MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán magyar-ukrán lakosságcserén alapuló béketerve már tesztelés alatt van!

((Vigyázat ironikus bejegyzés, bár mindent megmagyaráz!))

2024. július 14. - Magyaur

Orbán azért szánta rá magát a békemisszióra, mert szerinte úgy lehetne megálljt parancsolni a háborúnak, ha egy országnyi ember beékelődne az oroszok és ukránok közé arra a vitatott Donyec/Donbasz területre, amely miatt a háború kirobbant.

Ezt a régiót korábban Etelköznek hívták és Orbán minden háborúban érintett fél értésére akarja adni, hogy ez valójában ősi magyar föld!

Ha létrejönne a Kárpát-medencei Magyarországon kívüli második Magyarország, akkor ez olyan pufferállam lesz, amely örökre gátat szab a konfliktusoknak. Az itt található értékes fekete-csernozjom (bár elaknásított) föld ellentételezéséért Orbán kész átadni a Tiszántúl egy részét Ukrajnának.

Amennyiben a terv nemzetközi jóváhagyást kap, úgy egy csapásra megszűnne az ellentét az Európa-barát, liberális magyar és a hun-türk, kurultájos identitású magyar közt!

Mert Orbán biztos abban, hogy a kétmillió rászavazó radikális jobboldali minél messzebb akar kerülni a "háborúpárti, globalista Brüsszeltől” és kész örömest áttelepül a baráti, jóságos és békepárti Oroszország mellé, az ő királysága kebelén belül...

((Vigyázat ironikus bejegyzés, bár mindent megmagyaráz!))

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr818446267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AvéCézárVavan 2024.07.14. 11:34:18

Ha ezt Benes Ede megérhette volna!

ÉÉN VAGYOKH AZZ __ A GYÚRCSÁÁNY! 2024.07.14. 15:12:58

Ugyannn ___ ne mentegetőzzönn.
Ne bujjjon az irónia álarca mögééé. Maga így gondojjjah ____ és tugggya mith __ ÉN isssh. Nézzze __ mi egggyek vagyunkkh eggyett gondolunkkh.

gigabursch 2024.07.14. 22:25:50

Qrvagyenge

Amúgy a bloggernek mikor esik le a tantusz, hogy tüzelővel nem lehet tüzet oltani?

Toportyán Zsóti 2024.07.15. 08:21:18

Már 100 csilliárdok sem elegendőek eltakarni azt hogy a kis vétó eci régóta szopórolleron tengeti életét mióta hogy felültek a nyugati népek a lopott pénzen épült kisvasótjára... csak putinkopekokon eltartott hazaárulók állnak vele szóba.
süti beállítások módosítása