, Orbánt meg se hívták...siker!
Orbán kiléptette a fideszt a néppártból, mondván, új csoportosulást hoznak létre. Egy illiberális jobboldalt. Kereszténység, haza, de szopás lett...

Sem a V4 projekt, sem az új pártcsalád nem másnak, mint Orbán Viktornak volt a felvállalt házi feladata.

De működik az orbáni átok: akiről kijelenti, hogy a barátja, az eltűnik a süllyesztőben. Felkészül: Putyin...

birkamenet 2022.05.21. 02:36:43

@Igazamvanvagyigazamvan?:

A Századvég végzett egy közvéleménykutatást amelynek eredménye az lett, hogy a megkérdezettek 82%-a szerint orbánt már a saját családja is szégyelli, azért nem mutatkoznak vele soha. Maguk a fidess szavazók 92%-a is elismerik, hogy orbánt a világon egyedül már csak putyin és Lukasenko szeretik.

birkamenet 2022.05.21. 02:48:02

@Gógita:

Te gennyláda, az ukrajnai magyarok életének a beáldozásáért, az EU bomlasztásáért putyin lehetne annyira hálás orbánnak, hogy akárcsak 60 forintba is kerülhetne a benzin.

birkamenet 2022.05.21. 02:49:44

@Éhes ló:

Pénz isten,
Orosz haza,
NER család!

Éhes ló 2022.05.21. 05:18:25

@birkamenet: vicfes a vergődésetek az újabb ordas bukásotokat követően.
Csak igy tovább!

Éhes ló 2022.05.21. 05:19:22

@birkamenet: rémálmaid vannak?
Nem tudok rajtad segíteni!

Éhes ló 2022.05.21. 05:24:59

@Éhes Ió: te egy senkiházi nicktolvaj vagy, egy aljas barom.

Az oroszok épp tönkreverik az ukránokat, elvéve tőlük a Krím után Kelet- és Délukrajnát is.
Mind3közben az oroszul beszélő, faszával zongorázó zsidó főnökük pedig szétkokainozza az agyát.

Éhes ló 2022.05.21. 05:26:41

@Igazamvanvagyigazamvan?: a demokráciában a szavazatok száma dönt.

A legyek nem demokráciában élnek.

Eszednél vagy?

Éhes ló 2022.05.21. 05:31:58

@Igazamvanvagyigazamvan?: sok sok tény van.
Az is tény, hogy elbuktatok az ogy. választásokon.
Nem kicsit, nagyon.

Vigasztaló ez a tény.
A tombolásotok pedig szórakoztató.
Is.

Éhes ló 2022.05.21. 05:33:41

@birkamenet: furcsa hallucinációid vannak. Kezeltesd.
De az is lehet, hogy csak hazudozol.
A becstelenségedet nem lehet kezeltetni.

Éhes ló 2022.05.21. 05:36:36

@birkamenet: az ukrajnai magyarok életét a faszával zongorázó zsidó, meg a náci bábosai áldozzák be, miután megfosztották őket a nemzetiségi jogaiktól.
Vigasztalhatja a beteg fajtádat, hogy az ukránokét, lengyelekét, romanokét is.

Éhes ló 2022.05.21. 05:37:32

@birkamenet: neked lehet.

Nekem biztosan nem.

Ménár Atya 2022.05.21. 06:51:42

Mindeközben a valóság:

"Magyarországon kerül megrendezésre 2022. május 19-én és 20-án a CPAC (Conservative Political Action Conference), amely a világ legnagyobb konzervatív találkozója."

"Ki kell emelni, hogy ez az első CPAC, amit Európában rendeznek. Az, hogy Magyarországon rendezik, szimbolikus jelentőséggel bír. Ez egyfajta elismerés a magyarországi konzervatívoknak, hogy sikeres, amit csinálnak érdemes tanulni tőlük, még az amerikaiaknak is."
:)
De tudjuk, ez semmi, mert orbit grácban kezelik, putyin haldoklik, és budapesten biciklis forradalom zajlik..............
Jajj anyám ennyi kretén ostobát, mint az önámító propagandistákat az ellenzékben, még nem látott az ország, aztán választások után meg megy a magyarázkodás, hogy ki miatt vesztettek.
A náci vezér fletó meg hisztizik, hogy nem ismeri el, hogy ez legitim kormány, mert megint a földbe döngölte a csúti törpe :)
Jó nézni a vergődésüket.
Birkamenet Fitymatyi, te pedig ostoba sötét vagy.
A többi nickeden os kommentálj, ahogy szoktál, attól majd biztos jól igazad lesz, meg ellenzéki kétharmadod :D:D
Tényleg, orbi ott ücsörög már jákob miniszterelnök előszobájában bilincsbe verve vagy már lámpavason lóg, ahogy az elmebeteg agyad állította.
Vagy épp jákob készül böribe a bandájával szexuális zaklatásért? :D:D

Ménár Atya 2022.05.21. 06:59:47

@birkamenet:
:D:D:D
Kell a hülyeségeidhez a megerősítés mi?
Baloldali közvéleménykutatás mint hiteles információ :D:D
Mint amikor kamugeri közvéleménykutatott, és kijött, hogy az emberek magasabb parkolódíjakat akarnak fizetni, emellett biciklizni szeretnének egész nap :D
Most meg épp azt szeretnék a budapestiek, hogy zárják le a rakpartot.
Matyika, a baloldalon vannak ilyen közvéleménykutatások , amikor nincs mögötte semmi valóságtartalom, de ezt már megszoktuk.
Te vagy az egyedüli kretén ostoba aki ezzel akarja az érvelését alátámasztani.
De hát mit is várjunk attól aki ennyit tud:
youtu.be/mymvU1Yydvw?t=643
Láthatóan máig nem tudtad feldolgozni hogy beégtél egy ilyen egyszerű feladattal, amit még egy ötödikes is gond nélkül megold.
De te buta vagy.
És .
:D

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 08:00:22

@Éhes ló: én nem buktam el. Érdekes dolog ez a fideszeseknél.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 08:03:01

@Ménár Atya: tényleg nagy siker. Magyarországon rendezték, senki nem jött el, aki számít. Ennek azért üzenete van.

Ménár Atya 2022.05.21. 08:21:17

@Igazamvanvagyigazamvan?:
Tök mindegy, hogy siker,vagy nem siker.
Nem ez a lényeg, hanem az, hogy a bloldal ott folytatja ahol abbahagyta.
Próbálja jelentéktelennek feltüntetni az eseményeket , és közben nem veszi észre, hogy épp most picsázták el őket 2/3-al ennek ellenére.
Azért ezen elgondolkodnék, talán ez nem jó irány már, a lejáratósdit megunták az emberek láthatóan.
Ha fletónak videó üzit küldene bármelyik külföldi vezető politikus, még a sírkövére is rávésetné :D

Éhes ló 2022.05.21. 08:29:11

@Igazamvanvagyigazamvan?: még magadnak is hazudozol. Miért?

Jozef Pockna 2022.05.21. 08:43:39

Nem kene olyan borzasztoan buszkenek lenni a 2/3ra... inkabb siralmas... magyarok fele nyugdijjas. Szavaztak a fideszre mert hoo 1400ft/ ho val tobbet kapnak... ott van a ciganysag kitesz kb 10% ot... arra szavaztak akiert kaptak egy laptopot vGy kis husit netan krumplit. Van az a 10% fidesz kormanyzason gazdagodo ganaj csorda... es vannak azok a fiatalok akik ek behazudtak a nagy csomo hitelt eletuk vegeig fizethetik ha majd meg a kokkeik is... ez nem gyozelem... ez szegyen...

Ménár Atya 2022.05.21. 09:04:48

@Jozef Pockna:
Hát cimbora ez elég ostoba hsz volt.
Túl sok atv-t nézel, és hagyj fel a dk főnök hülyeségeinek bemagolásával.
Jelzem fletó legfőbb támogatói a nyugdíjasok.
És természetesen minden cigány a fideszre szavazott :)
Annyira ostob vagy, hogy nem veszed észre mikor mit kell mondanod.
Most akkor véded a cigányokat, vagy rasszista módon támadod?
De nézzük azokat a cigányokat,akik szerinted a fideszre szavaztak :
youtu.be/BlXC8Sr1eAk?t=49
Most jól összezavartam az utolsó agysejtedet mi?
Na ugye milyen buta vagy szerinted is?
:D

Jozef Pockna 2022.05.21. 09:24:39

@Ménár Atya: haha... inkabb a te agyadatt mosta at a fidesz?? En nem vagyok fleto parti se... csak ahogy orban nyogte nem akar fleto rendszereben elni... en se akarok a fodesz rendszereben elni... nezd meg mit mond az Mnb meg kene toldani nyudijas potlekot osztokelni a nyuggerekekt hogy dolgozzanak... szerinted? Azt jelenti tele vagyunk munka nelkuli fiatalokkal??? Szuletesi rata sulyed ugye... is a nyugdijjasok fiatalodnak... szal huzd ki a fejed a fidesz seggebol es lasd realisan a dolgokat... menjel be egy nyugdijas otthonba ahol megmondjak kinek a nevere tedd az x et... az hogy cigany vagy nem jelenti nem tanulhatsz nem lehetsz inteligens. De sajna az a nep szeret a nyomorban elni. Es igen egy szaros laptopert adnak xet. Amivel nagyban hozzajarulnak hogy a mi adonkbol segelyezzuk oket... ugye... senki nem rasszista. De miert kell nekem tobbet adoznom hogy mas ingyen eljen??

Magna cum laudeTigeri másztesz digrii 2022.05.21. 10:15:57

Az azért milyen jó már, hogy viktorka haverjai Kína oroszok az utóbbi 3 évben két világválságban is jelentősen közreműködtek. Így kell haverokat választani. :))

6.Lenin 2022.05.21. 10:26:13

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Szarházy azt írtad, hogy..." és senki politikus."..... Ki az a senki politikus?

birkamenet 2022.05.21. 10:50:32

@Éhes ló:

Tény az, hogy bár orbánnak nagy csőcselék tábora van, de azért a Lukasenkói választási csalás nélkül már rég ellenzékben, pontosabban fegyházban lenne.

A Lukasenkoi választási csalás ékköve a határontúli sztavazatok száma: Bár 150 ezer ukrán szavazó helyből kisesett, láss csodát, a leadott szavazatok száma 50%-kal múlta felül minden idők legtöbb szavazati számát!!!

Roggyanttóniék annyira elszámolták maguzkat, hogy majdhogynem több szavazatot hamisitottak össze, mint ahány határontúli magyar van! Összezavarta ugyanis a rendszerüket, hogy 50 ezer ellenzéki szavazatot kellett érvénytelenné nyilanitaniuk, eközben meg benézték, hogy ezek úgyse számitanak, nem kell a kompenzálásukra 150 ezer fidess szavazatot gyártani, hogy elmondhassák, hogy a fidess mámmegint 95%-kal nyert!"

birkamenet 2022.05.21. 10:53:18

@Ménár Atya:

Mi van Csuhás térdre!, szombatonként (de csak arra az egy napra!) orbán gazdád mindig leenged a f.ütyijéről, hogy mutass be egy nyíltszini orbán oboázást? Te itt most a fixdess Pride-ot népszerüsited?

Ménár Atya 2022.05.21. 12:50:55

@birkamenet:
Mi van te DK felszopó hülye, megbuktak az ostobaságaid, és nem vagy képes cáfolni, hát marad a dedós hülyeséged.
Na menj análozásra az arab haverjaidhoz te szerencsétlen ,agyagedénynek még jó lehetsz :D:D
youtu.be/BlXC8Sr1eAk?t=49
:D:D:D

Ménár Atya 2022.05.21. 12:54:22

@Jozef Pockna:
Hát, ha nem akarsz orbán rendszerben élni akkor költöznöd kell :)
Mégis kinek a rendszerében szeretnél élni, aki nem támogatja a nyuggereket?
Na mesélj, hátha van új politikai erő amiről nem tudok.
Ezt a rasszista cigányozást ne erőltesd,mert belebonyolódsz csak.

birkamenet 2022.05.21. 13:12:27

@Ménár Atya: "Na menj análozásra az arab haverjaidhoz"

Jajj te Viki gazda f.rka előtt térdre Csuhás!, pont a szóban forgó illibernyák konferencián vótt az, hogy Másodgazdád Kötéllaca olyan csurgó nyállal szopta fel a zsidókat meg a muszlimokat, hogy az ember azt hitte, hogy ez a faszi vallást váltott és felvette a Zinternacionailista Globalista Vallást.
Annyira bírom, amkor a saját gazdáid csinálnak belőled csörgő sipkás bohócot!

Jozef Pockna 2022.05.21. 13:45:50

@Ménár Atya: Atya a Viktor es Szent szar neveben ugye? Gondolom olyan helyen laksz ahol nem kell rettegned mikor tornek be hozzad persze hogy dehogynem. miert is koltozzek? Nem vagyok magyar ha nem partolom az orban rendszert te kis okos? Nem a nyuggerekkel van gondom hanem a rendszerrel es ahogy megveszik kilora oket szare hugye... En 56evesen szeretnek nyugdijba menni unokaimmal jatszani segiteni a kolykeimnek nem majd 62 evesen meg meg dolgozzak is mert ha nem majd feltornazzak 72re... tudja egy orszagban ahol mar a nyugdijjasokat kell vissza rendelni dolgozni az mar szegyen. A kedves vezire 12 ev alatt nem tudta elerni hogy igen a fiatalok ugy erezzek gond nelkul beleheesen vallalni 2 gyermeket. Csak mivel 2/3 pont olyan csokonyos vak mint te is vagy igy nem lesz semmi. De gondolom majd a kovetkezo 4 evben 1400forintert megveszik az on szavazatat es majd mehet sziberiaba rezet banyaszni szivbol szurkolok eme sikereinek eleresehez.

Ménár Atya 2022.05.21. 14:01:07

@birkamenet:
Fitymatyi, ez még mindig nem változtat azon , hogy ostoba sötét vagy.
Ha nem így lenne, akkor ma gyurcsány náci vezérednek lenne kétharmada ahogy habzó szájjal fröcsögted :)
De hát jelenleg ismét a fidesz fütyül, ti meg ugráltok rá :D
Ezért vagy köcsög!
Na menj análozásra az arab haverjaidhoz! :D

Ménár Atya 2022.05.21. 14:07:29

@Jozef Pockna:
Kicsit nézz körül a világban, különösen európában, ki mennyit és mennyi ideig dolgozik.
És akkor nem beszélsz blődségeket.
zh-cn.facebook.com/patriotaeuropa/photos/a.186555484796612/2039192832866192
Biztos a gonosz fidesz miatt ilyenek a nyugdíjkórhatárok az euban :)
Annyira egyszerű vagy mint a szög.
Mondtam, ne nézz ATV-t, hülyít láthatóan.
Nem válaszóltál, ha nem vagy feri,se orbi párti, akkor szerinted ki a megfelelő?

Jozef Pockna 2022.05.21. 14:42:41

@Ménár Atya: az a megfelelo aki se nem feri se nem orbi. Akinek van egy orszagja es nem csak haverja meg a csaladja a tobbi meg kirakat... az orszag aminek a rendes kormanyozasara feleskudott. Nem mint ez egyetemben fletoval. Tudod ahol ugy torvenykezik egy politikus ahogy akar a tobbi birka meg csak nyomja a gombot te meg mint a nep meg dalol is neki az mar regen szar. Ha most levaltjak. 4 ev mulva egyszerubben johetett volna egy part amelyik tenyleg az orszagot akarja kihuzni a szarbol en ennek voltam a hive. Bar most mar ketsegtelen hogy nem szamitunk. Romanmagyar szamit ukran magyar szamit persze rasszista vagyok mert en ide szulettem itt dolgozok idefizetek minden szarert de azoknak adnak odaat mindent es mivel annyira magyarnak tartjak magukat nem koltoznek ide...( igen tudom semmit se kaptak odaat itthoni meg ha nincs semmilye annyit is er ugyebar ) mondhatsz bmit te fidesz segget nyalsz es az jo ahogy eled lokik... meg sajat elved sincs mert eleg ez a szar amit adnak neked...

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 14:46:09

@6.Lenin: olyan, mint a minden magyar.
Nem megy a magyar nyelv?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 14:47:57

@Éhes ló: én nem buktam el. Nem indultam a választáson, nem szavaztam az összefogásra. Te roppant sötét ló vagy.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 14:51:39

@6.Lenin: levezetem neked, te buta orosz bot.
"Senki sem pofozta meg Szabó Tímeát – A politikus hazudik"
Ez a mondat nem azt jelenti, hogy sem senki, sem valaki, sem mindenki, sem akárki nem pofozta meg.
Ez azt jelenti, hogy nem lett megpofozva.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 15:07:48

@6.Lenin: te szánalmas orosz bot, ha nem ragadod ki szövegkörnyezetéből, akkor azt jelenti, hogy ez a republikánus összeröffenés annyira jelentéktelen volt, hogy egyetlen amerikai politikus sem jött el rá, hogy "tanuljon" Orbán Viktortól.
Mondjuk ez a nagyképű kijelentés még kiverheti a biztosítékot Trumpnál, ha lefordítják neki...

Éhes ló 2022.05.21. 15:38:13

@Jozef Pockna: a demokracia ilyen sport.
A bandad elbukott.
Negyedszerre is.
Minden korcsoportban.

Éhes ló 2022.05.21. 15:41:24

@birkamenet: a saját mefigyelőitek és az eus haverjaitok vakok voltak és süketek, amikor demokratikusan és szabályosan végrehajtott valasztásokról számoltak be?

Vagy csak szimplán hazudozol?
Nem jött be.
ELBUKTATOK!
Demokratikus és törvenyes valasztásokon.
Negyedjére is.
Nem kicsit, nagyon.

Éhes ló 2022.05.21. 15:43:20

@Igazamvanvagyigazamvan?: hazudozol ész nélkül.
Buktál, a szélbalos woke bandáddal együtt.

6.Lenin 2022.05.21. 15:47:43

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"...és senki politikus nem jött el..." Ez mit jelent magyarul? Te seggfej.
Ebben a formában semmit. bármennyire is erőlködsz.

nemecsekerno_007 2022.05.21. 16:27:10

@birkamenet:

Viszlát Matyi és kössz a 2/3-ot.

Ménár Atya 2022.05.21. 17:01:12

@Jozef Pockna:
Te nagyon buta vagy, és mellébeszélsz.
A tipikus hőbörgő, aki osztja az észt, de önállóan nem képes gondolkodni.
Cimbi azt kérdeztem ki a jó magyarországon neked, de csak mellébeszélsz folyamatosan!
Az, hogy nem szimpi valamelyik az természetes, de amit itt összehordtál a nyugdíjadról meg unokázásról, cigányokról, az ökörség, ráadásul egy pillanat alatt cáfoltam.
Ne nézz ATV-t elhülyültél tőle!
Az EU-ban is csak nyomják a gombot, tehát az eu szar akkor igaz?
Gondolod, hogy minden kérdést majd minden képviselő kulön elemez, és a tv-ben kifejti a véleményét?
Hát akkor kb 100 év lenne egy kérdés megvitatása.
Nem érted hogy működik ez az egész, az előkészítéstől a szavazásig.
A románozásról már nem is beszélek, ugyan olyan hülye vagy, mint a főnökeid , jön a 23 millió román mi? :)
Bánom, hogy lehülyéztelek, nem akartam ekkora dícséretet adni..................

Jozef Pockna 2022.05.21. 17:15:16

@Ménár Atya: ebbol latszik 10ed reszet nem erted mit mondok mit irok. Neked van a vezired elvezd. Irtad a velemenyed azt hiszed felmostad velem a padlot. Elvezd az egod. Neked a fidesz az egyetlen remenyed hogy tuleld nincs egyeni otleted elkepzelesed. Nyaljad a a szar narancs fagyit. Kepzeld azt hogy milyen okos vagy. 12 eve szar se valtozott. Csak a szavazas rendszere meg az alaptorveny minden evben hogy hatalmon maradjon. Majd mikor mar olyan barom lesz mint Biden kerdes ki marad utana... akkor majd fogja minden fideszes szar nyalni a multat es imadkozni hogy legyen meg jovonk...

ez a nevem senki 2022.05.21. 17:30:07

azthiszem Viktor a Tónit fog
ja ki
ne
vez ni utód
jáuj és
mi lyenjól te
szi

juletræ 2022.05.21. 17:46:11

@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Ja. Keleti nyitas:
-Kinabol a fertøzes meg a betegseg jøn
-Ruszkiktol a haboru, pusztitas meg a nuklearis fenyegetes
-Minden ami jo (technologia, jolet, esszeruseg): na az viszont a nyugatrol jøn.

élhetetlen 2022.05.21. 19:10:11

@ulpius66: Kicsit elszabadult az agyad. „ORBÁN ÁLTAL TÁMOGATOTT NORMÁL BENZINT/GÁZOLAJAT”. Nincs Orbán által támogatott, semmit nem a saját fizujából támogat, hanem az adóból, amiben bent van a ballibsik adója is, tehát nekik is jár az a kedvezmény, ami neked., legfeljebb nekik nem tetszik, hogy kis kutak mennek tönkre, téged meg nem zavar. „ANNAK MEG A POFÁJA LAPOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!” Érdekes gondolatmenet, a kisebbségnek kéne megoldani országos problémákat pénz nélkül, ha nem teszi, kussoljon. Gondolom, így képzeled az egészségügyet, oktatást is, stb.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 19:11:22

@6.Lenin: leírtam. Az, hogy te nem beszéled a magyart, most ki is derült. Orosz ügynök vagy.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 19:14:29

@Éhes ló: miért nem hihető, hogy valaki nem szavazott?
Ja, neked meg volt parancsolva?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 19:18:28

@6.Lenin: és azt jelenti magyarul, hogy a republikánus politikusok leszarják Orbán vezéredet...
Elmondom tagolva is, hogy le tudja fordítani az orosz programod: LE-SZAR-JÁK

6.Lenin 2022.05.21. 19:18:55

@Igazamvanvagyigazamvan?:

"és senki politikus nem jött el" milyen az a senki politikus? Ebben a formában , ahogy írtad, értelmetlen
bármennyire is erőlködsz.
Ha azt írod, hogy elírás, simán elfogadom, mert mindenkivel előfordulhat, de te erőlködsz. Nagy seggfej az már biztos.

ez a nevem senki 2022.05.21. 20:28:46

Ukrán külügyminiszter: Mi mondjuk meg, mikor ér véget a háború

höhö azé
rt ny-
ot el
őbb felkénehívni

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 22:19:02

@6.Lenin: " Nagy seggfej az már biztos"

Magadról beszélsz? Ez az aláírásod?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 22:21:57

@6.Lenin: "
"és senki politikus nem jött el" milyen az a senki politikus"

Te gyárihülye, ha senki nem jött el, akkor ki az a senki? Otthon maradt, hogy nem jött el? Avagy itt érted, hogy a senki az nem konkrét személy?
Na, itt ugyanez működik .

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.21. 22:24:04

@6.Lenin: senki politikus nem jött el. Újságíró igen, politikus nem. Az amerikai republikánusok közül.

ez a nevem senki 2022.05.21. 23:26:44

senki poli
ti kus az a
már ki zaj

IP címmel leégett pecás 2022.05.22. 00:35:42

@Igazamvanvagyigazamvan?: Seggfej vagyok? Így igaz. De nekem jó itt a fidesz posványban, a többieket leszarom. Van nővérke aki ellát, hát Orbánra szavazok.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.22. 02:16:37

@6.Lепin: én nem mondtam, hogy seggfej vagy.

csakférfi 2022.05.22. 09:38:10

@6.Lепin:
Szevasz!
Hogy telnek napjaid?
Rég nem kommentelek már.... van fontosabb dolgom.
Közben a nejemmel masszív "fideSSnyikek" lettünk..... kiábrándulva a "libsi" politikából.

IP címmel leégett pecás 2022.05.22. 15:26:25

@csakférfi: Nyugi van. Unalmas az élet itt a nyugdíjas otthonban. A libbantakkal való vitával ütöm el az időmet.

6.Lenin 2022.05.22. 17:07:55

@csakférfi:

Szia , egy beteg nicktolvajnak válaszoltál. igen, valamikor még lehetett egy másként gondolkodóval is véleményt cserélni, normálisan.. Sajnos ma már 1re több a beteg, gyogyós kommentelő.

6.Lenin 2022.05.22. 17:15:08

@Igazamvanvagyigazamvan?:

A senki politikus nem jött el, de a valaki se, mert más dolga volt. Csak erőlteted a hülyeséged.
Mert ha van senki politikus, akkor van valaki politikus is.

...és az amerikai republikánus politikusok közül senki sem jött el.....

Ehhez mit szólnál? Talán érthetőbb is mint a senki politikus. Te is beteg vagy agyilag.

Éhes ló 2022.05.23. 07:09:30

@Igazamvanvagyigazamvan?: nem írtam a szavazásodról.
Sehol.
Az oldalválasztásodról írtam, arról, ahová magadat az itt (is) megjelenített véleményeddel, viselkedéseddel sorolod.
Elbuktatok.
Ismét.
Szabad, demokratikus választáson.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 08:20:29

@Éhes ló: jujj. Ez nagyon meredek hazudozás. A szavazáson csak pártra tudsz szavazni, világnézetre nem. Ezért nem szavaztam. Egy párt sem képvisel engem.
Hogy lásd a képet: az első Orbán kormány gazdaságpolitikájával tudok azonosulni. A mostanival nem.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 08:26:20

@6.Lenin: oké, legyen így. Tehát a mondandóm lényegével egyetértesz, az amerikai republikánusokat oly nagyon nem érdekelte ez a rendezvény, nem érezték, hogy tanulniuk kéne Orbán Viktortól.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 08:28:25

@6.Lenin: ja, a senki politikus nem az ellentettje a valaki politikusnak.
Látod, ezzel elárultad, hogy érted te a megfogalmazást, csak kötekszel.

Éhes ló 2022.05.23. 08:28:32

@Igazamvanvagyigazamvan?: nem írtam a szavazásodról.
Sehol.
Az oldalválasztásodról írtam, arról, ahová magadat az itt (is) megjelenített véleményeddel, viselkedéseddel sorolod.
Elbuktatok.
Ismét.
Szabad, demokratikus választáson.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 08:34:34

@6.Lenin: a Magyar Értelmező Szótár szerint:
senki - névmás, mely minden személyt tagad, kizár.
Ha azt írod, senki sem, akkor a sem a megerősítése a kijelentésednek.
Senki nem volt régen.
De a te változatod hülyén hangzana. Senki sem politikus nem jött el....

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 08:53:08

@6.Lenin: MTA:
"Bizonyos igék előírják, hogy théma (másként patiens) szerepű vonzatuk [+specifikus] vagy [-specifikus] legyen. Például a létrejövést, keletkezést, megjelenést, illetve a létrehozást kifejező igék [-specifikus] thémát kívánnak. (Nem előfeltételezhetjük thémájuk referensének létezését, hiszen éppen annak létrejöttét állítják.) Ha ezen igék thémáját senki típusú névmás képviseli, a névmás [-specifikus], ’nem…valaki’ olvasatú lesz. Például: (32) Nem érkezett senki a déli vonattal. ’Nem érkezett valaki (is) a déli vonattal.’ "

Vagy: nem volt ott senki értelmes ember.
Nem volt ott senki sem.

Senki értelmes ember nem jött el.
Senki sem jött el, aki értelmes ember lenne.

Senki politikus nem jött el.
Senki sem jött el, aki politikus lenne.

Látod, a senki nem csak egy értelmet rejt.

6.Lenin 2022.05.23. 10:09:24

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Ha van senki politikus, akkor van valaki politikus is. Te kezdtél kötekedni. Aztán írsz egy értelmetlen mondatot.

" Nem érkezett senki a déli vonattal." Ennek van értelme, de...

Nem érkezett senki politikus a déli vonattal, ez értelmetlen, hiszen nincs senki politikus.

Nem érkezett senki a politikusok közül, vagy senki a republikánus politikusok közül. Ezeknek már van értelmük.

A példáid nagyon rosszak. Ráadásul engem igazolnak, hogy nem érzed a különbséget, hogy hol írtad el a dolgot.

"Senki politikus nem jött el. Milyen politikus nem jött el? A senki politikus. Az meg ki a lófasz?
Senki sem jött el, aki politikus lenne." Kik nem jöttek el? A politikusok közül senki sem, csak a takarítónők jöttek el. A politikusok közül senki. Nem a senki politikus, csak a senki takarítónők közül 3-an.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 12:00:31

@6.Lenin: na jó, hülye vagy. Senki értelmes ember nem vitázik veled, kár beléd a szó.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 12:03:36

@6.Lenin: ") Ha ezen igék thémáját senki típusú névmás képviseli, a névmás [-specifikus], ’nem…valaki’ olvasatú lesz. Például: (32) Nem érkezett senki a déli vonattal. ’Nem érkezett valaki (is) a déli vonattal"

Senki utas nem érkezett a vonattal. Azaz, a masiniszta igen.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 12:04:58

@6.Lenin: "
"Senki politikus nem jött el. Milyen politikus nem jött el? A senki politikus. Az meg ki a lófasz?"

Te idióta, a senki más esetében megkérdezed, milyen más???

6.Lenin 2022.05.23. 13:12:45

@Igazamvanvagyigazamvan?:

" Nem érkezett senki a déli vonattal. " Világos, érthető.
Senki utas érkezett a déli vonattal. A peronon állók megéljenezték a senkik utast., sőt virágot is adtak neki. Szerinted.

Senki utas érkezett a déli vonattal, kinézett a kupé ablakán, és rájött , hogy nem is ide akart érkezni.
Szerinted.

Segítek. Bocs rosszul fogalmaztam, elírtam. Csak ennyit kellene írnod, és én megjegyzés nélkül elfogadom, mert ilyesmi bárkivel előfordul. Igaz azoknál , akik kurva nagyot szeretnének mondani, de idegesek, sokkal gyakrabban. Nárcisztikus fasz vagy, senkikém.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 14:53:07

@6.Lenin: az MTA-val pörölsz. Neked a magyar nyelv nagy kihívást jelent. Orosz vagy?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 14:54:26

@6.Lenin: nem írtam olyat, hogy senki utas érkezett. Olvasni sem tudsz?

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 15:09:42

@6.Lenin: "Senki áruló ne férkőzzék ide. Senki dolgos embernek kára ne legyen. □ Kis lakomban .. . senki eleven ember nincsen. (Vas Gereben"

A magyar nyelv értelmező szótára.

Senki áruló
Senki dolgos ember
Senki eleven ember

Oroszul nem tudom.

6.Lenin 2022.05.23. 15:27:30

@Igazamvanvagyigazamvan?:

és senki politikus nem jött el... ezt írtad,,,,,,senki politikus......senki utas......senki sem jött el a politikusok közül, még a republikánusok közül sem... érthető minden magyarázkodás nélkül.

A példáidra. Aki ilyeneket ír, az se tud magyarul, akkor sem, ha az értelmező szótárba írogat marhaságokat.

6.Lenin 2022.05.23. 15:30:13

@Igazamvanvagyigazamvan?:

Mellesleg mi a bajod az orosz nyelvvel? Egy nyelv nem lehet rasszista, csak te vagy kirekesztő. Te seggfej.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 15:38:09

@6.Lenin: nos, a Magyar Értelmező Szótárt nem én írtam. Olyanok, akik beszélik a magyart.
Az orosz nyelvvel semmi bajom, téged tartalak orosz ügynöknek. Szerintem azért nem érted, amit írok, mert orosz az anyanyelved, és a fordítóprogramod nem tud kezelni mindent.

Mondom én, hogy nem tudod értelmezni a magyar szöveget.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 15:39:05

@6.Lenin: tanulj meg magyarul, aztán beszélgethetünk.

6.Lenin 2022.05.23. 15:48:20

@Igazamvanvagyigazamvan?:

A hülyeségeidről? Gondolod, hogy érdekelnek? Aki magyar szavakat használ még nem biztos, hogy ért is magyarul.
Neked ott lenni defekt ahol nem gyogyós gondolkod . Érthető ? Magyarul van.

Igazamvanvagyigazamvan? 2022.05.23. 16:05:06

@6.Lenin: " Aki magyar szavakat használ még nem biztos, hogy ért is magyarul"

Tanulj meg magyarul.
süti beállítások módosítása