MaGYAUR

MaGYAUR

A „békét” hirdető Orbán és a balkáni puskaporos hordó

2024. június 09. - Magyaur

Az Európát destabilizálni akaró Putyin és Orbán a határok szentségének semmibevételével békétlenséget szítanak a Balkánon azzal, hogy támogatják a boszniai Szerb köztársaság és Szerbiának az összeolvadását és ezzel "Nagy-Szerbia" létrejöttét!

De az irredenta sovinizmus visszaüthet: a példát követve az albán többségű szerbiai Koszovó és az albán többségű észak-macedóniai országrészek is egyesülni akarnának Albániával, hogy létrejöjjön a "Nagy-Albánia" – akár háború árán is.

Az oroszokkal kollaboráló, „békét” hirdető orbáni-Magyarország, - ami maga is szívesen használná fel az ukrán vereséget területgyarapodásra; Kárpátalja elcsatolására - a tűzzel játszik a balkáni puskaporos hordó közvetlen közelében…

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1918424431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodney_2 2024.06.09. 10:30:28

Hol volt a határok szentsége, amikor nyugati közreműködéssel szétverték a Szovjetuniót és a keletkező új államok határait még véletlenül sem az etnikai határok mentén húzták meg, megvetve így a jövőbeni etnikai békétlenség és háborúk alapjait??
Hol volt a határok szentsége, amikor nyugati közreműködéssel szétverték Jugoszláviát és a keletkező új államok határait még véletlenül sem az etnikai határok mentén húzták meg, megvetve így a jövőbeni etnikai békétlenség és háborúk alapjait??
Trianon megvan? Ez a régi brit módszer amikor a gyarmataik elvesztését avval kompenzálták, hogy direkt olyan határokat húztak ami boritékolta a későbbi polgárháborúkat, hogy aztán beavatkozhassanak és még egy kicsit népirthassanak.
Te az emberiség salakja vagy, még hazudozó Soros ügynöknek sem vettek fel, mert ott is el kellett volna érni valami minimális szellemi színvonalat azért, hogy vérrel és könnyel szennyezett spekulánsdollárokért árulhasd a hazádat. Így aztán kénytelen vagy ingyen csinálni te degenerált féreg.

Magyaur 2024.06.09. 11:03:02

@Rodney_2: A nem-etnikai elvek alapján, hanem dinasztikus alapon, vagy mesterségesen létrehozott határok bizonytalanok. Sem a cári Oroszország, sem a Szovjetunió (sem Jugoszlávia), sem a mai Oroszország nem alkot szerves etnikai,szociális, vallási és kulturális egységet. Oroszországban a hol kommunista, hol pravoszláv jellegre hivatkozó oroszok a domináló gyarmatosító elem (Jugoszláviában a szerbek). Az elnyomott népek fel akarták szabadulni! Az EU a határok légiesítésével új korszakot nyitott, de az olyan régivágású, csak az alá/fölérendelésben és kiszorítósdiban gondolkodó begyöpösödött nacionalisták, mint Orbán, elvetik a civilizációs alapon létrejövő európai egységet!

gigabursch 2024.06.09. 11:06:02

@Rodney_2:
Nem esett még le, hogy azóta hirdetik fennen hangon mindenhol a hatérok szentségét, mióta a Közel-kelet mintademokráciája (értsd: terrorállama) erőből megalakult?
A kiket meg nem is kell ragozni.
Jellemzőjük, se istenük, se hazájuk, de mindenhol kárt okoznak mindenkinek.

Forestarius Csaba 2024.06.09. 12:07:20

A mai EP választások tétje, hogy Európa normális fele megálljt tud-é parancsolni a liberalizmus nevű vírus, és a kozmopolitizmus nevű elmebetegség nemzetet, társadalmat, családot, embert romboló szövetségének. Miután a liberalizmus nevű vírus mára már megszállta a nyugati világ mainsream politikai formációit - szociáldemokrácia, kereszténydemokrácia -, így minden perc, minden szavazat számít. Ez a mai szavazás igazi tétje, nem a háború. Aki nem akarja, hogy az életét, a gyerekei, unokái életét, egy szűk gazember elit határozza meg, aki magyar, lengyel, angol, véd stb. polgár akar maradni a saját nemzetállamában, saját maga akar dönteni a sorsáról, aki nem akarja magát alávetni annak a liberoparazita agymenésnek, miszerint nincs más dolga, mit, hogy engedelmes, pofáját befogó szolga legyen a saját hazájában, hogy mindent amit emberinek, normálisnak, értéknek tart, azt alá keljen rendelnie, egy elmebeteg, elszabadult aberrált kisebbség akaratának, aki számára még jelentenek valamit az olyan eszmék, mint demokrácia, egyenlőség, szólás-, és véleménynyilvánítás szabadsága, nemzet, haza, család......
Azoknak a mai napon azokat az erőket kell támogatni, akik felvállalták ezt a küzdelmet. Akik meg akarják szabadítani az emberiséget ettől at aljas, élősködő vírustól. Mert ne feldjük, a vírus gazdatest nélkül elpusztul. Pusztuljon tehát a liberalizmus és a kozmopolitizmus szövetsége. Nem kell egybesült ejurópai államok, nem kellenek illegális migránsok, nem lell LMBTQHTŐTIF, nem kellenek aberráltak, nem kell nyílt társadalom. Ma ennek tudatában kell szavazni Magyarországon is. És aki ezt megérti, annak már csak egy dolgot kell eldöntenie. A Mi Hazánk, vagy a Fidesz mellé tegye az x-et.
süti beállítások módosítása