MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán hazudik, mint a vízfolyás.

2024. szeptember 06. - Magyaur

Nem a világ/EU nem akar békét, hanem Putyin akarja a háborút, Ukrajna megcsonkítását.

Nem Örményország nem akart békét, hanem az muszlim Azerbajdzsán akart háborút: el is foglalta az ott élő örmények kikergetésével a keresztény Hegyi-Karabahot... Orbán barátjának Erdogan drónjaival és szintén a baráti Putyin jóváhagyásával.

Nem az antifasiszták nem akarnak békét, hanem a nácibarát fasiszták provokálják az évenként megrendezett "Büszkeség Napi" demonstrációjukkal Budapestet… az orbánista kormány hallgatólagos beleegyezésével!

Orbán hazudik, mint a vízfolyás.

https://hvg.hu/itthon/20240906_orban-viktor-olaszorszag-gazdasagi-forum

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3018486133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

camilló 2024.09.06. 20:02:32

Putyin nem akart területeket Ukrajnából, lásd Minszki megállapodás. No, ezt nem tartotta be a "demokratikus" nyugat. A háború nyugatiak által generált eszkalálásával pedig elérik, hogy mostmár ha kell, ha nem kénytelen legyen az országa biztonsága érdekében területet foglalni. De ezt elmondta a háború első percében is. Mit nem lehet ezen érteni?
Az örmény, azeri szembenálláshoz nem ártani ismerni a történelmet, kihez és mikor tartozott pl. Karabah és hogy is nézetek ki ezek az országok korábban, mi a szembenállás oka. Szóval kicsit bonyolultabb ott a képlet, mint ahogy szeretnéd beállítani.

dr.ahalan 2024.09.06. 23:06:43

@camilló: Téged se az eszedért szeretnek, de azt díjazom, hogy legalább valamilyen szinten tájékozódsz. Próbálj világhíreket is olvasni, a világ sokkal több, mint a Hír TV... Meg tudod csinálni! :)))

camilló 2024.09.07. 03:46:49

@dr.ahalan: Nem nézek Hír tv-t! Nézek viszont elemzők által készített összefoglalókat. Nem fogadom el a mainstream liberális média hazugságát. neked viszont tudom ajánlani a Bekiáltás című blogot, hogy kicsit is képbe kerülj a rögvalósággal RENDSZERKRITIKAI alapon! Bírom az olyanok bírálatát akik a baloldali és a liberális között sem tud különbséget tenni! Bírom azok bírálatát akik simán elfogadják csekélyértelmű nyugati politikusok által közvetített narratívákat anélkül, hogy megismernék esetleg az ellenoldal álláspontját is. Bírom azok kritikáját akik mit sem tudnak a katonai teoritikusok által írt művek tartalmáról, ezért nem képesek szembenézni a valósággal. "...a keserű igazság hasznosabb a "felemelő" ámításnál, értékesebb a diplomatikus mellébeszélésnél és köntörfalazásnál." Ha ezt a mostani nyugati politikusok szem előtt tartanák, nem kellett volna ennyi embernek meghalni! Gondolom tudod kitől az idézet:)

2024 2024.09.07. 15:18:24

Kinek volt Azerbajdzsánban enklávéja, te baromállat? Először ki támadott meg kit? Ki kergette ki először onnan az ott élőket? Örmény az azerit, te fasz!

Amúgy meg mostanra sikerült rendezni a baltás gyilkos-ügy miatt lefagyott örmény-magyar diplomáciai kapcsolatokat és helyreállt a jó viszony, úgyhogy kapd be, te hazug propagandista! Annak ellenére is, hogy Azerbajdzsánnal az energiaellátás biztonsága miatt egy ideje kiemelten jó kapcsolatokat ápolunk (a kibaszott Brüsszeled is!), ez nem terhelte meg újra az Örményországgal való viszonyt. Amúgy hírhedt kereszténygyűlölőként leszarod te az örményeket és a vallásukat is, ez csak ürügy; számodra ismételten csak az orbánozás és putyinozás volt a fontos.

"...a nácibarát fasiszták provokálják az évenként megrendezett "Büszkeség Napi" demonstrációjukkal Budapestet… az orbánista kormány hallgatólagos beleegyezésével!"

Mi a bajod, "demokrata"? Fáj a véleményszabadság?! Minden évben békében, szabadon megtrendezhetik a transzbuzik a rendezvényüket. Az ellen pedig lehet tiltakozni. A rendőrség dolga, hogy ne legyen zűr.

"Orbánista kormány"...te hülye fasz! Nyakatekert, semmitmondó kifejezés. Az ötödik Orbán-kormány milyen legyen, ha nem "orbánista"? O.V a min. elnök, ő határozza meg a kormány és a kormánypárt politikáját. Hülye mód írhatnád, hogy "autoriter", "diktatórikus", "putyinista", "kínabarát", "fasiszta"...de nem: szerinted "orbánista". Nagyot mondtál!

2024 2024.09.07. 15:46:50

@2024: Félreértettem, mert hülyén fogalmaztál. A "Büszkeség Napi" demonstráció az a Meleg Büszkeség Napjának nevezett évi egyszeri LMBTQ felvonulás Pesten. Amire gondoltál, az a német-magyar kitörésre emlékező Becsület napja és a Kitörés-emléktúra. Amíg mindenki betartja a hatályos jogszabályban foglaltakat, ezzel sincs semmi gond. Erre is azt tudom mondani: zavar a vélemény-és szólásszabadság? Nyugat-Európával ellentétben nálunk még van.

gigabursch 2024.09.08. 08:21:49

Mond csak Gyaur!

Milyen érzés, hogy minden hazugságos ömlengésed után nincs olyan kommentfolyam, ahol ne tennék helyre a manipulatív hazudozásaidat?

Amúgy ritka undorító, hogy ennyire egybiteseknek nézed az embereket. Pont úgy, ahogy a főnököd, Platós Poloska Peti.
Téged ezért mennyire fizet meg? Vagy magadtól vagy ennyire aljas hazudozó.

F1őr 2024.09.08. 11:19:09

@gigabursch: Szerintem ingyen csinálja. A gyerekeket viszont sajnálom akiket "tanít".

gigabursch 2024.09.08. 13:06:00

@F1őr:
Igen, ez is egy opció.

S ebben a legdurvább az, hogy az összes helyretevő ésszel és kulturáltan próbálja eligazgatni ezt a szerencsétlent, miközben tényszerűen feltárható, hogy még csak nem is azonosak a politikai nézeteik/pártpreferenciájuk.

Mindenesetre az a helyzet, hogy akár megától ennyire aljas hazudozó, akár fizetségért, mind a kettő iszonyatosan kártékony és aljas.
Ha tudnám, hogy közeli vagy távoli ismerősömet, rokonomat oktatná, az bizonyos, kénytelen lennék eligazítani. Félreértés ne essék. Nem pofánveréssel, pedig azt érdemelnék. Szép szóval.
Ugyanis ezek az aljadékok, mindig provokálnak arra, hogy "jáj, valaki báncsa őket, hát mennyire kell őket sajnálni". Pedig csak azt kapjék, amit érdemelnek.
Ahhoz viszont gerinctelenek, hogy fogják magukat, elhagyják a magyar állampolgárságot és kivándoroljanak oda, ahová akarnak.
Ugyanis innen nem hiányoznának senkinek.

István Szabó11 2024.09.08. 16:33:42

@camilló: Aki nem tud rezzenéstelen arccal hazudni,az nem lehet fideszes és nem lehet vezető sem,mert képes lenne elárulni az árjákat!

dr.ahalan 2024.09.10. 23:39:11

@camilló: Nocsak! Az okos fideszes, akinek humora is van! Meglepő jelenség, jól kell azt megfizetni! :)
Egyébként értem az érveidet, és kis... egészen KIS részben igazad van, a kis részre ráépítesz egy demagóg, hazug levezetést, nem mutatsz se statisztikát, se valós tényeket. Unalomig ismert történet, megvívtam már ezt a csatát sok helyen. Csekélyértelmű nyugati politikusok? Tényleg? Ott jólét van, a mi fiataljaink (család) is jólélnek, és oda szülnek gyereket. Azok a gyerekek nem beszélnek már magyarul! Magyarhon? Minden európai statisztika szerint az utolsó. Miről, mivel érvelsz? Történelemmel? Ötvenezer Covid-halott. Az is tetszett?

dr.ahalan 2024.09.10. 23:52:26

Jé! Minden kommentelőd troll, és se arcuk, se becsületük. Csak beszólogatnak, gondolom krumpliért... Ctrl C, ctrl v... Három kiló krumpli kiutalható Horváth Edömér nyugdíjas TSZ-sofőrnek, oroszbarát, hűséges. Mehet neki ingyen gyógyszer is, súlyosan ödémás, és hektikája is van. Legyünk emberségesek! 3457 troll-kommentet letolt, éljen még egy kicsit...
süti beállítások módosítása