MaGYAUR

MaGYAUR

A lehetséges ellenzéki faltörő kos

2018. szeptember 19. - Magyaur

1, azaz egy ellenzéki tömörülésre van szükség az "Egy a zászló" jobboldallal szemben! 
Túl kellene lépni az ostoba pártlogikán és a szintén ostoba nemzetállami megközelítésen! Az ellenzéknek az összmagyarság nevében kellene fellépnie, amelybe beletartozik a szlovákiai HID-MOST mozgalomtól az RMDSZ nem Orbán-függő tagjain át a nyugat-európai magyar diaszpóra is! Ez az országhatárokon átnyúló "faltörő kos" nemcsak nagyobb pénzügyi forrásokat ígér (amikbe nehezen lehet majd belekötni), hanem vérfrissítést is; a magyar politikai elit generációváltásának felgyorsítását és hitelességének megnövekedését.                                                      Még nem késő az európai parlamenti választások előtt!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr7214248997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró · http://bircahang.org 2018.09.19. 12:26:22

Ez nem fog menni, az emberek nem akarnak ballib országrontást.

Magyaur 2018.09.19. 14:37:48

Az nem fog menni, hogy a jogászi trükközéssel 2/3-os többséggé kozmetikázott Európa-, demokrácia- tudomány- és szegényember-ellenes irányvonal kilopja a pénzt az államkasszából, valamint a rossz kormányzással, - aminek következménye a vidék elszegényedése, a szakemberek kivándorlása, a nem Orbán köréhez tartozó vállalkozók helyzetének ellehetetlenítése - tönkretegye az országot!
süti beállítások módosítása