MaGYAUR

MaGYAUR

Orosz/Szovjet/Orosz kontinuitás

2017. január 15. - Magyaur

Kérdés: "több Európai vezető szerint az oroszok az új médiákon keresztül károsan befolyásolják az európaiak gondolkodását. Van káros befolyásolás és van hasznos? Mitől függ, hogy mi melyik? Ki dönti el?"
Válaszom: Abból kell kiindulni, hogy Oroszországnak mi a geostratégiai célja immár 200 éve? Ez kezdetben a pánszláv terjeszkedés, a "dekadens", kalmár/zsidós szellemű Nyugat meggyengítése, majd a megváltást hozó pravoszláv/kommunista egyeduralom kialakítása.
Ehhez a stratégiához koronként más és más politikai taktika társult. A 19. század végén a cári rendőrség készítette el a "Cion Bölcseinek jegyzőkönyvét", amely az állítólagos világuralomra törekvő zsidóság "leleplezését" szolgálta, és ami azóta is minden antiszemita hivatkozási alapja.
Az iszlám héttérbe szorítása is célja volt Oroszországnak, nemcsak a birodalmában élő (és a szlávoknál nagyobb népszaporuttal rendelkező) muszlimok miatt, hanem főleg azért, mert a magát Róma, Konstantinápoly utódának, a Harmadik Birodalomnak tekintő orosz cárizmus szent kötelességének tartotta Isztambul/Konstantinápoly visszafoglalását.
Ezek után jött a sztálinizmus birodalmias gondolkodása, amely belesimult a korábbi cári birodalmi stratégiába, de természetesen a "világforradalmi megváltás" ideológiájával nyakon öntve, A Szovjetunió először Hitlerrel megegyezve terjeszkedett, aztán az agresszív szovjet-orosz államnak a második világhgáború után sikerült kiterjesztenie hatalmát már fél Európára is.
A mai Oroszország kétségtelenül sokkal gyengébb a hidegháborús Szovjetuniónál, de még így is őrzi annak birodalmias jellegét és céljait: meggyengíteni a potenciális ellenfeleit a NATO-t és Európát. Ehhez a célkitűzés eléréséhez több eszközt is felhasznál: a titkosszolgálati manővereken túl, a kíber háborút és az Európai Uniót szétziláló nacionalista erők támogatását.
Amennyiben valakinek kedves a demokrácia, a jogállam, a szólás-, illetve a vallásszabadság, és egyáltalán a nyugati életforma annak a putyini zsarnoksággal és az orosz imperializmussal szemben az Európai Unió mellett a helye!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr812127239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2019.09.07. 16:24:29

Euró narkózis Te maradsz szegényebb marha! korlátoddal!

Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert! 1994 Demokratában megjelent

Mire számíts?

Az EU Csendőrség életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszter; Michelle Alliot-Marie volt. Azzal a már egyáltalán nem is titkolt céllal; hogy az egyes tagállamok, egyre jobban elégedetlekedő lakosságának a lázadásai, – ezen csendőri erő bevetésével, könyebben leverhetők legyenek. Első példa erre, az évek óta nyugtalankodó franciaországi külvárosok bevándorolt lakossága lázadásainak a leverése volt.
EuroGendFor a jövőben az EU-tagállamokban kiiktatja, – teljességgel hatályon kívül helyezi a nemzeti jogot és nemzeti szuverinitást! A különböző EU-tagállamokban történő bevetéséről egy EU-Haditanács dönt, amely az EuroGendForban résztvevő, – valamint az érintett (fellázadt – a szerk.) állam védelmi- és biztonsági, belügyi, (Magyarországon a rendészeti) minisztereiből áll.
Így fektették ezt le, az új EU-Rendőrségi Alapító-Okmányban, – melyet a Velseni(NL) szerződés, az uniós jogban jártak számára tisztán és egyértelműen szabályoz.
Lényegében tehát ez a szerződés; Uniós törvényi felhatalmazást ad az EU Csendőrségnek arra, hogy bármely tagállamot erőszakosan megszállja, – akár annak a felkelő népe ellenében is!
EURÓPA ELŐZÉSE!

Általános Iskola, Fizika, 6. oszt anyag! "A kötött pályán haladás sebessége, a leglassabb jármű sebességével lesz egyenlő!"
Értsd A tanulás, tanítás sebessége, a legostobább, alkoholista szülő gyerekével lesz egyenlő, a "kötött pályán"=egy tanteremben "tanítjuk" őket! Ezzel a módszerrel, hamarabb előzzük be Európát, mint a kapitalizmus előztük! Mert ők halálra röhögik magukat!

Törött mankót ad a Szovjetunió nyomorultjainak az Európai unió!

2019.09.07. 18:18:35

Magyarel

Új, szép ország a Magyarel,
Honnan minden magyar el
Fejvesztve, és nélkül menekül!
Oly jó az új, zsidó éden.
Hol őslakosnak régen!
Újra jobbágy sora van!
Testi, lelki nyomorban!
„Bújik az üldözött barlangjában!
Nem lelé, sorsát a hazában!”
Jobb sors, csak arra vár!
Ki előtt a nyitott határ
Menekülésre ösztönöz!
Ő első lesz futók közt!

2016-03-14

A téma a ma!

A világ romlott, és csökött
Száműzte rég, az erkölcsöt!
Példává tette a gazdagot.
Ki a többinél, többet lopott!

Mára minden valóság képtelen.
Virít a hazug, a szégyentelen!
Nincs bamba, ki megértse,
Lecsap, rabol, mit a vércse!

Integetve tova száll!
Bámulja a többi madár!
Őt hogyan kopasztják.
Támadó sátán kutyák!

A mai jó váteszek!

A mai jó váteszek
Mind lóvá tesznek
Ígérnek jókat neked,
Hazugság, elhiszed?
Kóborolsz, üres hassal,
Emésztő gondokkal
Fejedet, hiába vered,
Kellet ezt neked?
E csalókra szavaztál?
Magadra maradtál!
Munkából, kilöknek,
Házad betelepülőknek!
Kiket eddig is etettél,
Neked maradt a tél,
A parki üres padon
Ne tiltakozz nagyon,
Lecsap rád, a rend őre!
A hajléktalan bűnözőre!
Te meg mégse látod,
Ez a pártod, kormányod!
Magad, te választottad.
Lásd, milyen okos vagy!

Butaság meredekén

Butaság meredekén
Valóságeső zuhogott
Eszme, áradást okozott
Zavaros léként, szertefolyt
Sok kis állatot megfojtott
Fölemelte a szemetet,
Minden könnyűt, amit lelt
Vígan sodródott a felszínen,
Most végre ő van színen!
Elsüllyedt, minek súlya volt
Felszínen a szemét szónokolt!
Az ő pünkösdi királysága volt!
Eső elállt, nap kisütött!
A fenntartó zuhogás elmaradt,
Nem maradt csak, bűzös iszap
Partra vetett, buta békák!
Eszméjüket, még kuruttyolták!
Aztán ez is elhal, végre,
Reménnyel tekintünk az égre!

Magamutogatás belé szorult,
Verset ír, a nyomorult!
Minden ember magától fenség
Csendben lenni képtelenség!
Vágyom magam megmutatni
Költőként, én vagyok a Jani!
Ötlöttem pár sánta, kínrímet!
Amit a közönség nem ért meg!
Nem értékeli, bámulja
El vagyok magamtól ájulva!

2019.12.03. 16:14:12

Demokrácia?

Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket? Szabó Dezső!

Szabó Dezső: Mit jelent ez a jobb és baloldaliság? Azt, hogy az illetők egy az országot érintő egyetemes, vagy részletkérdésekben nem fizikai és pszihikai adottságok összes ismeretéből s a szóban forgó probléma elképzelhető minden hatásából alkotják meg az ítéletüket: hanem egy híg tudományellenes, elemeiben ellentmondó piszkos frázeológia szerint mely őket jobb- vagy baloldaliakká kötelezi” — aszerint, hogy melytől reméli a maga boldogulását, zsákmányát, mondom hozzá én. 100 év óta rágjátok a ló leányka álmát, pejparipa, ezen pipilőjét!

“A nagytőkének sikerült elérnie, hogy a demokrácia a legcsodálatosabb és a leghatékonyabb eszközzé váljon az emberiség egészének kizsákmányolására. Általában azt képzeljük, hogy a tőkések, a hatalom ellene van a demokráciának és szemben állnak azzal. De ez egy tévedés. Ugyanis a éppen ellenkezőleg a nagytőke és a pénzemberek irányítják és tudatosan támogatják azt, mert ez a demokrácia adja a felszínt, ami mögé el tudják rejteni a valóságot, az emberek kizsákmányolását. Ebben egyben megtalálják az önvédelem legjobb eszközeit is a társadalom és a tömegek ellenállásával szemben. Rudolf Steiner
„A demokratikus elv,
vagy is a nép önkormányzatának elve, tökéletes csődöt vallott. Kiderült, hogy a demokráciának a nép önkormányzatához semmi köze, hanem a hatalmi kisebbségi csoport kormányzati hazugsága. A nép teljesen függetlenül attól, hogy valamely tétel igaz vagy sem, sőt személyes véleményétől is függetlenül, szavazatát a hatalom nyomásának irányában fogja leadni, Vagyis a hatalom hazugságára válasz a nép hazugsága. Az egymás becsapásának ezt a sajátságos területét nevezik politikának. Amely a köztudomás szerint is a mindenkori létezés legaljasabb helye…
A kormányzat nem szilárd elveken, hanem az emberi gyávaságon és hitványságon nyugszik… A hatalom erejét az embernek az igazságban való erőtlensége biztosítja… Rettenetes dolog az igazságtól elhagyatva élni, és elfulladó szorongással látni, a hazudozás miképpen diadalmaskodik, és a korrupt ember miképpen részesül az élet pozitívumaiból. Az igazság beavatkozása késik, az elaljasodás fokozódik, és az ember abban a hiszemben kezd lenni, az igazság merő rögeszme, Ő pedig idióta és fantaszta és hibbant görcsben él!” (Hamvas Béla, 1961.)

1§ "A semmittevést is úgy kell művelni, hogy lázas tevékenységnek látsszék!

. Naiv, és gyermeki álom az is, hogy a burzsoázia meghajlik a szavazócédulák tömege előtt, amikor osztályuralma fenntartásáról van szó. A demokrácia frázisa csak addig kell a burzsoáziának, amíg az, az ő melle előtt pajzs” Magyar Lajos 1919.
Néhány esztendőnként egyszer eldönteni, hogy a parlamentben az uralkodó osztály melyik tagja fogja a népet elnyomni, eltiporni — ez a burzsoá parlamentalizmus valódi lényege, nemcsak az alkotmányos monarchiákban, hanem a legdemokratikusabb köztársaságokban is.

Forradalmi-demokratikus frázisok a falusi Jánosok félrevezetésére, és bürokratikus huzavona a kapitalisták kielégítésére, ez a lényege a becsületes koalíciónak. Lenin
süti beállítások módosítása