MaGYAUR

MaGYAUR

Az "Állambácsi" eltűnt a pénzzel együtt...

2022. augusztus 07. - Magyaur
A lakosság a Kádár-korban hozzászokott a "kis foci, kis pénz"-elvhez amihez aztán a Fidesz visszatért, vagyis ahhoz az ígérethez, hogy amennyiben az állam biztosítja, hogy ne legyen nagy infláció, nagy munkanélküliség, ugyanakkor az egészségügyi szolgáltatás és a nyugdíj meglegyen, akkor a nagy többség kevéssel is beéri. De ennek vége!
A jóságos "állambácsi" a pénzekkel eltűnt és itt áll a magyar nép meztelenül a kapitalizmus vacogtató hidegében.
A nemzet és a kereszténység nevében harácsoló, melegen felöltözött fideszes urak meg vihogva kérdezik: ti valóban elhittétek a nemzeti egység blablát, meg hogy "Nekünk Magyarország az első"? Nemcsak szerencsétlen lúzerek vagytok, de ráadásul hülyék is... De ne féljetek, majd mi rendet teremtünk főispánokkal és csendőrökkel!
Ajánlom, hogy mindenki fogja be a pofáját, amíg szépen kérem...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9017902481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney2 2022.08.07. 12:20:46

A jelenegi válság okozói nagyobbrészt a nyugati "mainstream" degenerált, zöldülő, Biden-pincsi politikus garnitúra. Jó lenne ha a népeik két megfagyás és éhezés között felakasztanák őket. Ezzel meg is oldódna a problémák nagy része

istvankah 2022.08.07. 13:55:41

Ha a Kádár úr alatt átkos volt akkor a fideSS visszahozta a népre a jobbágy sorsot!Cselédek lettünk a két kezünkkel újjáépített ,urak által szétvert országban!Ne csodálkozzanak,ha szépen egyenként levadásszák a gyilkosainkat!

Magyaur 2022.08.07. 21:30:29

@Rodney2: Ugyanezt a sorsot szánod Orbánnak és garnitúrájának? Mi lesz, he ezt megtudják a Fidesz központban?:)

midnight coder 2022.08.08. 08:02:45

@Rodney2: Pontosan. A mostani szar 100%-ban az európai és az amcsi politikusok sara. Illetve a hülye oroszok meg ukránok ugrottak amikor az amcsik a szakadék szélén elkiáltották magukat hogy árok, ugorjunk!

Sorállományú előfelvételis 2022.08.08. 09:50:06

@midnight coder: Még csak hétfő van. Nem kedden bukik meg a Nyugat?

Lehetnék én is 2022.08.09. 09:39:06

Te sem gondolod komolyan, gyaur, hogy Viktor egyik nap tönkreteszi az európai országok energiapolitikáját, másnap EUés USA-szintű inflációt gerjeszt, majd egy konferencián leuralja az usa-t? Miközben, mint közismerten egy súlytalan politikai nulla.
Ha kicsit kinéznél abból a lyukból, lehet, látnád, nem mi okozzuk ezt a bajságot, és nemzetközivé lett, minket csak érint. Lehet, erőnkhöz képest nem is állunk rosszul.
süti beállítások módosítása