MaGYAUR

MaGYAUR

Üzenet az "ENSZ-, és WHO-tagadóknak":

2023. december 13. - Magyaur

A kakaskodó "szuverén nemzetállamok" bármikor kirobbanthatnak helyi és világháborút; ha nem akarjuk, hogy csak az erő, az agresszió számítson a nemzetközi életben, hanem érvényre juthasson a kisebbeket/gyengébbeket védő jog is, akkor szükség van a diplomáciára és az ENSZ-re (vagy annak megreformált új formájára)!

Azt sem értem, hogy miképpen képzelik egyesek megállítani a világjárványokat "szuverén nemzetállami" keretein belül?! Mintha a pestis, vagy a spanyolnátha (aminek 18 millió áldozata volt) tekintettel volna a határokra - őrültség!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7418280149

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Billy Hill 2023.12.13. 22:27:02

"...csak összefogni már...!"

2023.12.27. 22:26:19

Az, hogy ilyet le kell írni, semmi mást nem mutat, csak hogy az emberi közösség mennyire primitív a rendelkezésre álló technológiákhoz képest.

Nem nehéz belátni, egy közel zárt ökoszisztéma esetén, nem az országhatár a mérvadó...
Hiszen a homo sapiens sapiens a lakója mindkét oldalon...
Primitív emberek primitív motivációja ami ezt az egészet életben tartja...
Kell a birkacsorda, meg a kerítés...
És a birkák ehhez még tapsolnak is...
süti beállítások módosítása