MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán-ellenes választási szövetséget: „Nemzeti Népfrontot”!

2017. április 18. - Magyaur

Kizárólag a magyar választópolgároknak van módja békés eszközökkel, választáson leváltani a nemzetrontó Orbán kormányt. 

Akkor lehet a miniszterelnököt leváltani, ha minden Orbán-ellenes erő felsorakozik egy egységes tömbben a mostani uralkodó csoporttal szemben. Sokan azt mondják, hogy naivitás azt várni, hogy jobb és baloldali pártok, civilek és pártok összefogjanak a szent cél érdekében, pedig ezt kell tenni! Mindenkinek, aki azt gondolja, hogy Orbán rossz irányba kormányozza az országot össze kell fognia. Közös hazánknak, a magyarságnak jövője a tét, ezért az orbáni önkény megdöntéséhez a pártérdekeket alá kell rendelni a népfrontos, közös nemzeti cselekvésnek!
Egységes fellépésre van szükség, amelyet egy köztiszteletben álló vezető közfelkiáltással való megválasztásának kell követni.
A népfrontos jellegű szövetség célja Orbán és a legszűkebb vezetői garnitúrájának kiiktatása lenne a politikai életből a választási győzelem révén. Leválasztani a Fidesz szavazóbázisáról ezt az Európa-ellenes és a jogállamiságot lábbal tipró pártvezetést, illetve annak állami apparátusba ültetett támogatóit a Nemzeti Bank vezérétől kezdve a legfőbb ügyészig stb.
Az ellenzéki közös cselekvés koordinálója a „Nemzeti Népfront” vezetése volna, amely a civilek, a jobboldali/jobbikos és baloldali aktivisták mozgósításával; plakát és média felületek fantáziadús felhasználásával magyarázhatná el mindenki számára érthető módon, hogyan teszi az Orbán kormány egyre inkább élhetetlen hellyé Magyarországot az itt lakóknak.
A „Nemzeti Népfront” győzelme után alkotmányozó nemzetgyűlést kellene összehívni és új választásokat kellene kitűzni.
A Fidesz túlélhetné a választási vereséget, de a továbbiakban többé már nem a „permanens fülkeforradalom” jegyében politizálna, hanem esélyt kapna egy valóban európaias polgári-konzervatív irányvonal képviseletére.
A megosztottság biztos bukást hoz az ellenzéknek, ha viszont képesek lesznek a szövetségkötésre, akkor nagy eséllyel győzni is fognak!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5012434077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Magyaur 2017.04.18. 17:29:31

Szerző: MaxVal BircaMan HJCD
Nem fog menni, a nép nem akar ballib frontot.
Tévedés: a Nemzeti Népfront szándékai szerint az összes Orbán-ellenes erőt összefogná a baloldaltól a jobboldalig. (Amúgy a "nép" ha jól emlékszem 1994-ben abszolút többséghez juttatta a szocialista-liberális erőket. A dolog elvileg nem lehetetlen:)
süti beállítások módosítása