MaGYAUR

MaGYAUR

Az egészségügy állam általi lezüllesztése tovább folytatódik

2023. március 26. - Magyaur

A MOK Etikai Bizottsága helyett: erőszakos bírsággyár

Kunetz Zsombor: "Nem is kell majd ehhez betegpanasz, elég lesz, ha a kórház aktuális orvosbárója éppen elégedetlen egy kollégája munkájával (na nem ám szakmai téren!), vagy valamely rezidens nem vállal további rabszolgamunkát, esetleg önként vállalt túlmunkát.

Jöhet a persely az adománnyal, ami akár közel 3 millió forint is lehet, de akár el is tilthatja az orvosi munkától a rebellis kollégát.

Kétségek ne legyenek, ez a rendszer így felépítve erre lesz alkalmas, erre fogják használni - még akkor is, ha ezt a lehetőséget még nem ismerték fel, hiszen ennyire azért nem okosak a tanácsban - miközben az orvosbáró szinte majd mindent megtehet.

Lesznek újabb „lúgosorvosok” etikai büntetés nélkül, hiszen az urambátyám tanácselnöki rendszerben ez a normalitás."

https://rontgen.444.hu/2023/03/25/kazettas-bombakent-robbanhat-az-etikai-eljarasok-elvetele-es-allami-kezbe-adasa-a-magyar-orvosi-kamaratol

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4418080738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

citromlány1 2023.03.27. 06:49:42

Az egészségügy nem üzlet! sztrájkolva harsogta a fidesz a Molnár Lajos féle reformnál.
2010 után hirtelen üzlet lett - elkezdték leépíteni az államit, átkényszeríteni a betegeket a magán eü-be,- és ezer milliárdok ömlenek a fidesz közeli NER magán eü-be.
Az ellenzék nagy örömömre percenként számonkéri ezt az aljasságot.
Álmodtam.
Ez a töketlen ellenzék arra sem képes megkérdezze - - mire esküdtek fel a Bibliára tett kézzel??
süti beállítások módosítása