MaGYAUR

MaGYAUR

"Ugyanaz a baj Budapesttel mint 1941-ben"

2023. szeptember 12. - Magyaur
George Lazar: "Ahogy pestiesen mondják, az Orbán rezsim és amerikai lojalistái “túltolták a biciklit”.
Érzelmileg valószínű hogy Horthy Miklós istenítése volt az utolsó csepp mert azzal amerikaiak millióit, főleg az amerikai veteránokat sértették vérig … és Lázár János Budapesten még mindig a helyén van.
Lengyelország 486 HIMARS rakéta-sorozatvetőt vásárol az Egyesült Államoktól közölte Mariusz Blaszczak lengyel nemzetvédelmi miniszter. Varsó 2019-ben már rendelt 18 HIMARS-ot és a két szerződés nyomán a lengyelek több mint 500 HIMARS-rakétavetővel fognak rendelkezni.
A HIMARS az orosz-ukrán háború sztárfegyvere, az ukránok ódákat zengenek róla.
A magyar kormány, mint NATO tag, rendelt 24 HIMARS rakétarendszert. Ekkor példátlan dolog történt. James E. Risch, Idaho állam őskonzervatív, szuperbefolyásos republikánus szenátora júniusban blokkolta az eladást. Az Orbán-rezsim nem megbízható szövetséges, hátráltatja a svéd NATO csatlakozást is, zavaros náci szólamaik vannak. Budapestre nem szabad amerikai katonai technológiát bízni.
Közben Orbán ellenfélnek is nevezte az Egyesült Államokat, ugyanúgy mint Horthy Miklós aki hadat üzent 80+ éve az USA-nak. Ezt a CIA is jelentette.
Ugyanaz a baj Budapesttel mint 1941-ben. Csak most nem egy operettfigura ellentengernagy pózol fehér lovon, hanem a kicsit túlsúlyos Orbán kászálódik ki mikrobuszából és ágál nagy hangon Amerika ellen.
Putyin lenne Budapest új szövetségese? Vagy kommunista Kína? Orbán tényleg elhitte hogy ő egyszemélyben átírja az Európai Unió politikáit és fehér lovon belovagol Brüsszelbe?
Nem tudom, de nem is érdekes. Orbánék ellenfelei már nem a liberális demokraták, hanem az őskonzervatív, republikánus honatyák akik nem fognak sokat várni a következő logikus lépéssel - egy jó kis amerikai gazdasági szankcióval. Vesztét érzi a budapesti rezsim és most már hazaárulást, sőt, CIA beavatkozást hablatyol a kormánymédia.
De ebben a káoszban az az igazán meghökkentő, hogy még ma is vannak jónéhányan itt az USA-ban akik pénzeket fogadnak el Orbánéktól és továbbra is hajtogatják a putyinista, neo-Horthysta, Amerika-ellenes mantrát…. Ideje keményebben fellépni ellenük mert máskülönben nem értik meg... a játszadozásnak vége van."
https://www.facebook.com/photo?fbid=10161176285540148&set=a.10150449166640148

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3018213093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2023.09.13. 06:02:06

Az USA a kényszerszövetségesünk. A magyar nép semlegességet akart már 56-ban. Helyette ránk lett erőltetve a NATO-rabiga.

AveCaesarVavan 2023.09.13. 12:22:21

@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: mint Anyádra a nemi élet! Mi más oka lett volna, hogy ekkora marhát elljen?!

gigabursch 2023.09.13. 13:32:46

A himars sem akkora sztár, főleg, ha 1000 dodós röppentyűk szarrá lövik.
Kb kétnaponta egyet.

Hogy mi a jó, azt nem tudom.
Vsz a törökök sem ok nélkül vettek SZ-300 (400?)-as rendszert...

Ami még ezt a fajta biznicgátlást illeti:
Ritka gerinces hozzáállás, de legalább nem a kukába dobtuk a pénzünk.

2024 2023.09.13. 15:14:16

Az ötvenes évekhez hasonló színvonalú fröcsögés. Csak akkor Moszkva faszát szopták a propagandisták, míg ti most Washingtonét és Brüsszelét.
süti beállítások módosítása