MaGYAUR

MaGYAUR

A robbanó csipogókkal üzletelő hölgyre a magyar titkosszolgálat vigyáz ((Komment-válogatás))

2024. szeptember 20. - Magyaur

„-  Ha semmi köze hozzá csak a közvetítő volt a terrorista pénz mozgatásában akkor miért is kell védeni, ráadásul valami titkosszolgának? Egyre kacifántosabb lesz a dolog.

-   A 1,6 millió euró mennyiben nem nemzetbiztonsági kockázat? Ha mondjuk kábítószerről lenne szó, a magyar hatóságok akkor is csak legfeljebb pislognának, mint hal a szatyorban?

 -   A volt iráni elnök itt volt a magyar katonai titkosszolgálat szervezésében a Ludovikán, pont akkor amikor a kinai elnök is Pesten volt. Irán a Sah bukása óta orosz fegyverimportőr, a Hezbollah pedig Irán kinyújtott karja. A tajvaniak által megnevezett BAC Consulting Kft. székhelyére (Budapesti, XIV. kerületi, Szőnyi út 33/A.) több, orosz hátterű cég is be van jegyezve. Vagyis elképzelhető, hogy Moszkvába vezetnek a Hezbollah felrobbant csipogóit gyártó magyar cég szálai. Van a világnak olyan pontja, ahol a O1G nem kavarja a szart?

-   Én a hölgy miatt aggódom. A magyar titkosszolgálatok, rendőrség őrizetében én egy pillanatig nem bízom. Wels esete jut mindig az eszembe. Ő a vallomástételre szállítás közben, egy rendőrautó hátsó ülésén, egy ritka afrikai méreggel lett öngyilkos. Avagy megesett olyan furcsaság, hogy az az írható CD, amin a bizonyítékok voltak megsemmisült. Mindez a rendőrség bizonyíték-raktárában!

-   Szerintem nem védeni kellene, hanem letartóztatni bűnrészességért, 37 ember halálát okozó terrorcselekményben való részvételért. Aztán csicseregjen, hogy mit tud... Ez valahogy sehol nem lett megemlítve, pedig elég kézenfekvő."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8218495950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gigabursch 2024.09.21. 09:39:38

Röviden: semita belügy.

Csak megint nem az jön ki, hogy a világ legerkölcsősebbjei, hanem az, hogy lehet a magyarokat és Magyarországot sározni.

2024 2024.09.21. 17:06:15

Azt melyik ujjadról szoptad, hogy az olasz-magyar kettős állampolgár üzletasszonyt a magyar szolgálatok "védik"?

Többször kihallgatták, és még fogják is, ahogy azt kell. És ahogy tart majd a nemzetközi nyomozás, akár bűnvádi eljárás is indulhat még ellene.
süti beállítások módosítása