MaGYAUR

MaGYAUR

Nemzeti Népfrontot!

Alkossuk meg a lehető legszélesebb és a lehető leghosszabb ideig tartó Orbán-ellenes NEMZETI NÉPFRONTOT - a pártkeretek figyelembevétele nélkül!

2017. szeptember 02. - Magyaur

Mivel a Fidesz-KDNP elfoglalta és a választási vereség esetére aláaknázta a magyar politikai-jogi-gazdasági és szociális életteret, ezért a parlamentarizmus logikáját újra kell gondolni ebben az Európától és a jogállamiságtól egyre gyorsabban távolodó rendszerben. Ennek tudatában kell felkészülni a 2018-as választásokra!
Ezt a kérdést kell feltenni a választóknak: 
Mi mellé teszed le a voksodat: az orbánista akarnokok elszegényedést hozó és rosszul működő uralmára, vagy egy európaias Magyarországra? 
A Nemzeti Népfront zárójelbe tenné a pártlogikát. 
Tagja lenne minden európaias Magyarországot akaró jobboldali, baloldali párt, független civilszervezet, szakszervezet és természetesen minden párton kívüli önkéntes is. 
Szembe kell állítani 2018-as választásokon a nevében is hazug orbáni "Nemzet Együttműködés Rendszerével" a magyar lakosság hosszú távú érdekeit szolgáló Nemzeti Népfrontot!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr612798336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása