MaGYAUR

MaGYAUR

Putyin és Orbán bolsevik, nem Marx!

2023. február 25. - Magyaur
"Orbán szerint minden rossz nyugatról származik, beleértve a kommunizmust. Ez kijelentés a szocializmus időszakát idéző butaság.
A Marx Károly-féle kommunista utópia:
* a modernitás magas fokán álló gazdag társadalmat,
* "jézusi" vagyonközösséget,
* mindenfajta elnyomatás megszüntetését,
* a nemzetek-feletti testvériség gondolatát tartalmazza.
Amire viszont Orbán és a magyar jobboldal céloz az nem erre, hanem a bolsevik proletárdiktatúrára vonatkozik. A bolsevik diktatúra viszont abban az Oroszországban jött létre, amely a tatároktól eltanulta emberi élettel mit sem törődő barbarizmust és Bizánctól az istenkirályhoz hasonlatos uralkodó-imádást - de ez keletről jött!
Szeretném remélni, hogy a "keleti nyitás" alatt Orbánék csak kereskedelmi nyitást értették..." 
(2017. február 25-én írtam)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8918058058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2023.02.25. 12:29:51

Jól sejtettem 2017-ben, Orbánnak a "keleti nyitás" ürügyként szolgált a tatár-bizantinus-orosz antihumánus és a nyugati parlamentarizmust lábbal tipró "Zárt-hadiállam" kiépítése felé.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.02.25. 13:01:12

Sajnos nem.

A marxi alapötlet az elidegenedés megszüntetése. Aztán arra tippelt, az elidegendés oka a magántulajdon. Fatálisan tévedett.

Lenin annyit tett hozzá, hogy az időközben tévesnek bizonyult marxi jóslatok miatt módosított az eszmén.

De ellentétet látni a leninizmus és a marxizmus között abszurdum.

2024 2023.02.25. 17:58:48

Társadalmi egyenlősdi = bolsevizmus. Úgy mint akkor, ma is a népesség és azon belül az egyén tudatának, mentalitásának erőltetett, sietős megváltoztatása zajlik. A nemi, faji, kulturális különbségek eltüntetése. Az un. nyugati társadalmak sokszínűségének fölszámolása és egyesítése egy közös fogyasztói maszlagban, amit a politikai és a vele összefonódó gazdasági elit könnyűszerrel irányít. Ez kiegészül olyan dekadenciák legitimálási szándékával, mint bizonyos természetellenes, sőt nonszensz nemi öntudatok propagálása és a gyerekbaszás.

Ezt az újbolsevizmust Nyugatról kapjuk. A keleti hagyományos bolsevizmussal a rendszerváltással leszámoltunk, ma Dévénynél új időknek új dalaival új formában támad. Ránk akarják erőszakolni, de ellent kell állni akkor is, ha emiatt érthető okokból szüntelenül ordibálnak ránk a dekadenciával megfertőzött és abba mára belezüllött szövetségeseink, akik saját szemszögükből nézve érthető okokból hazánkat is eme "kulturális" táborban akarják látni.

istvankah 2023.02.25. 19:11:02

Akkor a Vármegye elnevezést,hova lehet elhelyezni a való világunkba?Netán újra a korong szélén lógatjuk a lábunkat,mint anno az inkvizíciós időkben?

jajdehülyevagyok 2023.02.25. 19:37:34

Marx es a bolsevizmus elég messzevannak egymástol. Lenin pedig bár bolsevizmust hirdetett, mégis mensevik volt, ahogyan a mai nyugat is.

Billy Hill 2023.02.27. 13:37:28

(Lenin konkrétan nyugatról érkezett a buli helyszínére, miután a németek 30+ civil odavonatoztatásáról döntöttek, hogy jól meggyengüljenek az oroszok.)
süti beállítások módosítása