MaGYAUR

MaGYAUR

Mit tart Putyin a küldetésének?

2024. augusztus 28. - Magyaur

Putyin – Lenin és Sztálin örököseként – eredetileg fel akarta szabadítani a világot  „sátáni”, globalista kapitalizmus alól a görög-keleti vallás jegyében, a pánszláv világuralom érdekében!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr818477071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.08.28. 13:01:03

Figyi!

A sátáni szekték az alábbiak:
- Szabadkűművesek
- cionisták
- kommunisták
- liberélisok
- wokeok
- eLMeBeTeQ-lobby

Nem baj ám, hogyha nem hazudozol.

A másik meg az, hogy tök jó, hogy tudod Putyin küldetését. Mikor beszélgettél vele?
Akkor meg pláne ne hazudj.

2024 2024.08.28. 18:26:00

Putyin küldetése eredetileg az volt, hogy immáron területek elfoglalása mellett az USA-bérenc ukrán terrorállammal végleg leszámoljon. A háború kezdetén, a támadás letaglózó hevében az orosz hadsereg megkísérelte elfoglalni Kijevet és eltakarítani az oroszgyilkos szennyet, de nem sikerült. Azóta a terv: lemarni minél több területet Ukrajnáról és annektálni ezeket, hogy a NATO hadi gépezetét minél távolabb tartsák Moszkvától. Amúgy is, de kivált egy atomháború esetleges kitörése esetén. Emellett az ukrán terrorállam folyamatos fárasztásával, lohasztásával a végső cél még mindig lehet, hogy a töréspont után újra megkíséreljék Kijevet elfoglalni és a politikai változást kikényszeríteni.

2024 2024.08.28. 18:59:18

@gigabursch: A szélsőséges iszlámot kihagytad.

2024 2024.08.28. 20:08:24

Emellett Putyin szándéka a szankciók ellenére megerősödött Oroszországban egy társadalmi alternatíva felmutatása, és a Föld lakosságának túlnyomó részével egy értékközösségen és piaci alapokon álló hatalmi tömb kialakítása az eLMeBeTeQ Nyugattal szemben. Ez a háborúval egy időben, de attól függetlenül zajlik.
süti beállítások módosítása