MaGYAUR

MaGYAUR

Sorosnak már megint igaza van!

2023. február 18. - Magyaur

https://telex.hu/kulfold/2023/02/17/soros-gyorgy-oroszorszag-ukrajna-haboru-putyin-kina

Joób Sándor: „Soros beszéde elején arról beszélt, hogy miközben két világrend harcol a globális uralomért, civilizációnkat az összeomlás veszélye fenyegeti az éghajlatváltozás feltartóztathatatlan előretörése miatt. Mint mondta, ekkor egy fotósokból álló csapatot küldött Grönlandra, hogy gyűjtsenek vizuális bizonyítékokat a helyzetről. A grönlandi jégtakaró olvadása hét méterrel emelné meg az óceánok szintjét, ami veszélyt jelent a civilizációnk túlélésére.
Beszélt arról is, hogy felvette a kapcsolatot Sir David King klímakutatóval, aki az előző brit kormányok tudományos főtanácsadója volt. A kutatónak van egy terve az éghajlati rendszer helyreállítására, amelyet az emberi beavatkozás zavart meg. Az Északi-sarkkört korábban kiszámítható, körkörös, az óramutató járásával ellentétes irányban fújó szelek zárták el a világ többi részétől, de az ember okozta éghajlatváltozás megtörte ezt az elszigeteltséget. A körkörös szél korábban a hideg levegőt az Északi-sarkkörön belül, a meleg levegőt pedig kívül tartotta. Most a hideg levegő kiszivárog az Északi-sarkvidékről, és helyét a délről felszippantott meleg levegő veszi át.
David King szerint ezt az úgynevezett albedóhatást helyre lehetne állítani azzal, ha fehér felhőket hozunk létre magasan a Föld felett, mondta Soros György.
Soros szerint az éghajlatváltozás gyorsuló üteme olyan nagyarányú migrációt fog okozni, amelyre a világ nincs felkészülve. Ezért át kell alakítanunk nemzetközi pénzügyi intézményeinket, különösen a Világbankot arra, hogy az éghajlatváltozásra összpontosítsanak.”
https://telex.hu/kulfold/2023/02/17/soros-gyorgy-oroszorszag-ukrajna-haboru-putyin-kina

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8818052520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.02.18. 14:03:38

Minket kisembereket nem izgat a nagyurak klímakasztrófája. Ha akarja, Soros gazda menjen a sarkra és fagyassza le magát, de minket hagyjon békén.

ulpius66 2023.02.19. 13:13:55

Magyar Úr!

Figyusz!

Eddig nem az volt a ballibsi mantra, hogy a télen mindannyian éhenfagyunk?

taga20 2023.02.19. 15:23:16

@ulpius66: munkásőr, az a putyingazdád mantrája vot!:)))

szarjál sünt, nyomorult jobbágy!
süti beállítások módosítása