MaGYAUR

MaGYAUR

Hadüzenet a Fidesztől eltérő gondolkodású magyar állampolgároknak!

2018. március 22. - Magyaur

Orbán beígérte a leszámolást a vidékkel állítólag szembenálló, (vagyis főként budapesti), világra nyitott (tehát nem a nemzetállami bezárkózás pártján álló), ateista (vagyis azokkal, akik nem fejezik ki látványosan a kötődésüket valamilyen kormányhű egyházhoz, vagy éppen nem hívők), továbbá mindenkivel szemben, akik nem akarnak Fidesz-feudalizmust, tehát akik kiállnak a jog uralmáért (az egyszemélyi vezetés és a kiskirályok ellen), a parlamentarizmusért és az önkormányzatiságért! 
Orbán nemzetrontó uralmának pusztulnia kell!

A miniszterelnök egy vidéki alákérdezős interjúban vitte tovább a fenyegető narratívát.
444.HU

Nem hirdet programot a Fidesz, mert felmérte ennek a népszerűtlenségét. Pedig lényeg könnyen kitalálható: Orbán és a hozzá hasonló tekintélyen alapuló és diktátori/királyi hatalomra ácsingózó politikusok törölni akarják a Felvilágosodás vívmányait, ezek közül elsősorban a modern államot.
Nemcsak arról van szó, hogy a Fidesz-KDNP módszeresen leépítette a tisztiorvosi szolgálatot, a környezetvédelmet, a statisztikai szolgáltatásokat, a nemzet emlékezetét jelentő levéltárakat és a helyi önrendelkezés kereteit; az önkormányzatokat, hanem az állam - ahogy erre a feltételek megérnek - egyházi kezelésbe kívánja átadni az oktatást, az egészségügyet és a szociális kérdések kezelését. Ugyanakkor az orbáni klán kezében maradna a külügy, a hadsereg, a belügy, valamint az ország gazdasága, amit kényúrként igazgatnának a rokonság és a haverok „hercegei”, a talpnyalók „bárói” és a szolgalelkűek „gazdatisztjei”. 
Mindezt természetesen leöntve nemzeti-keresztény sziruppal, hogy a szegény adózó nép jobban lenyelhesse a keserű pirulát…

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr4813766014

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása