MaGYAUR

MaGYAUR

Az orbáni „lakosságcsere-projekt”

2022. november 07. - Magyaur

Az utóbbi 12 évben Magyarországon módszeres hadjárat folyik az Európa-barát polgárság és humán értelmiség anyagi, létfeltételei és intézményi keretei ellen; ennek tudható be az akadémiai intézmények átszervezése, a CEU és a Norvég Alap kiűzése, a szociális háló szétszaggatása, az állami iskolarendszer tudatos lezüllesztése, a rendszer-kritikus média megfojtása, és gyakorlatilag a sztrájkjog megszüntetése; összességében a szólás- és gyülekezési szabadság drasztikus korlátozása.

Ott tartunk, hogy a Nyugat-ellenes, soviniszta, a fehérbőrű magyar felsőrendűséget hirdető és a hatalommal a "többség" nevében visszaélő orbáni politika inkább látná szívesebben az országban a fehér, fajgyűlölő, magukat kereszténynek maszkírozó intoleráns külföldieket, mint a gondolkodó, innovatív, ezért kritikus magyarokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr717972396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.11.07. 17:31:29

Az, hogy a CEU, ami sajnos nem lett eléggé kihajítva a kisebb gond.
A nagyobb gond a 'két hét rend Sándor' mögött álló C+ maffia és azok szaporulata.

Meg az, hogy ezek leellenek négyet, aztán se adó, se CSOK visszafizetés, se babaváró visszafizetés.

Csak erről a problémáról nektek libernyákoknak büdös beszélni, mert akkor oda lesznek az elveitek...

ebella2 2022.11.08. 06:32:06

@gigabursch: És ez nem az elhibázott orbáni támogatási rendszer miatt van? Azzal inkább dicsekszik, pedig mindenki tudja, hogy a dicsőitett magyarországi szaporulat mögött nem a magyarok megnövekedett szaporodási kedve áll. Orbán pont a magyarok szaporodása ellen tesz. Folyamatosan.

AvéCézárVavan 2022.11.08. 11:07:31

@gigabursch: Milyen jó nektek, elvtelen büdösbunkóknak, mert ti aztán mondhattok akármit!

zord íjász · zordidok.blog.hu 2022.11.09. 09:16:47

@AvéCézárVavan: Ez egyáltalán nincs így. Kizárólag csak azt mondhatják, amit a Kremlből vagy a Lendvay utcából ukázként kapnak.

bordat 2022.11.09. 20:39:11

simán Orbán szétzúz mindent amihez csak hozzá kezd
süti beállítások módosítása