MaGYAUR

MaGYAUR

A jövő egy korrupció- és protekciómentes, de hazudós világállam?  

2017. november 18. - Magyaur

 

"A jövőnket Kínában készítik" - mondják. Ha ez így van,(és remélem valamennyire tévednek akik ezt gondolják) akkor a következő dolgokra kell felkészülnünk: a globalizmus világkormányát nem annyira az ENSZ Biztonsági Tanácsa mintájára, hanem a kommunista pártok szűk és titkos belső tanácskozó testületéhez hasonlónak kell elképzelnünk. Amúgy a kínai jellegű világállamra - amely szerepre a magukat több ezer év óta a világ közép-birodalmának, a világ „közepének” tartó kínaiak lelkileg teljesen fel vannak készülve - nagy valószínűséggel a protekció- és korrupciómentesség lesz a jellemző. A kínai császár helyére lépő központi bizottság valószínűleg a tiszta közélet megteremtésére törekszik, amelynek alapelveit már 2400 éve kidolgozták a kínai „legisták” és aminek a lényegét a Wikipédián így foglalják össze: …az állam kormányzása egy objektív (nem személy-, érdek- vagy szokás-függő) mérce alapján történik, amelyből az egyén – az uralkodót is beleértve – szubjektív szempontjait teljesen száműzik, és helyette egy objektivitásra törő írott törvénygyűjtemény (fa 法) és egy hatékonyan működő intézményrendszer válik a kormányzás alapjává. -  Ez az alapelv várhatóan tökéletesen illeszkedik majd a robotforradalmat követő világos és gépiesen mechanikus jog és politika felfogáshoz.

Az is tudható, hogy Kínában arra készülnek, hogy valamennyi állampolgárt (több mint egy milliárd embert!) személyre szabottan nyomon lehessen követni az internethasználattól az utcai közlekedésen át mindenütt. Elvileg tehát elképzelhető egy tisztán értékalapú, egyénre szabott világot átfogó kontroll, amely „jó” és „rossz” pontok osztogatása révén osztályoz mindenkit és ami feleslegessé teszi a pénzhasználatot (a Kínai Kommunista Párt legnagyobb dicsőségére:).

Ha már a jelenlegi tendenciák általam szubjektív módon történő meghosszabbításáról van szó, akkor ne feledkezzünk el a bürokratikus állam rákfenéjéről, a szolgálatkészség visszájáról; a stréberségről és annak káros következményeiről!

Íme egy példa: https://444.hu/2017/11/18/hasra-esett-elotte-a-vilag-pedig-hatalmas-kamu-a-csodas-kinai-konyvtar

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8713304115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása