MaGYAUR

MaGYAUR

Orbán kalifátusa

2017. december 29. - Magyaur

Orbán nem keresztény-fanatikus mint Kaczynski, hanem olyan elvtelen akarnok, akinek a politikáját a Nyugat-, és a modernitás elleni vak gyűlölet vezeti. 
Olyan államra vágyik, amelyben egyneművé válik a bürokratikus, katonai és vallási hierarchia. Olyan „számonkérő” államot akar megteremteni, amely szolgai engedelmességet és hitgyakorlást követel meg minden alattvalójától, méghozzá a törvény teljes szigorával. Olyan szakrális államot, amelyben az állam élén álló ember (mármint ő és esetleg utóda) egyszerre rendelkezik világi és vallási felhatalmazással. 
A „Védjük meg Magyarországot!” jelszó csak eleinte szól a migránsokról (azok közül is csak azokról, akiket nem a Fidesz-KDNP hív be és akiknek lojalitásában teljesen biztos – mert a magyarországi munkaerőhiány miatt elkerülhetetlen a friss munkaerő behívása!) 
A „Védjük meg Magyarországot!” jelszó úgy fog folytatódni, - ha minden megy tovább úgy, ahogy most látszik - hogy védjük meg az országot a liberálisoktól, ellenzékiektől, civilektől, az individualistáktól és főleg az ateistáktól! 
Ez már nem európaias, nem jogállami, nem keresztényi civilizált hatalomgyakorlás lesz, hanem a tálib és ISIS állam-ideálhoz hasonló kalifátus. 
Ébresztő!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr1413531815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása