MaGYAUR

MaGYAUR

A hatalom megszállottjainak semmi sem drága!

2024. szeptember 16. - Magyaur

Izraelt a mostani Netanjahu kormány megalakulásáig európaiasnak, sőt európai államnak tartottam. De amiképpen Orbán egyre inkább basáskodó keleties, "türk" figurává vált, olyképpen a barátja Netanjahu is, a hatalom megtartása érdekében, egyre inkább engedett az őt támogató keleties, konzervatív vallásos pártoknak.

Bár az egyiptomi és izraeli titkosszolgálatok előre jelezték a terrorveszélyt, ezt figyelmen kívül hagyta Netanjahu. Nem volt ellenére egy kis háborús csetepaté a hamasszal, ami elterelhette a figyelmet a belpolitikai botrányairól; a korrupciós vádakról, de főleg a Nyugattól történő eltávolodásról, ami kiverte a biztosítékot a világias, nem vallásos izraeli városi lakosság körében. 

Netanjahu a politikai játszmájában rosszul számított: a hamasz váratlanul túl kegyetlen módon, túl nagy vérfürdőt rendezett és akkor, - mint az egyszeri pókerjátékos - egyre inkább emelte a tétet, hogy a politikai bűnei ne temessék maguk alá őt és a rendszerét..

Legyen ez figyelmeztetés Magyarországnak: az olyan politikai szerencselovagok mint Netanjahu és Orbán akár a poklot is rászabadítják a saját népükre, csak hogy hatalmon maradhassanak!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1318492978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.09.16. 22:29:28

Az igazi vérfürdőt azonban a világ legdemokratikusabb országában, a világ legerkölcsösebb hadserege végzi,
Napi szinten több gyereket ölnek meg zsebkendőnyi területen, mint ahány civil havonta meghal hohóliában.
Itt nem azért kap lövést kórház, mert benne van egy kontinhens, hanem azért rombolják le porig, hogy nehogy véletlenül gyógyíthassanak, életet menthessenek.

De persze ezeket a tömeggyilkosokat senki nem tiltja ki az olimpiáról, meg a mindenféle sportszövetségből, senki nem küldi el őket a pokolba az ENSZ közgyűléseken.
süti beállítások módosítása