MaGYAUR

MaGYAUR

A Külügy kérdez, mi válaszoljunk!

Támogassuk Finnország és Svédország felvételét a NATO-ba!

2022. november 08. - Magyaur

A Külügyminisztérium eddig nem kérte ki a lakosság véleményét a NATO-val kapcsolatos konkrét ügyekben, de most a svéd és finn tagság kérdésben ezt teszi - pusztán csak időhúzás és a Nyugattal való packázás okán.

Ha van ideje és lehetősége írjon támogató levelet erre a címre: kozkapcsolat@mfa.gov.hu!

Én ezt írtam: "Magyarország a Horthy-rendszer idején is támogatta Finnországot a finn-szovjet háborúban!
Nem hiszem, hogy most, ebben a feszült nemzetközi helyzetben, kevésbé fontos volna az északi kis, bátor rokon-népet cserbenhagyni az orosz agyaglábú óriással szemben!
Üdvözlettel stb."

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3017972968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2022.11.08. 07:28:05

Ha szerinted tüzet tüzelőanyaggal kell oltani, akkor nyugodtan írj ilyeneket.

Pártunk és kormányunk kevés igazán jó döntéseinek egyike volt, hogy a jelen háborúba csak humanitárius oldalról szállt be.

Európai téridő 2022.11.12. 11:26:35

Magyaur elvtárs, Sztálin, pont a "téli háború" tanulságai okán ajánlotta fel a "semlegességet" a finneknek és "inkluzíve" a svéd semlegességet is "tartósította" mindezzel. Nem kéne ezt a "status quo"-t elkxrni, csak, mert Putyin.
süti beállítások módosítása