MaGYAUR

MaGYAUR

O.V. gratulált az őskeresztény örmények kiüldözéséhez...

népi kommentek

2023. november 03. - Magyaur

"Csakhogy "turbó-magyarok" is értsék: tegyük fel Erdély magyar támogatással függetlenné válik és erős kötődése van Magyarországhoz, aztán a muszlim románok egyszerűen elfoglalják és az ott élő keresztény székelyeket erőszakkal elűzik, és aki marad ezért az életével fizet ezért… Ennek tapsikoltok Örményország és Azerbajdzsán kapcsán.

  • Azért milyen, hogy gratulált az azerieknek ahhoz, amit Trianon csinált Magyarországgal?!
  • Volt olyan örmény falu, ahol majdnem az összes civilt legyilkolták. Ehhez tényleg jár a gratuláció.
  • Lényeg, hogy legyen béke. Ahol nem akarják, azokat meg ki kell irtani.
  • Várom már, hogy mikor gratulál Erdogannak az örmény holokauszthoz :( 

Orbán Viktor a miniszterelnöksége elején úgy állt a külpolitikához, hogy neki ugyan ne mondják meg, hogy mit kell csinálni. Sem az EU sem a NATO. Ehhez viszont kívülről kellett szövetségeseket keresnie, mint Kína és Oroszország. Ahogy eldurvult a konfliktus közte és a nyugati szövetségek között, úgy kellett egyre jobban simulnia a keleti országokhoz. Nemes egyszerűséggel: lehet, hogy nem akarsz alkalmazkodni a Nyugathoz, de ehhez keleten kell popsit nyalnod. Hát ha neked az finom, tedd azt!

Semmilyen magyar érdek nem fűződik ahhoz, hogy Orbán a Hegyi-Karabah elfoglalásával kapcsolatban nyilatkozzon, ráadásul úgy, hogy dicsérje emiatt az azeri elnököt. A politikai érdek és az udvariasság ilyen távolságban levő konfliktusban legalább azt a magatartást jelentette volna, amit Orbán viszont a szomszédos Ukrajnában zajló háborúval kapcsolatban mond, hogy két nép harca. Ha ez így van, akkor a háború az azeriek, valamint az örmények lakta Karabah között még inkább az. Vagyis Orbán dicsérete diplomáciailag szükségtelen volt, ezért inkább benyalás jellege van.

Ez már nem csupán kucsmás bohóckodás. Ez szégyen… "mimagyarok, nem vagyunk képesek"… Időnként megfogalmazom azt a gondolatot magamban, miszerint: De jó, hogy kis ország vagyunk. Mit művel(het)ne ez az eltorzult elméjű/jellemű (és igen, alkatilag is, az is jelez valamit) ember, ha középhatalom maradtunk volna.

  • Épp ezen gondolkodtam tegnap. Ha meglenne hozzá a katonai potenciál már aljas területszerző háboút vívnánk a szomszédaink ellen. Ijesztő a párhuzam a náci propaganda és a mai magyar politika között, ha megtehetné akkor most rólunk szólnának a háborús hírek. Nagyon gáz.
  • Nem tudom, hogy mi baja van a bugrisnak a trianoni békeszerződéssel. Lehet, hogy buktunk némi területet, dehát béke lett. Nem ezt hangoztatják most is az ukránoknak?
  • Onnan egyből Izraelbe repül és gratulál a nagyméretű parkolóhoz Gáza helyén és sok sikert kíván a továbbiakhoz. Hányingerem van ettől a féregtől.

 

  • Az én ízlésemhez képest már túl nagy a barátság és túl szoros a szövetség az iszlám világgal. Főleg úgy, hogy keresztény bástyának deklaráljuk magunkat.
  • Kiss-Rigó László püspök úrtól kérdezem: van-e mondanivalója az eset kapcsán Orbán Viktornak, vagy van az a pénz, mely megbocsátóvá teszi püspök urat?

 

  • Helyére került a szemét. Táliboknak meg majd Novák fog gratulálni, hogy kiálltak a hagyományos családmodell mellett és helyre tették a feminista libcsiket.
    • Táliboknak meg majd Novák fog gratulálni...aztán tarkón lövik mert nincs rajta csador…"

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4818250113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024 2023.11.04. 04:08:31

Mit érdekelnek téged az örmények? Hegyi-Karabah pedig eredetileg azeri föld, ahonnét évtizedekkel ezelőtt az azerieket üldözték el házaikból az akkori fegyveres konfliktus során. Akkor Örményország nyert, most fordult a kocka.

"Az én ízlésemhez képest már túl nagy a barátság és túl szoros a szövetség az iszlám világgal."

Azzal a türk iszlám világgal nagy a barátság és egyre szorosabb a szövetség, amely tetszik, nem tetszik testvérként kezel minket, rohamosan fejlődik, BÉKÉS, ott HELYBEN VAN, és nem akar mozdulni sehova sem. Szemben azokkal a muszlim migráncsordákkal (nem az adott térség lakói) akiket ti progresszív idióták jóemberkedésből, csupa szívvel befogadnátok hazánkba, is, te kétszínű undorító véglény.

AvéCézárVavan 2023.11.04. 07:54:29

@2023: Az agyad fejlődik rohamosan! De tényleg. Vissza...

2Ο23 2023.11.04. 08:21:48

@2023: Jaj, a migráncsok is iszlamisták, hülye vagyok. Na mindegy, még nem józanodtam ki a seggtánc buli után.

2Ο23 2023.11.04. 08:22:34

@AvéCézárVavan: Nincs agyam, csak diffúz idegrendszerem. Még is megélek. Ahogy a medúzák is, agy nélkül.

Kurt úrfi teutonodikus vezértroll 2023.11.04. 15:42:58

@AvéCézárVavan: ne bántsd mert az enyém az én agyam még annyit sem ér!

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY! 2023.11.05. 16:53:28

@AvéCézárVavan: @2Ο23: @Kurt úrfi teutonodikus vezértroll: Láttya!
Ilyen egy rendes DÉKÁ szavazó ___ mint magah! Elbeszélget magávall. Tugggyaa ___ ÉN is szoktammm ___ MAGAM VAGYOKKkhh _ a legjobb társasáágomm.
süti beállítások módosítása