MaGYAUR

MaGYAUR

Holló a hollónak...

Az izraeli események margójára

2023. október 07. - Magyaur

A vallási, nemzetiségi, homoszexualitással kapcsolatos toleranciát, (a "Szabadságot/Egyenlőséget/Testvériséget") hirdető liberális tábort annyira gyűlöli a magát konzervatívnak hazudó, ("Isten/Haza/Család" nevében) hidegháborút és/vagy terrortámadást és/vagy háborút indító populista jobboldal, hogy előbb játszik össze az ellenség harcias populista jobboldalával, mint a saját liberálisaival!
Holló a hollónak nem vájja ki a szemét, együttműködnek indirekt módon: Orbán és Fico, a palesztinok és a zsidó vallási szélsőségek...

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr618229723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024 2023.10.07. 16:22:35

Mikorra várod a magyar-szlovák háborút, te nyomorult?!

2024 2023.10.07. 16:48:19

"A vallási, nemzetiségi, homoszexualitással kapcsolatos toleranciát, (a "Szabadságot/Egyenlőséget/Testvériséget") hirdető liberális tábort"

Vallás, nemzetiség nem létezik, üldözendő a wokista gyerekinzultáló migránsimádó szélsőliberális, sötétzöld és neobolsevik tábor eszmerendszerében. Idővel minden etnikum feloldódik egy nagy közös katyvaszban, a világnemzetben, amelyre a bolsevikok már a 19. század vége óta vágynak. A fehér ember ellenség - történelmét el kell söpörni, kulturális hagyatékától meg kell fosztani. Jó bolsevik szokás szerint - miután a klasszikus értelemben vett munkásosztály már nem létezik - maradnak az etnikai, szexuális kisebbségek, akiket lehet magukhoz ölelni, mert valakiket minden korban kell. Hasznavehetetlen fekákat, muzulmánokat, draq queeneket emelnek piedesztálra. Gyerek csak átműtve jó, meg arra, hogy lehessen szexuálisan érzékenyíteni. De nyílnak már a szemek Észak-és Nyugat-Európában is, az ott élő szerencsésebb sorsú népeknek is elegük van a modern posztkommunista világforradalmi kísérletből.

Magyaur 2023.10.07. 21:20:51

Egyszerű az üzenet: a szélsőségek akarva, akaratlanul támogatják egymást... Erre volt példa Hitler és Sztálin egymáshoz való lojalitása... és a vallási fanatizmusnak nem is a másik vallási fanatizmus az igazi ellensége, hanem a liberális, szekuláris állam.

Magyaur 2023.10.08. 08:05:15

Ez provokáció volt. A palesztinok látván a politikai vitákat és tüntetéseket Izraelben (amikhez nincsenek hozzászokva) és látva, hogy a fejük felett egyezkednek az amerikaiak, a szaudiak és az izraeliek: háborút akarnak. És ez a háború kapóra jön az iszlám fanatikusokhoz hasonló vallásos zsidó fanatikusoknak (szefárd oldal). A "háborús vészhelyzet" végre értelmet ad a kirekesztő, illiberális, antidemokratikus és Európa-ellenes (+askenázi-ellenes) politikai irányvonaluknak...:

gigabursch 2023.10.09. 17:40:35

Te, mint szélsőséges woke-vallású, szubhumán (ember alatti) életformát éltető lény! Nem gondolod, hogy átlátszóan hazudsz?

127.0.0.1 2023.10.10. 10:01:08

@2023: Hol írta hogy várja a háborút? Hallucinálsz? Megint o1g szart nyaltál és attól be vagy állva?

@gigabursch: Ha ezért kibasznának téged a blogról, akkor meg nyivákolnál, igaz?

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY! 2023.10.10. 12:15:47

@Magyaur: "a szélsőségek akarva, akaratlanul támogatják egymást..."
A legjobb példa ÉN és a Jobbikkh össszefonódásah __ mikor az ÉRDEKEM úgy hozzah.
süti beállítások módosítása