MaGYAUR

MaGYAUR

A népvándorlás és kezelése

Az ellenzék kihagyott ziccere és a probléma megoldása az ókori római minta alapján

2018. április 27. - Magyaur
Amikor Orbán hazug módon azt állította, hogy egy keresztény-ellenes összeesküvés miatt kelnek útra a „migránsok” és hogy a kormányfő a kerítésépítésben találta meg a baj elhárításának legjobb módját, akkor az ellenzék, szokás szerint defenzívába menekült és megszeppent kisdiákként fogadkozott, hogy esze ágában sincs lebontani a kerítést. Pedig ezt kellett volna mondania: Orbán Viktor ha meg akarod őrizni az európaiságot, benne a keresztény és a modernitás kultúráját, akkor neked is az Európai Egyesült Államok létrehozásáért kellene küzdened, nem pedig a független nemzeti államok semmilyen védelmet nem nyújtó laza szövetségéért!
Mert a népvándorlás reális veszély, amit csak egy erős, jól szervezett és gazdag állam képes feltartóztatni. Ilyen volt a császárkori Róma amelyben felismerték, hogy a hathatós védekezéshez két dolog kell: erődrendszerrel védett természetes határok (így jött létre a Duna mellett a limes), másfelől nagy létszámú katonaság, amelyet részben éppen a bevándorolni vágyókból, ma úgy mondanánk „migránsokból”, lehet a legkönnyebben toborozni.
Mivel a klímaváltozás,a túlnépesedés és ezek következtében kirobbanó háborúk, járványok miatt számolni kell a népvándorlás újabb és újabb hullámaira, ezek kezelésére óriási összegekbe kerülő technika, infrastruktúra és nem utolsósorban egységesen irányított, nagy létszámú hadsereg kell a helyszínen, nem feltétlenül a harcok miatt, hanem a humanitárius katasztrófák elhárítására és kezelésére.
Erre megoldásként szolgálna - francia mintára, az európai közös hadsereg mellett és azt kiegészítve - az „Európai Idegen Légió”.
Meg lehetne hirdetni, hogy az európai uniós állampolgárság megszerzésének leggyorsabb módja az, ha a katonakorú bevándorolni szándékozók teszem azt 3-5-7 évig szolgálnának az Európai Idegen Légióban, amely ily módon, az európaiság iránti elköteleződés kifejezése mellett pedagógiai célt is szolgálna; a nyelvtanulás mellett, az európai kulturális minták elsajátítását is lehetővé tenné. Ehhez kapcsolódóan fontos volna az európai értékek megőrzése céljából, hogy kialakítsák az „európai iszlámot” méghozzá az Európában élő muszlim vezetők közreműködésével - ennek előkészületei ismereteim szerint már meg is történtek Franciaországban.
Csak akkor lehet okosan és taktikusan szabályozni a menekültáradatot, ha azt egy egységes Európa szervezi meg. Aki a nemzeti különállásra és szuverenitásra hivatkozva aláaknázza az Európai Állam létrejöttét, az nemcsak az itt élők biztonságát fenyegeti, de rossz európai is!
 
https://index.hu/kulfold/2018/04/26/sziria_donorkonferencia_menekultvalsag_iszlam_allam_afrika_david_beasley/

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6413873042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása