MaGYAUR

MaGYAUR

A „ Haza minden előtt!” itt és most velejéig hazug jelszó!

2019. március 11. - Magyaur

Történelmi szempontból: 1848-49-ben a „Haza minden előtt!” jelszó a kortársak számára azt jelentette, hogy NE a Habsburg császár és magyar király legyen az értékpiramis élén, ne a császárért és királyért haljunk meg, ha meg kell halnunk, hanem a „hazáért”. DE ez a haza nem a „homogén, fehér, keresztény érzelmű” magyar nemzet volt, sem a „szuverén magyar köztársaság” (az csak 1849-ben lesz napirenden), hanem a „nem-nemesi”, tehát az alkotmányos jogokból kizárt több millió magyar és nem magyar, tehát nemzetiségiekkel közös még felépítendő, forradalmi „MULTIKULTI” hazája!

Teológiai szempontból a jelmondat természetesen ISTENKÁROMLÁS, hiszen ha valaki vallásos, akkor a haza nem szabadna számára előbbrevalónak lenni az isteni parancsoknál! A nemzet bálványozása: bálványimádás.

Politikai szempontból a Fidesz pimasz módon a nemzet egyedüli és kizárólagos letéteményesének tartja magát. Ez ellentmond a parlamentarizmusnak, mert ebből az következik, hogy semmilyen más párt nem lehet nemzeti, sőt mindenki, aki kritizálni merészeli a „nemzeti oldal”-t az hazaárulónak tekintendő. Vagyis a lakosságból az a 8 millió, amely nem a Fideszre szavazott, vagy nem szavazott egyáltalán az megbukott „magyarságteljesítményből”:)

1848 március idusa a Haza egyesítésről szólt; a népképviseleti parlamentarizmus létrehozásáról, a gazdagok megadóztatásáról, vagyis a közteherviselésről és a modern polgári Magyarország létrehozásáról egy nagyobb birodalmi egységen belül, Orbán 2019-es márciusa, - mégha látszólag azonos jelszóval is - ennek az ellenkezőjéről, 1848 szellemének megcsúfolásáról!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyar-gyaur.blog.hu/api/trackback/id/tr8214682240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

István Tamasi 2019.03.12. 07:06:16

Teljesen logikus, hogy a fideszmaffia előszedte ezt a szlogent hiszen a bukszájuknak tekintik a hazát amibe bármikor és bármilyen mélyen belenyúlhatnak.
süti beállítások módosítása