MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán miért nem alkuszik meg Brüsszellel?

2024. augusztus 23. - Magyaur

Orbán arra játszik, hogy Mo. idegen, ellenséges test legyen először az Európai Néppártban, aztán a Schengeni övezetben, végül magában az Európai Unióban.

A Schengeni övezet elleni provokációk elkezdődtek már akkor, amikor a magyar börtönökből százával engedték ki a migránsokat toborzó emberkereskedőket, majd folytatódni látszik egyrészt a "baráti" orosz és belarusz ügynökök egész EU-ban szabad mozgást lehetővé tevő magyar útlevéllel való ellátásával, másrészt a migráns "hordák" Európai Unióra való rászabadításának beígérésével. A nemzetrontó orbánisták addig folytatják az Európai Unió elleni aknamunkájukat, ameddig végleg el nem lehetetlenítik Magyarország helyzetét; akkor aztán látványos sértődöttséggel maguk lépnek ki az Európai Unióból..

Valójában mindig is a nemzetközi kontrollt lerázása volt a célja Orbánnak, hogy itt, Európa közepén - a keleti zsarnokok mintájára - végre élet és halál ura legyen!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4218472071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2024 2024.08.23. 16:38:04

"Orbán miért nem alkuszik meg Brüsszellel?"

A gyerekek óvodákban, iskolákban való szexualizálásában, a migránsok beengedésében, az Európa gazdaságait fékező uniós szankciók tekintetében nincs alku.

Azok az európai, brüsszeli vezetők pofáznak itthoni demokráciahiányról jogállamisági problémákról, akik otthon sárba tiporják a szólás-és véleményszabadságot. Progresszív emberszeretetből hasznavehetetlen migránsok millióinak beengedésével zaklatják saját állampolgáraikat, fittyet hánynak a középosztály lecsúszására.

Européer blogger még mindig azt hiszi, az Unió az, mint ami volt 20 évvel ezelőtt. Nem az. Ezzel a Soros-klán és az amerikai Demokrata Párt markában lévő velejéig rohadt uniós vezetéssel szembe kell szállni. Tevékenységük az ismert Európa elpusztításához vezet, amihez nem asszisztálunk. Nem mi fújjuk a passzátszelet, ennyit tehetünk.

2024 2024.08.23. 16:52:09

Azért van bőr a pofádon Schengent emlegetni, te migránssimogató köcsög! Zavarognak, erőszakolnak, gyilkolnak...hódítanak és szaporodnak a schengeni rendelkezések ellenére Európa fejlett gazdaságaiba beözönlött migránsok, de te az itthon szabadon engedett emberkereskedők miatt háborogsz.

Ha nincsenek migránscsordák, nincsenek embercsempészek sem, világos? Arról pedig, hogy hívó szóra, Schengen ellenére az EU-ba szabadon áramolhatnak a muzulmán emberi selejtek, akik odahaza is csak tehertételt jelentenek, arról a progresszív ideológiákba temetkező tagállami és uniós vezetők, a Frontex ideológiai okokból való szétverése tehet!

ulpius66 2024.08.23. 17:28:54

"Gulyás bejelentette: Brüsszelbe szállíthatják a migránsokat"

Nagggyon-nagggyon-nagggyon helyes döntés!!!!

nekik kell a migráncs, nem nekünk.... most legalább megkapják!!!!!

AZ EU ALAPSZERZŐDÉSE AZ EU-N BELÜLI SZABAD ÁRU-MUNKAERŐ-TŐKE ÁRAMLÁSRÓL SZÓL....

MENJENEK/VIGYÜK A MIGRÁNCSOKAT ISTEN HÍRÉVEL BRÜSSZELBE!!!!!

Aztat meg mán csak halkan teszem hozzá, hogy hasonlóan kéne eljárni a budapesti hajléktalanokkal is!!!!!! Össze kéne őket fogdosni, fel egy buszra, aztán Brüsszel főterén kirakni.... aztán boldoguljanak, ahogy tudnak!!!
(esetleg a bolondok háza lakóit, vagy a börtönök lakóit is kitelepíteni hasonló módon....úgyis túlzsúfoltak a börtönök....)

ulpius66 2024.08.23. 17:32:19

Már többször szó volt róla, hogy a börtönök túlzsúfoltságán úgy is lehetne segíteni, hogy kicsike pénzért Oroszország átveszi őket, és Putyinéknál töltik el a börtön-büntijüket!!!!!

ENNEK ELÉG NAGY VISSZATARTÓ HATÁSA LENNE A BŰNÖZÉSRE IS.........

AvéCézárVavan 2024.08.25. 09:44:22

@2024: Nyugi, nyugi! Egyszerre minden, átszexualizált óvodások meg demokraták?!
Igaza volt Székhelyi Józsefnek: nagymosásban összemegy a kelme, agymosásban meg az elme!
süti beállítások módosítása