MaGYAUR

MaGYAUR

Magyarország bűnöző-állam volna?

2024. augusztus 30. - Magyaur
Káncz Csaba jelenti: „Hol volt, hol nem volt, voltak egyszer bizony brazil kötvények, ezekből finanszírozzák a nyugati titkosszolgálati műveleteket, a nyugati politikai korrupciót, beavatkozást az USA választásokba, a Danube Institute etc. befolyásolási alapokat.
Ezek a pénzek illegális, fekete, mosott, lopott pénzek, amelyet a magyar titkosszolgálat arra használ, amire akar, főként a Nyugat destabilizálásra.
Ezek az alapok LÉTEZNEK, VALÓSAK és használják őket az orosz és kínai céloknak megfelelően.
És ez természetesen össze van kapcsolva a dél-amerikai drog és fegyver kereskedelemmel, globális pénzmosással, terrorizmus finanszírozás egy EU-s, NATO ország fedezetével...ez az igazi szégyen, LATOR ÁLLAM vagyunk, mint Észak-Korea és Irán.
EZ A VALÓSÁG, gondolom az USA ezeket az adatokat nem véletlenül szivárogtatta ki...hogy léteznek ezek az alapok és veszélyt jelentenek rájuk már és fel fognak lépni ellenük.
Ahogy gondolom a Bolsonaro-t a brazíliai magyar nagykövetségen megörökítő biztonsági kamera felvételek kikerülése sem volt véletlen....ez a játszma már zajlik..” (2024. augusztus 29.)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr818478979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása