MaGYAUR

MaGYAUR

Az Orbán-barát magyar bankár menekülőre fogta…

"népi kommentek"

2023. október 20. - Magyaur

Bankalapítási szándékkal márciusban bejegyezték az Interactive Bankot, amely a világ egyik leggazdagabb emberének, Thomas Peterffynek – magyar nevén Péterffy Tamásnak – a cége. Most bejelentették, hogy mégsem kerül sor a bankalapításra.

"A trumpista, aki személyesen Orbánnal pacsizta le a bankját, aztán szembesült azzal, hogy Magyarországon nincs jogrend, törvény, lófaszt ér egy aláírt szerződés, hogy az egész ország nettó korrupt, és hogy itt olyan feltételekkel tud csak bankot alapítani, amiért a nemzetközi piacok, bankfelügyelet és törvényi előírások a torkára fognak lépni, magyarán egy lángoló szénakazal tetejére kéne építkezni, úgyhogy a nagy elvbarátságot, hazafiságot és kacsintásos bizniszt kinyírta a valóság...

 Azt hiszem a világhíres extraprofit adó, kamatplafon, visszamenőleges hatályú, éjfélkor benyújtott törvények bizonytalaníthatták el. Gazdag, magyar, de nem hülye, a lókupec trükkjeinek nem dől be.

 Először a magyar bankok pénzügyi mutatóit nézhette meg és látta, hogy ezek sokkal több jutalékot szednek el az ügyfeleiktől, mint az EU bankok. Aztán, mikor nekilátott alaposabban, azt látta, hogy a maffiaBanda veziiire lenne a főtulajdonos, úgy, hogy egy fillért se tenne bele… hirtelen visszahőkölt. --- még pont időben!

 A Brexit után az Interactive Brokers a frissen alapított magyar cégéhez lapátolta az összes közép-európai usert. A többiek Írországba kerültek. Nemrég volt hír, hogy ezt is visszacsinálják, megy mindenki vissza az ír cégbe.

Lehet elvégezte azt, amit mindig mondok: ahhoz, hogy valaki megtudja milyenek a kilátásai a NER-ben ahhoz elsőnek egy családfakutatást kell végeznie. Ha rokona az illetékesnek akkor védett. Ha nem rokona, de jó a nyelvmunkája akkor odamehet másodrendűként a húsosfazékhoz és vehet belőle mindaddig míg egy rokon azt nem mondja ő kéri azt is. És ha kéri illik azt is visszaöklendezni amit már magához vett. Ez persze semmilyen módon nem biznisz. Mondhatni "nagyon sajátos körülmény".

Neki volt választása, ő jól választott. Nekünk is volt választásunk, csak rosszul választottunk. Eddig 4 alkalommal...

Hát akkor innen sem fogtok tudni lopni, maradunk továbbra is mi

Akkor menjünk bele a részletekbe. orbánisztántól az EU meg fogja vonni a szavazati jogot, erre a takonygeci kilépteti az országot az EU-ból, ugyanez lesz a NATO-val is, és takonyisztán Putyin kebelén fog kikötni. elég sajátos...

Aki ismeri az előjelek nyelvét, az ebből sok rossz infót kiolvashat Magyarországra nézve. A szarzuhatag le fog szakadni abból a sötét felhőcsomagból, amit a baromállat gyűjtött uralkodása ideje alatt országa fölé, ez biztos, az időpont még bizonytalan, befolyásolja ez-az. A sok elkövetett bűn meghozza gyümölcsét, a bölcs készül erre, a buta meg nyüszíteni fog kínjában. Ez örök törvény, nem ember hozta, nem is tudja megváltoztatni. Röviden az okok: orbán alkalmatlan és korszerűtlen, Magyarország pedig szerencsétlen."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4718239393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Toportyán Zsóti 2023.10.22. 08:52:16

Már üres a zsebe ,nem lesz lovetta a kővetkező választási osztogatásra,hiányoznak a tízmilliárdok szavazatvásárlásra....
süti beállítások módosítása