MaGYAUR

MaGYAUR

A tanárok eskütételi-kötelezettségének oka

2023. augusztus 02. - Magyaur

Orbánisták: aki nem vallásos, az nem erkölcsös. Aki meg nem keresztény, az nem magyar -  tehát ne is tanítson!

Mindezt a krónikus tanárhiány közepette!

Szegények megőrültek...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr418184785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2023.08.02. 17:52:49

Sehol nem látod majd így leírva, de miért részesíti az állam az egyházi iskolákat a az állami(!) iskolákkal szemben? Miért gondolják, hogy a kockásinges tanárok a materialista-liberális eszméket hirdetik, ezért kell a szigorú tanmenetkövetés, az igazoló jelentések írása... és most az eskütétel!

gigabursch 2023.08.02. 21:37:10

Tök mindegy, téged úgyse lehet tanítani semmire.

György Csaba Nagy 2023.08.03. 17:51:16

Különös, hogy röviddel közalkalmazotti státusuktól történt megfosztás után eskütételre kötelezik a tanerőket, ami eskü közszolgálatot végzőktől elvárt. A hivatalnak packázásai, némi elmezavarral körítve.
Na de ami fontosabb: a Fidesz szavazótábora kis részben a rendszer kedvezményezettjeiből, nagy részben a gondolkodásképtelen, képzetlen, megtévesztett, jó 200 évvel visszamaradt beidegződéseket követő kisemberekből áll. Mi a fészkesbe kéne a hatalomnak befektetni gondolkodó fők képzésébe, kritikus tömeg, azaz a kormányzás egyre inkább kiütköző kudarcait, hiányát felismerő potenciális ellenség képzésébe? Emberek, maradjatok inkább hű birkáink.

2024 2023.08.05. 20:08:40

@György Csaba Nagy: "Na de ami fontosabb: a Fidesz szavazótábora kis részben a rendszer kedvezményezettjeiből, nagy részben a gondolkodásképtelen, képzetlen, megtévesztett, jó 200 évvel visszamaradt beidegződéseket követő kisemberekből áll."

Jaj, de gyönyörűen írtad! A tíz ujjadat megnyalhatod utána. És vagytok ti, a szuperképzett, tízdiplomás dékás nyugdíjasok, esténként a romkocsma asztalt támasztó momentumos hülyegyerekek, plusz néhány tízezer jobbikos és mihazánkos szittya. Vicsorgó dühvel találjátok meg minden baj okában Orbánt, miközben fingotok nincs a világról.

Csak megsúgom, minden korosztályban vezet a kormánypárt. Fiatal felnőttektől az aggastyánokig.

György Csaba Nagy 2023.08.06. 10:32:46

@2023: Ujjamat tovább nyalom, de keserű ízt érzek. Valóban, a Fidesz még sokáig ül a nyakunkon, önszántunkból. A világ azonban kicsit szélesebb a Orbán 93 e négyzetkilométeres köpenyénél (mert ha nem vetted is észre, itt minden Orbán akarata szerint történik). A világ pedig ízlése szerint röhög vagy szörnyülködik rajtunk, nem érti ezt a visszamaradt gondolkodást Európa közepén. Azt meg pláne nem, hogy miért nem vesszük észre a kormányzás csődjét, a szomszédokhoz mérhető gazdasági lemaradást, a növekvő szakadékot gazdag és szegény közt, amit egy korrupt és csaló rendszer támaszt. E helyett álomvilágban élünk, Rogán-mákonyt szipózva. Szervezett, szívós, versenyképes munka helyett harcolunk a kiagyalt ellenséggel.
Te és mások, akik azt hiszik, Orbán útja üdvbe visz, világ helyett álmokat néznek, s ha hirdetik is azt, ártanak.

gigabursch 2023.08.06. 13:46:38

@György Csaba Nagy:
Attól mert találtok száz ugyanolyan kretén idiótát szerte az ollyópalyi jujjdejóban, aki nem csak arról híres, hogy velejéig korrupt, de a gerince is takonyból van, továbbá csak arra képes hogy kárt okozzon és más dolgába beleÁRTson, az nem jelenti azt, hogy bárkit is érdekel az a hiszti, amit rendeztek.
Továbbá valahogy mindig az van, hogy sose találkozok olyan külföldivel, aki azt mantrázná, amit ti szófostok.

Lassan viszont már a Mi Hazánk Mozgalom is kenterbe veri a teljes összefosast, úgyhogy kezdjétek el idejében rettegni...
Az úgy is jól megy nektek...

Nevem senki. 2023.08.06. 13:55:14

@Magyaur: Akkor tényleg bajban van az oktatás.

György Csaba Nagy 2023.08.06. 14:49:21

@gigabursch: Nem száz, hanem a teljes hatalomközeli slepp akarat- és gondolkodásnélküli Orbán-báb. Ebből a szerkezetből pedig nem jöhet normális és hasznos teljesítmény. Hiába szabadultunk meg a külső politikai kényszertől, ajándékba kapott szabadságunkkal nem tudtunk semmit kezdeni, bemenekültünk egy új, saját diktátor köpenye alá. Az ország zűrzavarra és lemaradásra ítéli magát. Muris, hogy sorstársaink, hasonló vagy inkább fejletlenebb alaphelyzetből indulva, sorra leköröznek bennünket, míg mi kudarcos, korrupt és csaló sarlatánunkat újra és újra választjuk, egymást alázzuk, bedőlünk a hamis ellenségképnek, és hiszünk a szebb jövő illúziójában, amit magunk eljátszunk.
Nem tudom, föltűnt-e vkinek: Orbán épp agyonütötte tavalyi ígéretét, mely szerint 2030-ra utolérjük Ausztriát. A friss ige úgy szól, hogy a 30-as cél az EU-átlag GDP 85-90 %-a. Ausztria ennek 130 %-án áll. És ez is csak alaptalan illúziókeltés: szebb jövőt csak jobb módszerekkel lehetne elérni.

gigabursch 2023.08.06. 15:14:12

@György Csaba Nagy:
Nem tudom, hogy megy-e, de a jelek szerint nem megy a szövegértés.

De akkor segítek:
Tök mindegy, hogy Szolzsenyicin vagy a VasLady éltal adott jellemzést adjuk, de ti, véresszájú, baromira themokhata, mindenkinek a dolgába belepofázó korábban vérkomcsi, mést vérlibsik azt a műsort adjátok elő médiahátszéllel, amire kb már épeszű ember nem szavaz.

Mesélj: Mikor történ külpolitikai kényszertől megszabadulás?
1945-ben
1947-ben
1953-ban
1956-ban
1968-ban
1980-ban
1990-ben
1994-ben
1998-ban
2002-ben
...
Mikor?

Egyfelől az ország mindig külpolitikai kényszer alatt volt, másrészt ezt olyan ipari szintű hazaárulók miatt van, mint a manapság olyan népszerű(?) Cseh botmixer Katka vagy az utolsó agysejtjét is lassan elivó szemkilövető tróger barátod?
Persze ezt az életben nem fogjátok belátni, mert nektek - jó hazudozóhoz mérten - legfontosabbak a sehol nem definiált "demokratikus értékek".
Csak szólok, hogy mostanában elfelejtettétek a "fékek és egyensúlyok" fogalmát, alighanem azért mert a vérkorrupt brüsszeli bagázs beleszólási ingerenciája olyan szintű, hogy a gátlástalanság jellemez mindent és mindenkit.

2024 2023.08.06. 16:25:10

@György Csaba Nagy: Előveszem a rossz szokásomat és gondolatokra szedve megyek végig rajta. Érdemes.

"Valóban, a Fidesz még sokáig ül a nyakunkon, önszántunkból."

Igen, mert minden bel-és külföldi híresztelés ellenére itthon demokrácia van és szabad választások. Kiváltképp' nálunk nem a CIA ültet kormányt a nép nyakára, hanem a választók. Ez rossz hír nektek.

-----------

" A világ azonban kicsit szélesebb a Orbán 93 e négyzetkilométeres köpenyénél..."

Naná. De mivel érződik az áthallás, gyorsan jelzem, hogy abból a korcsosuló "világból", amit nemes egyszerűséggel Nyugatnak szokás nevezni, a világ nagyobb része egyre kevésbé kér, egy másik része pedig egyre tudatosabban szembe helyezkedIk vele.

-------------

"...(mert ha nem vetted is észre, itt minden Orbán akarata szerint történik)."

Nincs koalíciós kényszer. 1990 óta 2010-ig végig többpárti kormánytöbbség állt az ország élén. A koalíciós kormányzás rizikós, feszültséggel teli, saját tárcáit tekintve a partner kormányerő önállósággal bír.

----------

"A világ pedig ízlése szerint röhög vagy szörnyülködik rajtunk, nem érti ezt a visszamaradt gondolkodást Európa közepén."

Beigazolódott, amire előzően utaltam. Ne azonosítsd a saját elvetemültségébe mind inkább beletemetkező Nyugatot a világgal. Történelmi, politikai értelemben mi is a Nyugat része vagyunk, de a hagyományos nyugati életforma és értékrend alapján állunk. Mi képviseljük a hagyományos Nyugatot.

---------

"Azt meg pláne nem, hogy miért nem vesszük észre a kormányzás csődjét..."

Nincs csőd. Kényszerűségből, a globális alakító tényezők adta mozgástérben most némileg megnyirbált szociális-és családvédelmi rendszer működtetése, a lakosságot százféle módon támogató intézkedések közepette semmiképpen sem beszélhetünk kormányzati csődről. Mindenféle ellenzéki hablaty ellenére működik az egészségügy (igaz, az intenzív kormányzati fejlesztések ellenére is ezernyi gonddal küzd), és működik a köz-és felsőoktatás, amelyekben szintén komoly állami beruházások mennek végbe. A közoktatás problémája sokkal inkább a nemzetközi trend, a korszellem okolható, meg a közösségi médiának az ifjú generációkat érő agysorvasztó hatása.

"...ma szomszédokhoz mérhető gazdasági lemaradást..."

Baromság, semmilyen adat nem támasztja alá. Bezzegrománia, Bezzegszlovákia nem létezik.

"...a növekvő szakadékot gazdag és szegény közt..."

Világjelenség.

"...amit egy korrupt és csaló rendszer támaszt."

Ízlés kérdése. Csak annyira csaló, mint az amerikaitól kezdve a briten át a németig.

----------

"E helyett álomvilágban élünk, Rogán-mákonyt szipózva. Szervezett, szívós, versenyképes munka helyett harcolunk a kiagyalt ellenséggel."

Magyarország versenyképességével vannak gondok, de e téren is javulást tudunk felmutatni. Több - tőlünk független - külföldi kutatás is azt támasztja alá, hogy a magyar gazdaság erős, innovatív. Kiagyalt ellenség helyett pedig valós ellenségekkel vagyunk körülvéve. Háborús következmények, brüsszeli elmebaj, amerikai nyomás (ahol az elnök nevez ki bírákat és éppen az egyik ilyen fog eljárni a Trump ellen indított perben). Iskolai gyerekinzultálás, migránsimádat - illetve ezek ránk kényszerítése kötelező kvóta és ngo-k óvodákban, általános iskolákban folytatott érzékenyítési szándéka formájában. Mondom, hogy szart se tudtok a világról. Nem okoz örömöt, hogy ezt kell írnom, de láthatóan ez van.

------------

"Te és mások, akik azt hiszik, Orbán útja üdvbe visz, világ helyett álmokat néznek, s ha hirdetik is azt, ártanak."

Orbán úgy kábé 2015 óta a világ egyik legnagyobb reálpolitikusa. Reálisan látja a világot és óvni akarja az országot a nyugati elmebajtól. Tisztában van vele, hogy a vágyálmokat kergető Ukrajna a Nyugattal karöltve nem lesz képes visszafoglalni területeit. A további értelmetlen véráldozat elkerülése és a háború mindenkire káros gazdasági következményei végett szorgalmaz béketárgyalásokat. Abszolút racionális, elfogadható álláspont. Őt ugyanis nem az ukrán gyarmatát, ottani befolyását és befektetéseit, anyagi javait védelmező Egyesült Államok és nem az annak kutyájaként viselkedő Európai Unió hatalmazta fel az ország vezetésére, hanem a magyar választók többsége. Mivel demokrácia van.

György Csaba Nagy 2023.08.06. 16:58:57

@gigabursch: A válasz: 1990. A többivel fordulj elmeorvoshoz.

2024 2023.08.06. 17:15:21

@György Csaba Nagy: Helyesen: A közoktatás problémái miatt sokkal inkább a nemzetközi trend, a korszellem, és a közösségi médiának az ifjú generációkat érő agysorvasztó hatása okolható. Röviden: nem sikk tanárnak menni és általános elhülyülés tapasztalható a diákság részéről.

Van általános tankötelezettség 1868 óta. Az állam az egyházakkal karöltve működteti az oktatási intézményeket, tankövetelményeket szab, kinyomtatja a tankönyveket, fizeti a pedagógusokat, egyebet mit tehet? Törekedjen a kor követelményeihez igazodó tanrend és a minél jobb és jobb oktatási környezet megteremtésére. A többi a tanárokon és a nebulók hozzáállásán múlik. Na azokkal van baj. A rengeteg tehetségtelen, a tanítást félvállról vevő pedagógussal és a közösségi média mocskába beszippantott ifjú generációk tanulási képességeivel.

Ezzel nem akarom levenni a kormány válláról a felelősséget. Csak érzékeltetni próbálom, hogy a probléma összetettebb annál, mint ami jellemzően az ellenzéki médiában a téma kapcsán megjelenik.

gigabursch 2023.08.06. 17:18:53

@György Csaba Nagy:
Szépen hazudsz.
A szovjet béklyóból betereltek egy másikba.
Persze lehet, hogy neked ez hú de hepi, csak a gond ott van, hogy totális gazdasági és így politikai függőségbe terelték az országot.
Cseberből vederbe.

De ha ennyit se tudsz áz lenne a jobbik eset.
Sajnos ezt nem fektételezem, ugyanis az atlanista seggnyalás minősített esete az idiokráciákat isteníteni, de ha véletlenül mégsem az alkalmatlan, elvtelen, gerinctelen/takonygerincű politikusaik nyernek, akkor bizony nincs demokrácia...

gigabursch 2023.08.06. 17:32:29

@Magyaur:
Akkor pláne...

Addig, amíg a tanárképzés oktatói gárdája folyamatosan azt a mantrát nyomja, ami a vérkomcsi elődők szadeszos átszínezése, addig csak elenyésző olyan tanár lép ki át egyetemekről, akinek nincs szanaszét mosva az agya ideológiailag.
Általában az a tanár, aki ebből ki akar törni mert többre tartja magát és képes rá, az az egyetemi évei alatt mindvégig igyekezett halk lenni, mert különben már akkor kigyomlálták volna...

Ehhez hozzátartozik, hogyha olyan aljadék oktatná a gyermekeket, mint a bellacsáozós kölcseys picsa, az még egy tisztességes pofont is megérdemelne.

Mindemellett hálát adok a Jóistennek, mert nálunk a faluban lévő tanárok 1/3-a kifejezetten jó tanár, fele jó és csak a maradék alkalmatlan...

György Csaba Nagy 2023.08.06. 21:33:33

2023: módszered helyes. Sajna eredménye csapnivaló, mivel tények helyett előítéleteid nyomakodnak elő.
Demokrácia és választások: formális demokrácia, többszörösen meghágva. Barkácsolt választási törvény, külhoni és határon át utaztatott választók, akiknek nem bőrükön csattan a választás, lekorrumpált cigányvezetők és mögötteseik, fényképre fizetés, munkahelyi befolyásolás, felesre kétharmad. Ez nálunk. Sehol sincs demokrácia a világban, mert az ugye népuralmat jelentene. Még leginkább Svájc olyan, ahol piszlicsári ügyekben is népszavaznak. A véleményt mindenütt manipulálják, de messze nem egyforma mértékben. A CIA pedig még Trumpot sem ültette a nép nyakába, ahhoz kevés a hatalma, és több az esze. Analógiád sánta.
Csőd az van. Nagy rendszereink vegetálnak: az egészségügy terelődik magán felé sumákban, az oktatásügyet nem lenne szabad belügyi erőszakszervezetre bízni, sem Takaró Mihályra hagyni a tantervet, a benne dolgozókat megalázni, véleményüket negligálni, politikai kinevezett igazgatók kényére hagyni, értelmetlen adminisztrációval terhelni, a gyerekeket véleményalkotás helyett bifláztatni. A közbiztonság látszattevékenységet folytat: a nagy ügyekre, gyilkosságokra koncentrál, de a lakossági panaszokra legyint: a bejelentések nagy része jegyzőkönyvbe sem kerül, a rendőr pedig nem ügyet mérlegel, hanem hogy a bejelentő tud-e ártani a szervnek, ha mellőzi, s végül az ügy "tettes ismeretlen, nyomozás megszüntetve" közlésbe fullad. De ami a legfontosabb: nincs gazdaságpolitika, semennyit nem nőtt a rendszerváltáskor elkótyavetyélt/elvesztegetett belföldi tulajdonú gazdasági szeletke hányada, sőt vastagon támogatjuk a külföldi beruházásokat, a profit ömlik ki, gyarmati helyzetünk konzerválódik. Ez törvényszerű: udvari elitünk saját teljesítmény helyett közpénzfosztogatásból él, beruházás helyett luxusfogyaszt, kerüli a gazdaság ingoványos területét (ez Lölő-szintű agyaktól nem remélhető). A közbeszerzések szoros gyeplőn tartott rendszere jól érvényesíti a banda érdekeit, s a jövedelmek soha nem látott központosítása adja a forrást, csak az Unió ne makacskodjon, ami ugye most billeg.
Lemaradás szomszédoktól: de bizony, a rendszerváltás óta, és az utóbbi 12 évben is a GDP/fő mutatónk gyengébb növekedést mutat, mint a szlovák, lengyel vagy pláne a román. Nézz statisztikát.
Versenyképesség: lásd előbb. Csoda lenne, ha közpénzfosztogatásra gyúrt gazdasági elitünk ezzel jottányit is törődne. Matolcsi nem véletlen nyafog, de javaslatait mély hallgatás övezi.
A világról pedig szart se tudsz. Nem veszed észre, hogy Brüsszel nem hatalmi tényező, csak kihirdet és adminisztrál, de a döntéseket az Európai Tanács, azaz az államfők hozzák. Ők pedig országaik tőketulajdonosainak érdekképviselői, mert ezektől függnek. Nem a Bizottság tagjaival kell jóban lenni, hanem a kormányfőkkel, ezt pedig Orbán reménytelenül eljátszotta, megbízhatatlan hintapolitikájával.
A Nyugat köszöni a nekrológot, jól van, még sokáig kell aggódnotok vajúdásán, csillag az égen, tőlünk fényévekre,. Ott ugyanis az érdekek józan felmérése és érvényesítése a vezérelv, ami kicsit hatékonyabb a mi kocsmánknál. Vannak hibáik és gyengéik, pl. a migránsügy, hobbik mint a genderügy, de ezek nem megrendítőek, mert gazdaságuk egészséges, és adósságukat meghaladó tartalékokat halmoztak fel. Nem sajnálni, de irigyelni és követni valók.
Orbán mint reálpolitikus? Sikerrel kikormányozta magát a döntéshozatalból, s sajnos vitte magával országnépét is. Politikája lényege: ide a pénzt, és teljes szabadságot belföldi ügyekben, így a költésben mindenek előtt. Nem véletlen, hogy lemondott a norvég pénzről, mert azt nem ő oszthatta szét. Az ukrán ügy pedig szemléletes példa: persze hogy mindenki békét szeretne, az USA-t kivéve, aki nem ukrán befektetéseit védi, hanem Oroszország gyengítésére játszva a nagy nyersanyagforrás és piac megszerzése a célja. Békét most kötni lehetetlen, mert azt sem Putyin, sem Zelenszkij nem tudná otthon eladni: az agresszió céltalanságának elismerése, illetve a területvisszaszerzés kábulatába sodort közvélemény haragja elsöpörné őket. A "béke most" populista szólam, annak lehetetlenségét Orbán is tudja, de kihasználja a békegalamb-szerep népszerűségét. Ez csalás, és nem reálpolitika.
Végül: Orbánt nem a választók többsége, hanem a fele szavazta hatalomba. A többi barkácsmunka. Ez is elég baj nekünk. Nem ez a demokrácia fokmérője, sokkal inkább az, hogy akármit művel kormányzás helyett, továbbá lop, csal és hazudozik, nem lehet elzavarni.

2024 2023.08.07. 03:28:46

@György Csaba Nagy: "formális demokrácia"

Nem létezik formális demokrácia. Egy rendszer vagy demokratikus vagy nem az. Az államhatalom vagy lehetőséget biztosít a törvényes módon való leváltására vagy nem. Magyarországon ehhez a lehetőségek elvben és a gyakorlatban is adottak. Az ellenzék mégsem tud élni a lehetőséggel, mert:

1. Bénák. Ezenkívül külföldi érdekeket kiszolgáló hazaárulók gyülekezete. A nép nem kér belőlük. Egyszerű. Próbáld belátni.
2. A kormánypártnak vannak felmutatható eredményei. Nem is kevés. Bőven elegendőek ahhoz, hogy az elő ponttal kombinálva hatalomban tartsa a Fideszt.

A többire méltatlan lenne gondolatokra szedve egyenként reagálnom. Semmi meglepi, eredeti gondolat. Klisé klisé hátán. Így nyilvánul meg, aki kizárólag a "független objektív" sajtóból szerzi a napi betevő információit. Nulla személyes tapasztalattal. A szokásos bevett szófordulatok. Mantrahalmaz. Úgymint rothadó egészségügy és köznevelés, nulla kormányzati teljesítmény, elcsalt választások, autokrácia, sőt diktatúra, stb.

"Barkácsolt választási törvény". Ez a mániátok. Kétharmados felhatalmazással bármilyen kormányerőnek lehetősége van a választási törvényen farigcsálni. Joga van hozzá. Akár úgy is, hogy az a legközelebbi alkalomkor neki kedvezzen. De még csak nem is kell ehhez kétharmad. Nézz utána, a német kormánykoalíció nemrég hogyan változtatta meg az ottani választási tv.-t úgy, hogy jelentősen megnehezítse a CDU-CSU dolgát. Vagy a görög példa: a csak relatív többséget szerző párttal felálló kormány a győztest kompenzáló módosítást hajtott végre a választási szisztémán . Ezután kiírták az új választásokat, amit immáron magabiztos fölénnyel megnyert. Görögországot senki nem ítélte el, nincs demokráciaféltő jajveszékeléssel tele a hazai és nemzetközi sajtó.

Fogalmatlan vagy, ismerethiányban szenvedsz, üres kliséket puffogtatsz.

"A Nyugat köszöni a nekrológot, jól van, még sokáig kell aggódnotok vajúdásán, csillag az égen, tőlünk fényévekre,."

Nincs jól. Már gazdaságilag sincs ereje teljében, pláne ami Európát illeti. Társadalmi folyamatokat tekintve pedig egyértelműen hanyatlik. Csak a hülye nem veszi észre, meg aki kizárólag a valóságot elhallgató FOS médiából tájékozódik.

Szart sem tudsz a világról. Egy ideológiai buborékból szemléled, de a racionalitás, a valóság nagyon mást mutat, amit te látni akarsz belőle. Európa sorsrontóinak, a szexuális devianciákat magasba emelő, gyerekinzultáló, migránsbetelepítő, az őshonos nemzeti kisebbségek jogait sutba dobó brüsszeli elitnek tapsolsz, a hasznos hülyéjük vagy. Hiperbüsszelita. Apádnak Moszkva, neked Brüsszel és Washington jutott. Én magam is megszavaztam az ország euroatlanti integrálódását, örültem neki, de apám én nem ilyen lovat akartam! Menet közben változtattak a játékszabályokon, az úgymond "európai értékeken". Azok ma már nagyon mások, mint a mi csatlakozási folyamatunk idején. Ennyit arról, hogy nem tartjuk magunkat a klub szabályaihoz, s ezért joggal nem jön a pénz. Amellett, hogy mi is fizetünk, sőt momentán gyakorlatilag nettó befizetők vagyunk, az uniós fejlesztési és covid helyreállítási pénzek azért nem jönnek, mert:

1. Nem akarunk hasznavehetetlen, kártékony migránscsordákkal együtt élni. Minden országnak joga van eldönteni, kikkel akar együtt élni még a nagy fene uniós integráció ellenére is.

2. Nem engedünk transzbuzi szörnyeket gyerekekhez.

3. Nem osztjuk Amerika és a brüsszeli mainstream háborúval kapcsolatos álláspontját.

A három pont. Minden más maszlag. Nem baj, túléljük. Csak Európa is élje túl. De van remény. Ébrednek rajtunk kívül a spanyolok, a svédek, a görögök, a franciák, a németek, a csehek, a szlovákok is. Nézz utána, hogyan nő az EU-szkepticizmus Európa-szerte. És nem a baloldal kedvenc magyarázata, vagyis a szélsőjobb erősödése és a ruszki propaganda miatt. A valóban radikálisnak mondható erők erősödése pont az Európát taccsra tevő balos-zöld bitangok ámokfutással felérő tevékenységének az eredménye. Ami pedig a magyar elszigetelődést illeti: mindez csupán látszólagos. Európa-szerte ébrednek a népek; az amerikai érdekeket kiszolgáló szélsőbalos-zöld-liberális elit, amely most ereje teljében van és mozgatja a szálakat Brüsszelben, nem lesz mindig topon. Erről mi fogunk gondoskodni. Spanyolországtól Francia-és Németországon át Lengyelországig.

Kár volt így regényt írnod. Ha legközelebb nekem írsz, legalább valami saját gondolat csíra legyen benne.

gigabursch 2023.08.07. 09:23:53

@György Csaba Nagy:
Amikor formális demokráciáról manipulatívan hazudozol az elvtársaidal, akkor ugye mélyen kussolsz arról a tényről, hogy Budapest legutóbbi és egyben legkártékonyabb főpolgármesterének megválasztásához hogyan utaztatták a szavazóhelyiségekbe a mindenféle, épp itt tenyésző gazadsáhi migrit, meg aki épp itt tanult?

György Csaba Nagy 2023.08.07. 12:02:03

@gigabursch: Érdekes, hogy ezt a kiterjedt csalássorozatot egyedül te vetted észre, Bivalyboconádról.

György Csaba Nagy 2023.08.07. 12:09:06

@2023: Nyugodj meg, nem fogok neked írni, sem hosszút, sem rövidet. Nem pazarlom drága időm seggfejre, aki süket a világ tényeire csakúgy, mint a logikus érvekre, s utóbbiakra csak üres és lopott frázisokkal dobálózik. Helyed van Rogán népbutító csapatában, ha nem onnan csaholsz már most.

2024 2023.08.07. 14:18:30

@György Csaba Nagy: És igen! Amikor a másik fél, a hiperbrüsszelita, a leütött magaslabdák tömege után és maradék érvek, tények híján a végén utolsó mentsvárként személyeskedésbe megy át. Jellemző. Maradj magadnak.

gigabursch 2023.08.07. 18:03:55

@2023:
Azért az roppant tanulságos tény, hogy úgy az elmúlt 15 év távlatában hány brüsszbolsevik blog és nick tűnt el a süllyesztőben.
Persze az érvek szinte mindig ugyanazok voltak: "Ilyen antidemokratikus légkörben már blogolni sem lehet."
S hogy miért írtam 15 évet?
Azért, mert az első polidili blogok akkor kezdték lehúzni a rolót, mert épp elegen érkeztek a blog.hu felületére kommentelők, akiknek elege lett abból a masszív liberális hazudozásból, amit már lassan egy évtizede nyomott az Index és csatolt részei.
Persze akkor még tudtak össztüzet nyomni, ma már annyi skuló se jut rájuk ellátmányként, mint egy kiképzésen lévő hohol kiskatonának...

Múltkorjában elég messzire lapoztam vissza, mert kerestem egy érdekes blogot, s közben feltűnt, hogy mennyi politikai nímand tűnt el. Örökre.

Tekintélyes részét közösségi és egyben egészséges immunreakciós sikernek tartom.

Legnagyobb sikernek azt tartom, hogy az a féleszű Brendel, akinek egy halom párhuzamos nickjét, meg lopott nickjét már jó régen rátettem a blokkolási listára, úgy tűnik, hogy hónapok óta nem zavarja itt a blog.hu-n a légkört.

Persze egy része a négyesen meg hávégén osztja az észt, de ott meg orrba-szájba egymást taszigálják ki, szóval a komcsi tempó az megmaradt.
De hát ez náluk fajtajelleg...
A kurucon meg elő se kerülnek...

gigabursch 2023.08.07. 18:05:41

@György Csaba Nagy:
Attól hogy entellektüell módon tagadod a tényeket, a tény még tény marad...
Nem fogok neked 2019 őszére visszalapozni, hogy feltépjem a sebeidet...

2024 2023.08.09. 14:02:17

@gigabursch: "...egy halom párhuzamos nickjét, meg lopott nickjét már jó régen rátettem a blokkolási listára"

Szóval meg van neked is a script. :)

"A kurucon meg elő se kerülnek..."

Sajnos a Mandineren igen. Semmi baj nem lenne, ha lehetne velük értelmes párbeszédet folytatni, de az ottani megnyilvánulásaik is nagyjából az itteni Kurt nickek színvonalában merülnek ki.

gigabursch 2023.08.09. 17:59:27

@2023:
U-blockkal csináltam, de más felületek is alkalmasak rá...

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2023.08.13. 09:22:56

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: Mostanában kevesebbet melózol. A kedvenc hobbid lefoglal?

" ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · bircahang.org
2020.09.29. 14:47:33
@Maxval nem birca:

Milyen jogon diszkriminál a társadalom egy egészséges szexuális vágyat, mint ami szerinted a pedofília? "

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.08.13. 17:27:55

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Dehogynem. Nem változott a véleményem a természetellenes szexuális kisebbségekről.

Olvass vissza bármikor.
süti beállítások módosítása