MaGYAUR

MaGYAUR

Az Európai Köztársaság küldetése

2018. december 06. - Magyaur
A "digitális diktatúrák" üldözötteinek a gondolat és az individuum szabadságát védő Európai Köztársaság adhat majd oltalmat. Csak az egységes, választott vezetésű, nem nemzetállamokon, hanem a nemzetiségek régióin alapuló Európa adhat reményt a világnak!
 
https://444.hu/2018/12/05/a-kinai-elnyomasexport

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr6914444452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.12.07. 17:57:10

Eurónarkózis

Hat éve tart a bódítás: Európa majd mindent megold nekünk, helyettünk. Csak feléjük kell menetelnünk, be kell lépnünk. Mindenki jó lesz, szép lesz, gazdag lesz. Európa maga a mennyország a mezítlábas pusztaiaknak!
Ez az Európa-narkotikum máris feloldotta a józanész gátlásait. Mintha a szocializmus is ehhez hasonló rózsaszín ködök felé csábított volna bennünket: egészen a pofára esésig! Most mégis, még nagyobb vehemenciával vetik magukat az új délibáb után. A bódító szerek utáni beteges vágyódással, méregszomjúsággal.
Csodálatosan hat az Európa-altató. Minden kételyt és kétkedőt elaltat, érzéstelenít minden fájdalmas következménnyel szemben. Persze minden nap tart az altatás, amely a tudat teljes kikapcsolásával, és a valóság iránti érzéketlenséggel jár. Európa a bódítók (bódultak) szerint olyan buta, hogy nekünk akar jót, a maga kárára. Tenyerén hordoz majd bennünket, munka nélkül, követelmények nélkül, mint mi tesszük ma a kisebbséggel, akkor is, ha mi belé gebedünk.
Félő, hogy a valódi európaiak nem ismerik, és nem veszik be a nekünk adagolt kábítószert! 1994 Demokratában megjelent

Mire számíts?

Az EU Csendőrség életre hívásának a kezdeményezője a korábbi francia védelmi-miniszter; Michelle Alliot-Marie volt. Azzal a már egyáltalán nem is titkolt céllal; hogy az egyes tagállamok, egyre jobban elégedetlenkedő lakosságának a lázadásai, – ezen csendőri erő bevetésével, könnyebben leverhetők legyenek. Első példa erre, az évek óta nyugtalankodó franciaországi külvárosok bevándorolt lakossága lázadásainak a leverése volt.
EuroGendFor a jövőben az EU-tagállamokban kiiktatja, – teljességgel hatályon kívül helyezi a nemzeti jogot és nemzeti szuverinitást! A különböző EU-tagállamokban történő bevetéséről egy EU-Haditanács dönt, amely az EuroGendForban résztvevő, – valamint az érintett (fellázadt – a szerk.) államvédelmi,- és biztonsági, belügyi, (Magyarországon a rendészeti) minisztereiből áll.
Így fektették ezt le, az új EU-Rendőrségi Alapító-Okmányban, – melyet a Velseni(NL) szerződés, az uniós jogban jártak számára tisztán és egyértelműen szabályoz.
Lényegében tehát ez a szerződés; Uniós törvényi felhatalmazást ad az EU Csendőrségnek arra, hogy bármely tagállamot erőszakosan megszállja, – akár annak a felkelő népe ellenében is!

EURÓPA ELŐZÉSE!

Általános Iskola, Fizika, 6. oszt anyag! "A kötött pályán haladás sebessége, a leglassabb jármű sebességével lesz egyenlő!"
Értsd A tanulás, tanítás sebessége, a legostobább, alkoholista szülő gyerekével lesz egyenlő, a "kötött pályán"=egy tanteremben "tanítjuk" őket! Ezzel a módszerrel, hamarabb előzzük be Európát, mint a kapitalizmus előztük! Mert ők halálra röhögik magukat!
„Sok idióta fordult elő ezen a konferencián, (pártkongresszuson EU parlamentben) sok nagyképű, önelégült idióta — falra tudok mászni ettől a fajtától! A közönséges idiótákkal nincs semmi baj, mert szót lehet velük érteni, és jobb belátásra lehet őket téríteni. De az önelégült idióták — azok az idióták, akik leplezni igyekeznek valódi mivoltukat, mindenféle hókuszpókusszal sikerül is elhitetniük, hogy ők az emberiség díszpéldányai — őket egyszerűen képtelen vagyok elviselni! A közönséges idióta nem csaló, a közönséges idióta őszinte, a képmutató idióta viszont álságos, kibírhatatlan képződmény! Richard P. Feynman, Nobel-díjas
Hazájukból kiküldött alkalmatlanok, „diszsirhelye,” gyűjtő helye!

2018.12.07. 18:13:44

Sovány vigasz.

Élünk még, az alávetettség árán,
Mindig két világ határán.
Csillaguk felívelt, alászaladt,
A magyar, magyar maradt!

MEGROMLOTT

Megromlott, pudvás agyar,
Ez ma a büszke magyar,
Csontvázában üregek,
Honnan a hiány integet!
Hitével kitölti,
Valaha volt néki
Ereje, erénye, erszénye!
Eltakarja a múlt köde!
Puha, bűnös, koldus
Néki a mai juss!
Mára már nem is lázad,
Kenyere lett, az alázat!

Walesi bárdok, ma

Elmaradt a megöntözés,
A pártos honfivér!
Megmaradt ugyan, de mit ér?
A mocsok, a szenny, szánkig ér!
Fuldoklunk mind, a rothadó sárban,
Hazugságok bűzös mocsarában!
A tolvajok lettek, az arisztokraták!
Az országot, menekülők elhagyják!
Övék a maradt, vándor, koldusbot!
Nékik a jóból, újból ez jutott!
A váltás csak félódalas!
Most másik félódal az!
Ki vérünket, zsírunkat szíja!
Más gazemberek rab szíja
Kötözi meg, újra a népet!
A java meg, menekülhet!
Ennyi lett a „változás”
Még vadabb, kizsákmányolás!
Jólétüket megteremtsed,
Másképp annyi neked!
Éhbéred, ha eléred!
Fele adó, ha megéred!
Venni akarsz valamit.
Újra csak meg kurtít!
Ha nincs is kereseted,
Mi jut neked, lesheted!

2018.12.07. 18:16:55

Magyarel

Új, szép ország a Magyarel,
Honnan minden magyar el
Fejvesztve, és nélkül menekül!
Oly jó az új, zsidó éden.
Hol őslakosnak régen!
Újra jobbágy sora van!
Testi, lelki nyomorban!
„Bújik az üldözött barlangjában!
Nem lelé, sorsát a hazában!”
Jobb sors, csak arra vár!
Ki előtt a nyitott határ
Menekülésre ösztönöz!
Ő első lesz futók közt!

2016-03-14

Világ KRESZ

Közel Keletről északnyugat felé haladás útja lezárva! Jobb oldali közlekedés ajánlott! Előzés erősen korlátozott, nem igazán megengedett! Visszapillantó használata ajánlott! Irányjelző kitétele rejtett szándékoknál gyakran mellőzött, ami gyakori összekoccanások, ütközések, heves viták okozója! Forgalomirányítás gyakran sikertelen! A forgalom irányító illetékességét nem fogadják el! Kritizálják, útmutatásainak ellenszegülnek! Viták tettlegessé válnak! Háborúhoz vezetnek! Balrafordulás zsákutca!
2016-04-20

Magyaur 2018.12.10. 05:53:44

Marine Le Pen véleményével egyetérftek: "Az EUrologus kedden csoportos interjú keretében találkozott Marine Le Pennel Párizsban. A legnagyobb francia ellenzéki párt, a jobboldali Nemzeti Tömörülés elnöke arról beszélt, hogy új szembenállás jött létre a világpolitikában: és szerinte többé már nem a jobboldal-baloldal ellentét osztja meg a politikusokat.

Szerinte egy új helyzet alakul mindegyik európai országban is, amelyet úgy lehetne leírni, hogy globalisták feszülnek neki a nacionalistáknak: az előbbiek országok fölötti szerkezeteket akarnak létrehozni, az utóbbiak szeretnék megőrizni a nemzetállamokat." index.hu/kulfold/eurologus/2018/11/28
A végkövetkeztetésem más: az európai nemzetállamok külön-külön - még a legnagyobbak is - a 21. század globális világában kicsik és sebezhetők: össze kell állni egy nagy politikai egységgé. Hogy aztán ebbe Magyarország bele akar tagozódni, vagy sem, az az egyéni problémája...
süti beállítások módosítása