MaGYAUR

MaGYAUR

Normandia 1944-2024

2024. június 15. - Magyaur

Nem hívták meg Magyarországot a normandiai partraszállás megünneplésére, mert mind 1944-ben, mind 2024-ben a Nyugat ellenségeit támogatta, illetve támogatja. (Ez még az oroszokról sem mondható el, akik 1944-ben a Szövetséges hatalmak szerves részét képezték.)

A magyar végzetet oka a sovén magyar politikában keresendő: az Osztrák-Magyar Monarchia ellenes, szuverén Magyar Királyságot akaró, de a nemzetiségeket a magyar szupremáciára, a "történeti jogra" hivatkozó elnyomó politikában.

Aztán a két világháború közt jött az irredenta revans-vágy, a megfelelési kényszer a hitleri Németországnak... A "nemzeti-keresztény", radikális jobboldal sosem nézett szembe a saját bűneivel. Belevitte az országot mind a két világháborúba, aztán miután vereséget szenvedtünk, a felelősséget áthárította részben a baloldalra, részben a "liberális" Nyugatra. 

Most újjászületett a szuverenitást akaró sovinizmus, az Európai Uniótól függetlenedni akaró orbánizmus képében, amely a "hitetlen" Nyugatot megbüntetni kívánó, végsősoron a keresztény Pravoszláv Világmegváltást akaró Putyint támogatja közvetett módon.

Ne csodálkozzunk, ha idegenkedve néznek ránk...  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3618428589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bandibacsi34 2024.06.16. 17:13:47

És ki akar elmenni Normandiaba??? Magyarorszagon sokkal komolyabb harcok folytak, joval tobb ember halt meg Budapest ostromanal. Mellesleg a nemetek 2/3-a harcolt as oroszok ellen es csak 1/3 Nyugaton...
süti beállítások módosítása