MaGYAUR

MaGYAUR

A formálódó Brazília - Magyarország - Oroszország tengelyről

2018. december 29. - Magyaur
A reakciós hatalmak egyelőre csak csírájában létező "Internacionáléja" (amely épp most bővül Brazíliával) spontán módon jön létre...de kezd egyre inkább öntudatra ébredni és lassan nemcsak együttműködésről tárgyalnak, hanem a kölcsönös segítségnyújtásról, valamint az "istentelen" liberális demokráciák "fellazításáról"
Bumerángként visszaüt a "fellazítás" politikája. A szovjet-típusú rendszereket a hidegháború idején egészen az 1989-es összeomlásáig a Nyugat a saját életmintájával, szellemi és anyagi jellegű divatjaival sikeresen fellazította....Most ennek az ellenkezője történik. Az államközpontú, nacionalista és a hatalom iránt stréber módon lojális, klerikális politika támadja az erkölcs és a rend nevében a liberális piacgazdaságra és jogállamra épülő rendszereket.
Most a zsarnoki rendszerek kívánják befolyásolni más országok, országcsoportok "többségi társadalmát". A nemzetközi, vagy inkább nemzetek feletti rend szétzilálását a szélsőséges pártok és/vagy titkosszolgálati eszközök és/vagy a bűnözői körök és/vagy a legfejlettebb internetes manipulációs technikák alkalmazásával próbálják elérni...
Ne hagyd magadat euro-atlanti világ, hozd létre védekezésül az Európai Köztársaságot!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr5514520038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása