MaGYAUR

MaGYAUR

Az euró bevezetése az utolsó esélyünk…

2017. május 08. - Magyaur

Magyarország előrelátható elszegényedése miatt, amely abból fakad, hogy a kormány piac-ellenes és a jogbiztonságot veszélyeztető szeszélyes politikája elriasztotta a külföldi befektetőket. Viszont az eközben szemérmetlen módon, „kegyúri” osztogatás eredményeképpen létrejött „haveri kapitalizmus” képtelen boldogulni a világpiacon. Tehát, amint megszűnik 2020-tól „Brüsszel” anyagi támogatása, egyre gyorsuló ütemben fog elsorvadni a gazdaság és a magyar állam.
Ebben a helyzetben, talán most van az utolsó esély arra, hogy, az euró-övezet tagja legyünk és ne szakadjunk le tovább, brutális módon a „mag-Európáról”.
Az utóbbi időben tartott nyugat-európai választások eredményei azzal kecsegtetnek, hogy az Európai Unió a közeljövőben kilábal a válságaiból és akkor teljes tisztán előttünk áll majd a kérdés: akarunk-e a világ legnagyobb piacának haszonélvezője lenni, vagy kimaradunk az euró-zónából és ezzel kívül rekedünk a fejlődésen, a biztonságon és nem élvezzük a továbbiakban a gondolatszabadság európaias vívmányait.
AKINEK FONTOS AZ EURÓPAIAS MAGYAR JÖVŐ, AZ TÁMOGASSA AZ EURÓ BEVEZETÉSÉT!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr9412489907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása