MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán szabadságfelfogása a rabság ideológiája

2023. szeptember 21. - Magyaur

Orbán számára a "szabadság" a szuverenitás (látszata)... vagyis, hogy ne legyünk semmilyen transznacionális, szövetségi rendszer tagja (még a WHO-nak sem...)

Orbán, aki magát az országgal azonosítja (mint tette volt XIV. Lajos, a Napkirály) szabadon akarja megválasztani azt a nyugat-ellenes Sötét Erőt, amelynek alávetheti magát szívvel-lélekkel és nemzetét, amelyet addigra már vallási szempontból és rendőrileg annyira megfegyelmez, hogy eltávolodik a "dekadens" európai civilizációtól.

Cserében viszont csak az azt apróságot kéri, hogy garantálják az élethossziglani és dinasztikus basáskodását az alattvalói felett...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9818218923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2023.09.21. 12:23:56

Nem kell idézőjelbe tenni a dekadenst, írd ki nyugodtan akár nagybetűvel is. Mert ha egyszer az, akkor az.

György Csaba Nagy 2023.09.21. 12:47:07

@Nevem senki.: Felszállott a disznó vármegyeházára, onnan röfög alá: hej dekadens Nyugat, mi vagyunk avangárd!

Magyaur 2023.09.21. 12:49:09

@Nevem senki.: Az 1789-es francia forradalom óta a konzervativizmus nem más, mint az egyház és a monarchia hatalmát féltő, védelmező politika. Eszerint csak az lehet "erkölcsös", ami Isten által megszentelt (de azt azért nem tartotta erkölcstelennek, ha egy egyházi vagy állami tekintély visszaélt a hatalmával gazdaságilag, politikailag és szexuálisan!). Ehhez képest a kapitalizmus nemhogy nem mutatja a hanyatlás jegyeit, hanem ma az a probléma, hogy miképpen fékezzük meg a túl gyors növekedést! De erre biztosan nem a mai populista hadiállamok jelentik a megoldást...:)

Sorállományú előfelvételis 2023.09.22. 15:25:20

@Nevem senki.: Azért tette ki az idézőjelet, hogy még az olyan agyaroggyantak mint te, is értsék az iróniát.
Különben hol a birka? Már megint vizsgálati fogságban van pedofília miatt?

braking news · https://szeka.blog.hu/2023/05/14/ketyeg_az_ora_es_orban_tudja_hogy_egyre_nehezebb_lesz_strategiat_va 2023.09.22. 15:29:44

BRAKING NEWS!!! BRAKING NEWS!!! BRAKING NEWS!!! BRAKING NEWS!!!

Címlap! Hol a fideszes trollhadsereg? Valami nagy gáz lehet illibsi oldalon hogy így megfogyatkoztak. :-))
Mi ballibsik meg vigadunk. :-))

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2023.09.22. 22:01:11

A Budapest–Belgrád-vasútvonal építésén Mészáros Lőrinc cégei és kínai partnereik vesznek részt. A pályaépítést végző Mészárosék most részben levonultak az építkezésről, mert át kellett küldeni a munkagépeket és a dolgozókat a szétrohadt Budapest–Győr-fővonal felújítására.
A beruházáshoz kritikus biztosító- és vonatbefolyásoló rendszer kiépítését a kínai fél vállalta, de ők ezt egyszerűen nem tudják megcsinálni az európai szabványok szerint. Lehet, hogy még most kell majd hozzá új alvállalkozót keresni, de az is lehet, hogy végül ilyen nem is épül.
A projekt költségei az infláció miatt elszálltak, egyáltalán nem látszik, honnan lenne pénz a vonatbefolyásoló rendszereket kiépítő új alvállalkozóra.
A VSquare szerint a kínaiak felhagytak a munkával, és leállították a projekt finanszírozását is, miközben a helyzet odáig fajult, hogy Orbán Viktor őszi kínai útján próbálhatja meg személyesen rendezni a kínaiakkal.

Sorállományú előfelvételis 2023.09.23. 08:57:27

Európa bajnok infláció (több mint háromszoros) mellett is csökkent az ÁFA bevétel. Biztos többet vásárolnak az emberek és jobban élnek. Ja, nem.
Köszönjük o1g!

"A Pénzügyminisztérium adatai szerint a tavalyi évhez képest augusztusban is csökkent az áfabevétel, idén augusztusban 314 milliárd forint folyt be az államkasszába, ami 14,5 százalékkal alacsonyabb, mint az egy évvel korábbi 368 milliárd forintos összeg. Eszerint már negyedik hónapja csökkennek az áfabevételek."

Nevem senki. 2023.09.23. 13:58:59

@Sorállományú előfelvételis: Figyu te félkegyelmű. Elmondom neked azért rakta ki az idézőjelet @Magyaur:, mert nem ért egyet az Orbán Viktor által gondolt dekadens jelzővel.
Szívesen máskor is.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll · https://hatodiklenin.blog.hu/ 2023.09.23. 14:21:17

@Nevem senki.: Magadnak mondsz ellent. Idézte, tehát idézőjelbe kell tenni. Szívesen hogy segíthettem neked, te dislexiás!

Nevem senki. 2023.10.08. 18:12:10

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Hát ezt ugatom én is bazdmeg! Idézőjelbe teszi, mert Orbántól idézi a szót. Ennyire nehéz a felfogásod? Ne kelljen már szájbarágósan a pofádba büfögnöm. Ennyi értelmi képességgel nem is csodálkozom hogy dk-s vagy. Te, matyimentes buzi.
süti beállítások módosítása