MaGYAUR

MaGYAUR

Létezik alternatíva!

Amit úgy hívnak; polgári, európai Magyarország!

2017. július 21. - Magyaur

Ma ugyanaz történik, mint Trianon előtt: a magyarkodó dzsentrik és mágnások - az egyházak szolgai segédletével - a jogot és az államapparátust a néppel (száz évvel ezelőtt még ráadásul a nemzetiségekkel) szemben felhasználják a saját feudális és tökéletesen fejlődésképtelen uralmuk megerősítésére. 
Az Európától és a polgári értékektől egyre távolodó Fidesz-KDNP Magyarország végromlását készíti elő (miközben a vezetői - biztos ami biztos - a közvagyonból elrabolt pénzt off-shore, svájci vagy arab bankokba menekítik ki). 1918-1919-ben, a háborús vereség és a fentiek következtében Nagy-Magyarország szétesett és jött az anarchikus Tanácsköztársaság...talán nem kéne valami hasonlót kivárni!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7112679749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása