MaGYAUR

MaGYAUR

Vádolom!

2017. szeptember 15. - Magyaur

Nemzetrontással vádolom Orbán Viktort, aki a barátaival, rokonaival, a hozzá hű talpnyalókkal összefogva aláásták Magyarország népességmegtartó erejét! 
Annak következtében, hogy felosztották maguk közt Magyarországot leépítették az önkormányzatiságot, a parlamentarizmust, az állami szervezeteket (egészségügy, oktatás, szociális gondoskodás) az elszegényedő, protekcióval nem rendelkező, de boldogulni akaró emberek százezreit lökték ki otthonukból az Európai Unióba, akikre ráadásul utólag idegenkedő távolságtartással tekintenek. Az így kialakult szakember- és népességhiányra nincs megoldásuk, hanem ehelyett zavaros összeesküvés-elméletekkel hozakodnak elő. Ha az elnéptelenedő, pusztán maradó Magyarországra idővel ellenőrizetlen bevándorlás következik be, akkor ennek az összes felelősségét a mostani kormány és az azt támogató Fidesz-KDNP szavazók viselik!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr3412830462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása